Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-29, 21:43   #2281
harajuku-fish
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

dobry wieczór, weszłam na chwilkę

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Dzień doberek

śliczny kolorek bajeczny

bo zawsze ciebie wyczekuje i bardzo lubie naszą Rybeńkę
A kuni też nie widzałam i nie wiem co się dzieje

a przepraszam zwracam honor jak chłop chory to gorzej niż dziecko chore zdrówka dla męża i dla ciebie tylko nam się nie rozchoruj

ale jaki ma śliczny kolor

o kurcze to nieźle a ja tylko tarte wiśniową robiłam

aż tyle ona kosztuje

miłego dnia i biegania od samego rana

hej Izuś

ojej ojej

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
jedziemy ?? normalnienie możemy takiej okazji przegapić

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 21:47   #2282
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris
Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Chciałam Wam pokazać tort jaki dzisiaj zrobiliśmy z Rafałem na imieniny dla jego brata (uwielbia Apple )

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
tenebris, skąd słuchawki?

co do rzęs, to ja zamierzam stosować olejek rycynowy . tyle się o nim naczytałam, że muszę spróbować
Allegro model CONTRAST ELECOM

ja kupiłam na rzęsy taki kremik w aptece, ale będę go mogła stosować dopiero za jakiś miesiąc...

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 21:53   #2283
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
hello

Cos mi sie sdaje, ze nie dostane torebki ktora ostatnio kupilam na allegro
Wczoraj minal tydzien odkad zaplacilam i szanowna sprzedajaca milczy zerknelam na ten alegrowy program ochrony kupujacych i widze, ze trzeba isc na policje, zeby odzyskac kase Na ebayu nie trzeba nic zglaszac, jesli sie placi przez paypal to po okolo miesiacu od zgloszenia sprawy pieniadze sa zwracane

No ale na pocieszenie kliknelam nareszcie strusia

A czytałaś jej stronę "o mnie" ? Czasem ludzie sobie zastrzegają (ja też tak mam), że wysyłam towar w przeciągu 5 dni roboczych od zaksięgowania pieniążków na moim koncie. Kiedyś rozłożyło mnie grypsko i nie miałam kogo prosić o pomoc, także się już asekuruję... Do tego dwa razy mi się zdarzyło, że przy opcji płacę z allegro- przesyłali mi kasę 2 tygodnie...

Cytat:

Ja tam lubię letnie rzeczy zimą
Lekkie sukienki z grubymi swetrzyskami
ja też!!!

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość

wiecie co widziałam przedłużone i zagęszczone rzęsy na własne oczy nie wiem czy się powstrzymam

Moja przyjaciółka, która dzięki mnie jest od 2 lat kosmetyczką, robi rzęski. Ona ma, wygląda to WOW, a nawet rzekłabym WOW WOW!!!
Kosztuje grosze, bo paczka rzęs to 20zł, są różne- falowane, krótki, długie, fioletowe różne kolory. Ja nie zakładam, bo mam gęste i długie, ale chciała mi dla bajeru zrobić, kilka czarnych, co którąś jedną filetową wygląda bomba, nadaje głębi spojrzeniu.
W Poznaniu założenie 150zł, uzupełnianie ok 70.
Nie osłabia rzęs, bo to wkleja się pomiędzy naturalne, ale klej może uczulać alergików, ponoć dość często to się zdarza

PIERWSZE POMIDYDKI W PIEKARNIKU
Kupiłam olej rzepakowy, 3l w Biedrze za 14zł, a Ty Moniu jaki dałaś?

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Kupuj Ethel Mp3 i słuchawki nie uciekną - a torebka zawsze może zniknąć
Popieram!

Cytat:

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

nikuś: hi:

Moniuś
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 21:57   #2284
harajuku-fish
Zakorzenienie

dobranoc

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 22:02   #2285
NIKaP-n
BAN stały

Moniu włączałaś termoobieg do nich?

