Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-26, 12:32   #2281
Rilla82
Zakorzenienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II

Witam wszystkich gorąco. Widzę nowe wrocławianki

Pochwalę się zatem naszą "przygodą". Wracaliśmy sobie z wywczasu i w pięknym mieście Włocławku, gdy czekaliśmy grzecznie na światłach, wjechał w nas z całym impetem granatowy passat, wyrzucając dobrych kilka metrów do przodu aż na przejście dla pieszych, a następnie całkiem zgrabnie wyminął i... rura w długą. Byliśmy tak zszokowani, że dobrą chwilę postaliśmy na rzeczonym przejściu dla pieszych z rozdziawionymi paszczami. Udało mi się wprawdzie zapamiętać nr rejestracyjny gnoja, ale i tak mój trud okazał się zbyteczny... Policjanci przyjechali, popatrzyli, posłuchali i mówią: "Państwo pojadą za nami, coś wam pokażemy" - okazało się, że nasz "znajomy" kilkaset metrów dalej skasował znak drogowy i wjechał w rabatki tuż koło lokalnej budki z piwem (gdzie konsumujący piwko, bogu ducha winni - panowie Marianowie - również z rozdziawionmi paszczami stali), a następie nasz "bohater" postanowił czmyhnąć dalej już przy pomocy siły własnych mięśni, zostawiając nieco już sfatygowanego pasiaka na pastwę losu

No i wiadomo, zaczęły się przesłuchania, oglądanie kartoteki lokalnych opryszków, liczenie strat. Jak już wsiedliśmy w auto i adrenalina trochę opadła, to się okazało, że eM. jednak solidnie wyrżnął w zagłówek podczas kolizji i szyja boli go coraz bardziej, więc pojechaliśmy już we Wro na ostry dyżur. Suma sumarum bilans taki, że eM w kołnierzu i ze zwolnieniem na 9 dni, nasza skodzina z mocno poturbowanym bagażnikiem (żeby się domknął musieliśmy upleść misterną linę z pasków naszych toreb oraz pasa bezpieczeństwa) , a sprawca jest ustalany...

Nie wiem, czy gość naćpany był, czy auto kradzione (bo na brytyjskich numerach, zapomniałam dodać), czy też przed duchem własnej teściowej uciekał, ale ogólnie ciekawie. Mi na szczęście nic nie jest - wiadomo, złego licho nie bierze
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 12:41   #2282
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Mi na szczęście nic nie jest - wiadomo, złego licho nie bierze
Dobrze, że wszelkie niedyspozycje powypadkowe ominęły Cię szerokim łukiem

Tak sobie myślę [ choć wiem, że nie powinnam ], że może eM. dostał spóźnioną nagrodę za ten Twój nieszczęsny prezent, bodajże urodzinowy [ pamiętam, że bardzo podniosło mi się ciśnienie, jak o tym pisałaś].
Stary 2011-07-26, 12:43   #2283
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Witam wszystkich gorąco. Widzę nowe wrocławianki

Pochwalę się zatem naszą "przygodą". Wracaliśmy sobie z wywczasu i w pięknym mieście Włocławku, gdy czekaliśmy grzecznie na światłach, wjechał w nas z całym impetem granatowy passat, wyrzucając dobrych kilka metrów do przodu aż na przejście dla pieszych, a następnie całkiem zgrabnie wyminął i... rura w długą. Byliśmy tak zszokowani, że dobrą chwilę postaliśmy na rzeczonym przejściu dla pieszych z rozdziawionymi paszczami. Udało mi się wprawdzie zapamiętać nr rejestracyjny gnoja, ale i tak mój trud okazał się zbyteczny... Policjanci przyjechali, popatrzyli, posłuchali i mówią: "Państwo pojadą za nami, coś wam pokażemy" - okazało się, że nasz "znajomy" kilkaset metrów dalej skasował znak drogowy i wjechał w rabatki tuż koło lokalnej budki z piwem (gdzie konsumujący piwko, bogu ducha winni - panowie Marianowie - również z rozdziawionmi paszczami stali), a następie nasz "bohater" postanowił czmyhnąć dalej już przy pomocy siły własnych mięśni, zostawiając nieco już sfatygowanego pasiaka na pastwę losu

No i wiadomo, zaczęły się przesłuchania, oglądanie kartoteki lokalnych opryszków, liczenie strat. Jak już wsiedliśmy w auto i adrenalina trochę opadła, to się okazało, że eM. jednak solidnie wyrżnął w zagłówek podczas kolizji i szyja boli go coraz bardziej, więc pojechaliśmy już we Wro na ostry dyżur. Suma sumarum bilans taki, że eM w kołnierzu i ze zwolnieniem na 9 dni, nasza skodzina z mocno poturbowanym bagażnikiem (żeby się domknął musieliśmy upleść misterną linę z pasków naszych toreb oraz pasa bezpieczeństwa) , a sprawca jest ustalany...

Nie wiem, czy gość naćpany był, czy auto kradzione (bo na brytyjskich numerach, zapomniałam dodać), czy też przed duchem własnej teściowej uciekał, ale ogólnie ciekawie. Mi na szczęście nic nie jest - wiadomo, złego licho nie bierze

straszne, zbierajcie wszelkie rachunki, dokumenty ze szpitala, bo będą potrzebne do odszkodowania również za szkodę osobową
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 12:52   #2284
LouLou25
Zakorzenienie

bry

Wszystkim Aniom wsiegonaj!!!!!!!!!!!!!!!!
zastanawiam sie cobytu babci sprezentowac, zawsze to byly kosmetyki, ale zostalam wczoraj uprzedzona, ze ma spory nadmiar

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
Która oglądała Turystę?
Ogladalam francuski pierwowzor, "Anthony Zimmer" o ktorym niedawno wspominalam i tamten wydawal mi sie spojny. Super wartkiej akcji nie bylo, szalonych poscigow, strzelanin itepe ale ogladalo sie dobrze, z zaciekawieniem. Glowny bohater faktycznie letko ✂✂✂✂✂✂✂owaty na poczatku, ale nie irytowal i grunt, ze wygladal Rola damska to pikna pani ex Zulawska czyli Sofie Marceau. No i Daniel Olbrychski w roli bylego agenta KGB, rolka mala, ale tyz dobra. Fajny, fajny...
Fanka Angie nie jestem, podobala mi sie jeno w "Przerwanej lekcji muzyki". Wiecej filmow z nia, ktore by na mnie zadzialaly nie widzialam

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Ja sie nie bede mogla smazyc
jak to? nawet w spodenkach?

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam w tym tygodniu rozmowę na PM i zastanawiam sie jak wybrnąć lekko i inteligentnie z pytania: jak poradzi sobie Pani z kolejką pacjentów żeby wejść do lekarza oczywiście żeby nie stracić cennego czasu?
ja bym powiedziala, ze wpier,dalanie sie jest niekulturalne,
ale chyba by mnie nie zatrudnili

Rilla, co za palant!
autkiem pewnie przyjechal z wysp, tam mozna kupic za grosze, tzn duuuzo taniej niz u nas

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-07-26 o 12:58
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 12:55   #2285
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość

Tak sobie myślę [ choć wiem, że nie powinnam ], że może eM. dostał spóźnioną nagrodę za ten Twój nieszczęsny prezent, bodajże urodzinowy [ pamiętam, że bardzo podniosło mi się ciśnienie, jak o tym pisałaś].
Jejku, a co ja takiego pisałam? (Może jednak mam jakąś pourazową awarię, bo nie kojarzę...)

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28361933]
straszne, zbierajcie wszelkie rachunki, dokumenty ze szpitala, bo będą potrzebne do odszkodowania również za szkodę osobową[/QUOTE]

Oczywista oczywistość, puścimy gnoja w skarpetkach, już moja w tym głowa
Stary 2011-07-26, 13:06   #2286
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Jejku, a co ja takiego pisałam? (Może jednak mam jakąś pourazową awarię, bo nie kojarzę...)

Jakieś hm.. ściereczki, rękawice do kuchni, czy cuś
Albo to może teraz ja coś wymyślam i tak na prawdę się mnie przyśniło, jak te słonie i hipcie?

Lou- Olbrychski w Salt gra podobną rolę
Stary 2011-07-26, 13:14   #2287
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Jakieś hm.. ściereczki, rękawice do kuchni, czy cuś
Albo to może teraz ja coś wymyślam i tak na prawdę się mnie przyśniło, jak te słonie i hipcie?

Aaaahahaha, faktycznie, ściereczki na walentynki. Ale to w sumie (jak mawia Gipssis) zwykła gamoniowatość - ładnie były zapakowane, w kompleciku, być może nawet mama mu pomogła wybrać - to wziął Z pewnością zasługuje to na karę od losu, ale chyba nie aż tak surową Tym niemniej dziękuję Ci za babską solidarność
Stary 2011-07-26, 13:28   #2288
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Aaaahahaha, faktycznie, ściereczki na walentynki. Ale to w sumie (jak mawia Gipssis) zwykła gamoniowatość - ładnie były zapakowane, w kompleciku, być może nawet mama mu pomogła wybrać - to wziął Z pewnością zasługuje to na karę od losu, ale chyba nie aż tak surową Tym niemniej dziękuję Ci za babską solidarność
Hehe, no chyba że
Dla mnie to nie przejaw gamoniowatości, jeno zwykłe wygodnictwo, dlatego należy tępić je na każdym kroku - choć możliwe, że kołnierz ortopedyczny, to nie jest najlepszy sposób

Właśnie doczytałam raz jeszcze [ z rana miałam zapluszczone oko, to średnio co widziałam], że Gipssis raczej dziś z Nami na forum nie będzie i prosiła by złożyć w Jej imieniu serdecznie życzenia dla pozostałych Ań, co niniejszym czynię
Stary 2011-07-26, 13:38   #2289
nafnaf
Zadomowienie

Heloł
Wszystkim Annom wszystkiego najlepszego, niech Wam szczęście sprzyja
Rilla, bidulko, uff, jak to dobrze, że nic gorszego się nie stało Mam nadzieję, że szybko tego idiotę namierzą
Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość

Wychodze dzis z domu patrze a tam na mej masce wielgachny napis paluchem wytarty "BRUDAS!" No fakt, mam brudny samochod konkretnie takim syfem z drzewa co sie przykleil i ulewa go nie ruszy, ale co komu do tego? Zdenerwowalam sie zdeka, wsiadlam, pikawy dostalam, ze mam takich super sasiadow na osiedlu. Pomyslalam chwile, wyszlam i pod spodem dopisalam "No i co z tego?" Przy okazji upieprzylam se biala bluzke, ale nic. Chuopak sie jakis uchachal na ten widok, przynajmniej komus poprawilam humor. Mialam umyc, ale teraz to po moim trupie, niech sobie pedant poczyta, no!

Lou, boskaś Fajna riposta
Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
Car mi się sypie- tydz temu wysiadła klima, dziś stacyjka nie chciała się przekręcic... Do tego w tym mies czeka mnie wymiana oleju, przegląd, oc... A gnoj od starego mieszkania nie chce nam oddać kasy! Ściemnia coś, że nie dopełniliśmy warunków umowy, a umowę przestudiowałam sto razy i wiem że mam rację.Dzwoniłam do babki z biura nieruchomości, obiecała, że popchnie sprawę.A kaucję mieliśmy2tys!
2 tys., no to nieźle... Brid, nie odpuszczaj
Cytat:
Dziewczyny mam w tym tygodniu rozmowę na PM i zastanawiam sie jak wybrnąć lekko i inteligentnie z pytania: jak poradzi sobie Pani z kolejką pacjentów żeby wejść do lekarza oczywiście żeby nie stracić cennego czasu?
Najchętniej bym odstrzelała tych wszystkich ludzi żeby nie zarazili jakimś paskudztwem ale tego na rozmowie powiedzieć nie mogę
Pewnie znowu się wykażę powalajacą ingnoracją, ale co to PM? Bo ja dotąd żyłam w przekonaniu, że skrót od panny młodej, ale tu mi coś nie pasuje

Cinduś, jako małą ciekawostkę wrzucam:
http://www.mydeal.pl/podroze/deal/2710/
Montenegro, niecały tysiąc, wyżywienie, 9 noclegów, jest termin od 15 IX U mnie szanse na te wrześniowe wakacje mocno spadły przez to moje poszukiwanie pracy, no ale... wciąż jeszcze żyję nadzieją
Ps. Są jeszcze oferty bez wyżywienia - przejazd+noclegi na ten termin wrześniowy byłyby za ok. 700 zł

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-07-26 o 13:51
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 14:01   #2290
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
ja bym powiedziala, ze wpier,dalanie sie jest niekulturalne,
ale chyba by mnie nie zatrudnili
ja tam bym zatrudniła za szczerość ale do tego czasu fajnie by bylo jakby mnie ktoś zatrudnił
Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Pewnie znowu się wykażę powalajacą ingnoracją, ale co to PM? Bo ja dotąd żyłam w przekonaniu, że skrót od panny młodej, ale tu mi coś nie pasuje
Przedstawiciel Medyczny

Rilla trzeba popatrzeć optymistycznie-9 dni zwolnienia jest. A idioci się zdarzają, w sumie ja podobną przygodę też mialam na egzaminie na prawko. Ale to chyba opowiadałam na 1.spotkaniu
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 15:41   #2291
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:

Cinduś, jako małą ciekawostkę wrzucam:
http://www.mydeal.pl/podroze/deal/2710/
Montenegro, niecały tysiąc, wyżywienie, 9 noclegów, jest termin od 15 IX U mnie szanse na te wrześniowe wakacje mocno spadły przez to moje poszukiwanie pracy, no ale... wciąż jeszcze żyję nadzieją
Ps. Są jeszcze oferty bez wyżywienia - przejazd+noclegi na ten termin wrześniowy byłyby za ok. 700 zł
Fajna opcja
U mnie także szanse na wakacje we wrześniu spadły, ale to w związku z tym, że vsio mi się poprzesuwało o jakieś 2 tyg [ przez pogrzeb etc jestem w plecy z promotorem i prawkiem].
Więc póki co skupiam się na tym [ a przynajmniej staram się], żeby wyjść na prostą i całą resztę zostawiam na lepszy czas.

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

A właśnie- zakupiwszy przed chwilą wagę w Biedronce i zważyłam się z kotem, a później bez
Miecio waży prawie 6 i pół kg
A ja spadłam 8, mimo że aktualnie przed okresem jestem
Jeszcze 8 i będę szczęśliwa
Stary 2011-07-26, 15:56   #2292
nuvi
Raczkowanie

Dziękuje dziewczyny za miłe przyjęcie

Nava, kurczę no trochę podobnie. W sumie jeżeli to problem to mogę zmienić nick - jakoś szczególnie przywiązana do niego nie jestem,kiedyś chciałam się szybko zarejestrować nie wiedziałam co wymyślić a że akurat na ziemi leżało pudełko po GPSie leżało firmy nuvi więc jestem
Mam 29 lat, od niedawna znów singielka (czy tam "stara panna" jak kto woli ), mieszkam niedaleko Wrocka,gdzie pracuję. No i ostatnio jakoś zamulam, bo osoby z którymi można poszaleć daleko a na miejscu koleżanki z dziećmi i nie można ich już nigdzie wyciągnąć.
Postanowiłam, że zapiszę się chociaż na jakiś aerobik czy tam inne wygibasy bo mnie energia rozsadzi ale najpierw muszę skompletować jakieś obuwie sportowe-trampuszki i jakiś dresik . Widziałam ostatnio w Decathlonie spodnie 92% bawełny tylko nie wiem czy za jakiś czas nie zrobi się z tego jakiś powyciągany worek. Kreszu sobie nie kupię
nuvi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 16:13   #2293
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Uff, za ściereczki na walentynki to byłby szlabanik na dług czas. Ale ja pouczyłam małżonka, że wszelkie gadżety, które choć trochę służą do prac domowych - nie są dobrym prezentem - ale ta wiedza, zdawaloby się oczywista, nie jest dla facetów tak jasna...

Cytat:

A właśnie- zakupiwszy przed chwilą wagę w Biedronce i zważyłam się z kotem, a później bez
Miecio waży prawie 6 i pół kg
A ja spadłam 8, mimo że aktualnie przed okresem jestem
Jeszcze 8 i będę szczęśliwa
Słuszny kotek Cindy, 8 kilo to bardzo dużo - gratulacje!! Ja jeszcze kilo do pełni szczęścia, ale bardzo lubię słodycze, więc jest jak jest...

Nuvi - witam, i w kwestii spodni polecam www.espee.pl - ja mam trzy pary, i bardzo sobie chwalę - wygodne, ładne, a w razie problemu z rozmiarem - wymieniają bez gadania. W ogóle, jest tu kilka dziewczyn z Wrocławia
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 16:48   #2294
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
Fajna opcja
U mnie także szanse na wakacje we wrześniu spadły, ale to w związku z tym, że vsio mi się poprzesuwało o jakieś 2 tyg [ przez pogrzeb etc jestem w plecy z promotorem i prawkiem].
Więc póki co skupiam się na tym [ a przynajmniej staram się], żeby wyjść na prostą i całą resztę zostawiam na lepszy czas.
Echhhh, no właśnie, ja też już się za specjalnie na te wakacje nie nastawiam Najprawdopodbniej ten rok muszę przetrwać jednak bez żadnego dłuższego wypadu... chociaż naprawdę mi szkoda Nastawię się za to na przyszły

Zostałam dzisiaj postawiona przed faktem dokonanym i się wybieram na, jak to nazwała Lou, blind date z moim współweselnikiem Ciekawe, jak to wyjdzie

Witaj, nuvi, w naszych skromnych, bezdzieciowych progach

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal
Stary 2011-07-26, 16:48   #2295
Alvesta
Zakorzenienie

bry
witamy, witamy nowy narybek

zróbcie coś żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce... w dodatku głodna jestem a w lodówce straszy pustką i wieje chłodem
Rilla, to niezły debil...
Dołączam się do lamentów fitnessowych. Samemu się nie chce, a nie ma za bardzo z kim, drogie te wszystkie fikołki ech

zaraz coś pomyślę ze zdjęciami, tylko że wiecie, z kajaków ni ma
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:12   #2296
jiuna
Wtajemniczenie

hejka

mnie dziś wzięło na sprzątanie
ale już mi przeszło więc zagarniam to co widoczne i nie bawię się w sprzątanie czeluści półek
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 19:18   #2297
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, ale wklep sobie sofa fitness to ich stronka powinna wyskoczyć. Ja za ok 2tyg jak podreperuje kondycje zamierzam chodzić 3razy w tygodniu a potem padnę na zawał
Ok, honorują. Na co zamierzasz chodzić, na którą? Może się dogadamy. Ja kondychę mam jak stara baba więc będzie można się pośmiać )

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 19:52   #2298
nuvi
Raczkowanie

No właśnie na co najlepiej chodzić? Nie lubię ćwiczeń typowo siłowych. Najchętniej pograłabym w badmintona
Ostatnio w sklepie sportowym obskoczyłam wszystkie możliwe sprzęty. W ruch poszła hulajnoga, bieżnia, rowerek stacjonarny i orbitek. Ten orbitek całkiem sensowny jest ale na porządny trzeba już wydać ponad 1000 zł...
VI4 dzięki za stronę

Edytowane przez nuvi
Czas edycji: 2011-07-26 o 19:54
Stary 2011-07-26, 20:00   #2299
Jula
Zakorzenienie

Nuvi, ja uwielbiam pilates, jogę. Strasznie się męczę na stepie i innych aerobikach. Chociaż taniec uwielbiam więc zumba...może?
Z innych sportów to mam ochotę na basen i chetnie spróbowałabym squasha - wydaje mi się, ze daje w kość bo trzeba się trochę nalatać. Próbowałyście?

Stary 2011-07-26, 20:02   #2300
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Ok, honorują. Na co zamierzasz chodzić, na którą? Może się dogadamy. Ja kondychę mam jak stara baba więc będzie można się pośmiać )
Uwierz mi nie widziałaś mnie w akcji i na prawdę nie czaruje nie wiem na co i nie wiem na którą, jak to mówiła pewna Scarlett "pomyśle o tym jutro". Jak się spotkamy to pogadamy

I taka drobna uwaga: jak to dobrze, że istnieje wujek google, który zawsze doradzi. Dowiedziałam się że fasolkę szparagową nie gotuje się 45min a dałabym sobie rękę uciąć, że to czas minimalny
Stary 2011-07-26, 20:03   #2301
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuvi Pokaż wiadomość
No właśnie na co najlepiej chodzić? Nie lubię ćwiczeń typowo siłowych. Najchętniej pograłabym w badmintona
Ostatnio w sklepie sportowym obskoczyłam wszystkie możliwe sprzęty. W ruch poszła hulajnoga, bieżnia, rowerek stacjonarny i orbitek. Ten orbitek całkiem sensowny jest ale na porządny trzeba już wydać ponad 1000 zł...
VI4 dzięki za stronę
Ja sie najlepiej czuję na klasycznym ATB, wiele dobrego słyszałam też o zumbie, ale to już niech moniczeorek się wypowie, ona jest prawdziwą zumboholiczką. Jeśli chodzi o klub sofa, ma sporo dobrych opinii, ale niestety ostatnio przeżywa prawdziwe oblężenie. Kawałek dalej na Krzykach jest bellissima i ten klub polecam ze względu na bardzo przyjazne ceny (honorują też benefit). Jeśli ktoś byłby zainteresowany, mogę odstąpić kartę rabatową, na bodaj 15% od cen oficjalnych.
Stary 2011-07-26, 20:03   #2302
nuvi
Raczkowanie

Moja znajoma chodzila na zumbę, chwaliła sobie. Myślałam o pilatesie, o co tam chodzi konkretnie. To takie bardziej wyciszające ćwiczenia?
Stary 2011-07-26, 20:10   #2303
Jula
Zakorzenienie

Pilates ma dużo z jogi.
Pinkswan, ja też nie czaruję. Najgorsze są dla mnie ćwiczenia na ręce - nie jestem cherlakiem ale w rękach nie mam siły zupełnie szkoda, że w Sofie mają tak mało zajęć przed południem - to dla mnie najlepsza pora do aktywności fizycznej. Później już chce mi się spać...

Stary 2011-07-26, 20:17   #2304
201609062117
Konto usunięte

Co do Sofy to myśle (mam nadzieję) że aż takiego strasznego oblężenia nie ma skoro wystawiają karnety na grouponach, ale o tym przekonam się jak tam zawitam.
Stary 2011-07-26, 20:47   #2305
LouLou25
Zakorzenienie

Mialam nie narzekac, ale mam dosyc tej pogody! Nie za cieplo to jeszcze da sie przezyc, ale czemu tak leje, w kolko i potoki po ulicach plyna? :// Buty mi zamokly, znowu...

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
Uff, za ściereczki na walentynki to byłby szlabanik na dług czas.
Jak facet nie ma gesta, to lipa na szczescie taki prezent mnie nigdy nie spotkal, bo chyba nie wiedzialabym co z tym fantem zrobic. Opie.przyc glupio, nie skomentowac tez. Raz sie pamietam zafoszylam bardzo za zapominalstwo, to dostalam 3 flaszki perfum naraz Czasem warto sie zafoszyc

Cytat:
Echhhh, no właśnie, ja też już się za specjalnie na te wakacje nie nastawiam
why
a co z Waszymi planami na (nie wiem czy dobrze pamietam) Bulgarie?

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
zaraz coś pomyślę ze zdjęciami, tylko że wiecie, z kajaków ni ma
daj te z picia

kostium mi przyszedl, o taki
balam sie bo bralam calkiem w ciemno, ale musze powiedziec, ze lezy niemal idealnie, jak na fotce

sure. fine. whatever.

