![]() |
#2281 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
![]() Agatek - cudne to uczucie takie kopniaczki ![]() ![]() Cytat:
Super z tym weselem! pozycz taka kuzynke ![]() ja mam same mlodsze kuzynostwo Gucia-fajniscie ze juz na swoim jestescie. Mam nadzieje piatek wyplali-baaarzo bym chciala! Bylismy dzis zobaczyc brudnych facetow na biegu katorżnika ![]() maz powiedzial ze w przyszlym roku startuje-juz to widze haha 2 godziny biegu w blodzie, jeziorze, pelzanie w rurach, pod kolcami-istna zabawa dla duuuzych chlopcow hii tu stronka tej imprezy http://www.biegkatorznika.pl/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zaczęłam dziś porządkować materiały do pracy dyplomowej - kurczaki ale sobie temat wybrałam, doktorat by można napisać ![]() ![]() I czuję się dziś bohaterem w swoim domu, bo poradziłam sobie sama samiutka z przygotowaniem kąpieli, wyparzeniem butelki, kąpaniem i karmieniem i nawet się Marcelinka nie zdążyła rozpłakać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Ktosiu
![]() ![]() U nas dzisiaj bardzo ciepło, pierwszy raz od tygodnia chyba ![]() a MÓJ SĄSIAD W PIECU PALI ![]() ![]()
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może pali na ciepłą wodę? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
nie, nie...zimno mu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() my własnei wrocilismy z objazdu bylsmy w koooooncu swiata czyli pod czeka granicą ![]() ![]() ![]() Rybulka i ja sie grzecznie pytam dlaczemu w wodzisławiu nie ma normalnych rond tylko takie orzeszki pobudowali!!!! toc na tym nie da sie jechac ![]() potem w rybniku kupiłam piekna sukienke na ślub UWAGA UWAGA rozmiar 34!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! malinowa ![]() i zahaczyliśmy piwko na rybnickim rynku ![]()
![]() |
#2287 | ||
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że Seba zacznie w końcu rosnąć, bo jak to tak?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
agatku u mnie tez nic nic a potem jak wystrzeliło!!!! jeszcze ponarzekasz ze ci cieżko ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
India w zimie to on pali cały dzień i całą noc, nie wiem po co, bo przecież w kaflowym się tak nie pali. Rozpala się, piec się nagrzewa i się go zakręca po to by trzymał ciepło. Rozumiem rozpalić dwa razy na dzień, ale on cały czas w nim miesza. W zeszłym roku palił jeszcze w lipcu, w sierpniu miał przerwę i od września palił non stop już. A wiemy że pali bo piec jest przy ścianie oddzielającej nasze mieszkania, a my tą ścianę mamy w salonie. I jak on grzebie w tym piecu to u nas to idealnie słychać
![]() ![]()
![]() |
#2292 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja miałam peeleng całego ciała połączony z masażem kapsułe i algi na twarz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cudna pogoda. Dziś idziemy na grilla ![]() Anika uuu 34 brawa ![]() Ktosiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Marta czyli ta kapsuła tez masuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
India wiesz co...on chyba raczej zbiera wszelkie dowody zbrodni
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Bzyczka pozory czasami mylą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wracam do ludzi. Dziecie moje wróciło dzięki Nutramigenowi, znow jest dawną pogodną dziewczynką, a ja mam czas dla siebe. Umówiłam się do fryzjera i na pazurki w ramach odpręzenia i nagroy poporodowej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Neska śliczny brzusio! India lampa nr 2 ![]() A gdzie jedziesz do spa? Gucia super że juz mebelki są! Anika pokaż sie w sukience!!! My byliśmy wczoraj na kabaretonie w amfiteatrze, były 4 zespoły, przez 3,5 godz śmialiśmy się nonstop. Główną gwiazdą był kabaret moralnego niepokoju, szkoda że bez Pakosińskiej ![]()
#2302 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
miejsce wybrane przede wszystkim dlatego, ze jest blisko mojego miesjca zamieszkania (ja nie mam urlopu, wiec szkoda czasu na dojzdy) i nawet porównujac ich oferte i cene do innych to wypadli najkorzystniej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
kupilam sobie w biedrze peeling do ciala MANGO - ojaaaaaaaaaaaaaa zjadlabym go prosto z pudelka! boski!
do tego urzedowo gadam z mezem yhy jakos sie dogadac nie mozemy czy cos. wszytsko mnie wkurza ostatnio. moze hormony yhy. poszedl z mala na spacer. a ja robie leczo. mam jeszcze schabu 2 kawalki ze sosem, to zjemy dzis w ramach resztek z makaronem haha ![]() Scio tez bym poszla do fryzjerki. Ide we wrzesniu- to znaczy mam nadzieje ze ona przyjdzie do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
tak masz w kapsule masaż wibracyjny tzn wszystko zależy od programu który wybierasz ale jest tam masaż
![]() ![]() więc z tego co ty pisałaś to masz masaż klasyczny i albo błotko albo masaż podwodny i kapsuła (dobrze myślę) teraz jak poczytałam o tym na stronie co wrzuciłaś to masaż podwodny i kapsułą na prawde bedziesz zadowolona ![]() ![]()
![]() |
#2305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio szukałam ofert na weekend dla dwojga i najlepsze oferty były właśnie w Ciechocinku, z tym że od nas troche daleko ![]()
![]() |
#2306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaka fryzurke planujesz? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
india domyslam sie
![]() ![]() a fryzura - oddam sie w rece fryzjerki. zobaczymy co wymodzi. ![]() ![]() w stylu co kiedys pokazywalam - ale mam na stacjonarmym kompie to foto. chyba ze zaraz poszukamw zalaczniku. W oogle to sie zaraz rozejrze po necie i cos wkleje moze:mysli: jak fajne cos znajde ![]() kolory na razie ruszac nie bede - bo raczej mnie nei stac na fryzjera raz w meisiacu ![]() tadam znalazlam: ta ruda i ta czarna ponizej rudej teraz mi sie podobaja ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-08-15 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no wyszukaj zdjęcie, bo juz ciekawa jestem co Ci po głowie chodzi ja na razie zapuszczam, ale juz mnie cos korci ... w ogle to nie wiem czy przyciemnic czy nadal nosic jasne, zaluje tylko, ze z moich wlosów takie chudzielce ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- czarna ( w okularach) najlepiej sie prezentuje. bardzo mi sie te fryzurki podobaja. moja kumpela od pewnego czasu tak się obcina i musze powiedziec, ze na blond wlosach tez super sie prezentuje- ta fryzura dodaje charakteru i fajnego "pazura" ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- kliwia az musiałam sobie wejsc na Twoj profil na FB ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
india spytam meza - bo cos tam wczoraj sie przygladal temu.
a terminu nie da sie przesunacac juz? a czy w razie co za pol roku? tak z ciekawosci pytam ![]() wlosy faluja pod wplywem wilgoci ciut. ![]() to ciazowe foto z niebieskiej tunice bylo podrasowywane prostownica - podkrecilam koncowki ![]() pewnie ze prostowac jest szybko, jedno pociagniecie i proste ![]() edit: mam 3 bialka, co moge z nimi zorbic? oprocz bezow? Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-08-15 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Wtajemniczenie
|
India to masz fajną teściową!
![]() Kliwia kokosanki?!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.