| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-06-11, 22:37 | #2281 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Wakacje już za progiem, a Wizaż nadal ParóFczanek nałogiem. Rozmów cz.V

Cytat: 
 nie powiedziałam Wam, Macior zrobił mi w końcu tą numerację i praca jest gotowa do wydruku, jeszcze może z raz ją przejrzę, czy gdzies nie kryje się jakiś błąd 
				__________________ Zumba      | |
|     | 
|  2011-06-11, 22:39 | #2282 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Np z takich większych nagród jeszcze telefon komorkowy te wygrałam. To było z 7daysów albo chipicao czy jakoś tak  Albo skuter z Harnasia... Telewizor wygrałam z drogerii Natura  Ale to mam po kuzynce (takiej 40 letniej wiec czasem mowie o niej ciocia). Ona już 2 auta wygrała, innych rzeczy nie licze..  Ona jest maniaczką konkursów i często mi cos podsuwa na co warto wuage zwrócić, bo jestem jej ulubienicą. Ona dzieci nie ma i mówi, że jest moja druga mama   
				__________________  I'll kill Raszpla!!!  I swear, I'll kill her...  Zapuszczam: włosy, paznokcie i biust.  Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem!  | |
|     | 
|  2011-06-11, 22:43 | #2283 | ||||||||||||||||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: pokój na pierwszym piętrze... 
				 | 

Cytat: 
   ja ją postrzegam tak że miała mało koleżanek ( czytaj w ogóle ) i szukała je na wizażu   i nie było by nic w tym złego gdyby do nas przyszła powiedziała prawdę a byśmy ją potraktowały normalnie - jak ParóFkę   ale ona tego nie zrobiła bo: raz może się obawiała że nie zaakceptujemy 15 , 16, , 17, 18 latki - czy grom ją tam wie ilo-latki . no bo u nas raczej dziołchy po 20 a dwa może się bała , że nie będzie miała o czym z nami pisać , bo może do komunikatywnych nie należy i sobie wymyśliła żywot albo się pod kogoś podszyła Takie jest moje zdanie  ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat: 
 no to niezłe masz szczęście   i co ? jeździsz tym skuterem ??   
				__________________ ...Małgośka mówią mi... 
  | ||||||||||||||||||||||
|     | |||||||||||||||||||||||
|  2011-06-11, 22:44 | #2284 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 zastanawia mnie czy oleńka to nie była też ATJ 
|     | 
|  2011-06-11, 22:47 | #2285 | ||||||||||||||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: pokój na pierwszym piętrze... 
				 | 

sądzę, że nie    jak dla mnie inny styl pisania   a z resztą razu pewnego na trzaskały kilka stron gadaniny "o dzieciaku" i na profilu ATJ jak też w wątku że się tego czytać nie chciało   więc sądzę że to bardziej tchnienie wiatru to atj   tfuu że też taki troll był z nami   mnie zastanawia czy oleńka wiedziała kim jest naprawdę atj  ?? jak nie wiedziała to jak przyjdzie to pewnie się zdziwi    ona to dopiero została zrobiona w balona  - no chyba że wiedziała   
  | ||||||||||||||||||||
|     | |||||||||||||||||||||
|  2011-06-11, 22:48 | #2286 | 
| Zakorzenienie | 

jestem świnką, wredną. Kamil jest masażystą   a mnie boli szyja ostatnio okropnie, zamówie sobie masaż u niego   
				__________________ Zumba      | 
|     | 
|  2011-06-11, 22:49 | #2287 | 
| Zakorzenienie | 

nie jezdze, sprzedałam, bo nienawidze kosiarek  Mi też się wydaje, że ATJ nie miała po proistu znajomych i była mało kontaktowa i w ogóle, ale rpzeciez mogła napsiać w wątku 15/17/18 latek i tak znaleźć znajome, a nie na naszym wątku, albo na zazdrośnicach. Olenka to była chyba jje koelżanka, bo miała w opisach jej imie czasem jakieś takie cos nastoletniego typu "oluuus <3" 
				__________________  I'll kill Raszpla!!!  I swear, I'll kill her...  Zapuszczam: włosy, paznokcie i biust.  Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem!  | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-06-11, 22:49 | #2288 | |||||||||||||||||||||
				 | 

Cytat: 
    mi się też by przydało rozmasować co nie co     
  | |||||||||||||||||||||
|     | ||||||||||||||||||||||
|  2011-06-11, 22:51 | #2289 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Wsiowa dobra jesteś. Znajomy mojego taty też tak non stop coś wygrywa, zazdroszczę mu zawsze, no ale to rzeba grać, a ja zwykle olewam wszelkie konkursy  ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Olenka mnie męczyła zawsze. Cieszyłam się jak jej nie było. 
				__________________ Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... | 
|     | 
|  2011-06-11, 22:52 | #2290 | 
| Zakorzenienie | 

jasne, powiem, ciekawe jak on podchodzi do młodych dziewczyn

__________________ Zumba      | 
|     | 
|  2011-06-11, 22:52 | #2291 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Doprosić sie go nie mogę, a chciałabym żeby mi pomsował np pupe. Wiecie masaz dobrze wpływa na takie sprawy jak cellulitis itp  Ale on nie będzie masowął i tyle. Śrendio robi to raz na pół roku jak już go błagam prawie na kolanach... 
				__________________  I'll kill Raszpla!!!  I swear, I'll kill her...  Zapuszczam: włosy, paznokcie i biust.  Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem!  | |
|     | 
|  2011-06-11, 22:54 | #2292 | |||||||||||||||||||||||
				 | 

Cytat: 
 bo na zazdrośnicach to raczej by nie miała o kim pisać  Nie mam pojęcia po co udawała. Nie tylko u nas ale jeszcze w wątku dla Lublinianek   Teraz się nie loguje na ATJ i BN pewnie sobie nowy nick założy   i będzie trollowała   Cytat: 
  ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat: 
   pierwsza leciała do albumów nas oglądać a swoje olśniewającej urody pokazać nie chciała   
  | |||||||||||||||||||||||
|     | ||||||||||||||||||||||||
|  2011-06-11, 22:56 | #2293 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- dziewczyny ja zmykam do spania, chce podjąć próbe wstania do Kościoła na 6 rano. dobranoc, kolorowych i oczywiści parofkowych 
|     | 
|  2011-06-11, 22:57 | #2294 | |||||||||||||||||||||
				 | 

Cytat: 
   kolorowych parófkowych   
  | |||||||||||||||||||||
|  2011-06-11, 22:58 | #2295 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Dobranoc niusinia   
				__________________ Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... | 
|     | 
|  2011-06-11, 23:00 | #2296 | 
| Zakorzenienie | 

dobranoc niusiunia  Mary, ale one obydwie były z Lublina cyz tam okolic. Wg mnei to były koleżanki  Bo tak sobie pisac siostro itp znając się chwile przez neta? A one przecież OD RAZU się skumały. Co dziwne bo zadna z nas z Olenka nie miała tematów a ATJ od początku 
				__________________  I'll kill Raszpla!!!  I swear, I'll kill her...  Zapuszczam: włosy, paznokcie i biust.  Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem!  | 
|     | 
|  2011-06-11, 23:02 | #2297 | |||||||||||||||||||||
				 | 

Cytat: 
 olenka jest z okolic legnicy- przynajmniej udzielała się w takim wątku atj z okolic lublina  ale to trzeba by było poszukać w momencie kiedy olenka do nas dołączyła  a skumały się bo miały podobny temat rozmów - dzieciak   chyba że atj specjalnie z profilu oleńki wychwalała tego dzieciaka   
  | |||||||||||||||||||||
|  2011-06-11, 23:07 | #2298 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: wonderland ;) 
				 | 

O Boziu, 20 stron do nadrobienia   Heej dziewczyny  W tym czasie kiedy mnie nie było miałam bal gimnazjalny, który był super  , zaliczałam wszystko do szkoły i korzystałam ze słońca ( którego już nie ma pewnie dlatego że jest 23) . A co u Was? możecie mi streścić ostatnie 20 stron ?   
				__________________ Don't be a drag , just be a queen. Hey baby I ain't no lying Lady, I can see you like playing with fire FashionVicteam | 
|     | 
|  2011-06-11, 23:09 | #2299 | |||||||||||||||||||||
				 | 

ona jest  z dolnego śląska ??  chyba ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat: 
   możemy   atj zerwała ze swoim dzieciakiem i wyjechała do wiednia , bo ją zdradził na wieczorze kawalerskim  na szcześćie po tym ParóFki się ścięły że atj nam makaron na uszy nawija i po długich wnikliwych analizach postów atj i innych poszukiwaniach okazało się że to zwykły 18 letni troll albo 15-17 lat - wieku nam sie nie udało ustalić   Mało tego okazało się że gadała z parófkami z jeszcze jednego konta o nazwie Brak Nicka Reasumując nigdy nie było magdy 24 lata i jej słodziutkiego dzieciaka   
  Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2011-06-11 o 23:15 | |||||||||||||||||||||
|  2011-06-11, 23:12 | #2300 | 
| Zakorzenienie | 

a to mi się coś obiło o oczy że olenka gdzies w okolicach lublina i że maja sie spotkać  jak olenka załatwi sprawy szkolne  ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=536730 oho może to ATJ rozszerzyła działalnośź swoich oszustw   
|     | 
|  2011-06-11, 23:14 | #2301 | ||||||||||||||||||||||
				 | 

