|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
ale swoją drogą przed ślubem zawsze wyskoczy coś, co nas wyprowadza z równowagi, a później się okazuje, że warto było się trochę podenerwować ![]() Byliśmy wczoraj znów na zakupach, bo się dowiedzieliśmy, że otwarli u nas ( w sensie 25 km od nas, ale mówię u nas ) empik, deichmann, pepco i jysk wprawdzie kupiliśmy tylko dwie bambusowe miseczki ale to tylko dlatego, że stwierdziłam, że póki nie mamy własnego domu to nie będę kupowała tylu rzeczy, bo później większość uznam za niepotrzebne, a wolę za jakieś 2 lata kupić nowe, bo wtedy będzie na pewno coś innego fajnego ale w tym pepco, strasznie tanio można kupić takie rzeczy jak koce, świeczniki- gdyby wcześniej otwarli to na wesele kupilibyśmy tam świeczniki, bo takie jak kupiliśmy tam 2 kosztowały 8 zł, a my kupiliśmy za 30 zł i różne inne rzeczy w jysk niesamowicie podobały mi się fioletowe milutkie koce i do tego dobrałabym super zielone poduszki ale też musiałam się powstrzymać ech, wszystko takie piękne jest, ale trudno, poczekam ![]() I upatrzyłam sobie buciki w deichmannie, wprawdzie nie mają takiego obcasa jakbym chciała i chyba tylko dlatego się jeszcze nad nimi zastanawiam ![]() Oprócz tego to czekam aż przywiozą nam garaż niby mają dziś być-zobaczymy
|
|
#2282 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Cytat:
a ja Świąt nie lubię, ale to już Wam kiedyś opowiadałam dlaczego heheCytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do focha to w klubie napiszę ![]() Cytat:
![]() ogólnie ja mam 170 cm, a TŻ 180 cm - tylko on chodzi lekko przygarbiony i jeśli do tego dodać 5 cm obcas to możliwe, że w momencie gdy się zagapił i nie wyprostował to ja byłam wyższa ![]() Cytat:
![]() ale na szczęście chyba nikt nie zauważył oprócz druchenek, którym musiałam się pożalić ![]() Cytat:
kurcze to trzeba mieć tupet żeby komuś psuć jego wizję nie daj się! |
||||
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak fiolet i zieleń może do siebie nie pasować ale trzymaj się swojej wizji i konieca ja siędzę i się ucze a to czego się ucze jest tak po✂✂✂✂✂✂✂one że masakra
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze jedno zmartwienie:
powiedzcie mi - obracałyście TŻ, albo on Was przed ołtarzem? Bo za nami stały krzesła i po prostu każde obeszło swoje i spotkaliśmy się za nimi, a teraz się dowiedziałam że ponoć to wróży rozstanie |
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie moje Pmki
![]() Nie myślcie, ze znowu Was zostawiłam, już byłam na bieżąco a tu znowu rozłąka z Wami ![]() Nie mam za bardzo czasu siedziec a wizazu... korzystamy z pogody i spacerujemy, a dziś Lilka choruje - wymiotuje... nie wiem czy po wczorajszej szczepionce czy co Podczytuje co u Was, ale nie mam żywnie czasu na odpisywanie Buziaki I dla Cioć
|
|
|
|
#2287 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
raczej nigdy się z tym nie spotkałam jakby wierzyć w zabobony to mój TŻ już dawno by mnie zdradził (bo mu kiedyś kupiłam majtki a to podobno przynosi zdradę Cytat:
Śliczna Lilka w ogóle nie pisałam Wam, ale byłam wczoraj z moją psinką u weterynarza i dzisiaj też muszę z nią jechać na zastrzyk biedna ma alergię pokarmową i to w sumie wiadomo od dawna, tylko, że ona nic nie może kurcze jeść, bo po wszystkim się drapie i ma pełno łupieżu :/ tak mi jej szkoda, non stop ją wszystko swędzi i ma pełno ran od drapania ale mam nadzieję, że teraz coś się zmieni, dostaliśmy parę preparatów i pokarm hipoalergiczny i zobaczymy co z tego będzie..
|
||
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle jestem poza tematem i wybaczcie, ale wpadłam do domu tylko coś zjeść i idziemy korzystać ze słoneczka dalej
jeżeli to nie problem, to ostatnie 3 dni Was pomolestuję o głosy na Filipka Konkurencja depcze nam po piętach, ale walczymy o nagrodę http://www.bobovita.pl/galeria_przebojowe_lato/985 Buziaki dla cioć
|
#2289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale okaże się na filmie chociaż uważam, że o i tak nie ma znaczenia ![]() ale piękna kruszynka mam nadzieję, że szybko wydobrzeje Cytat:
i pierwsze słyszę o czymś takim co do pieska, to mam nadzieję, że w końcu wyzdrowieje i będzie mogła się normalnie odżywiać Cytat:
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciocia czekam
|
|
|
|
|
#2291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem kto wymyslil takie brednie ... To Wy tworzycie zwiazek od was zalezy jak Wam sie bedzie ukladalo a nie od tego w ktora strone poszliscie Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2292 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też mam nadzieję.. byłam z nią dzisiaj, dostała zastrzyk, jeszcze w piątek mam z nią jechać. W najgorszym wypadku będzie musiała nosić kołnierz, żeby się nie drapać.. ale mam nadzieję, że się obejdzie bez niego w ogóle moja siostra się jutro wyprowadza z domu. Moi rodzice wiozą ją i jej rzeczy do Krakowa i przez parę dni będę urzędować z TŻ w domku i w sumie planuję jakoś nam umilić wieczory na jutro zaplanowałam gorącą, relaksującą kąpiel dla TŻ jak wróci z pracy wieczorem. Poza tym ściągam właśnie jakieś filmy, więc zrobimy sobie fajne wieczory filmowe. Myślę też nad jakąś kolacją fajną macie jeszcze jakieś pomysły?
|
||
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się posłusznie, że żyję!
Mam bardzo napięty grafik. Od rana do południa siedzę w szkole i uczę, a od południa do wieczora siedzę i wymyślam przebieg lekcji na dzień następny Weekendy spędzamy z TŻ non stop, z czego się cieszę I w tygodniu też nam się czasem uda spotkać. Już się boję, gdy dojdą mi od października studia i pisanie tej nieszczęsnej pracy mgr Dziś nie czuję się najlepiej, mam gorączkę, jestem osłabiona.... jakieś choróbsko w powietrzu krąży. kolega z pracy miał dziś 40 stopni gorączki a dzieciaki codziennie robią mi pielgrzymki do pielęgniarki. Ostatnio to nawet mi się śnicie, że z Wami "jestem" na wątku często. To chyba wyrzuty sumienia, że tak rzadko tu zaglądam Buziaki dla Was |
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chodzi o moment po przysiędze czy po zakończeniu mszy?? bo ja szczerze powiem pierwsze słysze
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Agula przesłodka ta Twoja kruszynka
Aga głosuję i trzymam kciuki, żeby się udało Wam wygrać Cytat:
po kolacji może jakiś masaż relaksacyjny ![]() Hejo ![]() ja byłam dzisiaj odwiedzić rodzinkę z mamą ![]() nie dawno wróciłyśmy, zmęczona jestem drogą, bo prowadziłam a teraz jak wracałyśmy to często mgła była więc się ciężko jechało po zakrętach. Więc pewnie prysznic i do spania pójdę ![]()
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możliwe że po szczepionce ma takie skutki uboczne ![]() szybkiego powrotu do zdrówka życzę Cytat:
![]() no to ładnie biedna psinka ![]() ta karma powinna pomóc Cytat:
![]() ale dziękuję - ulżyło mi |
|||
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
dzisiaj po południu jedziemy zamówi sypialnię i najprawdopodobniej kupić karnisze i kontakty
|
#2299 | ||
|
Zadomowienie
|
no właściwie czemu nie
![]() Cytat:
![]() no już zauważyłam minimalną poprawę, już się tak nie drapie ![]() Cytat:
czyli kiedy mniej więcej się wprowadzicie?a ja wykorzystałam wyprowadzkę mojej siostry i jakieś niepotrzebne rzeczy z mojego pokoju wpakowałam do niej i w sumie się wzięłam za ogólne sprzątanie. Jeszcze mi odkurzanie zostało.
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też kupuję Tżtowi bokserki
Nie wiem, ale mam nadzieję, że może jakoś do połowy października się przeprowadzimy. Z jednej strony się cieszę, będziemy " na swoim" sami sobie, ale z drugiej szkoda mi trochę, bo dobrze mi tutaj
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie! Wreszcie mam chwilkę czasu na komputer, a co za tym idzie - WIZAŻ
...Dziewczyny, nie musicie już głosować... Doczytałam wczoraj w regulaminie, że nie wygrywają dzieciaczki z głosowania tylko jury z 50 najwyżej ocenianych zdjęć wybiera pierwszą 11tkę szanse raczej mamy niewielkie, a na 50tkę napewno już się złapiemy... Dziękujemy bardzo za każdy głos, są bezcenne Karo ach, zazdroszczę przeprowadzki ![]() Buziaki
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcie Filipka jest słodkie, więc nie mogą go nie wybrać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- A tak w ogóle to musimy ruszyć tyłki z pisaniem, bo jak Dalenka wróci to będzie zawiedziona, że nie ma co nadrabiać
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dobrze, brzuszka jeszcze nie mam, chyba nie wiele przytyłam tak wgl, samopoczucie ok, ale często mnie mdli, mam nadzieję, ze nie długo już przestanie bo w poniedziałek zaczynamy 2 trymestr ![]() Sypialnia zamówiona-ok.3tyg czekania. no i kupiliśmy karnisze. ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Hihi a straszyłyśmy ją skończeniem wątku
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Aga, normalnie jestem załamana, dziś wchodzę i oczywiście Filip tak wyrwał na prowadzenie, że gdyby z głosowania samego były nagrody to już by był pewniak
Nadzieja jeszcze w jury, ale jakoś się nie nastawiam... ![]() p.s. dziś zasiądę do czytania ![]() Cytat:
I tak zacznie się najpiękniejszy okres ciąży oj to coś czuję, że chyba niewiele przytyjesz w ciąży i szybko wrócisz do formy po porodzie Jak tylko z maluchem wszystko w porządku to trzeba się cieszyć, że nie rośniesz na potęgę jestem ciekawa kogo tam nosisz, jakoś z reguły miałam przeczucie albo chociaż coś mi się wydawało, a w Twoim przypadku kompletnie nie mam zdania
|
|
#2306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłam, że zwerbowałam tłumy ja i tak wiem, że mój Zięciu wygra, bo zdjęcie genialne!Rytuał mówisz? przygotuj coś słodkiego i uspokajającego![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() Pokaż sypialnie ![]() Spokoojnie mamuski przylazly to będą paplać o ile czas znajdziemy podczas drzemek naszych pociech
|
||
|
|
|
#2307 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czemu ale wydawało mi się, że później. Wiadomo, jesteś przyzwyczajona i Ci dobrze, ale myślę, że na swoim z mężem i dzieciątkiem będzie Ci jeszcze lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no a mój zaplanowany wieczór się udał wczoraj było bardzo miło ![]() miłego dnia
|
|||
|
|
|
#2308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż i tak się ciągnie strasznie, chciałabym już święta BN, bo w tedy to już by szybciej czas mi biegł Ja też nie mam pojęcia co będzie. Niby mówię, że synuś teraz, ale tak na prawdę nie mam pojęcia. No mam nadzieję, że wszystko dobrze. Nie mogę się wizyty doczekać! Cytat:
no mam nadzieję, że się skończą bo mam ich dość ![]() niby nic wielkiego, ale zawsze coś się pojawia.:/ Sypialnię już wrzucam klik łóżko, komody i szafki nocne zamówiliśmy, bez szafy.
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie niby nic a takie to męczące... już wole rodzic niż znowu te mdłosci przechodzić ![]() Wooooow zarąbiste! |
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teściówkami będziecie Ciesze się, że się podobają, my sypialnię będziemy mieć w czerwieni
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

i brat je skręca
ale swoją drogą przed ślubem zawsze wyskoczy coś, co nas wyprowadza z równowagi, a później się okazuje, że warto było się trochę podenerwować
i różne inne rzeczy
niby mają dziś być-zobaczymy 

Kiedyś byliśmy po żyłkę do kosiarki w Leroy Merlin i schodziliśmy pół sklepu i oglądaliśmy 
A w nocy śniło mi się, że byłyśmy całą wizażową delegacją na ślubie Agi 
ale trzymaj się swojej wizji i koniec

Zakończone: 2
raczej nigdy się z tym nie spotkałam 

Konkurencja depcze nam po piętach, ale walczymy o nagrodę
Weekendy spędzamy z TŻ non stop, z czego się cieszę