Stary 2011-07-26, 21:37   #2306
nafnaf
Zadomowienie

Dziewczyny, widzę, że się organizujecie fitnessowo - super W grupie zawsze raźniej i można się dopingować
Cytat:
Mialam nie narzekac, ale mam dosyc tej pogody! Nie za cieplo to jeszcze da sie przezyc, ale czemu tak leje, w kolko i potoki po ulicach plyna? :// Buty mi zamokly, znowu...
Ja to już nudna strasznie jestem z tym narzekaniem na pogodę, ale no właśnie, czemu, ach, czemu, do #%$##!&%**, nie może się zrobić w końcu LATO? Wściec się można
Cytat:
why
a co z Waszymi planami na (nie wiem czy dobrze pamietam) Bulgarie?
Ja byłam na Bułgarię (lub cokolwiek innego) jeszcze niedawno bardzo, bardzo, bardzo napalona, bo przyjmowałam, że przez wakacje zostanę jeszcze w swojej starej pracy, a nowej sobie poszukam już po Ale aktualnie zaszły pewne modyfikacje i jednak ta nowa praca przydałaby się już teraz, a w każdym razie w najbliższym czasie, więc ruszyłam z poszukiwaniami Jeśli udałoby mi się jakimś cudem gdzieś załapać, to wiadomo, że urlopu na pewno nie dostanę Chyba, że jednak nic nie znajdę (odpukać), to wtedy pewnie mogę się na ten wywczas we wrześniu ruszyć, jeśli tylko będę miała odpowiednie zasoby $$$
Cytat:
kostium mi przyszedl, o taki
balam sie bo bralam calkiem w ciemno, ale musze powiedziec, ze lezy niemal idealnie, jak na fotce
Lou, kostium jest cudny, fason mi się bardzo podoba Będziecie z zanią wymiatać na sopockiej plaży Tylko róbcie duuużo fot

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal
Stary 2011-07-26, 22:11   #2307
moniczorek
Podróżniczka

Widzę tematy wrocławsko - fitnessowe...to coś dla mnie

zapraszam ze mną na zumbe
jutro ide na joge ale tylko dlatego, ze jestem obolała i podskoki na zumbie daja mi ostro w kość.

Jula ja bym chetnie na squasha sie wybrała albo nauczyła grać w tenisa ale nie mam z kim nie wiem jak sie sama do tego zabrać. Moze kiedys cos razem wykombinujemy?

o kondycje sie nie martwcie...przyjdzie z czasem
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-26, 22:20   #2308
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Widzę tematy wrocławsko - fitnessowe...to coś dla mnie

zapraszam ze mną na zumbe
jutro ide na joge ale tylko dlatego, ze jestem obolała i podskoki na zumbie daja mi ostro w kość.

Jula ja bym chetnie na squasha sie wybrała albo nauczyła grać w tenisa ale nie mam z kim nie wiem jak sie sama do tego zabrać. Moze kiedys cos razem wykombinujemy?

o kondycje sie nie martwcie...przyjdzie z czasem
Przypomnij - zumba - kiedy i gdzie?
We wro jest klub squasha
BTW, jest dużo rzeczy, które ja bym chciała, ale nie mam z kim...

Z innej beczki - mam zaakceptowany urlop na sierpień i chyba jedziemy do polecanego na wątku tureckim Titan Garden/Titan Select ))

Stary 2011-07-26, 22:41   #2309
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Przypomnij - zumba - kiedy i gdzie?
We wro jest klub squasha
BTW, jest dużo rzeczy, które ja bym chciała, ale nie mam z kim...

Z innej beczki - mam zaakceptowany urlop na sierpień i chyba jedziemy do polecanego na wątku tureckim Titan Garden/Titan Select ))
oj tak słyszałam dobre opinie o tym hotelu moja kolezanka z biura podrozy tez go zachwalała
zazdroszcze

kiedys mozna sie do tego klubu wybrać

zumba...fantastic body, legnicka, koło Kauflandu!
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:39   #2310
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba, że jednak nic nie znajdę (odpukać), to wtedy pewnie mogę się na ten wywczas we wrześniu ruszyć, jeśli tylko będę miała odpowiednie zasoby $$$
Moze Wam jednak wypali ten wywczas, bede trzymac kciuki;
foty bedziemy cykac jak japonscy turysci
A propos fot, ogladalam dzisiaj stare fotki. Te sprzed kilku lat i starsze, gosh ale one mie sie wtedy nie podobaly. Ze nie tak jak trzeba wyszlam i fogle. A teraz takie pikne mi sie wydaja Co dowodzi, ze: a) fotek warto cykac jak najwiecej, b) starosc nie radosc

Cytat:
urlop Wam sie fajny zapowiada

sure. fine. whatever.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości