Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-14, 20:11   #2281
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc laski
pokazuję mieszkanko mojej fasolki przepraszam za dresiarski strój
sliczne mieszkanko

Agatek - cudne to uczucie takie kopniaczki Ja tez dluuugo nie mialam brzucha. Jak sie przyznawalam w pracy jest jestem w ciazy to bylam w 5tym mcu a moje babeczki myslaly ze w 3cim Tak na prawde brzuch mialam od koncowki 6tego.

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Cześć i czołem

Za mną bardzo intensywne 3 dni, ale super, lubię jak coś się dzieje
Dobrze, że jeszcze 2 dni weekendu, zdążę się nacieszyć mężem
Za tydzień następny intensywny weekend, jedziemy do P-nia na wesele, Marcelka jedzie z nami, ale kuzynka zajmie się nią w czasie gdy my będziemy na weselu - stresa mam ogromnego, ale na szczęście w każdej chwili będę mogła zajrzeć do malutkiej i zobaczyć czy wszystko ok. Do tej pory nie mam kiecki Tzn zamówiłam na allegro 2, ale odsyłam, bo są beznadziejne, dziś w sklepie znalazłam inną, podoba mi się, ale jest długa. Babeczka powiedziała jednak, że oni mi to skrócą, także się chyba zdecyduję.
A za 2 tygodnie wyprawiam imieniny, już się cieszę, że będę mogła zrobić jakieś dobre jedzonko i posiedzieć z przyjaciółmi Już siedzę i myślę nad menu

Marta gratuluję podpisania umowy

Kliwia gratulacje ciociu

Neska śliczny brzunio

Anika dla Natusi i dużo zdrówka z okazji 5 m-cy (ale ten czas pędzi)

Katunia Tomcio robi wielkie postępy, super
dzieki Ktosiu
Super z tym weselem! pozycz taka kuzynke
ja mam same mlodsze kuzynostwo

Gucia-fajniscie ze juz na swoim jestescie. Mam nadzieje piatek wyplali-baaarzo bym chciala!

Bylismy dzis zobaczyc brudnych facetow na biegu katorżnika
maz powiedzial ze w przyszlym roku startuje-juz to widze haha
2 godziny biegu w blodzie, jeziorze, pelzanie w rurach, pod kolcami-istna zabawa dla duuuzych chlopcow hii
tu stronka tej imprezy
http://www.biegkatorznika.pl/
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 20:45   #2282
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
mimo wszystko fajnie że będą znajomi, a z weselem to rozumiem ale uwierz będzie dobrze!!
(...)
Pewnie, że tak, mnie wielkie grono nie jest potrzebne, wystarczą ci stali, prawdziwi przyjaciele A z weselem musi być dobrze no i kiedyś musi być ten pierwszy raz zostawienia małej pod czyjąś opieką

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
(...)
dzieki Ktosiu
Super z tym weselem! pozycz taka kuzynke
ja mam same mlodsze kuzynostwo

(...)
hehe nie wiem czy ona się da pożyczyć Ja w P-niu mam 3 kuzynki, jedną starszą 5 lat, drugą w moim wieku i trzecią rok młodszą, tak wiec niań do wyboru do koloru

Zaczęłam dziś porządkować materiały do pracy dyplomowej - kurczaki ale sobie temat wybrałam, doktorat by można napisać A ja mam się zmieścić w 40 stronach
I czuję się dziś bohaterem w swoim domu, bo poradziłam sobie sama samiutka z przygotowaniem kąpieli, wyparzeniem butelki, kąpaniem i karmieniem i nawet się Marcelinka nie zdążyła rozpłakać Wiem, że może żaden wyczyn, bo niejedna z was robi tak na co dzień, ale my do tej pory zawsze kąpaliśmy małą razem i tak się dzieliliśmy "obowiązkami", a dziś mąż pojechał na ryby, więc radziłyśmy sobie same. Jestem z siebie dumna
Stary 2011-08-14, 20:56   #2283
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu możesz być z siebie dumna

U nas dzisiaj bardzo ciepło, pierwszy raz od tygodnia chyba

a MÓJ SĄSIAD W PIECU PALI

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 21:00   #2284
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ktosiu możesz być z siebie dumna

U nas dzisiaj bardzo ciepło, pierwszy raz od tygodnia chyba

a MÓJ SĄSIAD W PIECU PALI
Dziękuję

Może pali na ciepłą wodę? Bo jak mu zimno w chacie to współczuję
Stary 2011-08-14, 21:04   #2285
bzyczka1
Zakorzenienie

nie, nie...zimno mu on ma kaflowe piece a kuchnię z drugiej strony mieszkania więc pali w pokoju a dużym kaflowym szalony

Nasz skarb
Stary 2011-08-14, 21:10   #2286
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej dziewczynki
my własnei wrocilismy z objazdu

bylsmy w koooooncu swiata czyli pod czeka granicą kupilismy dwie wielkie walizy sie MOŻE zapakujemy na wyjazd

Rybulka i ja sie grzecznie pytam dlaczemu w wodzisławiu nie ma normalnych rond tylko takie orzeszki pobudowali!!!! toc na tym nie da sie jechac

potem w rybniku kupiłam piekna sukienke na ślub UWAGA UWAGA rozmiar 34!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
malinowa
i zahaczyliśmy piwko na rybnickim rynku

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 21:20   #2287
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Agatek spokojnie brzuszek ci się niedługo zaokrągli
mam nadzieję, że Seba zacznie w końcu rosnąć, bo jak to tak?
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no wląnsie pewnie dlatego tak szybko, bo chudzinka z Ciebie no to maz miła przezycia- nocne kopniaki
Hehe, A. już tęskni za kopami, i znów 4 tyg rozłąki... ehh na rocznicę wróci- może wtedy pojadę do niego na 2 tyg, oby...
Cytat:
Agatek - cudne to uczucie takie kopniaczki Ja tez dluuugo nie mialam brzucha. Jak sie przyznawalam w pracy jest jestem w ciazy to bylam w 5tym mcu a moje babeczki myslaly ze w 3cim Tak na prawde brzuch mialam od koncowki 6tego.
ojj cudne, narazie tak delikatnie, przyjemnie jest, czasem mi ręką jeździ bo mnie strasznie wtedy łaskocze, ale się nie drapię, a niech mnie smyra hihi dziś zaczynam 18 tydzień, czyli już 5 miesiąc i dupa, od 14 tyg nic nie rośnie, idzie się wściec Myślę, że brzuch będzie powoli rósł, pewnie tak jak i u Ciebie

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-14, 21:22   #2288
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

Hehe, A. już tęskni za kopami, i znów 4 tyg rozłąki... ehh na rocznicę wróci- może wtedy pojadę do niego na 2 tyg, oby...

ojj cudne, narazie tak delikatnie, przyjemnie jest, czasem mi ręką jeździ bo mnie strasznie wtedy łaskocze, ale się nie drapię, a niech mnie smyra hihi dziś zaczynam 18 tydzień, czyli już 5 miesiąc i dupa, od 14 tyg nic nie rośnie, idzie się wściec Myślę, że brzuch będzie powoli rósł, pewnie tak jak i u Ciebie

agatku u mnie tez nic nic a potem jak wystrzeliło!!!! jeszcze ponarzekasz ze ci cieżko ale to przemiły ciężar

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 21:44   #2289
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Zaczęłam dziś porządkować materiały do pracy dyplomowej - kurczaki ale sobie temat wybrałam, doktorat by można napisać A ja mam się zmieścić w 40 stronach
I czuję się dziś bohaterem w swoim domu, bo poradziłam sobie sama samiutka z przygotowaniem kąpieli, wyparzeniem butelki, kąpaniem i karmieniem i nawet się Marcelinka nie zdążyła rozpłakać Wiem, że może żaden wyczyn, bo niejedna z was robi tak na co dzień, ale my do tej pory zawsze kąpaliśmy małą razem i tak się dzieliliśmy "obowiązkami", a dziś mąż pojechał na ryby, więc radziłyśmy sobie same. Jestem z siebie dumna
no jasne, że mozesz być z sibie dumna

Cytat:
nie, nie...zimno mu on ma kaflowe piece a kuchnię z drugiej strony mieszkania więc pali w pokoju a dużym kaflowym szalony
to co on bedzie zimą robił, oprócz pieca, ognisko na srodku salonu

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

bylsmy w koooooncu swiata czyli pod czeka granicą kupilismy dwie wielkie walizy sie MOŻE zapakujemy na wyjazd

Rybulka i ja sie grzecznie pytam dlaczemu w wodzisławiu nie ma normalnych rond tylko takie orzeszki pobudowali!!!! toc na tym nie da sie jechac

potem w rybniku kupiłam piekna sukienke na ślub UWAGA UWAGA rozmiar 34!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
malinowa
czyli wróciłas do swojego rozmiaru?

Cytat:

poczekaj jeszcze chwilke, a brzusio na pewno urosnie
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 21:58   #2290
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:

hehe nie wiem czy ona się da pożyczyć Ja w P-niu mam 3 kuzynki, jedną starszą 5 lat, drugą w moim wieku i trzecią rok młodszą, tak wiec niań do wyboru do koloru

brawo dla dzielnej mamy

Cytat:
hej dziewczynki

malinowa
ooo coz za fajny udany wyjazd
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 07:32   #2291
bzyczka1
Zakorzenienie

India w zimie to on pali cały dzień i całą noc, nie wiem po co, bo przecież w kaflowym się tak nie pali. Rozpala się, piec się nagrzewa i się go zakręca po to by trzymał ciepło. Rozumiem rozpalić dwa razy na dzień, ale on cały czas w nim miesza. W zeszłym roku palił jeszcze w lipcu, w sierpniu miał przerwę i od września palił non stop już. A wiemy że pali bo piec jest przy ścianie oddzielającej nasze mieszkania, a my tą ścianę mamy w salonie. I jak on grzebie w tym piecu to u nas to idealnie słychać nieraz się budziłam w nocy, godzina 3 a on miesza

Nasz skarb
Stary 2011-08-15, 07:55   #2292
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
czyli stawiasz na kapsułe?? oczywiscie oprócz tego juz sobie wybrałam masaz klasyczny godzinny, był jeszcze tajski ale chyba ten klasyczny bardziej mi sie podoba
hmm kapsuła była super, ale jak masz już masaż godzinny to moze to wylegiwanie się pod błotkiem bo ja myślałam że nie masz masowania a wybierasz jedno z 2 więc... po co 2 masaże godzine cię pomasują a potem poleżysz i odpoczniesz.... choć w kapsule było super miałam na maxa nawilżone ciało
ja miałam peeleng całego ciała połączony z masażem kapsułe i algi na twarz

Cytat:
BOHATERKA

Cytat:
India w zimie to on pali cały dzień i całą noc, nie wiem po co, bo przecież w kaflowym się tak nie pali. Rozpala się, piec się nagrzewa i się go zakręca po to by trzymał ciepło. Rozumiem rozpalić dwa razy na dzień, ale on cały czas w nim miesza. W zeszłym roku palił jeszcze w lipcu, w sierpniu miał przerwę i od września palił non stop już. A wiemy że pali bo piec jest przy ścianie oddzielającej nasze mieszkania, a my tą ścianę mamy w salonie. I jak on grzebie w tym piecu to u nas to idealnie słychać nieraz się budziłam w nocy, godzina 3 a on miesza
boż... moze zmarzluch
Stary 2011-08-15, 08:19   #2293
india83
Zakorzenienie

Cytat:
a może on ciagle tam pali dowody jakiejś zbrodni?

Cytat:
hmm kapsuła była super, ale jak masz już masaż godzinny to moze to wylegiwanie się pod błotkiem bo ja myślałam że nie masz masowania a wybierasz jedno z 2 więc... po co 2 masaże godzine cię pomasują a potem poleżysz i odpoczniesz.... choć w kapsule było super miałam na maxa nawilżone ciało
ja miałam peeleng całego ciała połączony z masażem kapsułe i algi na twarz

BOHATERKA

boż... moze zmarzluch
kurcze nadal nie moge sie zdecydowac, ale po tym co mi napisałas chyba rzeczywscie wezme błotko. ja tam jade od pt-ndz i tak sobie myslałam błoto lub kapsułe wziac w piatek, a w sobote masaz... oprócz tego mozna do woli korzystac z sauny oraz sali fitnes, oni zapewniaja 90 min nordic walking z instruktorem i 2cjeszcze konsultacje kosmetyczna i fizjoterapeutyczna... mam nadzieje, ze wyjazdu niebede zalowac
Stary 2011-08-15, 08:30   #2294
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze nadal nie moge sie zdecydowac, ale po tym co mi napisałas chyba rzeczywscie wezme błotko. ja tam jade od pt-ndz i tak sobie myslałam błoto lub kapsułe wziac w piatek, a w sobote masaz... oprócz tego mozna do woli korzystac z sauny oraz sali fitnes, oni zapewniaja 90 min nordic walking z instruktorem i 2cjeszcze konsultacje kosmetyczna i fizjoterapeutyczna... mam nadzieje, ze wyjazdu niebede zalowac
żałować na bank nie będziesz a jak możesz zabiegi rozbić na kilka dni to jeszcze lepiej - to ja już wiem bierz jednak kapsułę i masaż - w piątek na dzień dobry i miłe rozpoczęcie weekendu cię pomasują i poleżysz w kapsule, potem dużo ćwicz saunuj się coby wiesz rozruszać mięśnie a na sam koniec weź ten masaż klasyczny (albo antystresowy jak mają) i wtedy na bank wrócisz wypoczęta
Stary 2011-08-15, 08:45   #2295
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Cudna pogoda. Dziś idziemy na grilla

Anika uuu 34 brawa

Ktosiu

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 09:13   #2296
india83
Zakorzenienie

Marta czyli ta kapsuła tez masuje?
Stary 2011-08-15, 09:30   #2297
bzyczka1
Zakorzenienie

India wiesz co...on chyba raczej zbiera wszelkie dowody zbrodni nie no nie podejrzewam go o jakieś niecne czyny i ukrywanie dowodów dziadek jest po 70

Nasz skarb
Stary 2011-08-15, 09:31   #2298
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bzyczka pozory czasami mylą

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 09:58   #2299
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
agatku u mnie tez nic nic a potem jak wystrzeliło!!!! jeszcze ponarzekasz ze ci cieżko ale to przemiły ciężar
u mnie było tak samo. Na pocztaku 6 miesiąca chodziłam w swoich spodniach, a potem bach z dnia na dzien mnie wywaliło

Ja wracam do ludzi. Dziecie moje wróciło dzięki Nutramigenowi, znow jest dawną pogodną dziewczynką, a ja mam czas dla siebe.
Umówiłam się do fryzjera i na pazurki w ramach odpręzenia i nagroy poporodowej i tak mysle co by tu sobie na głowie zrobić. ALbo pojde na spontan niech mi fryzjerka coś doradzi

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-15, 10:39   #2300
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Może lubi chodzić w samych gaciach po mieszkaniu I pali w piecu, żeby mu siedzenie nie zmarzło

Cytat:

Mnie też późno brzuch wyskoczył i to tak nagle. W 23 tygodniu ledwo ledwo coś było widać a w 29 już był kawał brzusia

Cytat:
no jasne, że mozesz być z sibie dumna
(...)
Cytat:
brawo dla dzielnej mamy
(...)
Cytat:
(...)

BOHATERKA
(...)
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
(...)

Ktosiu
Dziękuję
Stary 2011-08-15, 10:55   #2301
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Neska śliczny brzusio!

India lampa nr 2
A gdzie jedziesz do spa?

Gucia super że juz mebelki są!

Anika pokaż sie w sukience!!!

My byliśmy wczoraj na kabaretonie w amfiteatrze, były 4 zespoły, przez 3,5 godz śmialiśmy się nonstop. Główną gwiazdą był kabaret moralnego niepokoju, szkoda że bez Pakosińskiej

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:03   #2302
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India wiesz co...on chyba raczej zbiera wszelkie dowody zbrodni nie no nie podejrzewam go o jakieś niecne czyny i ukrywanie dowodów dziadek jest po 70
nigdy nie wiadomo

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
u mnie było tak samo. Na pocztaku 6 miesiąca chodziłam w swoich spodniach, a potem bach z dnia na dzien mnie wywaliło

Ja wracam do ludzi. Dziecie moje wróciło dzięki Nutramigenowi, znow jest dawną pogodną dziewczynką, a ja mam czas dla siebe.
Umówiłam się do fryzjera i na pazurki w ramach odpręzenia i nagroy poporodowej i tak mysle co by tu sobie na głowie zrobić. ALbo pojde na spontan niech mi fryzjerka coś doradzi
pewnie, nalezy Ci sie chcesz zrobic nowe ciecie , kolor?

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!

Neska śliczny brzusio!

India lampa nr 2
A gdzie jedziesz do spa?

Gucia super że juz mebelki są!

Anika pokaż sie w sukience!!!

My byliśmy wczoraj na kabaretonie w amfiteatrze, były 4 zespoły, przez 3,5 godz śmialiśmy się nonstop. Główną gwiazdą był kabaret moralnego niepokoju, szkoda że bez Pakosińskiej
tu http://www.willapiast.pl/index.php?s=431&did=0&l=pl
miejsce wybrane przede wszystkim dlatego, ze jest blisko mojego miesjca zamieszkania (ja nie mam urlopu, wiec szkoda czasu na dojzdy) i nawet porównujac ich oferte i cene do innych to wypadli najkorzystniej
Stary 2011-08-15, 11:15   #2303
kliwia
Zakorzenienie

kupilam sobie w biedrze peeling do ciala MANGO - ojaaaaaaaaaaaaaa zjadlabym go prosto z pudelka! boski!

do tego urzedowo gadam z mezem yhy jakos sie dogadac nie mozemy czy cos. wszytsko mnie wkurza ostatnio. moze hormony yhy.
poszedl z mala na spacer. a ja robie leczo. mam jeszcze schabu 2 kawalki ze sosem, to zjemy dzis w ramach resztek z makaronem haha

Scio tez bym poszla do fryzjerki. Ide we wrzesniu- to znaczy mam nadzieje ze ona przyjdzie do mnie musze meza wyprawic wtedy na spacer z mala i sie obetne jakos fajnie mam nadzieje.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:17   #2304
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta czyli ta kapsuła tez masuje?
tak masz w kapsule masaż wibracyjny tzn wszystko zależy od programu który wybierasz ale jest tam masaż
więc z tego co ty pisałaś to masz masaż klasyczny i albo błotko albo masaż podwodny i kapsuła (dobrze myślę)
teraz jak poczytałam o tym na stronie co wrzuciłaś to masaż podwodny i kapsułą na prawde bedziesz zadowolona
Stary 2011-08-15, 11:22   #2305
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
nigdy nie wiadomo

pewnie, nalezy Ci sie chcesz zrobic nowe ciecie , kolor?

tu http://www.willapiast.pl/index.php?s=431&did=0&l=pl
miejsce wybrane przede wszystkim dlatego, ze jest blisko mojego miesjca zamieszkania (ja nie mam urlopu, wiec szkoda czasu na dojzdy) i nawet porównujac ich oferte i cene do innych to wypadli najkorzystniej
woow pięknie się zapowiada, to sie zrelaksujesz!
Ostatnio szukałam ofert na weekend dla dwojga i najlepsze oferty były właśnie w Ciechocinku, z tym że od nas troche daleko ale może kiedyś np w rocznicę się wybierzemy.

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-08-15, 11:23   #2306
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kupilam sobie w biedrze peeling do ciala MANGO - ojaaaaaaaaaaaaaa zjadlabym go prosto z pudelka! boski!

do tego urzedowo gadam z mezem yhy jakos sie dogadac nie mozemy czy cos. wszytsko mnie wkurza ostatnio. moze hormony yhy.
poszedl z mala na spacer. a ja robie leczo. mam jeszcze schabu 2 kawalki ze sosem, to zjemy dzis w ramach resztek z makaronem haha

Scio tez bym poszla do fryzjerki. Ide we wrzesniu- to znaczy mam nadzieje ze ona przyjdzie do mnie musze meza wyprawic wtedy na spacer z mala i sie obetne jakos fajnie mam nadzieje.
kliwia na pewno to chwilowe... u mnie tez takie okresy bywaja. teraz mamy spięcia na innym tle, pewnie się domyslasz

a jaka fryzurke planujesz?

Cytat:
tak masz w kapsule masaż wibracyjny tzn wszystko zależy od programu który wybierasz ale jest tam masaż
więc z tego co ty pisałaś to masz masaż klasyczny i albo błotko albo masaż podwodny i kapsuła (dobrze myślę)
teraz jak poczytałam o tym na stronie co wrzuciłaś to masaż podwodny i kapsułą na prawde bedziesz zadowolona
oki to dzwonie tam i zamawiam hihi juz sie czuje zrelaksowana
Stary 2011-08-15, 11:29   #2307
kliwia
Zakorzenienie

india domyslam sie
a fryzura - oddam sie w rece fryzjerki. zobaczymy co wymodzi. moze na krotko cos.
w stylu co kiedys pokazywalam - ale mam na stacjonarmym kompie to foto. chyba ze zaraz poszukamw zalaczniku.
W oogle to sie zaraz rozejrze po necie i cos wkleje moze:mysli: jak fajne cos znajde
kolory na razie ruszac nie bede - bo raczej mnie nei stac na fryzjera raz w meisiacu

tadam znalazlam:
ta ruda i ta czarna ponizej rudej teraz mi sie podobaja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg page1.jpg (59,5 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-08-15 o 11:32
Stary 2011-08-15, 11:40   #2308
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
woow pięknie się zapowiada, to sie zrelaksujesz!
Ostatnio szukałam ofert na weekend dla dwojga i najlepsze oferty były właśnie w Ciechocinku, z tym że od nas troche daleko ale może kiedyś np w rocznicę się wybierzemy.
no ja akurat jade bez męża z teściową ktora mnie w sumie na ten wyjazd zaprosiła (sama w tej chwili nie mogłabym sobie pozwolić na taki luksus) i z nasza wspolna znajomą. Więc to bedzie typowy babski wypad

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
india domyslam sie
a fryzura - oddam sie w rece fryzjerki. zobaczymy co wymodzi. moze na krotko cos.
w stylu co kiedys pokazywalam - ale mam na stacjonarmym kompie to foto. chyba ze zaraz poszukamw zalaczniku.
W oogle to sie zaraz rozejrze po necie i cos wkleje moze:mysli: jak fajne cos znajde
kolory na razie ruszac nie bede - bo raczej mnie nei stac na fryzjera raz w meisiacu
kliwa no wlansie wracajac do tematu z wczoraj czy coś wiadomo w tej sprawie- jakby co czekam na priv

no wyszukaj zdjęcie, bo juz ciekawa jestem co Ci po głowie chodzi

ja na razie zapuszczam, ale juz mnie cos korci ... w ogle to nie wiem czy przyciemnic czy nadal nosic jasne, zaluje tylko, ze z moich wlosów takie chudzielce

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

czarna ( w okularach) najlepiej sie prezentuje. bardzo mi sie te fryzurki podobaja. moja kumpela od pewnego czasu tak się obcina i musze powiedziec, ze na blond wlosach tez super sie prezentuje- ta fryzura dodaje charakteru i fajnego "pazura"

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

kliwia az musiałam sobie wejsc na Twoj profil na FB ze by przypomniec sobie Twoje włosy. one lekko falują? pewnie musiałabys się wspomagać prostownicą, ale to przeciez niewielki problem
Stary 2011-08-15, 11:42   #2309
kliwia
Zakorzenienie

india spytam meza - bo cos tam wczoraj sie przygladal temu.
a terminu nie da sie przesunacac juz? a czy w razie co za pol roku? tak z ciekawosci pytam

wlosy faluja pod wplywem wilgoci ciut.
to ciazowe foto z niebieskiej tunice bylo podrasowywane prostownica - podkrecilam koncowki
pewnie ze prostowac jest szybko, jedno pociagniecie i proste

edit:
mam 3 bialka, co moge z nimi zorbic? oprocz bezow?

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-08-15 o 11:48
Stary 2011-08-15, 12:16   #2310
mona_ja
Wtajemniczenie

India to masz fajną teściową!

Kliwia kokosanki?!

Nasz Ślub 30.05.2009
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości