Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-29, 08:18   #2281
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Dziewczyny co do ombre to podobają mi się tylko w jednym wydaniu

http://www.seamsforadesire.com/

Aaaa i gadałam o tym wczoraj jak byłam u fryzjera no i mówi, że ombre pasuje komuś kto ma szczupłą twarz (psyhe to pućka ) i jest szczupły i smukły
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 08:34   #2282
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
Aniabaniaa

Lilou sie zgadza ale te słodycze?! to ja nie wiem skąd?!jadać jadałam (i nadaj jestem) ale umiarkowanie
na pewno ściemniasz ! :P
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co do ombre to podobają mi się tylko w jednym wydaniu

http://www.seamsforadesire.com/

Aaaa i gadałam o tym wczoraj jak byłam u fryzjera no i mówi, że ombre pasuje komuś kto ma szczupłą twarz (psyhe to pućka ) i jest szczupły i smukły
boze jaka ta dziewczyna jest piękna i zgrabna
jej hippie style mnie nie jara, ale te bardziej seksowne i kobiece stylizacje ma takie że szczenka mi opada i mam doła ze tak nie wygladam

a ombre mi sie kompletnie nie podobaja ;p sa wg mnie jakies oblesne. maja ostaszewska miala w miare fajne, ale tak to chyba u nikogo mi sie nie podobaly.

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 08:36   #2283
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

Co polecacie jeść na śniadanie, żeby po 2 h nie czuć głodu??? tylko nie mówcie że owsianke bo tego do ust nie wezme

Aniabania - nic nie ściemniam :P

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!

Edytowane przez monissskaa
Czas edycji: 2012-02-29 o 08:37
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 08:49   #2284
aniabaniaa
Zakorzenienie

aaaaaa! no i dzisiaj się zważyłam mimo że jestem przed okresem, cycki mam już jak buły i cała czuje sie napuchnieta, to waze 57,7 !
wkurza mnie to ze raz waze 59 a raz 57 ;p

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Co polecacie jeść na śniadanie, żeby po 2 h nie czuć głodu??? tylko nie mówcie że owsianke bo tego do ust nie wezme
owsianke

kurde, nie wiem. w sumie ostatnio nawet po owsiance czuje glod po 2 godzinach, zamiast oczu mam drozdzowki, no i nie ma rady trzeba wtedy zjesc drozdzowe

a moze pelnoziarnisty chlebek i warzywkami i chuda szyneczka?
pycha

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

a ja cos wiem, a ja cos wiem !

przegladalam forum i weszłam na watek dziewczyn na slodyczowym odwyku ;p cos im obumieral i postanowily zalozyc nowy watek
zgadnijcie jaka ma nazwe

czekoladki odrzucamy, bo o zgrabne ciala dbamy

przypomne, ze my mialysmy: milki, piwo odrzucamy, bo o zgrabne ciala dbamy ;p czy jakos tak ;d

Stary 2012-02-29, 09:01   #2285
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
aaaaaa! no i dzisiaj się zważyłam mimo że jestem przed okresem, cycki mam już jak buły i cała czuje sie napuchnieta, to waze 57,7 !
wkurza mnie to ze raz waze 59 a raz 57 ;p

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

owsianke

kurde, nie wiem. w sumie ostatnio nawet po owsiance czuje glod po 2 godzinach, zamiast oczu mam drozdzowki, no i nie ma rady trzeba wtedy zjesc drozdzowe

pycha

fu, fu fu! żadna owsianka!

rano zjadłam bułe z szyneczka i żerzuchą ....

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 10:27   #2286
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
fu, fu fu! żadna owsianka!

rano zjadłam bułe z szyneczka i żerzuchą ....
musiałabyś sobie przejrzec forum w poszukiwaniu jadlospisow dziewczyn

kurde jestem w fazie krytycznej związkowej separacji, na zmiane chce mi sie plakac i wyc z rozpaczy, a jdenoczesnie chce sie glosno smiac i krzyczec freedom ;p

mam misje "porzadek na chacie" i zaczynam myc okna, to co ze pada, bede ninja i nie dam sie przeciwnosciom

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Aga kochany skarbie ! xD
Wiem, że już tyyyyle razy dodawałaś materiały z ktorych korzystasz podczas cwiczen, pamietasz od czego zaczynalas? albo dziewczyny ktore prosily juz o to Agnieszkę :P pamietacie, co robila na poczatku?
po Twoich wczorajszych zdjęciach mam zamiar rozpoczac dzis cwiczenia, ale jakas wersje malo hardcorowa

Stary 2012-02-29, 11:10   #2287
psyhe666
Zakorzenienie

Ohhh, ohhh, ak to zrobił sobie takie zabójcze zakupy dietowe? I od 2,5 dnia jest na turbodiecie?

Na śniadanie była owsianka, na obiad będzie ryba z surówką, na podwieczorek resztka mojej sałatki z brokułami, fetą, sosem czosnkowym i słonecznikiem , a na kolację pewnie wieśniak Aczkolwiek kupiłam sobie jeszcze tuńczyka w sosie własnym

I teraz zmykam się uczyć na egz połówkowy, a później poćwiczę
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-29, 11:16   #2288
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ohhh, ohhh, ak to zrobił sobie takie zabójcze zakupy dietowe? I od 2,5 dnia jest na turbodiecie?

Na śniadanie była owsianka, na obiad będzie ryba z surówką, na podwieczorek resztka mojej sałatki z brokułami, fetą, sosem czosnkowym i słonecznikiem , a na kolację pewnie wieśniak Aczkolwiek kupiłam sobie jeszcze tuńczyka w sosie własnym

I teraz zmykam się uczyć na egz połówkowy, a później poćwiczę
Psyhe, przznaj sie lepiej ile piw kupilas

ja sie zakochalam w tej dziewczynie z tego Twojego bloga, choć nie wiem, czy ta fanatyczna fascynacja to bardziej miłość czy nienawiść

a ja tak sobie wylansowałam okno, że szok! jest turbo różowo! i mam taki różowy klimat w pokoju

i wyrzucilam roze ktore dostalam na walentynki, o! :P

Stary 2012-02-29, 11:17   #2289
psyhe666
Zakorzenienie

Aaaaaaaaaa, nie mówiłam Wam

W niedziele widziałam R. z jakąś laską...... Mniej więcej mojego wzrostu, chuda, długie proste brązowe włosy i mega spieczona
Zlały jej się twarz, włosy, kurtka w jedną całość
A R. wyglądał tak trochę jak pederasta
so trójka maybe.

Stary 2012-02-29, 11:19   #2290
aniabaniaa
Zakorzenienie

i zmienie jeszcze ubranko mojemu telefonikowi, aby byl kolorystycznie kompatybilny!

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:

W niedziele widziałam R. z jakąś laską...... Mniej więcej mojego wzrostu, chuda, długie proste brązowe włosy i mega spieczona
ejjj a jakiej laski mozna bylo sie z nim spodziewac

tylko jakiegos plastika

Psyhe, misiu on na Ciebie nie zasluguje !

no i, pewnie ze to pederasta :P i ancymon

Stary 2012-02-29, 11:23   #2291
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Bania, kocham Cie jak czytam Twoje posty to geba mi sie cieszy chciałąbym Cie poznać

Agnes, woooooooooooooooooow! I Ty jestes po ciazy? gratuluje i podziwiam. Jak dla mnie za duzo miesni ale ja taki flak jestem ze dla mnie to niewyobrazalne tak wygladac wielki szacun za motywacje!

psyhe, pisalas cos o dermatologu. Ja bylam tydzien temu, i powiedziala mi to samo - ze byc moze jem za duzo weglowodanow i przetworzonej zywnosci. Glupio mi sie zrobilo ze sama sobie szkodze

tak ogolnie to mam dola, liczylam na zwrot podatku a okazalo sie ze nic nie dostane, moze nawet bede doplacac, bo szefowa za mnie nie placila. Mam umowe na pol etatu i podobno nie miala obowiazku. I teraz jestem w dupie bo chcialabym wiedziec na 100% jak to jest, slowem nigdy o tym nie wspomniala, a moze to moja wina bo to moja pierwsza praca na umowe o prace i sie nie znam. Jak ogarniacie takie sprawy to prosze o pomoc . Czytalam na necie ale ludzie roznie pisza..

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
i wyrzucilam roze ktore dostalam na walentynki, o! :P
wlasnie sobie uswiadomilam ze nic nie dostalam od TZta i ja tez mu nic nie dostalam. W walentynki poszlismy na zakupy, kupilismy duzo alko i zarcia. Taaaaka impreza jestesmy patologiczni
Cytat:

http://demotywatory.pl/608522/Solarka-na-ulicy tylko ta jest blond

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-29, 11:27   #2292
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, przejrzałam na oczy!
Ja sobie siedze w pudrowo różowej tunice i zastanawiam się gdzie dostanę leginski w tym kolorze, które nosiłabym do ecru sweterka z guziczkami z tyłu (jeszcze go nie posiadam )

Ewelka, to co? Zmieniamy nawyki żywieniowe na lepsze?!
Sama ekologyczna żywność
so trójka maybe.

Stary 2012-02-29, 12:05   #2293
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Bania, kocham Cie jak czytam Twoje posty to geba mi sie cieszy chciałąbym Cie poznać
ja Was wszystkie! Macie wszystko - jestescie madre, kochane, potraficie mnie rozbawic, pocieszyc, wesprzec! lofciam <3 !
Cytat:
tak ogolnie to mam dola, liczylam na zwrot podatku a okazalo sie ze nic nie dostane, moze nawet bede doplacac, bo szefowa za mnie nie placila. Mam umowe na pol etatu i podobno nie miala obowiazku. I teraz jestem w dupie bo chcialabym wiedziec na 100% jak to jest, slowem nigdy o tym nie wspomniala, a moze to moja wina bo to moja pierwsza praca na umowe o prace i sie nie znam. Jak ogarniacie takie sprawy to prosze o pomoc . Czytalam na necie ale ludzie roznie pisza..

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

wlasnie sobie uswiadomilam ze nic nie dostalam od TZta i ja tez mu nic nie dostalam. W walentynki poszlismy na zakupy, kupilismy duzo alko i zarcia. Taaaaka impreza jestesmy patologiczni

http://demotywatory.pl/608522/Solarka-na-ulicy tylko ta jest blond
1. ale z niej bicz! w glowie sie nie miesci tez sie na tym nie znam
2. spoko, my tez i lubie to ;p
3. o matko jak ona wyglada
Cytat:
Bania, przejrzałam na oczy!
Ja sobie siedze w pudrowo różowej tunice i zastanawiam się gdzie dostanę leginski w tym kolorze, które nosiłabym do ecru sweterka z guziczkami z tyłu (jeszcze go nie posiadam )

Sama ekologyczna żywność
nieeeeeeeeeeeee! ostatnio weszlam do sklepu z jakimis meskimi rzeczami bo chcialam kupic tzowi elegancka koszule do biura; i podchodzi do mnie laska....
kok na srodku glowy, twarz pomaranczowa ale to co. najfajniejsze w niejb bbylo to, ze miala na sobie pudroworozowe legginsy wrzynaly jej sie w pipke, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !
!
!
!

rozowym leginsom mowie nie :P
robily krzywde tez jej udom, mimo ze byla szczupla . tragedia i koszmar

przed chwila zrobilam z siostra rundke po blogach. ona mowi, ze nie wie jak mozna wygladac jak pomalowany premier
xd
i ze te platki sniegu na ostatnuim zdjeciu w stroju dnia wygladaja jak lupiez!

ech zrobilam rozpierdziel w pokoju i juz mi sie nie chce sprzatac

Stary 2012-02-29, 12:12   #2294
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
ech zrobilam rozpierdziel w pokoju i juz mi sie nie chce sprzatac
musze zajrzec na bloga Kasi bo nie wiem o co chodzi

ja uwielbiam sprzatac, ale tylko jak jestem sama, nienawidze sprzatac jak mama mi kaze a najbardziej lubie robic porzadki w ubraniach i zastępowac je nowymi

ale jestem dzisiaj ulozona, nawet juz obiad zrobilam.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Sama ekologyczna żywność
no wlasnie czytam rozne artykuly. Najlatwiej byloby mi przejsc na diete oczyszczajaca. Moze kupie jakas ksiazke i bede sie trzymac zasad sama nie wiem, ale napewno musze zmienic nawyki.

Jakie masz antybiotyki?? ja wlasnie musze wykupic isotrexin bo recepta traci waznosc
Stary 2012-02-29, 12:28   #2295
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej Wam
dzisiaj bardzo grzecznie, choć nie powiem...mam ochotę zeżreć cały słoik Nusmilka z biedry
śniadanie: wieśniak + 2kromki ciemnego chlebka a szynką i białym serkiem ze szczypiorkiem.
II śniadanie : mandarynka.
obiad: miseczka makaronu ze szpinakiem i startym serem żółtym.
podwieczorek: jabłko.
kolacja: dwie kromki ciemnego chleba z szynką i pomidorem, serkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką.

ćwiczenia: 45min cardio.

Cytat:
1. wiesz co, zmotywowałaś mnie
co z tego ze jestem szczupla skoro miesnie mam sflaczale nie ma bata. koniec z zarciem przed telewizorem po 20, musze wrocic do nawyku krecenem hula!

2. kochana moja! pogadamy jak bede po ciazy mi moje nogi sie nie podobaja :P a Ty jestes mistrzem, jeszcze nie widzialam chyba takiego brzucha u dziewczyny po ciazy na prawde jestem pod super wielkim wrazniem, no to raz, a dwa - nie napisalam wczesniej przez ten szok tego, ze Ty jestes mega szczuplakiem! masz przepiekny (!) brzuch i takie szczuplutkie raczki, jak Ty to tak szybko zrobilas
mysle ze jakbym Cie zobaczyla na basenie czy na plazy to chyba bym zanurkowala na godzine ze wstydu
brawo brawo brawo
!
jak Ty mozesz nie lubiec swoich nog??
jejku, naprawde dziekuje za tyle miłych słów... az mi głupio
mi rece zawsze szybko chudna... chyba najszybciej z całego ciała. a jak to zrobiłam? zmniejszyłam porcje jedzenia, nie jem tłustego, smazonego, nie pije coli, soków, tylko woda. jem słodkie, chrupki, ale mniej niz kiedys. jem wszystko, ale nie tak jak kiedys
i tak wszystko robia cwiczenia. sama dieta nie zobaczyłabym takich efektów

Cytat:
wkurza mnie to ze raz waze 59 a raz 57 ;

pycha
no, no gratulacje u mnie ważenie i mierze dopiero w piątek. Już się nie mogę doczekać!
3kromki pełnoziarnistego chleba z jakimś serkiem, sałatą szynką i warzywami zapycha na dłużej niż dwie godziny

Cytat:
kurde jestem w fazie krytycznej związkowej separacji, na zmiane chce mi sie plakac i wyc z rozpaczy, a jdenoczesnie chce sie glosno smiac i krzyczec freedom ;p

Aga kochany skarbie ! xD
Wiem, że już tyyyyle razy dodawałaś materiały z ktorych korzystasz podczas cwiczen, pamietasz od czego zaczynalas? albo dziewczyny ktore prosily juz o to Agnieszkę :P pamietacie, co robila na poczatku?
po Twoich wczorajszych zdjęciach mam zamiar rozpoczac dzis cwiczenia, ale jakas wersje malo hardcorowa
nie cierpię tego stanu przed @... płacze, śmieje się, krzyczę na tż
no spoko, podeślę Ci na PW linka do ściągniecia turbo jam. Tam chyba też będzie rozpiska. A jeśli to nie to też Ci wyślę. Na początku masz 4 tyg ćwiczeń wprowadzających i dla początkujących. Kolejne 4 tygodnie są dla zaawansowanych.
Pierwsze 4 tyg nie są ciężkie, ale fają efekty. Poznajesz kroki, uczysz się ćwiczeń itp.

a jak to skończysz to wtedy Ci podeślę mega hardcore

Cytat:

Agnes, woooooooooooooooooow! I Ty jestes po ciazy? gratuluje i podziwiam. Jak dla mnie za duzo miesni ale ja taki flak jestem ze dla mnie to niewyobrazalne tak wygladac wielki szacun za motywacje!
potwierdzam Bańki posty są niezastąpione
oczywiście jak chodzę normalnie, to nie widać tych mięsni, dopiero jak się śmieje albo coś. nie chcę wyglądać jak kulturystka.... dlatego np. nie robię ćwiczeń na ręcę z ciężarkami, tylko bez. nie chcę mieć takich brzydkich umięśnionych rąk. mają być zgrabne, ale nie mięsiste

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-29, 13:02   #2296
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja uwielbiam sprzatac, ale tylko jak jestem sama, nienawidze sprzatac jak mama mi kaze a najbardziej lubie robic porzadki w ubraniach i zastępowac je nowymi

ale jestem dzisiaj ulozona, nawet juz obiad zrobilam.
ja lubię, jak mam nerwa, fajnie jest wkręcić się w sprzątanie, uwielb iam później ten blask bijący z mojego pokoju i z łazien ki
w garderobie zaraz bede robila porzadki. troche mnie to przeraza, bo wole nie partrzec na swoje ubrania. udzialil mi sie ostatnio post Śmietanki o braku wlasnego stylu i wkrecilam sobie, ze tez mam ten problem

co robilas na obiad
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
śniadanie: wieśniak + 2kromki ciemnego chlebka a szynką i białym serkiem ze szczypiorkiem.
II śniadanie : mandarynka.
obiad: miseczka makaronu ze szpinakiem i startym serem żółtym.
podwieczorek: jabłko.
kolacja: dwie kromki ciemnego chleba z szynką i pomidorem, serkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką.

ćwiczenia: 45min cardio.
jesz jak wrobelek!
Cytat:

jak Ty mozesz nie lubiec swoich nog??
jejku, naprawde dziekuje za tyle miłych słów... az mi głupio
mi rece zawsze szybko chudna... chyba najszybciej z całego ciała. a jak to zrobiłam? zmniejszyłam porcje jedzenia, nie jem tłustego, smazonego, nie pije coli, soków, tylko woda. jem słodkie, chrupki, ale mniej niz kiedys. jem wszystko, ale nie tak jak kiedys
i tak wszystko robia cwiczenia. sama dieta nie zobaczyłabym takich efektów
nie lubie swoich nog, jak stane bokiem i patrze w lustro to ostatnio zauwazylam taka jakby poduszke pod tylkiem takie delikatne, ale widoczne wybrzuszenia na obu nogach ale niedlugo zaczne biegac

dokladnie! dlatego czas zaczac cwiczyc

Cytat:

no, no gratulacje u mnie ważenie i mierze dopiero w piątek. Już się nie mogę doczekać!
3kromki pełnoziarnistego chleba z jakimś serkiem, sałatą szynką i warzywami zapycha na dłużej niż dwie godziny
ja tez! strasznie jestem ciekawa Twoich efektow jesli chodzi o cyferki.

Cytat:
nie cierpię tego stanu przed @... płacze, śmieje się, krzyczę na tż
no spoko, podeślę Ci na PW linka do ściągniecia turbo jam. Tam chyba też będzie rozpiska. A jeśli to nie to też Ci wyślę. Na początku masz 4 tyg ćwiczeń wprowadzających i dla początkujących. Kolejne 4 tygodnie są dla zaawansowanych.
Pierwsze 4 tyg nie są ciężkie, ale fają efekty. Poznajesz kroki, uczysz się ćwiczeń itp.

a jak to skończysz to wtedy Ci podeślę mega hardcore
widze, ze mam wiadomosc w skrzynce, zaraz obczaje jak skoncze sprzatac, to sie za to wezme. juz sie boje

DZIEKI! jestes kochana

Stary 2012-02-29, 13:04   #2297
kselijka
Raczkowanie

Kobity! Muszę stracić 6 kg do 1 kwietnia! Dajcie mi jakieś baty na ogarnięcie Umówiłam się właśnie na 2-godzinny trening w siodle na niedziele, a jeśli pogoda będzie się utrzymywać to w sobotę wyruszę na wyprawę rowerową! Od pon zaczynam poranne biegnie i TJ... Wgl olałam A6W robie za to po 150-200 brzuszków i kręcę po pół godzinny dziennie kółkiem przy oglądaniu Julii albo na wspólnej...

Chudniemy! ... 6-5-4-3-2-1-0

kselijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 13:32   #2298
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kselijka Pokaż wiadomość
Kobity! Muszę stracić 6 kg do 1 kwietnia! Dajcie mi jakieś baty na ogarnięcie Umówiłam się właśnie na 2-godzinny trening w siodle na niedziele, a jeśli pogoda będzie się utrzymywać to w sobotę wyruszę na wyprawę rowerową! Od pon zaczynam poranne biegnie i TJ... Wgl olałam A6W robie za to po 150-200 brzuszków i kręcę po pół godzinny dziennie kółkiem przy oglądaniu Julii albo na wspólnej...
6 kg w miesiac :P no no ;p my chudniemy 5 kg przez 2 lata ;D

a Ty jezdzisz konno to pewnie masz niezle rozwiniete udzicha ja trenowalam woltyzerke. uwielbiam konie !

TJ zacznij od dzis! tak jak ja!
juz sciagam

w ramach walki z anemia wciagnelam miche barszczu ( choc glownie zawartosc miseczki stanowila fasolka bo mialam mega ochote na nia :P ) a teraz ide sprzatac w garderobie. moze bede miala cos do wystawienia na all siano by sie przydalo

dziewczyny! ogladalyscie film pt. "milosc Larsa"?
kocham nad zycie gosslinga, a tam zrobili z niego taka ciote, ze o matko!
gossling z wąsem? az mi libido spadlo

Stary 2012-02-29, 13:42   #2299
kselijka
Raczkowanie

Cytat:
6 kg w miesiac :P no no ;p my chudniemy 5 kg przez 2 lata ;D

a Ty jezdzisz konno to pewnie masz niezle rozwiniete udzicha ja trenowalam woltyzerke. uwielbiam konie !

TJ zacznij od dzis! tak jak ja!
juz sciagam

w ramach walki z anemia wciagnelam miche barszczu ( choc glownie zawartosc miseczki stanowila fasolka bo mialam mega ochote na nia :P ) a teraz ide sprzatac w garderobie. moze bede miala cos do wystawienia na all siano by sie przydalo

dziewczyny! ogladalyscie film pt. "milosc Larsa"?
kocham nad zycie gosslinga, a tam zrobili z niego taka ciote, ze o matko!
gossling z wąsem? az mi libido spadlo

To prawda moje "udziacha" sa okropne - tzn za duzo miesni jak dla mnie Nie przestając jeździć chciałabym coś z nimi zrobić w stronę zgubienia kilku cm Haha ja w sumie od września-października schudłam prawie 9 kg nie stosując sie zbytnio do diet wiec moze te chociaż 5kg uda się zgubić...

Ja też już ściągam TJ! Jeszcze 15 minut...

Chudniemy! ... 6-5-4-3-2-1-0

kselijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-29, 15:01   #2300
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, Kasia ma mini ombre!

to chyba jest modne ;p
Kasia kiedys pisala, ze to pozostalosci farby do wlosow, bo ma na lbie swoj naturalny kolor

Cytat:
rozowym leginsom mowie nie :P
Ja w ogole legginsom mowie nie :P A fu a fu :P Nie widzialam nigdy ladnej stylizacji z legginsami.

Bania, teraz musze oczywiscie skomentowac Twoj wywod nt. foci na blogach- zgadzam sie w calej rozciaglosci, ciekawe obserwacje wysnulas. Oczywiscie bloggerki na tych fociach pokazuja jaki maja super lajfstajl, siedza na kanapach z macbookami, pija kawusie, nic nie jedza, ogolnie sa chude jak frygi, a pisza "Pochlonelam dzis gore slodyczy!". I potem super stylizacje robione na polnej drodze lub przed garażem w domu Czasem, szczerze powiem, troche mnie zazdrosc bierze, ze np. niektore laski moga dorabiac jako fotomodelki albo zarabiac kupe kasy na blogu, ale z drugiej strony, to praktycznie zadna z nich nie studiuje jakiegos kierunku dla omnibusów albo pisza o ksiazkach typu "Dziennik Bridget Jones" i innych staropanieńskich rozterkach z Londynem lub NYC w tle. Także w sumie moje ego łechcze fakt, że mam ładniejszy styl pisania, a i ide o zaklad, ze malo ktora przeczytala w zyciu chocby jedna ksiazke Kołakowskiego czy Szczeklika. Dlatego chyba bardziej, niz ogladanie blogow, wole kanaly urodowe, bo moje ulubione youtubowiczki bronia swojej prywatnosci, nie lansuja sie itp. Powiedza, co maja do powiedzenia i nara.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-02-29 o 15:08
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 15:10   #2301
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Kasia kiedys pisala, ze to pozostalosci farby do wlosow, bo ma na lbie swoj naturalny kolor

Ja w ogole legginsom mowie nie :P A fu a fu :P Nie widzialam nigdy ladnej stylizacji z legginsami.

Bania, teraz musze oczywiscie skomentowac Twoj wywod nt. foci na blogach- zgadzam sie w calej rozciaglosci, ciekawe obserwacje wysnulas. Oczywiscie bloggerki na tych fociach pokazuja jaki maja super lajfstajl, siedza na kanapach z macbookami, pija kawusie, nic nie jedza, ogolnie sa chude jak frygi, a pisza "Pochlonelam dzis gore slodyczy!". I potem super stylizacje robione na polnej drodze lub przed garażem w domu Czasem, szczerze powiem, troche mnie zazdrosc bierze, ze np. niektore laski moga dorabiac jako fotomodelki albo zarabiac kupe kasy na blogu, ale z drugiej strony, to praktycznie zadna z nich nie studiuje jakiegos ambitnego kierunku albo pisza o ksiazkach typu "Dziennik Bridget Jones" i innych staropanieńskich rozterkach z Londynem lub NYC w tle. Także w sumie moje ego łechcze fakt, że mam ładniejszy styl pisania, a i ide o zaklad, ze malo ktora przeczytala w zyciu chocby jedna ksiazke Kołakowskiego, a nie ogarniają nazwisk typu Andrzej Szczeklik itp.
1. żartujesz, że sie przyznala? o maj gudnes
2. wiedzialam, że Ty mnie, zrozumiesz, nawet myslałam przez chwilę, ze jeden z tych uroczych pryszczatych chłopaczków, to Ty
a po co one mają znac te nazwiska, przeciez google je znaja :P

Stary 2012-02-29, 15:12   #2302
psyhe666
Zakorzenienie

Przez dwa lata 5kg? Wychodzi ok. -0,007kg. dziennie

A kto poćwiczył ponad godzinę na orbim?
so trójka maybe.

Stary 2012-02-29, 15:41   #2303
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Przez dwa lata 5kg? Wychodzi ok. -0,007kg. dziennie

A kto poćwiczył ponad godzinę na orbim?
tylko ze my jeszcze jestesmy w trakcie ;p

nie wiem, kto

Stary 2012-02-29, 15:45   #2304
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
tylko ze my jeszcze jestesmy w trakcie ;p

nie wiem, kto
Hahaha ładnie to ujęłaś

Jaaaaa!!!!!!! I generalnie będę turbolachonkiem
so trójka maybe.

Stary 2012-02-29, 15:50   #2305
agniesikk
Zakorzenienie

A ja nie, bo zjadłam kawałek sernika Dobrze, że już go mało zostało. Pewnie ktoś go dzisiaj dokończy, to nie będzie mnie tak kłuć w oczy
Stary 2012-02-29, 16:31   #2306
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jaaaaa!!!!!!! I generalnie będę turbolachonkiem
Brawo Psycholku jestesmy dumne z dziewczynami.
ja tez chce byc turbolachonkiem ale z moim obecnym problemem braku wyposazenia garderoby, mam z tym pewne trudnosci

co jesz na kolacje
Cytat:
A ja nie, bo zjadłam kawałek sernika Dobrze, że już go mało zostało. Pewnie ktoś go dzisiaj dokończy, to nie będzie mnie tak kłuć w oczy
eeee tammm jeden kawalek sernika, co to jest. powiedzmy, ze w ten sposob uczcilas ostatni dzien lutego
ja chyba zaraz wypije sobie pyszna kawe, o!

Stary 2012-02-29, 17:26   #2307
psyhe666
Zakorzenienie

Baniak, zjadłam wieśniaka Przed sekundką
Wiem... Wcześnie, ale jestem mega zmęczona, cholernie boli mnie głowa i coś mi się wydaje, że o 20 pójdę spać
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-29, 18:36   #2308
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

aj aj aj, nadrobię Was dziś wieczorkiem chciałabym się zapytać co sądzicie o diecie kapuscianej?? bo chciałabym na nią przejść od jutra, napiszcie pliskacz
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 19:04   #2309
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
aj aj aj, nadrobię Was dziś wieczorkiem chciałabym się zapytać co sądzicie o diecie kapuscianej?? bo chciałabym na nią przejść od jutra, napiszcie pliskacz
Już nie możesz innego g*wna wypróbować? Skąd Ci w ogóle przyszedł pomysł z tą debilną dietą?
Stary 2012-02-29, 19:45   #2310
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Już nie możesz innego g*wna wypróbować? Skąd Ci w ogóle przyszedł pomysł z tą debilną dietą?
kocham Cię!

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości