|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Dziewczyny co do ombre to podobają mi się tylko w jednym wydaniu
![]() ![]() http://www.seamsforadesire.com/ ![]() ![]() Aaaa i gadałam o tym wczoraj jak byłam u fryzjera no i mówi, że ombre pasuje komuś kto ma szczupłą twarz (psyhe to pućka ) i jest szczupły i smukły
|
|
|
#2282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Cytat:
![]() jej hippie style mnie nie jara, ale te bardziej seksowne i kobiece stylizacje ma takie że szczenka mi opada i mam doła ze tak nie wygladam a ombre mi sie kompletnie nie podobaja ;p sa wg mnie jakies oblesne. maja ostaszewska miala w miare fajne, ale tak to chyba u nikogo mi sie nie podobaly.
|
|
|
#2283 |
|
Zadomowienie
|
Co polecacie jeść na śniadanie, żeby po 2 h nie czuć głodu??? tylko nie mówcie że owsianke bo tego do ust nie wezme
![]() Aniabania - nic nie ściemniam :P
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2012-02-29 o 09:37 |
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaa! no i dzisiaj się zważyłam
wkurza mnie to ze raz waze 59 a raz 57 ;p ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
trzeba wtedy zjesc drozdzowe a moze pelnoziarnisty chlebek i warzywkami i chuda szyneczka? pycha ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- a ja cos wiem, a ja cos wiem ! ![]() przegladalam forum i weszłam na watek dziewczyn na slodyczowym odwyku ;p cos im obumieral i postanowily zalozyc nowy watek zgadnijcie jaka ma nazwe ![]() czekoladki odrzucamy, bo o zgrabne ciala dbamy ![]() przypomne, ze my mialysmy: milki, piwo odrzucamy, bo o zgrabne ciala dbamy ;p czy jakos tak ;d
|
|
|
#2285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fu, fu fu! żadna owsianka! rano zjadłam bułe z szyneczka i żerzuchą ....
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde jestem w fazie krytycznej związkowej separacji, na zmiane chce mi sie plakac i wyc z rozpaczy, a jdenoczesnie chce sie glosno smiac i krzyczec freedom ;p mam misje "porzadek na chacie" i zaczynam myc okna, to co ze pada, bede ninja i nie dam sie przeciwnosciom ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Aga kochany skarbie ! xD Wiem, że już tyyyyle razy dodawałaś materiały z ktorych korzystasz podczas cwiczen, pamietasz od czego zaczynalas? albo dziewczyny ktore prosily juz o to Agnieszkę :P pamietacie, co robila na poczatku?po Twoich wczorajszych zdjęciach mam zamiar rozpoczac dzis cwiczenia, ale jakas wersje malo hardcorowa
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Ohhh, ohhh, ak to zrobił sobie takie zabójcze zakupy dietowe? I od 2,5 dnia jest na turbodiecie?
Na śniadanie była owsianka, na obiad będzie ryba z surówką, na podwieczorek resztka mojej sałatki z brokułami, fetą, sosem czosnkowym i słonecznikiem , a na kolację pewnie wieśniak Aczkolwiek kupiłam sobie jeszcze tuńczyka w sosie własnym I teraz zmykam się uczyć na egz połówkowy, a później poćwiczę
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie zakochalam w tej dziewczynie z tego Twojego bloga, choć nie wiem, czy ta fanatyczna fascynacja to bardziej miłość czy nienawiść a ja tak sobie wylansowałam okno, że szok! jest turbo różowo! i mam taki różowy klimat w pokoju i wyrzucilam roze ktore dostalam na walentynki, o! :P
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaa, nie mówiłam Wam
W niedziele widziałam R. z jakąś laską...... Mniej więcej mojego wzrostu, chuda, długie proste brązowe włosy i mega spieczona Zlały jej się twarz, włosy, kurtka w jedną całość ![]() A R. wyglądał tak trochę jak pederasta ![]()
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
i zmienie jeszcze ubranko mojemu telefonikowi, aby byl kolorystycznie kompatybilny!
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() tylko jakiegos plastika Psyhe, misiu on na Ciebie nie zasluguje ! no i, pewnie ze to pederasta :P i ancymon
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Bania, kocham Cie
chciałąbym Cie poznać ![]() Agnes, woooooooooooooooooow! I Ty jestes po ciazy? gratuluje i podziwiam. Jak dla mnie za duzo miesni ale ja taki flak jestem ze dla mnie to niewyobrazalne tak wygladac wielki szacun za motywacje! psyhe, pisalas cos o dermatologu. Ja bylam tydzien temu, i powiedziala mi to samo - ze byc moze jem za duzo weglowodanow i przetworzonej zywnosci. Glupio mi sie zrobilo ze sama sobie szkodze ![]() tak ogolnie to mam dola, liczylam na zwrot podatku a okazalo sie ze nic nie dostane, moze nawet bede doplacac, bo szefowa za mnie nie placila. Mam umowe na pol etatu i podobno nie miala obowiazku. I teraz jestem w dupie bo chcialabym wiedziec na 100% jak to jest, slowem nigdy o tym nie wspomniala, a moze to moja wina bo to moja pierwsza praca na umowe o prace i sie nie znam. Jak ogarniacie takie sprawy to prosze o pomoc . Czytalam na necie ale ludzie roznie pisza.. ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- wlasnie sobie uswiadomilam ze nic nie dostalam od TZta i ja tez mu nic nie dostalam. W walentynki poszlismy na zakupy, kupilismy duzo alko i zarcia. Taaaaka impreza jestesmy patologiczni Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, przejrzałam na oczy!
Ja sobie siedze w pudrowo różowej tunice i zastanawiam się gdzie dostanę leginski w tym kolorze, które nosiłabym do ecru sweterka z guziczkami z tyłu (jeszcze go nie posiadam ) ![]() Ewelka, to co? Zmieniamy nawyki żywieniowe na lepsze?! ![]() Sama ekologyczna żywność
|
|
|
#2293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. spoko, my tez 3. o matko jak ona wyglada Cytat:
![]() kok na srodku glowy, twarz pomaranczowa ! ! ! rozowym leginsom mowie nie :P robily krzywde tez jej udom, mimo ze byla szczupla . tragedia i koszmar ![]() przed chwila zrobilam z siostra rundke po blogach. ona mowi, ze nie wie jak mozna wygladac jak pomalowany premier xd i ze te platki sniegu na ostatnuim zdjeciu w stroju dnia wygladaja jak lupiez! ech zrobilam rozpierdziel w pokoju i juz mi sie nie chce sprzatac
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
musze zajrzec na bloga Kasi bo nie wiem o co chodzi
![]() ja uwielbiam sprzatac, ale tylko jak jestem sama, nienawidze sprzatac jak mama mi kaze ale jestem dzisiaj ulozona, nawet juz obiad zrobilam. ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
sama nie wiem, ale napewno musze zmienic nawyki.Jakie masz antybiotyki?? ja wlasnie musze wykupic isotrexin bo recepta traci waznosc
|
|
|
#2295 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
dzisiaj bardzo grzecznie, choć nie powiem...mam ochotę zeżreć cały słoik Nusmilka z biedry śniadanie: wieśniak + 2kromki ciemnego chlebka a szynką i białym serkiem ze szczypiorkiem. II śniadanie : mandarynka. obiad: miseczka makaronu ze szpinakiem i startym serem żółtym. podwieczorek: jabłko. kolacja: dwie kromki ciemnego chleba z szynką i pomidorem, serkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką. ćwiczenia: 45min cardio. Cytat:
![]() jejku, naprawde dziekuje za tyle miłych słów... az mi głupio mi rece zawsze szybko chudna... chyba najszybciej z całego ciała. a jak to zrobiłam? zmniejszyłam porcje jedzenia, nie jem tłustego, smazonego, nie pije coli, soków, tylko woda. jem słodkie, chrupki, ale mniej niz kiedys. jem wszystko, ale nie tak jak kiedys i tak wszystko robia cwiczenia. sama dieta nie zobaczyłabym takich efektów Cytat:
u mnie ważenie i mierze dopiero w piątek. Już się nie mogę doczekać! 3kromki pełnoziarnistego chleba z jakimś serkiem, sałatą szynką i warzywami zapycha na dłużej niż dwie godziny Cytat:
![]() no spoko, podeślę Ci na PW linka do ściągniecia turbo jam. Tam chyba też będzie rozpiska. A jeśli to nie to też Ci wyślę. Na początku masz 4 tyg ćwiczeń wprowadzających i dla początkujących. Kolejne 4 tygodnie są dla zaawansowanych. Pierwsze 4 tyg nie są ciężkie, ale fają efekty. Poznajesz kroki, uczysz się ćwiczeń itp. a jak to skończysz to wtedy Ci podeślę mega hardcore Cytat:
Bańki posty są niezastąpione oczywiście jak chodzę normalnie, to nie widać tych mięsni, dopiero jak się śmieje albo coś. nie chcę wyglądać jak kulturystka.... dlatego np. nie robię ćwiczeń na ręcę z ciężarkami, tylko bez. nie chcę mieć takich brzydkich umięśnionych rąk. mają być zgrabne, ale nie mięsiste
|
|
|
#2296 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w garderobie zaraz bede robila porzadki. troche mnie to przeraza, bo wole nie partrzec na swoje ubrania. udzialil mi sie ostatnio post Śmietanki o braku wlasnego stylu i wkrecilam sobie, ze tez mam ten problem ![]() co robilas na obiad ![]() Cytat:
Cytat:
takie delikatne, ale widoczne wybrzuszenia na obu nogach ale niedlugo zaczne biegac dokladnie! dlatego czas zaczac cwiczyc Cytat:
Cytat:
jak skoncze sprzatac, to sie za to wezme. juz sie boje ![]() DZIEKI! jestes kochana
|
|
|
#2297 |
|
Raczkowanie
|
Kobity!
Umówiłam się właśnie na 2-godzinny trening w siodle na niedziele, a jeśli pogoda będzie się utrzymywać to w sobotę wyruszę na wyprawę rowerową! Od pon zaczynam poranne biegnie i TJ... Wgl olałam A6W robie za to po 150-200 brzuszków i kręcę po pół godzinny dziennie kółkiem przy oglądaniu Julii albo na wspólnej...
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty jezdzisz konno to pewnie masz niezle rozwiniete udzicha ja trenowalam woltyzerke. uwielbiam konie !TJ zacznij od dzis! tak jak ja! juz sciagam w ramach walki z anemia wciagnelam miche barszczu ( choc glownie zawartosc miseczki stanowila fasolka siano by sie przydalodziewczyny! ogladalyscie film pt. "milosc Larsa"? kocham nad zycie gosslinga, a tam zrobili z niego taka ciote, ze o matko! ![]() gossling z wąsem? az mi libido spadlo
|
|
|
#2299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To prawda moje "udziacha" sa okropne - tzn za duzo miesni jak dla mnie Nie przestając jeździć chciałabym coś z nimi zrobić w stronę zgubienia kilku cm Haha ja w sumie od września-października schudłam prawie 9 kg nie stosując sie zbytnio do diet wiec moze te chociaż 5kg uda się zgubić... Ja też już ściągam TJ! Jeszcze 15 minut...
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia kiedys pisala, ze to pozostalosci farby do wlosow, bo ma na lbie swoj naturalny kolor
Ja w ogole legginsom mowie nie :P A fu a fu :P Nie widzialam nigdy ladnej stylizacji z legginsami. Bania, teraz musze oczywiscie skomentowac Twoj wywod nt. foci na blogach- zgadzam sie w calej rozciaglosci, ciekawe obserwacje wysnulas. Oczywiscie bloggerki na tych fociach pokazuja jaki maja super lajfstajl, siedza na kanapach z macbookami, pija kawusie, nic nie jedza, ogolnie sa chude jak frygi, a pisza "Pochlonelam dzis gore slodyczy!". I potem super stylizacje robione na polnej drodze lub przed garażem w domu Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-29 o 16:08 |
|
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. wiedzialam, że Ty mnie, zrozumiesz, nawet myslałam przez chwilę, ze jeden z tych uroczych pryszczatych chłopaczków, to Ty a po co one mają znac te nazwiska, przeciez google je znaja :P
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Przez dwa lata 5kg?
Wychodzi ok. -0,007kg. dziennie A kto poćwiczył ponad godzinę na orbim?
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, kto
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha ładnie to ujęłaś
![]() Jaaaaa!!!!!!! I generalnie będę turbolachonkiem
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie, bo zjadłam kawałek sernika
Dobrze, że już go mało zostało. Pewnie ktoś go dzisiaj dokończy, to nie będzie mnie tak kłuć w oczy |
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Brawo Psycholku
ja tez chce byc turbolachonkiem ale z moim obecnym problemem braku wyposazenia garderoby, mam z tym pewne trudnosci ![]() co jesz na kolacje ![]() Cytat:
ja chyba zaraz wypije sobie pyszna kawe, o!
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Baniak, zjadłam wieśniaka
Przed sekundką Wiem... Wcześnie, ale jestem mega zmęczona, cholernie boli mnie głowa i coś mi się wydaje, że o 20 pójdę spać
|
|
|
#2308 |
|
Raczkowanie
|
aj aj aj, nadrobię Was dziś wieczorkiem chciałabym się zapytać co sądzicie o diecie kapuscianej?? bo chciałabym na nią przejść od jutra, napiszcie pliskacz
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

trzeba wtedy zjesc drozdzowe
albo dziewczyny ktore prosily juz o to Agnieszkę :P pamietacie, co robila na poczatku?
Aczkolwiek kupiłam sobie jeszcze tuńczyka w sosie własnym

wielki szacun za motywacje! 
jestesmy patologiczni 

sama nie wiem, ale napewno musze zmienic nawyki.

u mnie ważenie i mierze dopiero w piątek. Już się nie mogę doczekać! 

BLOGUJĘ