![]() |
#2281 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
ooooo Asia jest termin brawoooo
![]()
![]() |
#2282 |
Wtajemniczenie
|
Adorator ehmm bardzo rzadki mam z nim kontakt.Być może w przyszłym tygodniu wpadnę do jego firmy.Ten poranny tel. od kochanego tż-aż płakać mi się chce
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Clood
![]()
#2284 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Clood, bardzo ładna suknia i gratuluje tak szybkiego znalezienia tej JEDYNEJ ![]() ![]() Kinia, liczy się gest ![]() ![]() ![]() Nie popisałyście za dużo ![]() Ja gotuje pomidorówkę właśnie i piję kawkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zadomowienie
|
a ja odkryłam, że kawa rozpuszczalna jest znacznie lepsza z mlekiem w proszku niż ze zwykłym, eureka
![]() blue muszę tylko schudnąć ze 3-5kg - w końcu mam mobilizację ![]() aaaa i bukiet ślubny zgapię od kate middleton http://i.iplsc.com/-/0000W7B7NUC6TNT6-C317-F3.jpg
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2012-04-13 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
clood piękna suknia a kupujesz czy wypożyczasz?
bukiet kate mi się nie podoba |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zadomowienie
|
kupiłam
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2288 |
Wtajemniczenie
|
szybko poszło kupno sukni
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zadomowienie
|
Jeszcze trochę w pracy i 11h minie... Już chcę być w domu. A wieczorek z moim TŻem, ja po pracy, On po meczu, jeszcze rano tak Go głowa bolała, jakoś na mecz jak idzie to ma cudowne uzdrowienie i z głową ok
![]() ![]()
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
clood a ja zamierzam wypożyczyć szkoda mi wydawać kase na coś co tylko raz ubiore i zamierzam zaoszczędzić na tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
ha, i tutaj sie nie zgodze, bo czasem mozna trafic na super okazje, a za wypozyczenie zaplacisz polowe wartosci sukni, ktora na 100% Ci sie nie zwroci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
jak kupisz zawsze szansa , ze sprzedasz ![]() ja tam kupilam i sie ciesze bo taka akurat mi sie okazja trafiła cenowa, że do dziś nie moge w to uwierzyć, pamiętam jak sie zastanawiałam czy nie pomyliło im się i 1 nie dostawili przez przypadek ![]() ![]() mnie tez bukiet kate sie nie podoba blue a ty masz już suknie czy coś mi umknęło ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-04-13 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
no ja tez na cene swojej nie narzekam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- blue orientuje sie co z suknia teraz w maju ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
a ile kosztowały wasze suknie?
wiecie ja jeszcze się nie rozglądałam tak na poważnie ale w moim mieście za wypożyczenie płaci się od 600-1200zł tak mniej więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
kohnelia no ja wlasnie zaplacilam 1200zl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja zaszalalam i kupilma sobie te butki trampeczki w kwiatki tylko czarne i mam zamiar w nich jutro byc na koncercie ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Uciekam laseczki. Wszystkim tym ktore jutro ida na jakiekolwiek imprezki zycze udanej zabawy i zlapania welonu ![]()
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
No i Tobie Alus udanego koncertu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja zakładałam coś do 1400zł, wyszło jak zawsze
![]() ja nie wypożyczałabym - bo za zniszczenie sukni czasem można dużo zapłacić, a po co mam się zastanawiać całe przyjęcie czy mi coś się z suknią stanie, wiadomo człowiek szanuje rzeczy, ale różne nieprzewidziane rzeczy mogą nastąpić ![]() Santom dołączam się do życzeń dla Ali ![]() ![]()
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
santom no to faktycznie warto się rozejrzeć
![]() ![]() o a co za święto ma Ala? ja także się dołączam do życzeń wszystkiego dobrego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
polecam allegro.pl
![]()
#2301 |
Zakorzenienie
|
Siema, siema
![]() Ala, jeszcze raz wszystkiego naj ![]() Jlys, moja suknia się będzie szyła ![]() ![]() Ja też na początku chciałam wypożyczać, ale tak jak dziewczyny piszą, to się nie opłaca. ![]() Zaraz lecę na zakupy i biorę się za sprzątanie. A strasznie mi się nie chce... |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() A ja pamietam ja ze zdjecia ![]() ![]() ![]() clood mnie sie podobna bardzo suknia ,ale bukiet kate zupelnie nie ![]() Cytat:
![]() Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze ,szybkiego ukonczenia budowy wymarzonego mieszkanka ,slubu 14.06.2014 i wszystkiego ,wszystkiego o czym tylko marzysz ![]() ![]() ![]() Blue przypomnij prosze jaki fason sukni bedziesz szyla ![]() Fajnie wam sie trafilo laski z tymi sukniami ,mam nadzieje ,ze ja cos upoluje u kuzynki ona oprocz salonow ,ma tez komis i szycie sukien . Cisza tu dzis ,wszystkie baluja ,ja wlasnie skonczylam na skypei z tz rozmawiac ,eh dowiedzial sie cos o znajomym z ktorym pracuje i teraz siedzi mu to w glowie i sobie wkreca ,ze o nim tez tak moga sadzic.
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() tez sie wpadlam przywitac ![]() dzis bylismy ogladac mieszkanko i jak tylko obecna lokatorka sie wyprowadzi, to my wskakujemy na jej miejsce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zadomowienie
|
Hej Kochane, cała rodzina ze strony mamy TŻa zaproszona
![]() ![]()
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
To i ja się przywitam. Kolejny tydzień zleciał nie wiadomo kiedy. Hardkor! Kinia, a co mówią o tym koledze? Jak suknia to tylko allegro, tablica i gumtree.Ewentualnie grupon ![]() ![]() ![]() Bukiet Kate też mi nie podchodzi. Clood, daliście czadu! 10h rozwożenia! szacun ![]() ![]() Santom, jak szybko żeście znaleźli! ![]() ![]() Oficjalnie już jestem zasoczewkowana. Nawet nie było tak dramatycznie. Skończyliśmy też poradnię, hura! Ale za to nadal nie mamy zapowiedzi, bo w piątek wpadł właściciel coś gmerać przy piecu akurat w czasie otwarcia kancelarii parafialnej ![]() ![]() Byłam też wczoraj sama na ślubie koleżanki. Smutno tak samemu ![]() ![]() ![]() J. ma też już zaklepany wyjazd na obóz jako kucharz, jeśli nie wypali praca na stacji benzynowej. Hurej. Niecały miesiąc po ślubie rozłąka na miesiąc, ale nic to. Jak uda mi się gdzieś królinię wcisnąć, to wpadnę do niego na tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
hejQQ
gajulec Ty za to ze wszystkim innym masz mega motywacje, wiec nasze mieszkanie to pikus;D sluchajcie, wczoraj uplywal termin potwierdzen zaproszen, wiec napisalam do tej mojej slawetnej chrzestnej, ktora szukala wymowek, zebysmy do niej nie przyechali dac osobiscie zaproszenie. napisalam grzecznie, acz oficjalnie. dostalam odpowiedz, ze ona jeszcze nie wie, bo maja powazne problemy w domu(tlumaczenie licealisty) na miesiac przed slubem ona jeszcze nie wie!! nosz kurqqqqqqq. stwierdzilam, ze nie bede czekac na laskawa odpowiedz i jej napisalam, ze w takim razie nie bede stwarzala jej kolejnych problemow, ze do konca tygodnia wysylam liste gosci. nie chce takich ludzi na naszym slubie, zwyczajnie nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Mam motywacje, a efektem jest zajechanie się
![]() I dobrze zrobiłaś! Miesiąc przed ślubem to już naprawdę ostateczny termin potwierdzenia. Problemy, nie problemy, ostatecznie nie zapraszasz jej po to, żeby Ci prezent kupiła, a żeby była. Jesli nie jest w stanie tego zrozumieć - bai bai! Niech nie przychodzi stara jędza ![]() Szukam busów. Posłałam zapytanie do kilku przewoźników i czekam na odpowiedź. Przeliczyłam też sobie ile by nas wyniosło wynajęcie busa ztmowskiego ![]() ![]() Powinnam wstać i wziąć się za pisanie planu pracy,a tak mi się nie chce, że szok! ![]() do tego się mi chyba popsuła waga łazienkowa. Pokazuje, że ważę 136 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
no, a najlepsze jest to, ze ona juz od 4 lat mi trabila o tym, ze chce byc zaproszona na slub, a teraz takie wymowki wymysla
![]() gaja Ty, to pora zaczac sie odchudzac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
I bardzo dobrze. fałszywcom mówimy stanowcze NIE. szkoda nerwów na buractwo
![]() Ano odchudzanko jak nic! Tylko jak ja schudnę w półtora miesiąca ponad 70 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Santom fajnie ,ze wam sie udalo fajne i niedrogie mieszkanie znalezc no i w miescie ![]() Ja zawsze potwierdzam przed czasem przybycie i tego bede wymagac od moich gosc,a co:p gaja i jak nic cie nei szczypie ,drapie ,swedzi ?? w porzasiu jest ![]() clood ło matko tyle czasu?? ja to bede wpadac i wypadac ,bo mam za duzo luda do zapraszania ![]() gaja a no tztowi zona kuzyna powiedziala ,ze ten chlopak wroci do Polski ,bo sie opierdziela ,a ze tztowi kaza z nim robic w parze to sie przejal i wkurzyl ,nie bedzie robil za dwoch,a inny z tym chlopakiem nie chca robic ,bo wszystkich wkurza,robi po swojemu i zle. Do etsciowej sie dzis wybieram ,zrobilam placek dla tz ,bo kuzyn przyjechal do polski na pare dni sprawy pozalatwiac i we wtorek wraca spowrotem do Szwecji ,wiec tz wezmie bagaz z jedzeniem ,bo tam drozyzna
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.