|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
wiem
![]() i będę musiała coś wymyślać... koleżanki wieczór panieński więc ... będzie ciężko hmm nie wiem czemu ale telefon nie chce mi zgrać zdjęć paznokci ![]() będę musiała jeszcze raz spróbować ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- d...pa ![]() coś się zepsuł telefon ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja przeczytalam WAFLE STOJA DEBA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Witajcie kochane/ni ![]() ja tylko na chwile wpadam, bo czata kuknelam,czasu nie mam na Was ostatnio i jak nadrabiam to czytam bez zrozumienia, wiec wybaczcie. Gratuluje Wam wszystkim tym co spada, a tym ktorym nie spada i stoi lub rosnie zycze wytrwalosci. Ja od kilku dni jestem aktywna i to dosc - robie diabla na rowerze stacjonarnym, tzn 666 kcal codziennie, juz tydzien, i czuje, ze mi twardnieje... zadeczek i jakby ogolnie ciuchy sie luzuja, ale ja narazie nie chce sie wazyc...tzn boje sie... jeszcze nie teraz.... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- chyba Dr Dukan, Duckanem zwany otrzymal petycje w sprawie zniesienia ograniczenia zoltek w tygodniu do max 3-5, bo jest wspomniane, ze planuje zmodyfikowac ten limit i dostosowac do potrzeb Brytyjczykow, (w domysle Polakow tez ![]() ![]() hamza3103 : hi ! i dont have cholestrol problem how many eggs i can eat in one day as according to my attack phase i can have as much as i want food im allowed sonja : Hi Hamza! The rule with egg yolks is no more than five per week if you don't have any cholesterol. Also I would like to add that we have talked with Pierre DUKAN about this yolk amount and he's thinking about adapting it for our UK customers. We will keep you informed in any case. Have a nice evening! ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- olej z wiesiolka (nie wiesniaka ![]() ![]() ![]() megansepah : Hi Can I take oil of evening primrose capsules while on this diet? sonja : Megan, yes you can have these capsules no problem neither! ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- wpadlam jak buurza, i teraz czas sie pozegnac i jutro tez Was odwiedzic ![]() ![]() 1. jezeli nam grzech wpadnie to nie rzucamy diety na drugi dzien 2. idziemy dalej jak Dukan przykazal, trybem nam przeznaczonym 3. zwiekszamy aktywnosc fizyczna na drugi dzien, przynajmniej wtedy 4. pijemy lodowata wode 5. usmiechamy sie i dalej z tym koksem, bo warto 6. i nie przejmujemy sie, usmiech na buziolach-jabolach, bo optymisci szybciej chudna ![]() 7. i staramy sie nie grzeszyc za czesto, bo po co sie w bledne kolo pakowac 8. a, jeszcze odstawiamy produkty zastojowe/ tolerowane na kilka dni ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Dobranoc duckanoc, kwa kwa kwa ![]()
![]() |
#2284 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ćwicz, ćwicz. Jak schudniesz to pokaże się piękny brzuszek. Ale jak schudniesz. A do tego brzuszki to za mało. Masz dietę, ale przydałyby się ćwiczenia aerobowe bo one głównie spalają tłuszcz (rowerki, biegi). Fenris chodziło. to, że brzuszki rzeźbią a nie spalają (tak Fenris?? ![]() I nie można gimnastyki ograniczać do brzuszków. Ale oczywiście lepsze brzuszki niż leżenie przed kompem ![]() A Emilia to kiedy wraca?????????? ------------ A przy okazji. Przekroczyłam 30 BMI. Przestałam być kobietą otyłą, mam po prostu lekką nadwagę ( do prawidłowego BMI brakuje mi tylko 12 kilo ![]() [/QUOTE] DOKLADNIE !!!PRZYZNAJE SIE BEZ BICIA! NIE ZAWSZE UDAJE MI SIE DOJSC DO LADU Z CYTOWANIEM! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- RANO LECE NA URLOP DO PL ![]() ![]()
![]() |
#2285 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Raczkowanie
|
![]() Dziewczyny jak ja się strasznie cieszę, że ta waga tak leci. Zwłaszcza, że zajadam się tortillami, hamburgerami, chlebkiem, muffinkami, buleczkami (dukanowymi oczywiście). ![]() Myślę, że bez tego forum nie było by tak latwo. Wczoraj mnie ssało więc popiłam colą zero i pomogło. ![]() Dla wszystkich wielkie dzięki - uwielbiam was czytać... ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Bez piwka żyć się nie da. Ja wypijam 1 w tyg. kiedyś nawet 4 ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() Na koniec musze się pożalic!!! Wykańcza mnie ten czerwiec ![]() Ps. Mam 26 latek ( nie jak sugeruje nick 24) ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- http://www.mojegotowanie.pl/przepisy..._dukana_faza_i Czy robił ktoś te bułeczki?? Wyglądają smakowicie ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Dunka co ty taki ranny ptaszek ??? ![]() ![]()
Człowiek mądrzeje z wiekiem, tylko że zazwyczaj jest to wieko od trumny. Start 05.03.2012 - 79kg ![]() CEL I: 65kg CEL II:56kg Jest (-5,8kg) Edytowane przez kasicam24 Czas edycji: 2011-06-24 o 07:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Raczkowanie
|
Rany boskie!!! I ty masz siłę na FORUM?? Kolorowych snów
![]()
#2289 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tata dodaje, ja robię kleik.. 4 piwa na tydzień i ..pijak. ![]() Ja odstawiłam alkohol, choć 4 piwa to mogłam wypić na 1 posiedzenie. Dla jasności butelkę wina lub wódki też. Piwa lepiej na Dukanie nie pić
![]() |
#2290 | ||
Raczkowanie
|
Cześć kochane !!!
Cytat:
Cytat:
![]() Życzę miłej pracy, niech szybko zleci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zadomowienie
|
Witam dukaneczki
![]() Postanowiłam dzisiaj coś tutaj naskrobać ![]() Ostatnio będąc na zakupach odkryłam serek bieluch lekki. Zawsze uwielbiałam takie serki, a tu naglą widzę taki, który możemy jeść ![]() ![]() Teraz trochę pomarudzę. Moja waga stoi od ponad tygodnia ![]() ![]()
#2292 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A i tak najbardziej lubię sytuacje gdy obstawiamy ekipą całe wesele, tzn. najczęsciej ja filmuję, koleżanka robi zdjęcia a nasz zespół gra a najweselej jest wtedy, gdy po skończonym filmowaniu dołączam do nich i zaśpiewam sobie kilka swoich najlepszych piosenek i ludzie są w szoku, że kamerzystka śpiewa. Tylko czasem dziwnie się czuję, gdy mi biją brawo a dziewczyna, które meczą się cała noc już nie.... A co do mojej wagi dzisiaj.... porażka ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
cześć Kochane
![]() przez ten długi weekend mylą mi się dni ![]() byłam na placu i zakupiłam dwa lakiery pomarańczowy i brązowy ( kawowy) i następnym razem zrobię w takim kolorze paznokcie nie mogę zgrać zdjęć z telefonu więc nie mam jak Wam pokazać paznokci ![]() właśnie wcinam wątróbkę drobiową z kapustką gotowana z pomidorami...ala potrawka ... ale pycha.. Dzisiaj mam PW to zakupiłam ogórki kiszone bo chodziły mi po głowie ![]() Duncka do spania i wyśpij się porządnie!!!! ![]() Dzisiaj mówili że ma padać a tu słoneczko .. ale wieje... hmm może na balkonik się wyłożę i nóżki coś poopalam ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Raczkowanie
|
MOJE DZISIEJSZE BUŁECZKI!!!!
Pychotka!!!! I takie proste do zrobienia...
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() proszę o przepis .. jejeciu wyglądają pyszniutko mniam ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Raczkowanie
|
Aniu link z przepisem jest w moim poście wyżej.
#2297 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj 4 dzień uderzeniówki i 2 kg mniej na wadze
![]() Mam dwa pytania: Pierwsze: czy słyszałyście o jakichś kiełbaskach/ parówkach indyczych, dietetycznych? i czy można je jeść na Dukanie? Drugie (z serii głupich, ale zapytam): Czy można za dużo pić ![]() Bo ja to tak 3l lub więcej obracam dziennie ![]() ![]() A co najśmieszniejsze, gdy patrzę w lustro wydaję się szczuplejsza ![]() ![]() ![]()
#2298 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 | |||||
Czekam na Ragnarok
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Albo 2x4 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do wody to niby powinno się pić 2l dziennie, ostatnio Dukan wprowadził ograniczenie. Przy upałach 3l. Ale ja osobiście myślę, że wody nigdy za mało. Cytat:
Pozwolili nam wyjść z pracy 2h wcześniej, uffff.... Idę na 18:00 na poprawkę, a w weekend mam ostatnie 6 egzaminów. Im więcej czasu na naukę tym lepiej. Umiem już fonetykę i gramatykę, została łacina, historia St.Zj., ćwiczenia redakcyjne i prawoooooo ![]() Skończyłam właśnie ciastko czekoladowe, a na kolację mam makrelę. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-06-24 o 14:24 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Rozeznanie
|
Fenris, juz myslalam ze nowe buty kupilas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Narazie jestem spłukana ![]() Ale we wrześniu idę na weselę i myślę o tych butach z załącznika... Ale najpierw będę musiała znaleźć sukienkę - może do sierpnia schudnę to w sierpniu poszukam ![]() Gdybym w lipcu schudła 4kg i w sierpniu 4kg, to nawet waga byłaby realna.. Hmm ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-06-24 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne butki ![]() Tak pytam o te kiełbaski jak by czasem gdzieś były jakieś dietetyczne ![]() ![]() Trzymam kciuki za zaliczenia ![]() My dzisiaj pstrąga na grillu sobie strzelimy ![]() ![]()
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki obcas ulala ![]() kobitko wszystko jest możliwe do wesela jeszcze daleko ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
Fenris
buciki w załączniku niczego sobie ![]() a nóż się skuszę ![]() ps. a ja dzisiaj mam panieński koleżanki i nie wiem czy iść czy nie.... tam będzie piwko ...a tu pić nie można ;(
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-06-24 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Albo zrobić jokera... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
joker już był
![]() nie będę piła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
wklejam obiecane zdjęcia paznokci
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-06-24 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Czekam na Ragnarok
|
Zaliczyłam poprawkę z gramatyki (24/25 pkt)!
![]() Teraz tylko 3 egzaminy w sobotę, 3 w niedzielę i wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.