Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-03, 08:24   #2281
maksikola
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Wypatrzyłaś mnie

Hej! Kurka wodna, nie jestem w stanie tyyyyyyyyyyylu stron nadrobić. Nie było mnie tyle czasu. Jakoś ostatnio miałam trochę doła. Jakiś kryzys mnie dopadł... Potrafiłam całe dnie przepłakać, a że to sobie nie dam rady, a to że jaka ze mnie będzie matka... a kulminacja to była 2 dni temu, jak miałam wyjść na obiad na miasto - nie miałam już co na siebie włożyć! Rozbeczałam się i uznałam, że nigdzie nie idę bo wyglądam jak morświn haha do tego męczyły mnie straszne koszmary! A to jakieś safari, na którym atakuje mnie lew i wbijam mu widły w pysk a to w ocenianie kogoś atakuje rekin a ja rzucam się na pomoc i palce w oczy mu wciskam a to mam męża (nie wiem kto to był haha ale przystojniaczek) i uciekam przed jego bratem mordercą hahaha po prostu miałam dość... Dzisiaj pierwsza noc bez koszmaru i co?! O 7 zrywam się z wrzaskiem - skurcz łydki! i domyślam się, że nie z niedoborów - bo witaminy łykam, wapń w diecie mam, pije litry wody... Wczoraj mi ta sama w nocy zdrętwiała ech... i tak mnie boli po tym skurczu, że od kiedy wstałam - nie mogę chodzić normalnie
I tak to by było... Leci 17 tydz. Dokładnie dziś 17 tydz. 3 dzień... Pare razu mi coś bulgotało w brzuchu, jestem na 95% pewna, że to już pierwsze ruchy I tak leci...
Ale litanie walnęłam hehe... Pojawię się nagle i macie poemat moich żali
Na skurcze łydek kup sobie magnez, ja to samo miałam. I pomogło.
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
No dobra, będę dziś w mieście to popytam ale pewnie sama tego i tak nie zrobię - ale chociaż zmuszę tż - stanę w drzwiach i będę pilnować

zmykam się ubrać, po śniadanko i do miasta

aha, czy w ciąży mogę zjeść taki prawdziwy wiejski twaróg??
tak, możesz zjeść wiejski twaróg.
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 08:37   #2282
natalia_23
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

witajcie

sofcia gratuluję pierwszych ruchów, ja w tym okresie ciąży też miałam jakieś doły, więc może to taki kryzysowy czas, który mija

Słońce

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 08:52   #2283
Toto1
Zadomowienie

Dzien dobry okruszki

Jak minela nOcka?
Wczoraj bylo tak pieknie slonecznie, a dzisiaj leje buuuu
Agatku oddawaj slonce!!!

Do piatku mam TZ w domku wiec bede Was podczytywac

Sofcia dzieki kochana i wracaj do nas brzuchatku to wygonimy te smutki.

Chomiczku jak samopoczucie dzisiaj??

Inutil zmykaj na zakupy i wracaj z super humorem kup sobie cos

Pani i jak tam polowania na wczasy??

Neska dalej wilgotne oczy? Uwazaj bo grzyb ci sie zalegnie

Kasiorku gile otarte? Czy dalej koncertujesz??

Milego dnia dziolszki

http://muslitotek.blogspot.com/
Toto1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 09:14   #2284
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Toto1 Pokaż wiadomość
Do piatku mam TZ w domku wiec bede Was podczytywac

Pani i jak tam polowania na wczasy??
Chłop w dom wizaż na hak

W tym momencie polowanie trwa. Pan i Władca dał zielone światło więc si czaję na Kretę w tej chwili jestem cały czas na linii z panią z biura podróży. Czuję radosne podniecenie, bo to nasza pierwsza zorganizowana podróż samolotem na wywczas. Z drugiej strony czuję jakbym robiła święta za Providenta, bo nie wiem czy w mojej pracowej sytuacji jesteśmy sobie w stanie na to pozwolić

Edytowane przez pani22ka
Czas edycji: 2011-08-03 o 09:15
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 09:31   #2285
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry okruszki
Agatku oddawaj slonce!!!
nie bądź taka poczekaj do soboty bo już week ma być pochmurny podobno daj się nacieszyć toż to u Nas pada od prawie początku lipca może z 5 dni było pięknych słonecznych

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Chłop w dom wizaż na hak

W tym momencie polowanie trwa. Pan i Władca dał zielone światło więc si czaję na Kretę w tej chwili jestem cały czas na linii z panią z biura podróży. Czuję radosne podniecenie, bo to nasza pierwsza zorganizowana podróż samolotem na wywczas. Z drugiej strony czuję jakbym robiła święta za Providenta, bo nie wiem czy w mojej pracowej sytuacji jesteśmy sobie w stanie na to pozwolić
No to poluj Kochana ajjj tak raz się żyje najwyżej przyciśniecie pasa później trochę i będzie ok

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 09:34   #2286
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Chłop w dom wizaż na hak

Kreta oby wam się udało coś znaleźć fajnego, trzymam mocno kciuki, żeby się udało

a na ile chcecie lecieć 7 czy 14 ?

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 09:38   #2287
shehzadi
Zadomowienie

Dzień dobry! Widzę, że dołki przeplatają się dzisiaj z tematami wakacyjnymi. Ja niestety znowu zaliczam się do tej pierwszej grupy, więc zmilczę. Chciałam Wam tylko powiedzieć, że na Onecie jest artykuł o dzieciach, które zamiast dzieciństwa mają zajęcia dodatkowe . Szkoda mi się zrobiło tych dzieciaków, jak to przeczytałam. Co o tym myślicie? Uważacie, że rynek pracy i wyścig szczurów zmuszają rodziców do pchania dzieci w objęcia kolejnych zajęć pozaszkolnych czy to po prostu zbyt wybujałe ambicje rodziców?

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 09:53   #2288
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Widzę, że dołki przeplatają się dzisiaj z tematami wakacyjnymi. Ja niestety znowu zaliczam się do tej pierwszej grupy, więc zmilczę. Chciałam Wam tylko powiedzieć, że na Onecie jest artykuł o dzieciach, które zamiast dzieciństwa mają zajęcia dodatkowe . Szkoda mi się zrobiło tych dzieciaków, jak to przeczytałam. Co o tym myślicie? Uważacie, że rynek pracy i wyścig szczurów zmuszają rodziców do pchania dzieci w objęcia kolejnych zajęć pozaszkolnych czy to po prostu zbyt wybujałe ambicje rodziców?
ambicja rodziców ja mam znajomych którzy wzięli kredyt na 40 lat mają 2 letnie dziecko i imie nadawali mu pod dyktando zaradności i aby sobie w życiu poradził a jak dorośnie żeby kredyt za nich spłacał!!!! porażka!!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-03, 09:57   #2289
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

Cytat:
Sofcia dzieki kochana i wracaj do nas brzuchatku to wygonimy te smutki.
Zmobilizowało mnie to, by trochę swojego bloga odświeżyć i nadać mu nowy 'look' No i dodałam nowy wpis, jak coś zapraszam Link w podpisie jak zawsze

Ok uciekam. Coś jakby mnie głowa zaczynała boleć grrrr... Było tak fajnie przez ostatnie dni, pochmurno, fajna temperatura a tu słońce daje znów na maxa... Nie znoszę tego. Być może głowa boli na tą zmianę.

W piątek wyjadę prawdopodobnie na weekend za miasto w plener Nie biorę neta - strajk! Tylko natura i ja

Do zobaczenia

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
sofciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:04   #2290
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
najwyżej przyciśniecie pasa później trochę i będzie ok
heh...

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
Kreta oby wam się udało coś znaleźć fajnego, trzymam mocno kciuki, żeby się udało
a na ile chcecie lecieć 7 czy 14 ?
Możemy tylko na 7. Chłop ledwo tydzień wolnego dostał.

Cytat:
Co o tym myślicie? Uważacie, że rynek pracy i wyścig szczurów zmuszają rodziców do pchania dzieci w objęcia kolejnych zajęć pozaszkolnych czy to po prostu zbyt wybujałe ambicje rodziców?
hehe ale poważne rozważania na dzień wczoraj bezstresowe wychowanie, dziś ambitni rodzice
ja uważam, że zawsze złoty środek. Moi rodzice pozwolili mi się skupić na tym co lubię. Z chemii mierny mi nie przeszkadza, ale nie znajomość angielskiego - bardzo. Co z tego, że byłam laureatką olimpiady polonistycznej...
Stary 2011-08-03, 10:23   #2291
neska951
Zakorzenienie

Hejo Piekne

Wpadłam na Herbatkę z cynamonem

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

tylko to jest też na ścianach to ten domestos spłynie poza tym rano ktoś musiałby to umyć a kto???

Domestos tak łatwo nie spłynie , dodatkowo można potraktować fugę polaną Domestosem szczoteczką do zębów ( ja tak myję fugi na podłodze )
Jeśli grzyb nie zejdzie za pierwszym razem to czynność powtarza się do skutku. Kiedyś mieszkałam u kolegi miał takiego grzyba w prysznicu że dopiero czwarte namoczenie domestosem pomogło

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
[B]
Neskaaaa a gdzie one ten brzuch chowaly co==
Jedna urodziła w 6 miesiącu więc nie miała brzucha, przytyła 5 kg, miała chore jajniki, lekarze powiedzieli że na pewno nie będzie miała dzieci
druga przytyła ale myślała że to przez życie studenckie, a brała raz na 3 mce zastrzyk antykoncepcyjny , przytyła 8 kg, na pogotowiu dopiero na rtg lekarz zobaczył że ona jest w ciąży
Kolejna Tęga murzynka ale ona mogła nie zauważyć

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
9 dni??? ojjjj....i dopiero teraz mi to mówisz? Ja sobie wymyśliłam, że przez noc to pewnie tak ale dłużej??? Toś mnie właśnie wystraszyła!!!

Oj tam nie stresuj się

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:

Neska dalej wilgotne oczy? Uwazaj bo grzyb ci sie zalegnie
Spoooooko mam dużo domestosa jakby co

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Niestety rynek pracy to wyścig szczurów , dla szaraków. Jak ktoś ma tzw "znajomości " nie ma problemu z pracą. Jeśli chodzi o zajęcia dodatkowe dla dzieci to uważam że potrzebny jest "złoty środek " Zapisywać dzieci na zajęcia jak najbardziej , ale z umiarem. Nauki języków obcych pilnować bezwzględnie
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:28   #2292
Kasiorek211
Zadomowienie

Neska - a czy Ty zajmujesz się robieniem zdjęć dla kogoś? Pytam bo wczoraj dostałam zaproszenie na ślub koleżanki, której chyba taki praezent bym chciała zrobić Sama nie bardzo ma kasę na takie "pierdoły" a ja wiem, że to piękna pamiątka.
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:41   #2293
shehzadi
Zadomowienie

Cytat:
ambicja rodziców ja mam znajomych którzy wzięli kredyt na 40 lat mają 2 letnie dziecko i imie nadawali mu pod dyktando zaradności i aby sobie w życiu poradził a jak dorośnie żeby kredyt za nich spłacał!!!! porażka!!!
Żeby się Ci rodzice nie przejechali! Mój były szef nadał swojemu synkowi takie samo imię jak sam miał - żeby mały w przyszłości przejął jego interes i nie musiał zmieniać pieczątek i tabliczki na drzwiach.

Cytat:
hehe ale poważne rozważania na dzień wczoraj bezstresowe wychowanie, dziś ambitni rodzice
ja uważam, że zawsze złoty środek. Moi rodzice pozwolili mi się skupić na tym co lubię. Z chemii mierny mi nie przeszkadza, ale nie znajomość angielskiego - bardzo. Co z tego, że byłam laureatką olimpiady polonistycznej...
Mam plan dźgać Was intelektualnie, cobyśmy wszystkie nie pogniły w gnuśności . A tak naprawdę, to socjologia jest moim drugim fakultetem, bo lubię wiedzieć co ludzie myślą na różne tematy . Wam wierzę, że odpowiecie szczerze a nie pod publiczkę .

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:44   #2294
agatkaa1
Zakorzenienie

ja zrobiłam obiad tak za mną chodziła zupa ogórkowa no i ugotowałam wyszłam na polko pranie powiesić wracam a ona mi jakoś dziwnie śmierdzi i już straciłam na nią ochotę ahh do tego brzuch mnie zaczął boleć

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-03, 10:50   #2295
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Neska - a czy Ty zajmujesz się robieniem zdjęć dla kogoś? Pytam bo wczoraj dostałam zaproszenie na ślub koleżanki, której chyba taki praezent bym chciała zrobić Sama nie bardzo ma kasę na takie "pierdoły" a ja wiem, że to piękna pamiątka.
Jestem zaszczycona ( i mówię to poważnie ) że o mnie pomyślałaś

Niestety nie robię zdjęć ślubnych ponieważ nie mam , stałki i dobrej lampy błyskowej. A to sprzęcior niezbędny przy zdjęciach ślubnych. Dodatkowo nie mam doświadczenia w takiej fotografii a to gwarancja, udanych zdjęć.

Jeśli chcesz wybrać fajnego fotografa ślubnego to najlepiej poprzeglądać portfolio, i zdecydować się na dany styl

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Żeby się Ci rodzice nie przejechali! Mój były szef nadał swojemu synkowi takie samo imię jak sam miał - żeby mały w przyszłości przejął jego interes i nie musiał zmieniać pieczątek i tabliczki na drzwiach.

Mam plan dźgać Was intelektualnie, cobyśmy wszystkie nie pogniły w gnuśności . A tak naprawdę, to socjologia jest moim drugim fakultetem, bo lubię wiedzieć co ludzie myślą na różne tematy . Wam wierzę, że odpowiecie szczerze a nie pod publiczkę .
hahahahahh szef kozak

No pewnie że szczerze widziałaś moją wczorajszą agitację przeciw klapsom
Stary 2011-08-03, 10:51   #2296
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Pieczątkowy myk - piękny...

a pierwszy fakultet? muszę się do rozmowy przygotować

Cytat:
ja zrobiłam obiad tak za mną chodziła zupa ogórkowa no i ugotowałam wyszłam na polko pranie powiesić wracam a ona mi jakoś dziwnie śmierdzi i już straciłam na nią ochotę ahh do tego brzuch mnie zaczął boleć
hmmmmmm nie powiem co pomyślałam.
Ale druga myśl, ale mam ochotę na ogórkową
Stary 2011-08-03, 10:57   #2297
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie dziś leczo
Stary 2011-08-03, 11:00   #2298
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
P
lepiej nie mów chce to Ci oddam moją bo na samą myśl mnie podnosi z krzesła

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
A u mnie dziś leczo
u mnie ogórkowa ziemniaki z gulaszem z mięska wołowego plus kapusta czerwona doprawiona przeze mnie

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-08-03 o 10:59
Stary 2011-08-03, 11:01   #2299
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie dziś leczo
tyż lubię
Cytat:
lepiej nie mów

U mnie będzie odgrzana zapiekanka warzywna...
U lala jaki ja mam apetyt. Muszę powstrzymać żywioł jeszcze mi się sprzęt rozładował i nie wiem ile kalorii straciłam w drodze do pracy... nie lubię tego ;P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 11:09   #2300
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
tyż lubię

U mnie będzie odgrzana zapiekanka warzywna...
U lala jaki ja mam apetyt. Muszę powstrzymać żywioł jeszcze mi się sprzęt rozładował i nie wiem ile kalorii straciłam w drodze do pracy... nie lubię tego ;P
oj, jak ty profesjonalnie do sprawy podchodzisz, ja tam do pracy zwykle jadę autobusem a na śniadanko właśnie wcinam ... śliwki

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Jestem zaszczycona ( i mówię to poważnie ) że o mnie pomyślałaś

Niestety nie robię zdjęć ślubnych ponieważ nie mam , stałki i dobrej lampy błyskowej. A to sprzęcior niezbędny przy zdjęciach ślubnych. Dodatkowo nie mam doświadczenia w takiej fotografii a to gwarancja, udanych zdjęć.

Jeśli chcesz wybrać fajnego fotografa ślubnego to najlepiej poprzeglądać portfolio, i zdecydować się na dany styl

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

hahahahahh szef kozak

No pewnie że szczerze widziałaś moją wczorajszą agitację przeciw klapsom
eee ... nie, no kogoś obcego to nie wezmę. Podobaja mi się twoje zdjęcia a nie tam kogoś innego

Edytowane przez Kasiorek211
Czas edycji: 2011-08-03 o 11:10
Stary 2011-08-03, 11:18   #2301
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
oj, jak ty profesjonalnie do sprawy podchodzisz, ja tam do pracy zwykle jadę autobusem a na śniadanko właśnie wcinam ... śliwki

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

eee ... nie, no kogoś obcego to nie wezmę. Podobaja mi się twoje zdjęcia a nie tam kogoś innego
Ehhhh no bo to jest tak , że widziałaś zdjęcia które robię osobom które znam,kocham, i wiem co mogę z nich wyciągnąć, dlatego są fajne ( i to świadczy o moim braku profesjonalizmu , bo profesjonalista nie ma takich problemów) ...
Teraz stoję przed wyzwaniem bo koleżanka poprosiła mnie o sesję rodzinną z dzieckiem ( 1.5 roczku) i z mężem. No dobra mam w tym doświadczenie, ale przeraziło mnie to że ona chce takie fajne zdjęcia jak ksześnicy robię Nie wiem czy jest to wykonalne , jeśli nie znam dziecka, nie wiem jak się zachowa przed obiektywem.... No a przez moje braki szprzętowe , musiałyśmy odwołać pierwszą sesję bo nie było światła, a ja nie mam lampy . Kolejny termin na który się umówiłyśmy to sierpień , bo dziewczyna mieszka 250 km od Warszawy ...Zobaczymy jak będzie

Nie zwracaj uwagi czy ktoś jest obcy wystarczy na zdjęcia popatrzeć

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2011-08-03 o 11:23
Stary 2011-08-03, 11:31   #2302
agatkaa1
Zakorzenienie

Neska ja w Ciebie wierzę i myślę że dasz radę i sobie poradzisz

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-03, 11:36   #2303
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Neska ja w Ciebie wierzę i myślę że dasz radę i sobie poradzisz
Co Ty ślub to zbyt poważna sprawa, sama nacięłam się na własnym poprosiłam o zdjęcia kolegę , nie miałam super wymagań, chciałam tylko żeby zdjęcia były w miarę ostre, niestety koleś robił na 1\30 s z ręki ,bo lampy nie miał. Zdjęcia są rozmyte i rozmazane , nie nadają się do pokazania ani do oglądania ... I co już tego dnia nie powtórzę .... I nie mam zdjęć
dlatego na ślub tylko profesjonalistę z eleganckim portfolio

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2011-08-03 o 11:38
Stary 2011-08-03, 11:40   #2304
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ty ślub to zbyt poważna sprawa, sama nacięłam się na własnym poprosiłam o zdjęcia kolegę , nie miałam super wymagań, chciałam tylko żeby zdjęcia były w miarę ostre, niestety koleś robił na 1\30 s z ręki ,bo lampy nie miał. Zdjęcia są rozmyte i rozmazane , nie nadają się do pokazania ani do oglądania ... I co już tego dnia nie powtórzę .... I nie mam zdjęć
dlatego na ślub tylko profesjonalistę z eleganckim portfolio
No tak ale ja mówię o tych fotkach co masz koleżance robić wiem że dasz rade i chociaż dziecka nie znasz to i tak uchwycisz to co najważniejsze

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-03, 11:49   #2305
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
buhahhaha tylko ja nie chudnę, a ty tak
mam w ipodzie funkcję krokomierza, wiem że bardziej bajer, ale strasznie go lubię i poprawia mi humor ten licznik spalania kalorii, bo ja chodzę bardzooo dużo (codziennie po pracy obowiązkowy spacer 7,3 km + to tu, to tam ), do pracy jeżdżę tramwajem + mały spacer przez park, jak wcześniej wstanę

aaa zapłaciłam za Rodos czytam mega złe opinie w necie i mam to w tyłku. Muszę się zresetować, mój chłop też zasłużył

Edytowane przez pani22ka
Czas edycji: 2011-08-03 o 11:54
Stary 2011-08-03, 11:49   #2306
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
No tak ale ja mówię o tych fotkach co masz koleżance robić wiem że dasz rade i chociaż dziecka nie znasz to i tak uchwycisz to co najważniejsze
aaaaa z koleżanką to tak , tyle że muszę pokombinować coś z tematem sesji Fajnie że ktoś we mnie wierzy
Stary 2011-08-03, 11:54   #2307
BERBIE
Zakorzenienie

dzień dobry! w końcu was doczytałam. nie można was na chwilę zostawić. wczoraj byliśmy na spotkaniu rodzinnym u tż rodziny i było okropnie. przez chwilę myślałam, że jego szwagierka z którą się nie znosimy jest w ciąży. myślałam, że mi się świat na głowę zawali... jednak moje samopoczucie uratował mój tż bo zauważył, że na ramieniu cały czas nosi plaster antykoncepcyjny... ufffffff. wiem, że zachowuję się jak kretynka, ale chyba ze mną coraz gorzej.
Stary 2011-08-03, 11:57   #2308
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
aaa zapłaciłam za Rodos czytam mega złe opinie w necie i mam to w tyłku. Muszę się zresetować, mój chłop też zasłużył
Kochana nie przejmuj się złymi opiniami ja po zakupie teraz wczasów też czytałam same złe opinie a Nam się podobało i dla Nas był luxus więc jedyne co można to nie nastawiać się na nie wiadomo co tylko jechac odpocząć a tydzień tak szybko zleci że będziecie wyjeżdzać z ciężkim sercem I choćby nawet było coś nie tak w hotelu to i tak szybko zleci i nawet nie będzie Wam to przeszkadzać! A jaki hotel?? jak coś to na priv pisz i kiedy wylot??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-03, 11:58   #2309
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
buhahhaha tylko ja nie chudnę, a ty tak
mam w ipodzie funkcję krokomierza, wiem że bardziej bajer, ale strasznie go lubię i poprawia mi humor ten licznik spalania kalorii, bo ja chodzę bardzooo dużo (codziennie po pracy obowiązkowy spacer 7,3 km + to tu, to tam ), do pracy jeżdżę tramwajem + mały spacer przez park, jak wcześniej wstanę

Raaaany! 7 kilometrów??? Szacun! A jaki hotel wybrałaś?
Stary 2011-08-03, 12:07   #2310
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki hotel?? jak coś to na priv pisz i kiedy wylot??
Cytat:
Raaaany! 7 kilometrów??? Szacun! A jaki hotel wybrałaś?
Przedwczoraj zrobiłam 17 km, ale to rzadko się zdarza - jak chłopa nie ma, jest pogoda, chce mi się. Te 7 km dziennie musi być. Staram się wszędzie chodzić, ale niestety nic to nie daje

hehe
nie miałam wyboru. Ostatni pokój, ostatnie miejsca w samolocie. Wyczekane, bo ktoś zrezygnował hotel Evi, wylatujemy w poniedziałek z Krakowa

Edytowane przez pani22ka
Czas edycji: 2011-08-03 o 12:09
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości