|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byliśmy wczoraj znów na zakupach, bo się dowiedzieliśmy, że otwarli u nas ( w sensie 25 km od nas, ale mówię u nas ![]() ![]() wprawdzie kupiliśmy tylko dwie bambusowe miseczki ![]() ![]() ale w tym pepco, strasznie tanio można kupić takie rzeczy jak koce, świeczniki- gdyby wcześniej otwarli to na wesele kupilibyśmy tam świeczniki, bo takie jak kupiliśmy tam 2 kosztowały 8 zł, a my kupiliśmy za 30 zł ![]() ![]() w jysk niesamowicie podobały mi się fioletowe milutkie koce i do tego dobrałabym super zielone poduszki ![]() ![]() ![]() I upatrzyłam sobie buciki w deichmannie, wprawdzie nie mają takiego obcasa jakbym chciała i chyba tylko dlatego się jeszcze nad nimi zastanawiam ![]() Oprócz tego to czekam aż przywiozą nam garaż ![]() ![]()
![]() |
#2282 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do focha to w klubie napiszę ![]() Cytat:
![]() ogólnie ja mam 170 cm, a TŻ 180 cm - tylko on chodzi lekko przygarbiony i jeśli do tego dodać 5 cm obcas to możliwe, że w momencie gdy się zagapił i nie wyprostował to ja byłam wyższa ![]() Cytat:
![]() ale na szczęście chyba nikt nie zauważył oprócz druchenek, którym musiałam się pożalić ![]() Cytat:
![]() kurcze to trzeba mieć tupet żeby komuś psuć jego wizję ![]() nie daj się! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak fiolet i zieleń może do siebie nie pasować ![]() a ja siędzę i się ucze a to czego się ucze jest tak po✂✂✂✂✂✂✂one że masakra
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze jedno zmartwienie:
powiedzcie mi - obracałyście TŻ, albo on Was przed ołtarzem? Bo za nami stały krzesła i po prostu każde obeszło swoje i spotkaliśmy się za nimi, a teraz się dowiedziałam że ponoć to wróży rozstanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
Witajcie moje Pmki
![]() Nie myślcie, ze znowu Was zostawiłam, już byłam na bieżąco a tu znowu rozłąka z Wami ![]() Nie mam za bardzo czasu siedziec a wizazu... korzystamy z pogody i spacerujemy, a dziś Lilka choruje - wymiotuje... nie wiem czy po wczorajszej szczepionce czy co ![]() Podczytuje co u Was, ale nie mam żywnie czasu na odpisywanie ![]() Buziaki I dla Cioć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w ogóle nie pisałam Wam, ale byłam wczoraj z moją psinką u weterynarza i dzisiaj też muszę z nią jechać na zastrzyk ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
W ogóle jestem poza tematem i wybaczcie, ale wpadłam do domu tylko coś zjeść i idziemy korzystać ze słoneczka dalej
![]() ![]() ![]() http://www.bobovita.pl/galeria_przebojowe_lato/985 Buziaki dla cioć ![]() ![]() ![]() ![]()
#2289 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale piękna kruszynka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do pieska, to mam nadzieję, że w końcu wyzdrowieje i będzie mogła się normalnie odżywiać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciocia czekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem kto wymyslil takie brednie ... To Wy tworzycie zwiazek od was zalezy jak Wam sie bedzie ukladalo a nie od tego w ktora strone poszliscie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też mam nadzieję.. byłam z nią dzisiaj, dostała zastrzyk, jeszcze w piątek mam z nią jechać. W najgorszym wypadku będzie musiała nosić kołnierz, żeby się nie drapać.. ale mam nadzieję, że się obejdzie bez niego w ogóle moja siostra się jutro wyprowadza z domu. Moi rodzice wiozą ją i jej rzeczy do Krakowa i przez parę dni będę urzędować z TŻ w domku i w sumie planuję jakoś nam umilić wieczory ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
Melduję się posłusznie, że żyję!
