![]() |
#2281 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
a wasze dzici jak są w łóżeczu to też zakładają sobie nogi na górną poręcz?
![]() ![]()
#2282 |
Wtajemniczenie
|
A takie tam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zadomowienie
|
gusiaczku oby o tych przebojach pospała długo
![]()
#2285 |
Wtajemniczenie
|
Gusiu, a placze? Boli ja cos?
Moze Cie to pocieszy, ale sasiadowl corka poltora miesieczna drze sie od dwoch godzin jakby ja ze skory obdzierali ![]() ![]()
#2286 |
Zadomowienie
|
Antonek ma założony na łóżeczko, ale tylko jeden bok i ta częśc nad głową.. to drugie ramię jest schowane..
Mieliśmy wytyczne, żeby tak zrobić jak miał te problemy z leżeniem tylko na jednej stronce.. niby ten ochraniacz założony z tej ulubionje strony miał go zmusić, żeby główkę przekładał i patrzy przez szczebelki co się dzieje w sypialni.. Ja chce karmić też do 6 mż, ale to jest jakby minium, które przyjęłam, co będzie nadal nie wiem.. ale boje się o wygląd moich UU.. chociaż pamiętam, co pisałaś, że różnie to bywa i nie ma reguły ![]() Calkiem poważnie ![]() ![]() Przywieźć Ci do Wrocka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
w ogóle fajne są te słoiczki z Holle
np przecier z pasternaka przecier z ziemniaków i kukurydzy dynia z kurczakiem dynia z ryżem cukinia i dynia z ziemniakami mieszanka warzyw z prosem nie tylko marchewa ! marchewa ! marchewa ![]() szkoda, że takie drogie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Przeciez ona spala przez caly dzien 25 minut ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-10-18 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale chyba tańsze powinny być niż te tylko z samym mięsem ![]() Jak coś to ja służe pomocą.. serio! Zwłaszcza, że po Berlinie jedziemy do siostry do Wrocka oglądnąć siostrzeńca, bo urodził się dwa tygodnie temu i jeszcze go nie widziałam.. Mi już jedna kochana duszyczka wysłała coś jak byłam w potrzebie, więc i ja chciałabym się do czegos tu nadać ![]() EDIT A tak przy okazji słoików to mam pyatnie z serii głupie, a nawet bardzo głupie ![]() Wiadomo, że na początek idzie sama marchewka, później marchewka z ziemniakiem, marchewka z cyzms tam itd.. - a czy później wraca się do samej marchewki?? czy jak dzidziolek toleruje wszystkei warzywka to już podaje się tylko łączone smaki, i samej marchewy już nie? ![]() ![]() Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-10-18 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Wtajemniczenie
|
Gusia moze to PMS?
![]() zarcik. Trzymam ![]() ![]() a jak nie placze to znazy nie boli wiec moze ma zly dzien po prostu. No ja sie Andziotku pytalam jakis czas temu o te sloiczki z Holle, ale chyba nie zauwazylas... bardzo mi sie podobaja skladniki i zastanawiam sie czy nie zamowic na probe. A co myslisz o sloiczkach z wolowina i warzywami lub wieprzowina i warzywami, bo tu w UK takie sa od 4 miesiaca i nie wiem czy kupowac ![]()
#2291 |
Zakorzenienie
|
Paulizia PMS
![]() ![]() dziekuje za kciuki, przydadza sie ![]() Jeszcze troszke i sama bede sie rozgladac za sloiczkami Holle. ania2631 Orientujesz sie moze czy w tym sklepie REFORMHAUS mozna nabyc tez sloiczki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak już je różne warzywa to nie dajemy samej marchewy, kto by żył samą marchewą ![]() Cytat:
ale jak najbardziej jestem za ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Raczkowanie
|
to sobie popisałam dzisiaj - od 19 usypiam Ivo
![]() może poźniej mi się uda coś doczytać BAAARDZO dziękujemy za miłe reakcje na zdjęcie mojego misiaka ![]() Idę pacyfikować dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Wtajemniczenie
|
no jak zwykle zignorowane me pyt. zostało, więc uciekam
![]() buziole ![]() dobranoc
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez mysle, zeby niedługo obniżyć łóżeczko raz się w nocy obudziłam, a ona obie nogi w szczebelkach i sobie machała nimi ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Wtajemniczenie
|
![]() U nas nocka średnia. Pepe spał do 3.20, potem butla, wzięłam go do nas i po niewielkim marudzeniu zasnął. Pobudka o 6, bo miał nosek zatkany ( ma od kilku dni taki lajtowy katarek ). Idę na kawę, bo za chwilę następne karmienie ![]() Olenka od Aguś- wszystkiego naj z okazji pół roczku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() niech chociaż jedna napisze, że mnie pamięta ![]() ![]() nie pisałam bardzo bardzo długooo, ale podczytuje o ile czas mi na to pozwala ![]() jutro zlot w Łodzi i szkoda, że nie byłam z Wami w kontakcie bo może bym się wybrała a tak to mi głupio ![]() najlepszego dla Oli Aguś ![]()
#2298 | |||
Zakorzenienie
|
Ja sie witam z Zoska na kolanach!
Znowu jestem pierwsza? 'Zosia spala wyjatkowo dobrze jak na szczepienie, ale miala ciagle mala temperaturew nocy chyba... karmienie o 1-szej i spala potem do 7:15!! To ja sie obudzilam wczesniej i kawke z TZtem wypilam jak wychodzil do pracy Niestety Zosia dalej miala teraz 37.9 wiec dalam jej czopek. Nienawidze tego ze bidulka tak znosi szczepienia...grrr Cytat:
Cytat:
Andziotku pytanko! mam takie kaszki od 5-6 miesiaca Hippa w sloiczku z warzywkami min cukinia, na noc te kaszki sa , na tzn dobry sen....moge jej dac od razu wiecej czy najpierw na probe? bo niby sie nie powinno nowosci na noc dawac? Jak nocka kochana? mam nadzieje ze Nadusia jednak zasnela... Cytat:
skrzypi mi dziecko... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Rozeznanie
|
![]() zastrzelcie mnie, własnie umyłam balkon i okna w pokoju. nie wiem co się ze mną dzieje ![]() u nas nocka jak zwykle, Ania własnie dosypia ja się biorę za tłumaczenia, więc będę wisieć na pasku ![]() gusia jak nocka? Nadia dała pospać? Ollliwka zlot w Łodzi to jest właśnie najlepszy sposób, żeby się przypomnieć ![]() Olu, pionierko nasza sto lat!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez niebieska.lwica Czas edycji: 2011-10-19 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() lwico tak z rana juz umyłas okna ???? o matko jesteś na dopalaczach ![]() Oleńko za Twoje pół roczku ![]() ![]() wczoraj dałam Marudkowi mm wieczorem po kąpieli i spał 4 godziny, potem 3 i znowu 4 więc jeśli to ma byc dla mnie zbawienie to spróbuję ta drogą. poczytam co u Was się wczoraj działo
#2301 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień Doberek
![]() Cytat:
![]() A mierzysz Zosi tempkę tak na co dzień? Ma niższą niż po szczepieniu? Bo Iga ma cały czas powyżej 37 więc to jest taki mój punkt odniesienia, u nas 37,5 to nie gorączka - no przynajmniej tak mi się wydaje ![]() bassienko me too! Może to jesienne przesilenie ![]() Ja pamiętam (trochę)! Ty się chyba znasz z naszą kasią łódzką? Cały czas zapominałam podziękować enchant za namiar na promocje w H&M więc nadrabiam i dziękuuuuuuuję ![]() ![]() Olu półroczna ![]() ![]()
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moria osobiście nie znam ![]()
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od dzisiaj w kerfurze (
![]()
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U nas pół nocy rewelacyjne (spanie do 3) a później usypiałam do 4.30 ![]() bardzo chętnie ![]() bo spojrzałam na negatywne komentarze ![]() Kurcze, nie mam jak odpisywać bo Tymi się już wkurza ![]()
#2305 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Oleńko najlepszego ![]() ![]() Nie mogę uwierzyć, że ten czas tak gna do przodu. Ollliwka ja pamiętam ![]() No to mam chwilkę. Mały śpi, starszy się bawi. Miałam Wam wczoraj zdjęcie zrobić jak mój straszak bawi się z psem ludojadem ale byłam tak wystraszona, że po aparat pod wózek nie mogłam sięgnąć. Ja się nawet nie ruszałam bo pies jak mnie kiedyś głową uderzył to siniaka miałam.
#2306 |
Wtajemniczenie
|
Chciałam jeszcze oficjalnie oznajmić, że moje dziecię się czołga a raczej porusza się w przód ruchem robaczkowym - raz w górę idzie pupa, raz głowa - nie wiem jak w ten sposób można się przemieszczać ale jakoś się jej udaje. Moja "zahebysta" mata jest więc za mała i zdecydowanie bardziej atrakcyjny i smaczny jest dywan
![]() Skończyło się babci sranie, dziecka odkładanie i na wizażu gadanie ![]() ![]() P.S. Sanki będą po mamusi ![]() P.S.2 Ide nażłopać się kawy bo mi łepetynę rozsadza ![]() P.S.3 Czy już pisałam, że dziś Igulec budził się "pińcet" razy ![]()
#2307 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Po pierwsze sto lat Oleńko z okazji pół roczku ![]() ![]() ![]() Po drugie noc miałam koszmarną ![]() ![]() ![]() ![]() Po trzecie, na 10 mam do dentysty (ósemki sztuk 2 mam do zrobienia ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nocka u nas ok. Antos mial debiut z koldra, bo u nas ziiimno. Ja spalam w grubych skarpetach i t-shircie na dlugi rekaw brrr. Przebudzal sie czesto, ale usypial po chwili tak wiec dramatu nie ma. Antropia, ale napewno nikt nie zignorowal Twojego pytania. Nie zauwazylas, ze czasem niektore posty zostaja bez echa, bo albo nikt nie wie co ma odpowiedziec, bo nie ma u nich takich sytuacji. To nie jest tak jakby kazdy sie uwzial na Ciebie i Ci nie odpisywal. Moje posty tez czasem zostaja bez odpowiedzi, ale nie robie z tego halo, bo wiem jak jest. Duzo nas tutaj ![]() Antek nie kladzie nozek na poreczy, bo my mamy troszke nizej materacyk i nie siega jeszcze, ale czasem zdarza mu sie spac z nogami za szczebelkami ![]() ![]() Olliwka ja Cie pamietam!!!
![]() MoniaK to teraz u Was nocki w kratke. Raz lepiej, raz gorzej, ale to chyba lepsze niz permamentne gorzej ![]() Andziot ciekawe czemu tak jest, ze tu od 4, tam od 5 ![]() ![]() Moria, ale sie obkupilas ![]() ![]() ![]() niebieska.lwica ![]() ![]() ![]() Gusia o ktorej Nadia zasnela? Anulka, a ta temperatura to na czolku? Pewnie dzis juz jej spadnie ![]() Olenko z okazji polroczku zycze Ci wszystkiego najlepszego, zdrowka i usmiechu i pieknych prezentow ![]() ![]()
#2309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no tak, teraz bezpieczna juz tylko podloga ![]() u nas to samo, chociaz norbi dalej przyjmuje poze raczka i gibie sie w przod i w tyl, ciekawe kiedy wcielo w zycie ta poze i zacznie sie przemieszczac ![]() olence agusiowej najlepsiejsze zyczonka na pol roczku!! weszlismy juz w okres polroczniakow, ha! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
Paulizia, dokładnie jest tak jak mówisz
![]() ![]() ![]() Antropia, często wiele postów jest niezauważanych i nie wynika to z niczyjej złej woli. Nie ma co się obrażać ![]() Boszzz, właśnie zmieniłam pieluchę, położyłam w leżaczku i poszła nowa kupa ![]() ![]() ![]() Sto lat dla Oli ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.