|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
amor vincit omnia
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
tak, mieszkam we wro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
o proszę ![]() ![]() A co studiujesz jeśli można wiedziec, bo mi też chyba coś umknęło ![]()
#2283 |
amor vincit omnia
|
oj tak,Wrocław jest bardzo klimatyczny... a rynek wieczorem
![]() wiesz co z moimi studiami to długa historia... przerwałam studia z przyczyn zdrowotno-rodzinnych ... w tym roku chcę poprawić trochę wyniki matur (podejdę jeszcze raz) i za rok zacząć studia. waham się jeszcze nad kierunkiem. interesuje mnie pedagogika najbardziej, ale nie wiem jak będzie z punktami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
Czas na drugie śniadanie
![]() ![]() ![]()
#2289 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
hehe zaraz się okażę że na tej samej ulicy mieszkacie
![]() ![]()
#2291 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kochane a wspomagacie się jakimiś tabsami?? Jeśli tak to jakimi? Edytowane przez marikamb Czas edycji: 2011-08-30 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba się skuszę niedługo na ten koktajl. Zrobię sobię na drugie śniadanko. A on wychodzi tak gęsty czy bardziej płynny co picia? Fajnie masz ![]() ![]() ![]() A ile masz wzrostu?
![]() |
#2295 |
Raczkowanie
|
Eldo_rado-rozumiem
![]() ![]() ![]() Ja będę mieszkac na Biskupinie ![]() ![]()
#2296 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do tabsów to próbowałam Therm line forte, Fat Killera, L-karnitynę GOLD ( ale wszystko po jednym opakowaniu i osobno) - jeśli nie ćwiczy się sporo przy tych wspomagaczach to efektu nie ma. Od therm line forte to myślałam że umrę tak mnie żołądek bolał i ciągle mi się spać chciało - chodziłam jak naćpana. Później brałam Fit Effect przez dłuższy czas - chudłam i nie chciało mi się jeść za dużo bo w składzie był chrom. Ogólnie polecam te tabletki jeśli chce się schudnąć. Dodatkowo łykałam CLA+green tea bo miałam cellulit i dzięki tym tabletkom nie mam śladu po cellulicie ![]()
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I niech mi ktoś powie, że facet to nie jest prosię... ![]() Moniczko, masz rację, dużo nas tutaj jest z jakąś historią. Mój tato pił, aż w końcu się zachlał, dlatego praktycznie nie odczułam jego obecności. Wyprowadził się gdy miałam chyba 2 lata. Dlatego tak zawsze zazdrościłam innym dzieciakom ojca. W ogóle strasznie peszyło mi mówienie o tym że nie żyje. Mówiłam zawsze, że z nami nie mieszka, wymijałam temat...
![]() |
#2299 |
Zadomowienie
|
witam
![]() ja sobie wstałam dziś o 10, bo siku mi się zachciało znów, w ogóle w nocy to z 3 razy potrafię wstać na siku ![]() ![]() ![]() w ogóle to dowiedziałam się że mojej byłej przyjaciółce, z którą znam się od przedszkola oświadczył się facet (ma chyba 23lata). ona ma 17. i podobno się zgodziła, chyba jakaś nienormalna jest! w kwietniu skończy 18, nie wiem jak można w tak młodym wieku wychodzić za mąż. no ale w sumie nie dziwię się, ona ma pstro w głowie. dzaga co do powtarzalności artykułów to nie wiem, ale skoro tak mówicie to na pewno to prawda. przejdę się dziś do sklepu może kupię sobie to Cosmo, zobaczę czy fajne raz nie zaszkodzi nic, a na nudne lekcje w szkole akurat będzie dobre ![]() monia zmieniłaś avatar i w ogóle nie zajarzyłam że to Ty piszesz, tak już się przyzwyczaiłam do tamtego ![]() ![]() marikamb ja też Ci polecam nożyce, mi bardzo nogi schudły jak je robiłam ale do tego wtedy ćwiczyłam na orbitreku. ale myślę że nożyce też dużo dały. dzaga jak się ze sobą ciągle przebywa to normalne że są takie sprzeczki, ja ze swoim Tż jak czasem spędzamy cały tydzień codziennie po 8h to też szukam tylko zaczepki czym by tu go wkurzyć.. może i czasem facet to prosie ale czym są takie kłótnie w porównaniu ze szczęściem jakie nam dają?
#2300 | ||
Zakorzenienie
|
Dzaga wszyscy faceci to świnie i chyba nie ma wyjątków. Ta wasza kłótnia naprawdę była nie potrzebna -w sumie to powstał taki problem z niczego. Faceci najpierw muszą się nagadać i "zbłaźnić" kobietę i jak poczują się już "lepiej i im ulży" to wtedy zaczynają myśleć że powiedzieli same głupoty i przepraszają. A nam i tak dalej jest przykro i smutno.. to zostaje już w psychice. Moim zdaniem zmiana na innego faceta (tak ogólnie w życiu) nic nie pomoże bo wszyscy faceci są tacy sami. Jeden lepszy od drugiego
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() A ten mój avatar muszę zmienić.Nie podoba mi się. ![]()
![]() |
#2301 |
Uzależnienie
|
Kurcze dziewczyny co wy macie z tymi facetami?
![]() ![]()
#2302 | |
Rozeznanie
|
Monika nie źle może wytłumaczyłam, chciałam w skrócie, chodziło mi o to,że teraz jak pije nieco się pilnuje i nie wraca z wioski do domu. A że oddalona o 30km to mamy spokój, a kiedyś różnie było, co mama się z nim ma, leciały teksty, że przyjedzie i jej gardło poderżnie...strach było spać, teraz już nie jeździ po pijaku przynajmniej nie do nas. ja mam brata o 10 lat starszego także mama mówi, że on miał gorzej niż ja miał 3 latka i rzucał nim na łóżka i w ogóle. Kiedyś jak był starszy chyba w liceum(brat), leciał do telefonu żeby zadzwonić na policję to jak ojciec go strzelił o ścianę, że tydzień na jedno ucho nie słyszał. Dwa telefony rozbił o ścianę, dziwiło mnie zawsze gdzie są sąsiedzi, dlaczego nie dzwonią.
Teraz tato jest na wsi, tak na co dzień męczy mnie, wykańcza za to, że pracy nie mam. Dobrze, ze chociaż na studia daje chociaż też się odgraża, na szczęście został rok. W ogóle pojawiła się w tamtym roku kobieta, pierwsza miłość taty, wyobraźcie sobie, że podeszła kiedyś do mamy i zaproponowała wymianę na męża tak na 2 tygodnie. Patologia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzaga no to pewnie nie pierwsza taka wymiana zdań, ostatnio z moim krzyczałam ;d on mówił, że ja nic nie robię, nie gotuję, boniu wkurzył mnie. Mówi tylko umiesz na patelnię...;D Ale wytłumaczyłam mu i tak mnie to bolało,że zaczęłam temat na drugi dzień,ten mi mówi, że nie pamięta bo wypił dwa piwa taaaa jasne ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2303 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Moniczko, dokładnie, z deszczu pod rynnę - o to się martwię. Bo czasem jak widzę lub słucham niektórych facetów to niedobrze mi się robi, gdy opowiadają jak obracali tą i tamtąm jaka to ona była pusta, jaka łatwa, a ile muszą zainwestować w tą żeby d*** dała
![]()
![]() |
#2305 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() --------- odebrałam bon z konkursu Rossmana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Rozeznanie
|
dzaga1989 na pewno mu minie, przyjdzie by cię wytulić a po jakiejś niepotrzebnej wymianie zdań, godzenie się, przytulanki to sama przyjemność
![]() Ja dzisiaj zjadałam knyszę Tż mi fundnął ![]() ![]() ![]() ![]() Wypiję jeszcze tak do 16 wodę1,5l mam ustroniankę, Dzisiaj Tż mówi do mnie ale ty jesteś nienormalna, pytam się tego normalnego człowieka: dlaczego? A on; Kupiłaś wodę Ustroniankę za 1,60 takie gówno 1,5l i do tego niegazowane w kranie masz to samo. Popatrzyłam się na niego jak na wariata i nic nie powiedziałam, zresztą ja strzelę minię to on wie już co i jak! ![]() Tak samo jak kupię cole light i stoi u mnie z tydzień, też go coś nosi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Jestem z siebie dumna co do wczoraj, Tż kupił chipsy nie tknęłam ani jednego. Co kiedyś było niemożliwe, teraz mam tylko wyrzuty z tą knyszą, ech już się nie dam złamać, nawet teraz się źle po niej czuję. Ble..
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Wiem, Gosiu
![]() ![]() A ta ich przesadna praktyczność to też już czasem mi działa na nerwy. Woda niegazowana - ta sama co w kranie, chleb razowy - białym też można się najeść a tańszy, żel do mycia twarzy - przecież jest mydło ![]() W Chełmie jedliście te knysze? Jeju, bo ja tylko w tym mieście z tym się spotkałam, nie wiedziałam co to jest i kiedyś sobie kupiłam w budce na przeciwko Misia (nie wiem czy po pożarze dalej tam jest), ale wzięłam chyba z samymi warzywami. I tak była pyszna ![]() A ja po tych 3 pyzach mam wyrzuty. Może nie są najlepsze na świecie ale zjadłam je ze smakiem i ta wczesna pora jakoś mnie o te wyrzuty przyprawiła, bo 3 h wcześniej jadłam te otrębowe gofry. Jeszcze gdzieś na forum (chyba na Vitalii) czytałam że mocno się po pyzach tyje bo to same kartofle i mąka. Na dodatek są takie ciężkie. I już brałam 4 i ugryzłam, ale...wyplułam ![]() Idę zaraz poćwiczyć tylko najpierw jakąś kawę wypiję bo od tego wcześniejszego płaczu i może przez jakąś ciężką pogodę jestem dziwnie śpiąca ![]()
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Widzę, że poruszone zostały trudne tematy... wiem coś o tym i rozumiem dziewczyny które to przechodziły :/ widzę wiele nas łączy ![]() Eldo, Marikamb ale Wam zazdroszczę, że tak blisko siebie mieszkacie ![]() ![]() Marikamb co do wspomagaczy to ja brałam tabletki Thermo Speed Extreme i uważam, że mi pomógł ![]() ![]() Antilia bronię razem z Tobą męskiego honoru ![]() ![]() ![]() U mnie dziś średnia pogoda, jakieś 18-20 stopni i słońce za chmurami. Na wadze dziś znów mniej 47,2 kg ![]() ![]() ![]()
#2310 |
Rozeznanie
|
Mój Tż jest jaki jest alei tak się kochamy droczyć i ze sobą przebywać
![]() ![]() ![]() Dzaga masz rację, jeszcze o puder, właściwie podkład przyczepił się mój ![]() ![]() ![]() ![]() Co do knyszy to tak w Chełmie, na rynku tym z ciuszkami, była jeszcze chyba ekstra wyrzuciłam nieco warzyw tych oblanych sosem czosnkowym, ech puści mnie jak zwykle koło wieczorka obżarstwo, dla Tżta to ciężko zrozumieć weź mała knyszę, bo gdzie tam jak tłumaczy mi, że przecież między dużą a małą tylko1,5zł różnica więc małej się nie opłaca ![]() Zrobiłam 35 brzuszków i nie dam rady dzisiaj jakoś po wczorajszym mnie tak muliło, z wypróżnieniem problem, rano biegunka teraz nic ... brzuch boli lekko wczoraj biegunka... tak myślę, że to od tej kiełbaski... coś mnie brało jakieś zatrucie czy co, wypiłam wzmacniacza rozpuszczonego w wodzie oddało przez noc, no ale jak nie przejdzie to muszę coś kupić w aptece przed tą nocką, bo już kiedyś miałam biegunkę na nocce. Boniuuu jak się męczyłam.... ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Nio u mnie coś tam grzeje już namawiam Tżta na wypad jutro nad wodę, mam nadzieję Słońce nie zawiedziesz nas ![]() ![]() ![]() Do końca miesiąca obiecałam sobie skończyć książkę do pracy: E. Fromma "O sztuce miłości" oczywiście to skrócić, zamienić ładnie w zdania i stworzyć podrozdział w pracy magisterskiej. Wyznaczyłam sobie karę 10 zł do skarbonki, jeśli do jutra nie zrobię tego także jakby się jutro waliło paliło podrozdział ma być, jak nie to ucierpi mój portfel a kasa się przyda na czarną godzinę. ![]() ![]() ![]()
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2011-08-30 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.