Cytat: 
   linka zaraz obczaję  ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat: 
   czytałam ten wątek już dziś i też pierwsze co mi przyszło na myśl : ATJ atakuje  wsiowy w końcu ona w przyszłym roku za mąż wychodzi   
  | ||||||||||||||||||||||
|  2011-06-11, 23:19 | #2302 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  To chciała sprzedac suknie, bo za rok może byc już niemodna     
|     | 
|  2011-06-11, 23:20 | #2303 | ||||||||||||||||||||
				 | 

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...28&postcount=4   zapomniała dziewuszyna dodać : i na nerwach mało tego https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...43&postcount=9   
  | ||||||||||||||||||||
|     | |||||||||||||||||||||
|  2011-06-11, 23:21 | #2304 | |
				 | 

Cytat: 
  czy ludziom sie az tak nudzi??jaaapierniczę. Jestem w totalnym szoku. 
				__________________ Don't be a drag , just be a queen. Hey baby I ain't no lying Lady, I can see you like playing with fire FashionVicteam | |
|     | 
|  2011-06-11, 23:23 | #2305 | |||||||||||||||||||||
				 | 

Cytat: 
    przycisnęłyśmy ją do muru i się przyznała no ale nam się tłumaczyła , że uznała że któraś z Parófek jej się na gg włamała i z jej gg pisze do ludzi o sytuacjach jakimi atj dzieli się tylko z nami i ona sobie BN założyła aby wybadać sytuację   
  | |||||||||||||||||||||
|  2011-06-11, 23:27 | #2306 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat: 
  Ale wiecie co mnie zastanawia? jak można miec tak mało pomyślunku (żeby nie napsiać być głupim i mało inteligentnym) żeby zakładając drugie konto i pisząc z tymi samymi osobami nie zmieniać takich szczegółów jak zaintersowania, rasa i ilośc posiadanych psów, ulubiona muzyka itp   
				__________________  I'll kill Raszpla!!!  I swear, I'll kill her...  Zapuszczam: włosy, paznokcie i biust.  Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem!  | ||
|     | 
|  2011-06-11, 23:28 | #2307 | 
				 | 

Jenyy ale no po co ludzie takie głupoty wygadują? A jej zdjęcia na profilu to pewnie też nie była ona, a dzieciak to też postać fikcyjna tak? I dlatego na jej zdjęciach nie było widać brzuszka !    Wiecie co, ja się otwarcie przyznałam, że mam 16 lat i się wcale tego nie wstydzę    
				__________________ Don't be a drag , just be a queen. Hey baby I ain't no lying Lady, I can see you like playing with fire FashionVicteam | 
|     | 
|  2011-06-11, 23:33 | #2308 | ||||||||||||||||||||||
				 | 

zobaczcie dziewczyny : ) w tym wątky wypowiedziała się tchnienie   to była jej jedyna wypowiedź na innym wątku niż nasz ! i zobaczcie weszła na wątek i o d razu zaczęła tam pocieszać jakąś dziewczynę , tak jakby z nią pisała !! a potem jeszcze o gitarce dowaliła tak jakby atj sie pomyliła i nie z tego konta posta wysłała   do czego to podobne aby jedna osoba pisała do nas na jednym wątku z 3 kont  ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat: 
  myślę że po prostu zmęczyło ją szczerze mówiąc udawanie i może chciała "zaprzyjaźnić" się jako normalna osoba , bez koloryzowania   tym bardziej że przyszła do nas pokazała swoje zdjęcia już po 30 min gadania z nami  co tez mi się dziwne wydało  ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat: 
  nie wiemy co to za dziewczyna ani chłopak . wg mnie nie znają się bo zauważmy nie dała nam żadnego wspólnego zdjęcia   BN to jest prawdziwa osoba  ona sobie wymyśliła postać Magdy 24 lata i Dzieciaka   
  | ||||||||||||||||||||||
|  2011-06-11, 23:34 | #2309 | 
| Zakorzenienie | 

Być może masz racje..tez mi się dzinwe wydało, że tka od razu szastała fotami  No właśnie ja nie widziałam tych jej zdjęć..Jakoś zpaomniałam sprawdzić. Jak ona wyglądała? A co do Tchnienie to rzeczywiście...  Ale ja tego tchnienie nie kojarze bo akuurat wtedy miałam odwyk od wizazu troszkę   
|     | 
|  2011-06-11, 23:36 | #2310 | |||||||||||||||||||||
				 | 

Nawet nie napisała nam słowa : Przepraszam  ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat: 

Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2011-06-11 o 23:41 | |||||||||||||||||||||
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.