Co sądzicie o tych leginsach?
http://allegro.pl/ocieplane-grube-sp...825769645.html
Stary 2011-09-29, 22:08   #2286
martini.
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Znów melduję, że żyję
w miarę na bieżąco czytam, ale na pisanie już brakuje sił.
Jeszcze chwila i wszystko powinno się ułożyć

Cytat:
wiecie co widziałam przedłużone i zagęszczone rzęsy na własne oczy nie wiem czy się powstrzymam
Ja bym bardzo chciała. Swoje mam długie i ciemne (choć na końcówkach przeźroczyste ), ale zawsze chciałam, żeby było ich więcej. Martwi mnie tylko jedno - jestem alergikiem totalnym.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 22:12   #2287
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
A czytałaś jej stronę "o mnie" ? Czasem ludzie sobie zastrzegają (ja też tak mam), że wysyłam towar w przeciągu 5 dni roboczych od zaksięgowania pieniążków na moim koncie. Kiedyś rozłożyło mnie grypsko i nie miałam kogo prosić o pomoc, także się już asekuruję... Do tego dwa razy mi się zdarzyło, że przy opcji płacę z allegro- przesyłali mi kasę 2 tygodnie...
Ona nie ma strony o mnie i ma tylko kilka komentarzy na koncie. Poza tym sadzac po nicku jest mloda i chociaz nie uwazam, ze mlodosc = nieuczciwosc (sama stara tez nie jestem ) to jednak to zestawienie braku kontaktu, malej ilosci komentow i wieku troche mnie martwi. No bo wiadomo, ze sa zyciowe sytuacje ale maila moglaby wyslac chociaz jednego (bo nie dostalam od niej kompletnie nic, nie wyslala nawet maila z numerem konta - zaplacilam wiec przez place z allegro) Ja juz setki rzeczy na all kupilam i jestem wyrozumiala zawsze
A i na konto sie logowala wiec brak dostepu do netu tez nie wchodzi w rachube

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Moniu włączałaś termoobieg do nich?

Co sądzicie o tych leginsach?
http://allegro.pl/ocieplane-grube-sp...825769645.html
Ale Monia nie wie czy jej potencjalna kuchenka - przestepczyni posiada termoobieg
A leginsy fajne chociaz wydaje mi sie, ze troche rajstopowe

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik

Edytowane przez hanusia505
Czas edycji: 2011-09-29 o 22:14
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 22:26   #2288
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
jak smakuje????
Kawowy jest

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
genialny
Cytat:

Iduś - rewelacja
Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
O jezuu, ale cudo:lo ve:
Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
mistrzostwo!
Cytat:
Iduś tort fenomenalny
Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość

Dziękujemy

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 22:35   #2289
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Znów melduję, że żyję

Ja bym bardzo chciała. Swoje mam długie i ciemne (choć na końcówkach przeźroczyste ), ale zawsze chciałam, żeby było ich więcej. Martwi mnie tylko jedno - jestem alergikiem totalnym.

Witaj Kotek może coś tam mi skrobniesz, jak już masz neta?

To trza by spróbować zrobić trosiu, a jak nie spuchniesz, całe

Cytat:
Ona nie ma strony o mnie i ma tylko kilka komentarzy na koncie. Poza tym sadzac po nicku jest mloda i chociaz nie uwazam, ze mlodosc = nieuczciwosc (sama stara tez nie jestem ) to jednak to zestawienie braku kontaktu, malej ilosci komentow i wieku troche mnie martwi. No bo wiadomo, ze sa zyciowe sytuacje ale maila moglaby wyslac chociaz jednego (bo od sprzedazy nie dostalam kompletnie nic) Ja juz setki rzeczy na all kupilam i jestem wyrozumiala zawsze

No to dupencja bledziocha 3mam kciuki. A dzwoniłaś do niej?

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Hanulek ja z moimi habasami i tak nie noszę samych legów tylko pod spódnik na zimę szukam

Ja mam termoobieg, ale nie mam pojęcia, jak go ustawić ;D

Iduś, zapomniałam, ale dlatego, że nie jem słodkiego, super torcicho!!!

Dziewczyny jutro Dzień Chłopaka!!!
Stary 2011-09-29, 22:36   #2290
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tam lubię letnie rzeczy zimą
Lekkie sukienki z grubymi swetrzyskami
ja też tak lubię
Cytat:
Witam

żadnych nowych zdjęć torebek

ja tu też od niedawna, ale

helou aniu

wiedziałam, że ja jakaś niepoważna jestem

powodzenia

far- pw Ci piszę
do derm nie trzeba skierowania

a niech mnie- siostra koleżanki miała dokładnie taką chyba -ślub w arizonie był

cześć fashion

ja miałam i mam, te które miałam to najwygodniejsze buty jakie mi się trafiły w ostatnich latach i w ogóle, te które mam- źle je dobrałam i nie jestem zadowolona- ale zdecydowanie polecam- z tym, ze w moim przypadku to quasi sportowe buty do biegania po mieście

moniuleczka przesyłka z asos idzie ok 10 dni- za darmo i bez kłopotów /mnie raz zaginęła ale oddano mi pieniądze/

hanusiu przepis dotyczył zdj polewa i serduszka ze sklepu gotowe
Moni słonko wiem że do dermatologa nie trzeba skierowania ... ja skierowanie jak bym chciała to na konkretne badania ... chodzi o to że w przychodni jak byłam kilka razy u derma to mnie totalnie zbył i patrzył jak na głupią panikarę ... i odsyłał z niczym poza zwykłymi witaminami ... resztę masz na pw o co chodzi
Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
O 15.00 zmykam na badanie lekarskie do prawka szybko działam
rzeczywiście szybko działasz, oby i skutecznie i Gratuluję tak w ogóle bo jeszcze tego nei zrobiłam Trzymam kciuki za jak najszybsze skończenie robienia prawka
Cytat:
Monia Ty chcialas ten zegarek? Jak to lap bo wydaje mi sie, ze obnizka jest tylko do dzis
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Gold-R...ort=3&clr=Gold
przypomina mi te klasyczne z lat 90' ... nigdy mi się nie podobały
Cytat:
trzeci i każdy z białą suknią
jak ślub to i biała kiecka nie ważne który
Cytat:
Chcę Ethel, chcę Ethel...
Ale może lepiej kupić mp3 i słuchawki?
ja nie mogę żyć bez muzyki i mp3 mam zawsze przy sobie więc zrezygnowałabym z torebki na rzecz mp3
Cytat:
ale ja tak lubię różne gadżety

jak byłam ostatnio w MM to facet z obsługi tłumaczył jakiejś klientce obok mnie że nie warto kupować ipodów, bo się płaci tylko za "jabłuszko" a jakość etc. nie powala wcale jak na tę cenę.
ja muszę mieć mp3 z ekranikiem i klipsem - już sobie wybrałam Sansę SanDiska - ma rewelacyjne opinie i przystępną cenę. długo nie mogłam się do niej przekonać, bo wyglądem nie powala, ale już sobie wytłumaczyłam że jakość muzyki jest ważna xD w końcu to ma grać a nie wyglądać ;p

i znalazłam śliczne słuchaweczki, TŻ mówi że mają dobre parametry, co myślicie?
http://images39.fotosik.pl/892/166c86e148ff1cde.jpg
(one się składają)

niech obniżą ethel o 2 dyszki
Ja mam póki co creativa zen stona ... i chyba niedługo wymienię bo pada juz bateria za szybko i brakuje mi w nim clipa i możliwości przeskakiwania szybkiego między folderami i podglądu playlist .... a o tym sandisku tez słyszałam i chyba się nim bliżej zainteresuję przez Ciebie znów
Cytat:
tenebris, skąd słuchawki?

co do rzęs, to ja zamierzam stosować olejek rycynowy . tyle się o nim naczytałam, że muszę spróbować
mi olejek nie pomógł na zagęszczenie ... ale poprawił kondycję rzęs i lepiej znosiły potem wszystkie obciążenia tuszy
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 22:54   #2291
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Hanulek ja z moimi habasami i tak nie noszę samych legów tylko pod spódnik na zimę szukam

Jeszcze nie dzwonilam, wczoraj dopiero maila wyslalam bo minal tydzien, jutro zadzwonie

To jak pod spodnice to beda fajne bo do tuniki mi nie pasuja I nie wierze w Twoje habasy, o!

Moj juz nie chlopak to nie bedzie obchodzil

Idus tort faktycznie fajniutki, tez zapomnialam napisac
Tylko ja nie lubie apple

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 23:08   #2292
monica80c
Zakorzenienie

farkochanieńka- co wiedziałam to i napisałam

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
dobry wieczór, weszłam na chwilkę

ojej ojej

jedziemy ?? normalnienie możemy takiej okazji przegapić
Rybko kochana - och Feliiii
Cytat:

ja też!!!

Moja przyjaciółka, która dzięki mnie jest od 2 lat kosmetyczką, robi rzęski. Ona ma, wygląda to WOW, a nawet rzekłabym WOW WOW!!!
Kosztuje grosze, bo paczka rzęs to 20zł, są różne- falowane, krótki, długie, fioletowe różne kolory. Ja nie zakładam, bo mam gęste i długie, ale chciała mi dla bajeru zrobić, kilka czarnych, co którąś jedną filetową wygląda bomba, nadaje głębi spojrzeniu.
W Poznaniu założenie 150zł, uzupełnianie ok 70.
Nie osłabia rzęs, bo to wkleja się pomiędzy naturalne, ale klej może uczulać alergików, ponoć dość często to się zdarza

PIERWSZE POMIDYDKI W PIEKARNIKU
Kupiłam olej rzepakowy, 3l w Biedrze za 14zł, a Ty Moniu jaki dałaś?

Popieram!

Moniuś
ja też letnie sukienki ze swetrami i grubymi rajstopami:lo ve:

dałam najpierw słonecznikowy, a potem rzepakowy bo nie było słonecznikowego w sklepie- ale już tak robiłam i to żadna różnica

hanusia ma rację- ja nie wiem czy moja kuchenka ma termoobieg- ale chyba nie i jeśli go ma to i tak nie wiem gdzie on jest
temp ustawiam na 90- do 100 trochę otwieram zamykam kładę wyżej niżej kombinuję jednym słowem- w tym roku ciut za bardzo wysuszyłam

ja się nie oprę i chyba spróbuję chociaż raz zagęścić- naprawdę WOW wrażenie- bardzo czarne i podkręcone

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Znów melduję, że żyję

martini kochana

kciuki za ogarnięcie 3mam
Cytat:
Ona nie ma strony o mnie i ma tylko kilka komentarzy na koncie. Poza tym sadzac po nicku jest mloda i chociaz nie uwazam, ze mlodosc = nieuczciwosc (sama stara tez nie jestem ) to jednak to zestawienie braku kontaktu, malej ilosci komentow i wieku troche mnie martwi. No bo wiadomo, ze sa zyciowe sytuacje ale maila moglaby wyslac chociaz jednego (bo nie dostalam od niej kompletnie nic, nie wyslala nawet maila z numerem konta - zaplacilam wiec przez place z allegro) Ja juz setki rzeczy na all kupilam i jestem wyrozumiala zawsze

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Ale Monia nie wie czy jej potencjalna kuchenka - przestepczyni posiada termoobieg
A leginsy fajne chociaz wydaje mi sie, ze troche rajstopowe
zgadza się - to aferzystka pierwszej wody- ta kuchenka

teżetomąż tak miał-nie dostał zakupionej monety- warunkiem oddania kaski przez all było zgłoszenie na policję- teżetomąż oddał spr walkowerem
Cytat:
Witaj Kotek może coś tam mi skrobniesz, jak już masz neta?

To trza by spróbować zrobić trosiu, a jak nie spuchniesz, całe

ja nie obchodzę- nie uznaję tu równouprawnienia

leginsy fajne- gatta też ma coś takiego arktyczne się nazywają z taką frotką od wewnątrz tylko droższe

lecę na film o Draculi- dzisiaj polański na wesoło!buziaczki kochane
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 23:13   #2293
NIKaP-n
BAN stały

Ja też lecę, dobranoc!
Stary 2011-09-30, 00:17   #2294
moniuleczka
Zakorzenienie

hejo dobry wieczor
nadroilam Was i zmykam zaraz spac

jutro moj ostatni dzien w pracy i pakowanie rzeczy, zeby na sobote wszystkiego nie zostawiac, bo w niedziele mam samolot o 7 rano, wyjezdzamy z domu po 5, siostry kolega ma nas zawiezc na lotnisko.

fashion
, piekna suknia sluba, trzymam kciuki zeby udalo Ci sie znalezc cos podobnego w salonach po rozsadnej cenie oczywiscie

mi sie marzy suknia z tiulowym dolem ale w sumie nie wiem jak bym w takiej wygladala, pewnie znajac zycie lepiej bede wygladac w zupelnie innej i innym fasonie niz sobie sama wyobrazam

Cytat:
Witam

żadnych nowych zdjęć torebek

fashion peikna sukienka, trzymam kciuki zeby udalo Ci sie znalezc cos podobneja tu też od niedawna, ale

helou aniu

wiedziałam, że ja jakaś niepoważna jestem

powodzenia

far- pw Ci piszę
do derm nie trzeba skierowania

a niech mnie- siostra koleżanki miała dokładnie taką chyba -ślub w arizonie był

cześć fashion

ja miałam i mam, te które miałam to najwygodniejsze buty jakie mi się trafiły w ostatnich latach i w ogóle, te które mam- źle je dobrałam i nie jestem zadowolona- ale zdecydowanie polecam- z tym, ze w moim przypadku to quasi sportowe buty do biegania po mieście

moniuleczka przesyłka z asos idzie ok 10 dni- za darmo i bez kłopotów /mnie raz zaginęła ale oddano mi pieniądze/

hanusiu przepis dotyczył zdj polewa i serduszka ze sklepu gotowe
o a ja nawet nie slyszalam nigdy o takim czyms jak przedluzanie rzes, fajna sprawa ale jednak balabym sie o swoje wlasne

maggie - zegarkow nigdy dosc

Idus - tort wyglada bosko, macie talent

charal - bardzo klimatyczne masz te dodatki w kuchni

dobranoc

Edytowane przez moniuleczka
Czas edycji: 2011-09-30 o 00:19
moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 01:11   #2295
CharLizZie
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Charlie mogę cię prosić żebyś oglądnęła czerwoną jacky? Chodzi mi o to czy jest czerwona czy raczej pomarańczowa i ogólnie jaka jest skórka:pros i:
nie ma sprawy, jak tylko nie zapomnę to poproszę
Cytat:
oooooo! Dziękuję Ci strasznie, bo zapomniałam
Jutro lecę rano po prezenty, brat chciał jakąś farbę do modeli, więc trzeba będzie wbić do czegoś specjalistycznego

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 07:03   #2296
iza251
Zakorzenienie

Talking Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Dzień dobry
Stary 2011-09-30, 07:07   #2297
Blondinbella
Zadomowienie

Hej dziewczyny czy któraś z was chciałaby się wymienić na torebki? mam do zaproponowania szarą emili w idealnym stanie wymieniłabym na emili w innym kolorze lub beżową flavię co wy na to?
Blondinbella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 07:34   #2298
charal
Zakorzenienie

Dzień dobry
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 07:36   #2299
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Fajna blond grzywa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-30, 07:45   #2300
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondinbella Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny czy któraś z was chciałaby się wymienić na torebki? mam do zaproponowania szarą emili w idealnym stanie wymieniłabym na emili w innym kolorze lub beżową flavię co wy na to?
Niestety nie pomogę bo sama się pozbywam szarej emilki, nawet nie wiem czy któraś ma na zbyciu grzybową, no a flavii to pewnie żadna miłośniczka się nie pozbędzie

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Fajna blond grzywa

Dostałaś lakiery?
Stary 2011-09-30, 07:49   #2301
iza251
Zakorzenienie

Angry Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Niestety nie pomogę bo sama się pozbywam szarej emilki, nawet nie wiem czy któraś ma na zbyciu grzybową, no a flavii to pewnie żadna miłośniczka się nie pozbędzie

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Dostałaś lakiery?
Nieee Na meila też nie odpisali,myślę,ze dziś powinny być
Coś mi się wydaje,że to było moje ostatnie zamówienie tam...
Stary 2011-09-30, 08:04   #2302
dodeczka84
Zakorzenienie

Hejka, co sądzicie o takiej teczuszce?
http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,28942

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Blondinbella Pokaż wiadomość
Ja szukam Kryśki, nie masz może?

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dobry

nie ma sprawy, jak tylko nie zapomnę to poproszę

oooooo! Dziękuję Ci strasznie, bo zapomniałam
Jutro lecę rano po prezenty, brat chciał jakąś farbę do modeli, więc trzeba będzie wbić do czegoś specjalistycznego
Moi chłopcy to nawet nie umieją się określić, co by im przyjemność sprawiło brat odpowiedział, że chce usmiech
Stary 2011-09-30, 08:07   #2303
Blondinbella
Zadomowienie

Cytat:

niestety nie
Blondinbella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:11   #2304
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka, co sądzicie o takiej teczuszce?
http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,28942

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Moi chłopcy to nawet nie umieją się określić, co by im przyjemność sprawiło brat odpowiedział, że chce usmiech
Podoba mi się ta torebeczka

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Ta dosyć fajnie wygląda:

http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,27793
Stary 2011-09-30, 08:38   #2305
JapaneseGirl
BAN stały

Cześć Dziewczyny,

oj tak ja też bardzo lubię letnie rzeczy w zimowe i jesienne dni

Pozdrawiam serdecznie!
JapaneseGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:41   #2306
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JapaneseGirl Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,

Pozdrawiam serdecznie!
Stary 2011-09-30, 08:41   #2307
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JapaneseGirl Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,

Pozdrawiam serdecznie!
co masz na myśli?
Stary 2011-09-30, 08:47   #2308
charal
Zakorzenienie

Cytat:
co masz na myśli?
Wczoraj Kali pisała że lubi nosić letnie rzeczy zimą, pewnie to nawiązanie do tego
Stary 2011-09-30, 08:58   #2309
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj Kali pisała że lubi nosić letnie rzeczy zimą, pewnie to nawiązanie do tego
Ahaaa ......

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Charal,przyszły wam te torebki z tego wholesales'a (czy jak to się tam pisze) ?
Stary 2011-09-30, 09:01   #2310
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Ahaaa ......

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Charal,przyszły wam te torebki z tego wholesales'a (czy jak to się tam pisze) ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości