|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Dziewczyny co do ombre to podobają mi się tylko w jednym wydaniu
![]() ![]() http://www.seamsforadesire.com/ ![]() ![]() Aaaa i gadałam o tym wczoraj jak byłam u fryzjera no i mówi, że ombre pasuje komuś kto ma szczupłą twarz (psyhe to pućka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2282 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Cytat:
![]() jej hippie style mnie nie jara, ale te bardziej seksowne i kobiece stylizacje ma takie że szczenka mi opada i mam doła ze tak nie wygladam ![]() a ombre mi sie kompletnie nie podobaja ;p sa wg mnie jakies oblesne. maja ostaszewska miala w miare fajne, ale tak to chyba u nikogo mi sie nie podobaly.
![]() |
![]() |
#2283 |
Zadomowienie
|
Co polecacie jeść na śniadanie, żeby po 2 h nie czuć głodu??? tylko nie mówcie że owsianke bo tego do ust nie wezme
![]() Aniabania - nic nie ściemniam :P
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2012-02-29 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
aaaaaa! no i dzisiaj się zważyłam
![]() ![]() wkurza mnie to ze raz waze 59 a raz 57 ;p ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a moze pelnoziarnisty chlebek i warzywkami i chuda szyneczka? pycha ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- a ja cos wiem, a ja cos wiem ! ![]() przegladalam forum i weszłam na watek dziewczyn na slodyczowym odwyku ;p cos im obumieral i postanowily zalozyc nowy watek ![]() zgadnijcie jaka ma nazwe ![]() czekoladki odrzucamy, bo o zgrabne ciala dbamy ![]() przypomne, ze my mialysmy: milki, piwo odrzucamy, bo o zgrabne ciala dbamy ;p czy jakos tak ;d
![]() |
![]() |
#2285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
fu, fu fu! żadna owsianka! rano zjadłam bułe z szyneczka i żerzuchą ....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde jestem w fazie krytycznej związkowej separacji, na zmiane chce mi sie plakac i wyc z rozpaczy, a jdenoczesnie chce sie glosno smiac i krzyczec freedom ;p mam misje "porzadek na chacie" i zaczynam myc okna, to co ze pada, bede ninja i nie dam sie przeciwnosciom ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Aga kochany skarbie ! xD Wiem, że już tyyyyle razy dodawałaś materiały z ktorych korzystasz podczas cwiczen, pamietasz od czego zaczynalas? ![]() po Twoich wczorajszych zdjęciach mam zamiar rozpoczac dzis cwiczenia, ale jakas wersje malo hardcorowa ![]()
![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Ohhh, ohhh, ak to zrobił sobie takie zabójcze zakupy dietowe? I od 2,5 dnia jest na turbodiecie?
![]() Na śniadanie była owsianka, na obiad będzie ryba z surówką, na podwieczorek resztka mojej sałatki z brokułami, fetą, sosem czosnkowym i słonecznikiem ![]() ![]() ![]() I teraz zmykam się uczyć na egz połówkowy, a później poćwiczę ![]()
![]() |
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie zakochalam w tej dziewczynie z tego Twojego bloga, choć nie wiem, czy ta fanatyczna fascynacja to bardziej miłość czy nienawiść ![]() a ja tak sobie wylansowałam okno, że szok! jest turbo różowo! ![]() ![]() i wyrzucilam roze ktore dostalam na walentynki, o! :P
![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaa, nie mówiłam Wam
![]() W niedziele widziałam R. z jakąś laską...... Mniej więcej mojego wzrostu, chuda, długie proste brązowe włosy i mega spieczona ![]() Zlały jej się twarz, włosy, kurtka w jedną całość ![]() A R. wyglądał tak trochę jak pederasta ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
i zmienie jeszcze ubranko mojemu telefonikowi, aby byl kolorystycznie kompatybilny!
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() tylko jakiegos plastika ![]() Psyhe, misiu on na Ciebie nie zasluguje ! no i, pewnie ze to pederasta :P i ancymon ![]()
![]() |
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Bania, kocham Cie
![]() ![]() ![]() Agnes, woooooooooooooooooow! I Ty jestes po ciazy? gratuluje i podziwiam. Jak dla mnie za duzo miesni ale ja taki flak jestem ze dla mnie to niewyobrazalne tak wygladac ![]() ![]() psyhe, pisalas cos o dermatologu. Ja bylam tydzien temu, i powiedziala mi to samo - ze byc moze jem za duzo weglowodanow i przetworzonej zywnosci. Glupio mi sie zrobilo ze sama sobie szkodze ![]() tak ogolnie to mam dola, liczylam na zwrot podatku a okazalo sie ze nic nie dostane, moze nawet bede doplacac, bo szefowa za mnie nie placila. Mam umowe na pol etatu i podobno nie miala obowiazku. I teraz jestem w dupie bo chcialabym wiedziec na 100% jak to jest, slowem nigdy o tym nie wspomniala, a moze to moja wina bo to moja pierwsza praca na umowe o prace i sie nie znam. Jak ogarniacie takie sprawy to prosze o pomoc . Czytalam na necie ale ludzie roznie pisza.. ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- wlasnie sobie uswiadomilam ze nic nie dostalam od TZta i ja tez mu nic nie dostalam. W walentynki poszlismy na zakupy, kupilismy duzo alko i zarcia. Taaaaka impreza ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Bania, przejrzałam na oczy!
![]() Ja sobie siedze w pudrowo różowej tunice i zastanawiam się gdzie dostanę leginski w tym kolorze, które nosiłabym do ecru sweterka z guziczkami z tyłu (jeszcze go nie posiadam ![]() ![]() Ewelka, to co? Zmieniamy nawyki żywieniowe na lepsze?! ![]() Sama ekologyczna żywność ![]()
![]() |
![]() |
#2293 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. spoko, my tez ![]() 3. o matko jak ona wyglada ![]() Cytat:
![]() kok na srodku glowy, twarz pomaranczowa ![]() ![]() ! ! ! rozowym leginsom mowie nie :P robily krzywde tez jej udom, mimo ze byla szczupla . tragedia i koszmar ![]() przed chwila zrobilam z siostra rundke po blogach. ona mowi, ze nie wie jak mozna wygladac jak pomalowany premier ![]() xd i ze te platki sniegu na ostatnuim zdjeciu w stroju dnia wygladaja jak lupiez! ech zrobilam rozpierdziel w pokoju i juz mi sie nie chce sprzatac ![]()
![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
musze zajrzec na bloga Kasi bo nie wiem o co chodzi
![]() ja uwielbiam sprzatac, ale tylko jak jestem sama, nienawidze sprzatac jak mama mi kaze ![]() ![]() ale jestem dzisiaj ulozona, nawet juz obiad zrobilam. ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() Jakie masz antybiotyki?? ja wlasnie musze wykupic isotrexin bo recepta traci waznosc
![]() |
![]() |
#2295 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej Wam
![]() dzisiaj bardzo grzecznie, choć nie powiem...mam ochotę zeżreć cały słoik Nusmilka z biedry ![]() śniadanie: wieśniak + 2kromki ciemnego chlebka a szynką i białym serkiem ze szczypiorkiem. II śniadanie : mandarynka. obiad: miseczka makaronu ze szpinakiem i startym serem żółtym. podwieczorek: jabłko. kolacja: dwie kromki ciemnego chleba z szynką i pomidorem, serkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką. ćwiczenia: 45min cardio. Cytat:
![]() jejku, naprawde dziekuje za tyle miłych słów... az mi głupio ![]() mi rece zawsze szybko chudna... chyba najszybciej z całego ciała. a jak to zrobiłam? zmniejszyłam porcje jedzenia, nie jem tłustego, smazonego, nie pije coli, soków, tylko woda. jem słodkie, chrupki, ale mniej niz kiedys. jem wszystko, ale nie tak jak kiedys ![]() i tak wszystko robia cwiczenia. sama dieta nie zobaczyłabym takich efektów ![]() Cytat:
![]() 3kromki pełnoziarnistego chleba z jakimś serkiem, sałatą szynką i warzywami zapycha na dłużej niż dwie godziny ![]() Cytat:
![]() ![]() no spoko, podeślę Ci na PW linka do ściągniecia turbo jam. Tam chyba też będzie rozpiska. A jeśli to nie to też Ci wyślę. Na początku masz 4 tyg ćwiczeń wprowadzających i dla początkujących. Kolejne 4 tygodnie są dla zaawansowanych. Pierwsze 4 tyg nie są ciężkie, ale fają efekty. Poznajesz kroki, uczysz się ćwiczeń itp. ![]() a jak to skończysz to wtedy Ci podeślę mega hardcore ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oczywiście jak chodzę normalnie, to nie widać tych mięsni, dopiero jak się śmieje albo coś. nie chcę wyglądać jak kulturystka.... dlatego np. nie robię ćwiczeń na ręcę z ciężarkami, tylko bez. nie chcę mieć takich brzydkich umięśnionych rąk. mają być zgrabne, ale nie mięsiste ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w garderobie zaraz bede robila porzadki. troche mnie to przeraza, bo wole nie partrzec na swoje ubrania. udzialil mi sie ostatnio post Śmietanki o braku wlasnego stylu i wkrecilam sobie, ze tez mam ten problem ![]() co robilas na obiad ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() dokladnie! dlatego czas zaczac cwiczyc ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() DZIEKI! jestes kochana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2297 |
Raczkowanie
|
Kobity!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty jezdzisz konno ![]() ![]() TJ zacznij od dzis! tak jak ja! juz sciagam ![]() w ramach walki z anemia wciagnelam miche barszczu ( choc glownie zawartosc miseczki stanowila fasolka ![]() ![]() dziewczyny! ogladalyscie film pt. "milosc Larsa"? kocham nad zycie gosslinga, a tam zrobili z niego taka ciote, ze o matko! ![]() gossling z wąsem? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To prawda moje "udziacha" sa okropne - tzn za duzo miesni jak dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też już ściągam TJ! Jeszcze 15 minut... ![]()
![]() |
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
Kasia kiedys pisala, ze to pozostalosci farby do wlosow, bo ma na lbie swoj naturalny kolor
![]() Ja w ogole legginsom mowie nie :P A fu a fu :P Nie widzialam nigdy ladnej stylizacji z legginsami. Bania, teraz musze oczywiscie skomentowac Twoj wywod nt. foci na blogach- zgadzam sie w calej rozciaglosci, ciekawe obserwacje wysnulas. Oczywiscie bloggerki na tych fociach pokazuja jaki maja super lajfstajl, siedza na kanapach z macbookami, pija kawusie, nic nie jedza, ogolnie sa chude jak frygi, a pisza "Pochlonelam dzis gore slodyczy!". I potem super stylizacje robione na polnej drodze lub przed garażem w domu ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-29 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. wiedzialam, że Ty mnie, zrozumiesz, nawet myslałam przez chwilę, ze jeden z tych uroczych pryszczatych chłopaczków, to Ty ![]() a po co one mają znac te nazwiska, przeciez google je znaja ![]()
![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Przez dwa lata 5kg?
![]() ![]() ![]() A kto poćwiczył ponad godzinę na orbim? ![]()
![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem, kto ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Hahaha ładnie to ujęłaś
![]() ![]() Jaaaaa!!!!!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
A ja nie, bo zjadłam kawałek sernika
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Brawo Psycholku
![]() ja tez chce byc turbolachonkiem ale z moim obecnym problemem braku wyposazenia garderoby, mam z tym pewne trudnosci ![]() co jesz na kolacje ![]() Cytat:
![]() ja chyba zaraz wypije sobie pyszna kawe, o! ![]()
![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Baniak, zjadłam wieśniaka
![]() ![]() Wiem... Wcześnie, ale jestem mega zmęczona, cholernie boli mnie głowa i coś mi się wydaje, że o 20 pójdę spać ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Raczkowanie
|
aj aj aj, nadrobię Was dziś wieczorkiem chciałabym się zapytać co sądzicie o diecie kapuscianej?? bo chciałabym na nią przejść od jutra, napiszcie pliskacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.