|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Witam wszystkich gorąco. Widzę nowe wrocławianki
![]() Pochwalę się zatem naszą "przygodą". Wracaliśmy sobie z wywczasu i w pięknym mieście Włocławku, gdy czekaliśmy grzecznie na światłach, wjechał w nas z całym impetem granatowy passat, wyrzucając dobrych kilka metrów do przodu aż na przejście dla pieszych, a następnie całkiem zgrabnie wyminął i... rura w długą. Byliśmy tak zszokowani, że dobrą chwilę postaliśmy na rzeczonym przejściu dla pieszych z rozdziawionymi paszczami. Udało mi się wprawdzie zapamiętać nr rejestracyjny gnoja, ale i tak mój trud okazał się zbyteczny... Policjanci przyjechali, popatrzyli, posłuchali i mówią: "Państwo pojadą za nami, coś wam pokażemy" - okazało się, że nasz "znajomy" kilkaset metrów dalej skasował znak drogowy i wjechał w rabatki tuż koło lokalnej budki z piwem (gdzie konsumujący piwko, bogu ducha winni - panowie Marianowie - również z rozdziawionmi paszczami stali), a następie nasz "bohater" postanowił czmyhnąć dalej już przy pomocy siły własnych mięśni, zostawiając nieco już sfatygowanego pasiaka na pastwę losu ![]() No i wiadomo, zaczęły się przesłuchania, oglądanie kartoteki lokalnych opryszków, liczenie strat. Jak już wsiedliśmy w auto i adrenalina trochę opadła, to się okazało, że eM. jednak solidnie wyrżnął w zagłówek podczas kolizji i szyja boli go coraz bardziej, więc pojechaliśmy już we Wro na ostry dyżur. Suma sumarum bilans taki, że eM w kołnierzu i ze zwolnieniem na 9 dni, nasza skodzina z mocno poturbowanym bagażnikiem (żeby się domknął musieliśmy upleść misterną linę z pasków naszych toreb oraz pasa bezpieczeństwa) , a sprawca jest ustalany... Nie wiem, czy gość naćpany był, czy auto kradzione (bo na brytyjskich numerach, zapomniałam dodać), czy też przed duchem własnej teściowej uciekał, ale ogólnie ciekawie. Mi na szczęście nic nie jest - wiadomo, złego licho nie bierze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Lux Mundi
|
Dobrze, że wszelkie niedyspozycje powypadkowe ominęły Cię szerokim łukiem
![]() ![]() Tak sobie myślę [ choć wiem, że nie powinnam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2283 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() straszne, zbierajcie wszelkie rachunki, dokumenty ze szpitala, bo będą potrzebne do odszkodowania również za szkodę osobową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
bry
![]() Wszystkim Aniom wsiegonaj!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zastanawiam sie cobytu babci sprezentowac, zawsze to byly kosmetyki, ale zostalam wczoraj uprzedzona, ze ma spory nadmiar ![]() Ogladalam francuski pierwowzor, "Anthony Zimmer" o ktorym niedawno wspominalam i tamten wydawal mi sie spojny. Super wartkiej akcji nie bylo, szalonych poscigow, strzelanin itepe ale ogladalo sie dobrze, z zaciekawieniem. Glowny bohater faktycznie letko ✂✂✂✂✂✂✂owaty na poczatku, ale nie irytowal i grunt, ze wygladal ![]() ![]() Fanka Angie nie jestem, podobala mi sie jeno w "Przerwanej lekcji muzyki". Wiecej filmow z nia, ktore by na mnie zadzialaly nie widzialam ![]() jak to? nawet w spodenkach? ![]() Cytat:
ale chyba by mnie nie zatrudnili ![]() Rilla, ![]() autkiem pewnie przyjechal z wysp, tam mozna kupic za grosze, tzn duuuzo taniej niz u nas ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-26 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28361933] ![]() straszne, zbierajcie wszelkie rachunki, dokumenty ze szpitala, bo będą potrzebne do odszkodowania również za szkodę osobową ![]() Oczywista oczywistość, puścimy gnoja w skarpetkach, już moja w tym głowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
Jakieś hm.. ściereczki, rękawice do kuchni, czy cuś ![]() Albo to może teraz ja coś wymyślam i tak na prawdę się mnie przyśniło, jak te słonie i hipcie? ![]() Lou- Olbrychski w Salt gra podobną rolę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Dla mnie to nie przejaw gamoniowatości, jeno zwykłe wygodnictwo, dlatego należy tępić je na każdym kroku ![]() ![]() Właśnie doczytałam raz jeszcze [ z rana miałam zapluszczone oko, to średnio co widziałam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |||
Zadomowienie
|
Heloł
![]() Wszystkim Annom wszystkiego najlepszego, niech Wam szczęście sprzyja ![]() ![]() ![]() ![]() Rilla, bidulko, uff, jak to dobrze, że nic gorszego się nie stało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Lou, boskaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cinduś, jako małą ciekawostkę wrzucam: http://www.mydeal.pl/podroze/deal/2710/ Montenegro, niecały tysiąc, wyżywienie, 9 noclegów, jest termin od 15 IX ![]() ![]() Ps. Są jeszcze oferty bez wyżywienia - przejazd+noclegi na ten termin wrześniowy byłyby za ok. 700 zł ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-26 o 13:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rilla trzeba popatrzeć optymistycznie-9 dni zwolnienia jest. A idioci się zdarzają, w sumie ja podobną przygodę też mialam na egzaminie na prawko. Ale to chyba opowiadałam na 1.spotkaniu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() U mnie także szanse na wakacje we wrześniu spadły, ale to w związku z tym, że vsio mi się poprzesuwało o jakieś 2 tyg [ przez pogrzeb etc jestem w plecy z promotorem i prawkiem]. Więc póki co skupiam się na tym [ a przynajmniej staram się], żeby wyjść na prostą i całą resztę zostawiam na lepszy czas. ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- A właśnie- zakupiwszy przed chwilą wagę w Biedronce i zważyłam się z kotem, a później bez ![]() Miecio waży prawie 6 i pół kg ![]() A ja spadłam 8, mimo że aktualnie przed okresem jestem ![]() Jeszcze 8 i będę szczęśliwa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Raczkowanie
|
Dziękuje dziewczyny za miłe przyjęcie
![]() ![]() Nava, kurczę no trochę podobnie ![]() ![]() Mam 29 lat, od niedawna znów singielka (czy tam "stara panna" jak kto woli ![]() ![]() Postanowiłam, że zapiszę się chociaż na jakiś aerobik czy tam inne wygibasy bo mnie energia rozsadzi ale najpierw muszę skompletować jakieś obuwie sportowe-trampuszki i jakiś dresik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nuvi - witam, i w kwestii spodni polecam www.espee.pl - ja mam trzy pary, i bardzo sobie chwalę - wygodne, ładne, a w razie problemu z rozmiarem - wymieniają bez gadania. W ogóle, jest tu kilka dziewczyn z Wrocławia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zostałam dzisiaj postawiona przed faktem dokonanym i się wybieram na, jak to nazwała Lou, blind date z moim współweselnikiem ![]() ![]() Witaj, nuvi, w naszych skromnych, bezdzieciowych progach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() witamy, witamy nowy narybek ![]() zróbcie coś żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce... w dodatku głodna jestem a w lodówce straszy pustką i wieje chłodem ![]() Rilla, to niezły debil... Dołączam się do lamentów fitnessowych. Samemu się nie chce, a nie ma za bardzo z kim, drogie te wszystkie fikołki ![]() zaraz coś pomyślę ze zdjęciami, tylko że wiecie, z kajaków ni ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Wtajemniczenie
|
![]() mnie dziś wzięło na sprzątanie ale już mi przeszło ![]()
![]() |
#2297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Raczkowanie
|
No właśnie na co najlepiej chodzić? Nie lubię ćwiczeń typowo siłowych. Najchętniej pograłabym w badmintona
![]() Ostatnio w sklepie sportowym obskoczyłam wszystkie możliwe sprzęty ![]() ![]() VI4 dzięki za stronę ![]() Edytowane przez nuvi Czas edycji: 2011-07-26 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Nuvi, ja uwielbiam pilates, jogę. Strasznie się męczę na stepie i innych aerobikach. Chociaż taniec uwielbiam więc zumba...może?
Z innych sportów to mam ochotę na basen i chetnie spróbowałabym squasha - wydaje mi się, ze daje w kość bo trzeba się trochę nalatać. Próbowałyście?
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I taka drobna uwaga: jak to dobrze, że istnieje wujek google, który zawsze doradzi. Dowiedziałam się że fasolkę szparagową nie gotuje się 45min a dałabym sobie rękę uciąć, że to czas minimalny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Raczkowanie
|
Moja znajoma chodzila na zumbę, chwaliła sobie. Myślałam o pilatesie, o co tam chodzi konkretnie. To takie bardziej wyciszające ćwiczenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
Pilates ma dużo z jogi.
Pinkswan, ja też nie czaruję. Najgorsze są dla mnie ćwiczenia na ręce - nie jestem cherlakiem ale w rękach nie mam siły zupełnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Konto usunięte
|
Co do Sofy to myśle (mam nadzieję) że aż takiego strasznego oblężenia nie ma skoro wystawiają karnety na grouponach, ale o tym przekonam się jak tam zawitam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Mialam nie narzekac, ale mam dosyc tej pogody! Nie za cieplo to jeszcze da sie przezyc, ale czemu tak leje, w kolko i potoki po ulicach plyna?
![]() Jak facet nie ma gesta, to lipa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co z Waszymi planami na (nie wiem czy dobrze pamietam) Bulgarie? ![]() daj te z picia ![]() kostium mi przyszedl, o taki balam sie bo bralam calkiem w ciemno, ale musze powiedziec, ze lezy niemal idealnie, jak na fotce ![]()
![]() |
#2306 | |||
Zadomowienie
|
Dziewczyny, widzę, że się organizujecie fitnessowo - super
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Podróżniczka
|
Widzę tematy wrocławsko - fitnessowe...to coś dla mnie
![]() zapraszam ze mną na zumbe ![]() ![]() jutro ide na joge ![]() Jula ja bym chetnie na squasha sie wybrała albo nauczyła grać w tenisa ale nie mam z kim ![]() ![]() o kondycje sie nie martwcie...przyjdzie z czasem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
We wro jest klub squasha ![]() BTW, jest dużo rzeczy, które ja bym chciała, ale nie mam z kim... Z innej beczki - mam zaakceptowany urlop na sierpień i chyba jedziemy do polecanego na wątku tureckim Titan Garden/Titan Select ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() zazdroszcze ![]() kiedys mozna sie do tego klubu wybrać ![]() zumba...fantastic body, legnicka, koło Kauflandu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
foty bedziemy cykac jak japonscy turysci ![]() A propos fot, ogladalam dzisiaj stare fotki. Te sprzed kilku lat i starsze, gosh ale one mie sie wtedy nie podobaly. Ze nie tak jak trzeba wyszlam i fogle. A teraz takie pikne mi sie wydaja ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.