|
|
#2281 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
ja pracuję na cały etat 8 godz. dziennie i mam dwójkę Po prostu trzeba sobie poukładać dzień i wszystko jest się w stanie zrobić. Choć czasem brakuje mi czasu spędzonego sam na sam z dziewczynkami, ale to chyba dylemat każdej pracującej mamy ![]() Cytat:
U mnie też się zimno robi. Szczególnie wieczory i noce są zimne, bo w dzień dziś bardzo przyjemnie było.
|
|
#2282 |
|
kobieta za ladą
|
siemka z wieczorka ja już po pracy nogi mnie bolą i trzeba zaraz iść spać bo mam na 8 do 12
i dopiero póje w poniedziałek na popołudnie![]() może umyje w sobote okna ![]()
|
#2283 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też dudi nogi bardzo bolą
dobrze że jutro już piątek to sobie odpoczniemy spać Dobranoc
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
aha żeby nie było, dziadostwo Tż nakupił dla siebie, ja nie jadłam
Ja sobie grzecznie maliny i jogurt naturalny na koktajl kupiłam ![]() dudi okna chcesz myć, olej to i tak się ubrudzą
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-15 o 21:07 |
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No aj nie wiem one chyba łapią wszystko
|
|
#2286 |
|
kobieta za ladą
|
lilii u mnie masakra jest z oknami w pokoju jako tako nie widać bo firanka ale w kuchni i u młodej nie ma nic i jak leje to mam upitolone szyby jak tra lala bo cały piach z dołu(nie położyli ciule chodnika z mojej strony)leci cudownie ku górze i malowniczo osuiada sie po szybie
jak rano wstaje i widze czarne smugi to wiem ze padało ![]() senioritka ja sobie odpoczne po 12tej aż do poniedziałku ołłł je
|
#2287 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Kelpie, ja też stoję przed wyborem tela
Będę przechodzić niedługo do konkurencyjnej sieci i czaiłam się na Motkę Flipout ale doczytałam, że nie ma radio ![]() I teraz myślę o Nokii C3-00 ale nie wiem ![]() Na temat okien to ja się nie wypowiadam
|
|
#2288 |
|
kobieta za ladą
|
ja niebawem będę wybierać w plusie telefon chciałabym smartfona ale sie boje tyle sie naczytałam o połaczeniach bez wiedzy użytkownika z netem ze masakra
![]() no i wogóle ostatnio byłam w salonie i powiedzcie mi czy to normalne zeby w tych czasach telefon miał,,2 piksele aparat
|
#2289 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
C3-00 ma 2 px
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie teraz remonty, myję okna co miesiąc, bo inaczej nic nie widać, takie są uwalone od remontu Ostatnio straciłam całe opakowanie ręczników kuchennych do mycia
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-15 o 21:31 |
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja mama ciacha koszulki stare i ma za darmochę
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
dudi niewiem czy to normalne moja nokia ma 5megapixeli i jakos smiga
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszulek starych nie posiadam ![]() Ogólnie wolę myć okna niż prasować Deska stoi i.... ładnie wygląda
|
|
|
#2294 |
|
kobieta za ladą
|
irenka to masz full wypas nokie
dla mnie 2 piksy to porażka
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bawełna też daje rade ale ręcznikami lepiej mi się śmiga chociaż drożej wychodzi ![]() Idę spać SPD, tż wzywa
|
|
#2296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak chcesz lepszy to weź sobie Nokię X2 z aparatem 5 px. ![]() ![]() Ja do okien używam ręczników papierowych
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie tez mialam pisac ze te polaczenia idzie zablokowac
na poczatku jak sie laczylam to automatycznie laczylo mnie przez siec ale zmienilam w ustawieniach i jest lepiej ![]() a ja wiem czy full wypas dudi ... mam E5 glownie do netu chyba uzywam ( w kazdym razie wiecej niz do dzwonienia ) |
|
|
|
#2298 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dobranoc Najseksowniejsze Panie Domu
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Też się żegnam na dziś, towarzystwo usnęło, też lecę
![]() do jutra kobitki ![]()
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie pozegnam wasz nadworny chorowitek
zajadam wlasnie kolacyjke zaraz zarzuce paracetamolem i syropkiem , zrobie inhalacje i do lozeczka oby jutro nastapilo te cudowne ozdrowienie jak to szefowa nazwala
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
witam, ja już wstałam, ale ciągle nie za dobrze się czuje
już nawet nie wiem co mam wziąźć polecicie mi coś ? teraz piję coldrex ale całe czas czuję jakby mi mózg spuchł ... miałam iść na uczelnię, ale tż powiedział, żebym sobie dziś darowała, bo jeszcze się gorzej poczuję ... pójdę tylko do lekarza dermatologa ( o dziwo jak chcę iść to twarz wygląda w miarę ok, mam nadzieję, że lekarka mi jednak coś zapisze ) no i szczerze polecam żel białego jelenia do twarzy ) używam tydzień i fajnie działa, łagodzi to co mam na buźce i mniej ciut się przetłuszcza ta twarz
|
|
#2302 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Chorowitku, wracaj do zdrowia
![]() Ja ogólnie się czuję ok, tylko gardło mam z deka zawalone. Ale dam radę. Dziś wracam wcześniej do domku i zabieram bestię do weta na pazurki. No chyba, że wszytko się sprzysięgnie przeciw temu tak jak np. wczorajszy mecz siaty ![]() Na łikend mamy gości, TŻ dzisiaj musi potwierdzić, jak się nie zjawią to mamy wolne ![]() Ale pogoda Znaczy w sumie nie najgorsza ale za lekko się ubrałam. Balerinki to nie jest dobry pomysł już. Więc rozgrzewam się kawiszonem ![]() Miłego dnia Najseksowniejsze
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi do twarzy służy żel miceralny Be Beauty i przy nim pozostanę póki co, bo mam zapas
Under Twenty też jest fajny ![]() Słońce wychodzi ![]() Rano tak zimno w domu mam, że bluzę założyłam ![]() Chyba trzeba się pożegnać z letnimi butami i poszukać jesiennych ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
głowa przestała mi się rozrastać ( może za długo spałam i dlatego tak ? ) ale na uczelnię pojadę dopiero w poniedziałek ...
w ogóle tż się mną tak fajnie opiekuje, w nocy sie przebudziłam a on mnie kocykiem akurat przykrywał w weekend wpada do nas znów siostra TŻ, bo nie ma tv a chce mam talent czy coś obejrzeć ... a TŻ a jutro nie ma prawdopodobnie, bo ma iść do jakiejś pracki na cały dzień ( dobrze by było jakby się udało, bo w tym roku musimy kurtki na zimę kupić ) ale ... niedługo moje urodzinki i tak myślę, czy tż o nich będzie pamiętał ? ostatnio trąbiłam przed urodzinami , ale w tym roku nic nie będę mówić, i ciekawe czy będzie pamiętał ... w ogóle moje plany obiadowe poszły w dupcię , bo nie gotowałam cały tydzień nic ( siostra TŻ przywiozła nam troszkę jedzenia od teściowej ) i wszystkie obiadki przesuwają się o tydzień. Dziś zrobię gyrosa z ryżem i surówką
Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-09-16 o 09:21 |
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym tygodniu też mało gotowałam, Tż 3 dni z kolei wrócił baaardzo późno i tylko coś przegryzł
![]() Dzisiaj coś trzeba ugotować W sumie to bym wypróbowała tego kurczaka w aksamitnym sosie orzeszkowym, do tego ryż i warzywa na patelnię ![]() Dla małej zupę muszę ugotować znowu, bo co innego to tylko poskubie ![]() Tż'owi w końcu zrobię schaba z ziemniakami lub frytkami ![]()
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam sięz bólem głowy od rana.
Nie chcę brać tabletki, może kawa coś zaradzi na ból. Miłego dnia ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
A jak zrobisz tego kurczaka w sosie orzeszkowym to koniecznie daj znać czy smaczny
|
|
#2307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czaję się na ten w czarne wzorki od tygodnia![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam ją ok roku chyba nawet nie wiem, ale bateria jest ok, trzyma mi ok tygodnia, jedyną wadą jest kiepski aparat ale mam cyfrowy więc w komórce nie jest mi za bardzo potrzebny![]() witam ![]() u mnie jesień w pełni dzisiaj bym dostała w łeb kasztanem, przeszłam a obok mnie dosłownie walnął kasztan na chodnik i się rozwaliłzamówiłam sobie dwie pary butów na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1815228193 http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1807159600 może nie jakieś extra ale potrzebowałam czegoś na gwałt bo zimno mi w balerinach a nie mam zbyt wielu funduszy żeby wydać ![]() na obiad dzisiaj u mnie frytki, rybka i surówka z kiszonej, rybę mam w zamrażarce
|
|||
|
|
|
#2308 |
|
Wtajemniczenie
|
padnę zaraz
mam defiladę wojskową pod oknem ) i panienki od pałeczek na niebiesko, bombowo to wygląda wstałam i zaraz się ogarnę no ale nie mogę sie nie podzielić takim niusem no i jestem. plan na dziś - porządek z papierami i rachunkami, wyciągnąć UFO-ki, przejrzeć, wybrać na teraz jeden i do grudnia je wszystkie powykańczać, bo wieczór zimny i wcześniejszy już sprzyja (jutrzejsze ryby też), prasowanie, obiad, zakupy, weeeeeeekend ciasta nie robię, bo P. wtrąbił andruty, jeszcze trochę zostało więc odpoczynek od słodkiego wskazany. jutro polowanie na pomidora, szczupaka i nie zwariować nadal nie wybrałam zeszytu/segregatora (?) na przepisy najchętniej to 3 egzemplarze naraz zrobię - jeden oficjalny najładniejszy, na półkę do chwalenia się , jeden kuchenny ale też śliczny i jeden na zapas jakby tamte dwa zginęły śmiercią tragiczną plan na teraz - śniadanie
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-09-16 o 11:04 Powód: dopisek |
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
filety się dodaje, prawie 0,5 kg Zrobiłam i właśnie jem z ryżem parboleid i warzywami na patelnię ![]() Smakuje mi ten sos W smaku raczej delikatny, nie ostry, musiałam też dosolić Warzywa na patelnię z Aldika za 2,99 - uważam je za jedne z lepszych, bo mają kalafiora, brokuł, marchew ![]() Anastazja, fajne buty, nie w moim stylu, ale ładne
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-16 o 10:59 |
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny , ostatnio strasznie lecą mi wlosy ... myslicie, że powiedzieć o tym dermatolog ? normalnie przejechałam teraz po włosach i 3 garście mi wyleciały ;/
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

ja pracuję na cały etat 8 godz. dziennie i mam dwójkę
Po prostu trzeba sobie poukładać dzień i wszystko jest się w stanie zrobić. Choć czasem brakuje mi czasu spędzonego sam na sam z dziewczynkami, ale to chyba dylemat każdej pracującej mamy 

dobrze że jutro już piątek to sobie odpoczniemy
spać Dobranoc

a moja mama ciacha koszulki stare i ma za darmochę 

już nawet nie wiem co mam wziąźć polecicie mi coś ? teraz piję coldrex ale całe czas czuję jakby mi mózg spuchł ... miałam iść na uczelnię, ale tż powiedział, żebym sobie dziś darowała, bo jeszcze się gorzej poczuję ... pójdę tylko do lekarza dermatologa ( o dziwo jak chcę iść to twarz wygląda w miarę ok, mam nadzieję, że lekarka mi jednak coś zapisze )

dziękuję do widzenia