|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zadomowienie
|
Dot.: Stepper
neska dziękuję
![]() ![]() Dziewczyny obejrzałam Wasze zdjęcia u Madziarelli(mam nadzieję,że nie będziecie złe) i normalnie jesteście takie lasencje,a Madziarella to pierwsza do odchudzania a na zdjęciach modelka! ![]()
![]() |
#2282 |
Zadomowienie
|
graffka masz wiadomość na privie z danymi neski
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zadomowienie
|
pa dziewczynki,dobranoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Rozeznanie
|
graffka gratulację
![]() ![]() nesko kochana no niestety jakbyś się starala to i tak stresów nie unikniesz, będę trzymać kciuki za Ciebie ![]() Madziarellko jeżeli chodzi o pilkę to coś tam się minimalnie zmienia, ale też nie ściskam tej pilki codziennie, co drugi a nawet i co trzeci dzień.Ale wydaję Mi się że, warto poświęcić na to jakieś 20mni co drugi dzień, bo z wewnętrzną stroną ud zawsze są największe problemy. Znowu się powtórze że dużo też daję szczotkowanie ![]() A po zatym też Mi się nie wydaję żeby coś tam Ci dyndalo ![]() kloniku zobaczysz dzięki temu że dolączyliśmy te 8 minute legs będziemy mialy takie efekty że same nie będziemy mogly od siebie oczu oderwać. ![]() I Madziarellka jak zwykle ma rację, lepiej zamiast 2xlegs zastosuj rązciąganie raz i raz legs.Dużo dziewczyn w innych wątkach wypowiadaly się że rązciaganie nawet same rano iwieczorem przynosi tez duże efekty, widzialam zdjęcia i naprawdę nózki jednej laseczki wyglądaly super, tylko pozazdrościć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zadomowienie
|
No witajcie
![]() Melduję, że wczoraj 60 min stepperka, 30 min hh, 3 x 8 min na uda i pośladki i brzuch ![]() ![]() Kilonku i Madzia, ja też z Wami ćwiczę 8 min ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zadomowienie
|
graffka, gratuluję, a teraz do roboty! Nie ma obijania!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zadomowienie
|
Ledwo! Chodzę, jakbym miała coś między nogami hihihi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zadomowienie
|
nie wiem, czy dam radę dziś poćwiczyć 8 min? Masakra! nie wiedziałam, ze to tyle wysiłku będzie mnie kosztowało
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 |
Zadomowienie
|
Ja najpierw jak to zobaczyłam to pomyślałam że to jakieś bezsensowne machanie nogami i co to może dać, a po pierwszym dniu ćwiczeń miałam takie zakwasy, że ledwo chodziłam, najbardziej to mnie bolały pośladki. Biorąc pod uwagę że Ty zrobiłaś wszystkie 8 min wyobrażam sobie jak się czujesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam pośladki i uda, najbardziej boli mnie wewnętrzna strona ud! Ale dobrze, cieszę się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!!
śniło mi się,że stepper który przywiózł mi tż okazał się rowerem stacjonarnym...a ja średnio lubię jeździć na rowerze ![]() ja właśnie ściągać zaczęłam 2 rodzaje 8 min coś tam,a jak ściągnę i poćwiczę to się okaże czy to skuteczne...tyle,że od godziny ściągam i mam dopiero jednego 30s a drugiego z 60 s....może do wieczora sie uda... ![]() buziaki i miłego dnia!!!! ![]()
#2295 |
Zadomowienie
|
Nie ściągaj, tylko dodaj sobie do zakładek lub ulubionych w przeglądarce internetowej, tak łatwiej Ci bvędzie odbierać
![]() Ja też myślałam sobie, co to takie machanie nogami? Taaa, byłam mokra po 6 minutach! Dobre! |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A że w ogóle często mój tż zajmuje komputer i musiałam czekać aż skończy żeby zacząć ćwiczyć moje 8 min legs to wczoraj sobie porysowałam zgodnie z filmikiem takie ćwiczące chłopki i każde ćwiczenie będę powtarzać po 30 razy (oczywiście pod warunkiem że rozszyfruję moje rysunki). No i już w ogóle nie będę potrzebować kompa do ćwiczenia 8-ki. Ale jakbyście te chłopki zobaczyły od razu wysłałybyście mnie do Akademii Sztuk Pięknych !! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny,ale rozłączyło mnie i chyba przerwało ściąganie tych filmików...węc nie dam rady,ale poproszę tżta to on u siebie ściągnie i zgra mi może...średnio znam się jeszcze na kopie,więc czasami głupoty piszę/robię bo sie nie znam...
a dziś nie poćwiczę...może mgr zacznę wreszcie pisać.... ![]() ![]()
#2298 |
Zadomowienie
|
Tak mnie wszystko boli, ja nie wiem jak to będzie do wieczora. Mam mega zakwasy!
Kocham te zakwasy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zadomowienie
|
I znowu jestem tu sama
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zadomowienie
|
Mnie się wydaje, że oponka nie zniknie od stepperka. Ja oponkę zgubiłam kręcąc hula hop.
Ale zaczekaj na Madziarellę, on Ci wszystko wytłumaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyniki
![]() i w ogóle chciałam niniejszym zakomunikowac iz we wtorek o 9.15 idę na ścięcie czyli na obronę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zadomowienie
|
stepperek to cwiczenie areobowe,więc pomoże spalić Ci tłuszczyk.Aeroby pomagaja spalić tłuszczyk z całego ciała, takze jak będzie stepperowała to pomału będziesz cała chudła. Dodatkowo,będziesz musiała tak jak juz neska pisała wykonywać ćwiczenia na brzuszek.
neska to trzymam kciuki we wtorek,jeszcze masz kilka dni,ż ![]() ![]() Ja czekam na wieczór,bo upał nie darady ćwiczyć. Dzisiaj byłam na plaży ,wytrzymałam 2 godz. taki żar z nieba sie lał. |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Rozeznanie
|
Witam laseczki
![]() Melduję że zaliczone 45 min i 8 minut legs, wieczorkiem jeszcze brzuch i biceps ![]() Acha i oczywiście spacer ponad 2km , codzienny rytual ![]() Milego popoludnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Rozeznanie
|
o 18 lecę na stepperek - mam w planach GODZINĘ
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zla to malo powiedziane, jakbyś zobaczyly jak ja na tym stepperze się wyżywam ![]() Ogólnie to stepper jest dobrym sposobem na wyladowanie zlości, a od dwóch dni mam taką chandrę że wszyscy w domu uciekają przede mną , nawet pies ![]() I co ugniatasz tą pilkę Madziarellko? ![]() graffka dlaczego nie mam Twoich danych na nk? Nie chcesz Mnie bliżej poznać? Pozdrowienia dla wszystkich laseczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Rozeznanie
|
no to dziś wróciłam do stepujących :P
zrobiłam 60 minutek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Raczkowanie
|
Podziwiam Was dziewczyny za taką godzinkę na stepperze.
Ja sobie sam stepper kupiłam niecały rok temu. I na początku faktycznie ćwiczyłam minimum 40 minut, później już ćwiczyłam nieregularnie i od dwóch miesięcy znowu ćwiczę minimum 3 razy tygodniowo... i nie jestem w stanie ćwiczyć dłużej niż 30 minut. Już nie chodzi o kondycję, bo pod tym względem na stepperze nie mam problemów, ale taaaaak zaczęło mnie to nudzić ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.