![]() Mam bardzo napięty grafik. Od rana do południa siedzę w szkole i uczę, a od południa do wieczora siedzę i wymyślam przebieg lekcji na dzień następny ![]() ![]() Już się boję, gdy dojdą mi od października studia i pisanie tej nieszczęsnej pracy mgr ![]() Dziś nie czuję się najlepiej, mam gorączkę, jestem osłabiona.... jakieś choróbsko w powietrzu krąży. kolega z pracy miał dziś 40 stopni gorączki ![]() Ostatnio to nawet mi się śnicie, że z Wami "jestem" na wątku często. To chyba wyrzuty sumienia, że tak rzadko tu zaglądam ![]() Buziaki dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chodzi o moment po przysiędze czy po zakończeniu mszy?? bo ja szczerze powiem pierwsze słysze
![]() |
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Agula przesłodka ta Twoja kruszynka
![]() Aga głosuję i trzymam kciuki, żeby się udało Wam wygrać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hejo ![]() ja byłam dzisiaj odwiedzić rodzinkę z mamą ![]() nie dawno wróciłyśmy, zmęczona jestem drogą, bo prowadziłam a teraz jak wracałyśmy to często mgła była więc się ciężko jechało po zakrętach. Więc pewnie prysznic i do spania pójdę ![]() ![]()
![]() |
#2296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możliwe że po szczepionce ma takie skutki uboczne ![]() szybkiego powrotu do zdrówka życzę ![]() Cytat:
![]() no to ładnie ![]() biedna psinka ![]() ta karma powinna pomóc ![]() Cytat:
![]() ale dziękuję - ulżyło mi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dzisiaj po południu jedziemy zamówi sypialnię i najprawdopodobniej kupić karnisze i kontakty ![]() ![]() ![]()
#2299 | ||
Zadomowienie
|
no właściwie czemu nie
![]() Cytat:
![]() no już zauważyłam minimalną poprawę, już się tak nie drapie ![]() Cytat:
![]() a ja wykorzystałam wyprowadzkę mojej siostry i jakieś niepotrzebne rzeczy z mojego pokoju wpakowałam do niej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
Ja też kupuję Tżtowi bokserki
![]() ![]() ![]() Nie wiem, ale mam nadzieję, że może jakoś do połowy października się przeprowadzimy. Z jednej strony się cieszę, będziemy " na swoim" sami sobie, ale z drugiej szkoda mi trochę, bo dobrze mi tutaj ![]()
#2301 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie! Wreszcie mam chwilkę czasu na komputer, a co za tym idzie - WIZAŻ
![]() ![]() Dziewczyny, nie musicie już głosować... Doczytałam wczoraj w regulaminie, że nie wygrywają dzieciaczki z głosowania tylko jury z 50 najwyżej ocenianych zdjęć wybiera pierwszą 11tkę ![]() ![]() ![]() Karo ach, zazdroszczę przeprowadzki ![]() ![]() Buziaki ![]()
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- A tak w ogóle to musimy ruszyć tyłki z pisaniem, bo jak Dalenka wróci to będzie zawiedziona, że nie ma co nadrabiać ![]()
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dobrze, brzuszka jeszcze nie mam, chyba nie wiele przytyłam tak wgl, samopoczucie ok, ale często mnie mdli, mam nadzieję, ze nie długo już przestanie bo w poniedziałek zaczynamy 2 trymestr ![]() ![]() Sypialnia zamówiona-ok.3tyg czekania. no i kupiliśmy karnisze. ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Hihi a straszyłyśmy ją skończeniem wątku ![]()
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Aga, normalnie jestem załamana, dziś wchodzę i oczywiście Filip tak wyrwał na prowadzenie, że gdyby z głosowania samego były nagrody to już by był pewniak
![]() ![]() p.s. dziś zasiądę do czytania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rytuał mówisz? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pokaż sypialnie ![]() Spokoojnie mamuski przylazly to będą paplać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no a mój zaplanowany wieczór się udał wczoraj ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też nie mam pojęcia co będzie. Niby mówię, że synuś teraz, ale tak na prawdę nie mam pojęcia. ![]() No mam nadzieję, że wszystko dobrze. Nie mogę się wizyty doczekać! ![]() Cytat:
![]() ![]() no mam nadzieję, że się skończą bo mam ich dość ![]() niby nic wielkiego, ale zawsze coś się pojawia.:/ Sypialnię już wrzucam klik łóżko, komody i szafki nocne zamówiliśmy, bez szafy.
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokladnie niby nic a takie to męczące... już wole rodzic niż znowu te mdłosci przechodzić ![]() Wooooow zarąbiste! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciesze się, że się podobają, my sypialnię będziemy mieć w czerwieni ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.