Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-13, 16:58   #2281
d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733
Konto usunięte

Dot.: Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D

ja różnie, staram się żeby było to 3-4 razy w tyg. Dobrze, zę się rusza, niech leci kupsko!

O kurde musisz teraz wspierać A.
Ja to nawet nie umiem pocieszać ludzi w takich sytuacjach, z resztą czy się da cokolwiek pomoc komuś kto widzi jak bliska mu osoba odchodzi.. to smutne
d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 16:58   #2282
keeendy
Zakorzenienie

Dot.: Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D

hej hej jestem i ja

cały prowodyr zajścia w grupie jakżeby mogło być inaczej

nie bedzie mi tu jakaś gówniara podskakiwała. ja zkulturką podchodzę żeby pomóc w końcu jestem adminem , a ona do mnie z wontami. ja Ci to dam szczeniaro mała. ! i jeszcze sama się skasowała z grupy i poprosiła o ponowne dodanie

ale omijam ten temat łukiem co miałam napisać to jej napisałam, niech jej w pinty pójdzie. będzie się tu nade mną wytząsać. won mnie stąd. ! o.

a ja rano wstałam poszła na rowerek. pierwszy raz 2 godzinki jezdziłam podjechałąm do K bo się dawno nie widzieliśmy, dałam mu buziaka na dzień dobry. no i powiedział ze na 12 ma siłownie i pozniej przyjedzie do tej pory ani słowa... nawet napisała czy sie widzimy czy cos to nie odpisuje.... pf.

przecie nie bede sie prosić, ale ja tak nie lubię. jak się zkimś umawiam to się umawiam a nie. przecież jakby mu coś wypadło to bym mu głowu nie urwała. a takto mnie irytuje takie zachowanie...
Stary 2012-08-13, 17:14   #2283
TwojaKokaina
Zakorzenienie

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35868654]
O kurde musisz teraz wspierać A.
Ja to nawet nie umiem pocieszać ludzi w takich sytuacjach, z resztą czy się da cokolwiek pomoc komuś kto widzi jak bliska mu osoba odchodzi.. to smutne[/QUOTE]
też nie umiem
ale jade jutro do niego i wysprzatam wc na blysk i kuchnie jak zdaze.
TwojaKokaina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 23:09   #2284
agattee
Zakorzenienie

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35868191]A u mnie pada deszcz
i dodatku dostałam @, tym razem tydzień za wczesnie, i tak mnie brzuch bolał od rana, że chodzić nie mogłam, nażarłam się tabletek i jest lepiej Później może K. przyjedzie, to akurat się nie będę nudzić
[/QUOTE]

juz okresa masz, niedawno co martwilas sie, ze sie spoznia ! jak ten czas leci

Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina Pokaż wiadomość
kurde dziewczyny
A. byl w szpitalu i w czwartek wypisuja jego tate, bo jest tak slaby, ze nie przezyby nawet jednego zastrzyku... jest bardzo zle.
kurcze, niedobrze. wspolczuje mu i rodzinie. na pewno Twoje wsparcie mu sie przyda teraz.

Cytat:
Napisane przez keeendy Pokaż wiadomość
a ja rano wstałam poszła na rowerek. pierwszy raz 2 godzinki jezdziłam podjechałąm do K bo się dawno nie widzieliśmy, dałam mu buziaka na dzień dobry. no i powiedział ze na 12 ma siłownie i pozniej przyjedzie do tej pory ani słowa... nawet napisała czy sie widzimy czy cos to nie odpisuje.... pf.

przecie nie bede sie prosić, ale ja tak nie lubię. jak się zkimś umawiam to się umawiam a nie. przecież jakby mu coś wypadło to bym mu głowu nie urwała. a takto mnie irytuje takie zachowanie...
ah, te dziady. ja tez dzis mialam troche spiecie z R. ale juz jest ok. i jak zwykle poszlo o glupote, ale mam cos nieciekawe dni ostatnio, ciagle mnie cos drazni wrrr

R.

agattee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-14, 00:39   #2285
patrysiowa_
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej jestem i ja

cały prowodyr zajścia w grupie jakżeby mogło być inaczej

nie bedzie mi tu jakaś gówniara podskakiwała. ja zkulturką podchodzę żeby pomóc w końcu jestem adminem , a ona do mnie z wontami. ja Ci to dam szczeniaro mała. ! i jeszcze sama się skasowała z grupy i poprosiła o ponowne dodanie

ale omijam ten temat łukiem co miałam napisać to jej napisałam, niech jej w pinty pójdzie. będzie się tu nade mną wytząsać. won mnie stąd. ! o.
nie przesadzaj juz tam i nie rób z tego niewiadomo czego bo też na nią wjechałaś niepotrzebnie

Cytat:
Napisane przez agattee Pokaż wiadomość
ah, te dziady. ja tez dzis mialam troche spiecie z R. ale juz jest ok. i jak zwykle poszlo o glupote, ale mam cos nieciekawe dni ostatnio, ciagle mnie cos drazni wrrr
tez mam ostatnio nieciekawe dni a to wcale nie jest pms
Stary 2012-08-14, 11:08   #2286
TwojaKokaina
Zakorzenienie

aj głupoty są najczestsza przyczyna klotni, bez sensu. czasem sobie cos ubzduramy i juz ale dobrze, ze to nie jakies powazne klotnie. zreszta Agatka, kochacie sie, R. tez jest juz dojrzaly i wyglada na takiego, ktory chce stabilizacji
Stary 2012-08-14, 13:41   #2287
keeendy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
nie przesadzaj juz tam i nie rób z tego niewiadomo czego bo też na nią wjechałaś niepotrzebnie
obrończyni uciśnionych się znalazła. jak masz problem to do wróżki.

Agacia u was to raczej tylko małe spięcia nie ? pewnie od słowa do słowa pare minut się nie odzywacie a później wszystko w porzadku ?

jakie plany na dziś dziewczynki ?
Stary 2012-08-14, 13:48   #2288
patrysiowa_
Zakorzenienie

Cytat:
to ty tam pierwsza z problemem wyleciałaś
nie obrończyni a osoba neutralna chociaż jestem przyjaciółką Sandry
Stary 2012-08-14, 13:54   #2289
keeendy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
to ty tam pierwsza z problemem wyleciałaś
nie obrończyni a osoba neutralna chociaż jestem przyjaciółką Sandry
rzeczywiście, neutralna i nie ja wyleciałam z problemem tylko chciałam pomóc, czytaj uważnie bo masz z tym problem widzę.

z resztą, nie będę komentować, macie racje wątek schodzi na psy jak wszystko po kolei przez niektóre osoby.
Stary 2012-08-14, 14:58   #2290
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Martyśka, powiem Ci to, co Ty mi: olej to i bez nerwów. dla mnie jesteś jedną z dziewczyn, z którymi da się tutaj pogadać dosłownie o wszystkim, i radzimy sobie i w ogóle. masz poukładane w głowie i jesteś prawdziwą starą krową - jesteś tu często, na opisowym też Cię nie brakuje i nie wpadasz raz na tydzień z notką 'siema , 'jestem u Tż'. więc luzik
a w grupę się nie mieszam, od kiedy w niej nie jestem mam spokój. a zawsze się znajdzie ktoś, kto ma jakieś sapy do nas, ale trza mieć w d. i iść do przodu

przespałam dziś cały dzień. umyłam tylko włosy, wykąpałam się. poszłam z Kubą, a teraz jem obiad i jadę po 16 do A. mu pomóc. będzie ciężko ten syf posprzątać...
Stary 2012-08-14, 15:52   #2291
agattee
Zakorzenienie

Cytat:

Agacia u was to raczej tylko małe spięcia nie ? pewnie od słowa do słowa pare minut się nie odzywacie a później wszystko w porzadku ?

jakie plany na dziś dziewczynki ?
dobry tekst ten z ta wrozka, musze zapamietac

no u nas sa male specia zazwyczaj o glupote, powiemy co myslimy, pozniej chwila ciszy i juz jestemsy pogodzeni, bo R. mowi, ze nie umie sie dlugo na mnie gniewac chociaz czasem chcialby sie specjalnie dluzej na mnie gniewac ale nie potrafi
ja tez z reszta nie potrafie, nawet jesli wiem, ze to byla moja wina to i tak za jakis czas przyleze sie przytulic

a planow na dzis ni mo, pomoglam troche memu lubemu bo cos tam czyscil i musialam pomoc, teraz ide pocwiczyc, a jutro sie pakuje bo jedziemy juz na ostatni zlot no i po zlocie zostaje w Pl na ponad tydzien bo mam poprawke i do urzedu musze isc itd

R.

Stary 2012-08-14, 16:39   #2292
Konto usunięte

Cytat:
też nie umiem
ale jade jutro do niego i wysprzatam wc na blysk i kuchnie jak zdaze.
I jak Asiu? Byłaś już czy dopiero będziesz jechać? Jak sie A. trzyma?

Cytat:
juz okresa masz, niedawno co martwilas sie, ze sie spoznia ! jak ten czas leci

Nooo weź ale tym razem mi przylazł tydzień za wcześnie, może następnym razem przyjdzie n0rmalnie w końcu

może w ciąży jesteś

Cytat:
d
no u nas sa male specia zazwyczaj o glupote, powiemy co myslimy, pozniej chwila ciszy i juz jestemsy pogodzeni, bo R. mowi, ze nie umie sie dlugo na mnie gniewac chociaz czasem chcialby sie specjalnie dluzej na mnie gniewac ale nie potrafi
ja tez z reszta nie potrafie, nawet jesli wiem, ze to byla moja wina to i tak za jakis czas przyleze sie przytulic

a planow na dzis ni mo, pomoglam troche memu lubemu bo cos tam czyscil i musialam pomoc, teraz ide pocwiczyc, a jutro sie pakuje bo jedziemy juz na ostatni zlot no i po zlocie zostaje w Pl na ponad tydzien bo mam poprawke i do urzedu musze isc itd
No to super, że się nie potrafi długo gniewać Mój K. ma to samoa A ja to wręcz przeciwnie w ogóle ja to się lubie kłócić

Jutro idę do K. mamy na imieniny i stwierdziłam, że zrobię sernik na zimno
d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-14, 17:17   #2293
keeendy
Zakorzenienie

a ja robię jabłecznik

wogóle byłam u dentysty, jak jakoś strasznie się nie boje tak jak dzisiaj mi robiła 8 ! to myślałam że umre z bólu nigdy mnie tak nie bolało ale to ten ostatni więc nic dziwnego, ciężko się dostać do niego... wogóle nie powinny te zeby wyrastać

mam za miesiąc jeszcze zeba do wyrwania kurcze, szkoda jakby wczesniej mi go wyleczyli to bym miała to te lekarze nic mi nie powiedzieli... a teraz musze wyrwać no ale trudno

no Agacia miejmy nadzieję że tym razem zdasz Ty cholero

ja też narazie w domku siedzę może K później wpadnie zobaczymy sam się teraz odezwał, pewnie chce się zrehabilitować za wczoraj dupek

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35890849]Jutro idę do K. mamy na imieniny i stwierdziłam, że zrobię sernik na zimno [/QUOTE]

napewno się ucieszy świetny pomysł zamiast prezentu, kiedys napewno wykorzystam
Stary 2012-08-14, 17:25   #2294
Konto usunięte

Cytat:
a ja robię jabłecznik

wogóle byłam u dentysty, jak jakoś strasznie się nie boje tak jak dzisiaj mi robiła 8 ! to myślałam że umre z bólu nigdy mnie tak nie bolało ale to ten ostatni więc nic dziwnego, ciężko się dostać do niego... wogóle nie powinny te zeby wyrastać

mam za miesiąc jeszcze zeba do wyrwania kurcze, szkoda jakby wczesniej mi go wyleczyli to bym miała to te lekarze nic mi nie powiedzieli... a teraz musze wyrwać no ale trudno

ja też narazie w domku siedzę może K później wpadnie zobaczymy sam się teraz odezwał, pewnie chce się zrehabilitować za wczoraj dupek

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

napewno się ucieszy świetny pomysł zamiast prezentu, kiedys napewno wykorzystam
Uhuhuhuh podziel się

Biedna Martyś łączę sie w bólu, bo też mnie czeka dentysta Ej ja chyba nie mam 8 tak se liczę w buzi i mam tylko do 7albo liczyć nie umiem

No i dobrze, że się odezwał

No, bo tak stwierdziłam, że nawet nie wiem co kupić, a ciasto się zje i będzie a wcześniej jeszcze idę do babci na imieniny, to jutro będę mega gruuuba jak sie najem
Stary 2012-08-14, 17:29   #2295
keeendy
Zakorzenienie

no ja miałam w sobote 18 i obzarstwo nie z tej ziemii

a pomysł jak najbardziej fajny, nawet nigdy nie pomyślałam o czymś takim . zawsze jakimś prezentem w sensie rzeczy wina czy podobne

z chęcią się podziele całą brytfanne robie dla każdego starczy

ale jabłka takie z działki więc nie wiem co z tego wyjdzie

no odezwał się bo wie, że zła jestem na niego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-14, 17:33   #2296
Konto usunięte

Ale z nas świnki Człowiek się nażre, a potem marudzi, że tu wałeczek tu fałdeczka

Oooo Kurde z Ciebie to porządny materiał na żonkę, taka ładna i jeszcze tak pichcić umie
co by miało nie wyjść, jak dobre jabłka to wyjdzie, chyba, ze to takie bardzo 'dzikie'

A bo wczoraj się mieliście zobaczyć i nie odezwał sie do wiecdzora nic? czy jak
Stary 2012-08-14, 17:42   #2297
keeendy
Zakorzenienie

no miał przyjść i się nie odezwał nawet dopiero wieczorem, i jeszcze do mnie z pretensjami ze przecież powiedziałam że jak będzie miał czas to ma przyjechac. a tak wcale nie było. powiedziałam że JAK SIĘ WYROBI. a to różnica, ale zrozumiał jak chciał, i oczywiśćie obraza majestatu więc i ja się już nic nie odzywałam, olałam temat. rano też nic nie pisałam pierwsza, ale chyba go ruszyło bo napisał. i kochanie i słodził mi od rana. dupek paskudny

ale i tak Go kocham

gotować fakt, potrfię i lubię, a to najważniejsze ale że łądna, prosze Cię
Stary 2012-08-14, 17:54   #2298
Konto usunięte

I bardzo dobrze, że nie pisałaś, niech wie, że źle zrobił
Ach te miłości

no ładna jesteś, mi się podobasz
Stary 2012-08-14, 18:08   #2299
agattee
Zakorzenienie

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35890849]może w ciąży jesteś
[/QUOTE]

niee, przeciez u mnie obecnie seks to nie seks, bardzo rzadko a jak juz to w gumie bo przestalam brac tabsy.

a z jakiego przepisu robisz sernika? bo ja wciaz szukam tego jedynego

Cytat:

no Agacia miejmy nadzieję że tym razem zdasz Ty cholero
wyjdzie w praniu ale tez mam nadzieje, ze sie uda a co do zebow to ja nie mam osemek, nie wyrosly mi i w sumie dobrze, bo wiekszosc osob ktorym wyrastaja to choda je wyrywac

ej, macie jakis dobry przepis na zapiekanke makaronowa z kurczakiem albo cos podobnego, byle z kurczakiem ?

R.

Stary 2012-08-14, 18:14   #2300
keeendy
Zakorzenienie

fajnie, że Ci się podobam

ja się zastanawiam czy przerwać branie tabsów.
spotykamy się doyć często, ale od ostatniego krwawienia kochaliśmy się tylko 3 razy,. i zastanawia mnie czy jest sens.. poprostu aktywniej czas spedzamy niż siedzenie w domu, gdzies chodzimy itd. i nie wiem czy dalej się faszerować czy nie... pf.

jeszcze zrobiłam garnek chłopski właśnie bedzie co jeść

wiesz ja robiłam kiedyś zapiekankę z przepisu wizazowego, czekaj zaraz poszukam

ooooooooo mam

no mistrz wyszła https://wizaz.pl/kulinaria/przepis-w...rczakiem-piers

polecam tylko zamiast koncentratu, nie rób sama sosu w każdym bądz razie

ja kupuję fixy do spaghetti knorra oczywiście. akurat ja z K lubię na ostro, więc ja dałam tego fixa z chilli, a Ty możesz zwykły bolognese wziąć lepsza smakowo zapiekanka wychodzi

Edytowane przez keeendy
Czas edycji: 2012-08-14 o 18:20
keeendy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-14, 19:11   #2301
agattee
Zakorzenienie

Cytat:
spotykamy się doyć często, ale od ostatniego krwawienia kochaliśmy się tylko 3 razy,. i zastanawia mnie czy jest sens.. poprostu aktywniej czas spedzamy niż siedzenie w domu, gdzies chodzimy itd. i nie wiem czy dalej się faszerować czy nie... pf.

wiesz ja robiłam kiedyś zapiekankę z przepisu wizazowego, czekaj zaraz poszukam

ooooooooo mam

no mistrz wyszła https://wizaz.pl/kulinaria/przepis-w...rczakiem-piers

polecam tylko zamiast koncentratu, nie rób sama sosu w każdym bądz razie

ja kupuję fixy do spaghetti knorra oczywiście. akurat ja z K lubię na ostro, więc ja dałam tego fixa z chilli, a Ty możesz zwykły bolognese wziąć lepsza smakowo zapiekanka wychodzi
dzieki za przepisa, akurat mam fix do spaghetti
a co do tabsow to coz. ja odlozylam i mysle, ze dobrze zrobilam. nie dosc, ze sie nie seksimy za czesto (bo wiadomo), to w sumie ostatnio naczytalam sie, ze kobiety traca po tym libido itd. ja tez w sumie stracilam z tego co zauwazylam.
niektore babki nawet w rok po odlozeniu dlaej nie mialy ochoty na seks.
boje sie, ze u mnie tez tak bedzie ale mam nadzieje, ze nie. poza tym najpierw musze wyleczyc sie z tego co mi sprawia bol, a jeszcze nie wiem co to jest.
no i R. tez sie leczy bo ma cos z pecherzem i lekarz powiedzial ze jak cos to w gumie mamy ten teges.

jedyne co mnie wku.rwia to to, ze po odlozeniu tabletek znowu mi pryszczole wychodza

R.

Stary 2012-08-14, 19:46   #2302
Konto usunięte

Cytat:
niee, przeciez u mnie obecnie seks to nie seks, bardzo rzadko a jak juz to w gumie bo przestalam brac tabsy.

a z jakiego przepisu robisz sernika? bo ja wciaz szukam tego jedynego

ej, macie jakis dobry przepis na zapiekanke makaronowa z kurczakiem albo cos podobnego, byle z kurczakiem ?
Szkoda odczuwam u siebie instynkt ciotkowski

Z torebki na zimno zawsze robię z torebki alem cwana

ja do zapiekanki zazwyczaj wrzucam co mam pod ręką, albo jak zostały jakies resztki etc., makaron, pieczarki, kalafior, kukurydza, papryka , ser , jakaś przyprawa i już

Cytat:
fajnie, że Ci się podobam

Wiesz co to powinna być Twoja i tylko Twoja decyzja, ale moim zdaniem:
1) nie lubisz seksu w gumach
2) niedługo jesień i zima więć seksik będzie częstszy
I chyba nie ma sensu, sobie rozregulowywać ogranizmu jeśli potem miałabyś do nich wrócić Chyba, że chcesz tak definitywnie z nich zrezygnować raz na zawsze

Cytat:
jedyne co mnie wku.rwia to to, ze po odlozeniu tabletek znowu mi pryszczole wychodza
Pij drożdże albo pokrzywę
Stary 2012-08-14, 20:29   #2303
agattee
Zakorzenienie

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35894715]Szkoda odczuwam u siebie instynkt ciotkowski

Pij drożdże albo pokrzywę[/QUOTE]

ja Ci dam instynkt ciotkowski chociaz snilo mi sie, ze urodzilam dziecko, syna i w sumie zawsze mi sie sni, ze syn (pewnie dlatego, ze chcialabym miec corke haha). z reszta wazne, zeby bylo zdrowe

ale do stanu blogoslawionego jeszcze duuuuzo czasu hahha

pokrzywe pije od czasu do czasu, a drozdzami juz kiedys sie katowalam i w sumie nie zauwazylam roznicy

R.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-14, 22:42   #2304
TwojaKokaina
Zakorzenienie

wrócilam dopiero, masakra. posprzatalam cala lazienke lacznie z kafelkami i odsunieciem pralki, frani i kosza. wywalilam sporo skonczonych kosmetykow itd. ale A. sie przyznal, ze ta lazienka nie byla porzadnie myta od smierci jego mamy, czyli juz ponad 4 lata... w niektorych miejscach byl taki kamien, ze nic sie nie dalo zrobic. ale A. mowi, ze chce wyremontowac lazienke, wszystko nowe zrobic, bo dostal umowe na 2 lata w pracy.
a tacie daja jakis miesiac...

w ogole to wrocilam, Kuba sie cieszyl i w ogole, a matka pijana. w weekend wypila moj rum, ktory wygralam kiedys...

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:

też tak mam z A. i tak pojde sie przytulic
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35890849]I jak Asiu? Byłaś już czy dopiero będziesz jechać? Jak sie A. trzyma?

Jutro idę do K. mamy na imieniny i stwierdziłam, że zrobię sernik na zimno [/QUOTE]
wrocilam niedawno. trzyma sie, ale mowil, ze mu smutno i nawet nie ma ochoty na gry itd. wpadla jego siostra, ona mocno przezywa.

postaraj sie, coby tesciowa dumna byla

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35892000]Ale z nas świnki Człowiek się nażre, a potem marudzi, że tu wałeczek tu fałdeczka
[/QUOTE]
dokładnie!

dzis zjadlam troche chipsow znowu, bo A. kupil i zamowil nam zarcie i wieczorem jadlam zapiekanke taka ryz+warzywa+ser, ale pycha jest.

btw. wysrałam się i to u A. porządnie rano weszłam na wage i kilogram mniej

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35894715]

Pij drożdże albo pokrzywę[/QUOTE]
po tym niektorzy maja jeszcze wiekszy wysyp, bo sie cera oczyszcza i wszystko wylazi na wierzch.

polecam wziac wacik z mlekiem (tak jak tonik) przetrzec twarz. po jakis 10 minutach wysmarowac kremem nawilzajacym czy cos. mleko jest mega na wagry, u mnie tyle zlikwidowalo. z poczatku popelnilam blad i mnie wysuszylo na wior, bo sie nie kremowalam, ale ju ok
Stary 2012-08-15, 10:59   #2305
Konto usunięte

Cytat:
ja Ci dam instynkt ciotkowski chociaz snilo mi sie, ze urodzilam dziecko, syna i w sumie zawsze mi sie sni, ze syn (pewnie dlatego, ze chcialabym miec corke haha). z reszta wazne, zeby bylo zdrowe

ale do stanu blogoslawionego jeszcze duuuuzo czasu hahha

pokrzywe pije od czasu do czasu, a drozdzami juz kiedys sie katowalam i w sumie nie zauwazylam roznicy
Hahahahah no cooooo
Mi się dawniej często śniło, że miałam dziecko hahha I to sprawdzałam w senniku i to coś dobrego znaczyło Ja bym najpierw chciała mieć synka, a potem córkę, bo lepiej, żeby dziewczę miało starszego brata

Jakie dużo, już byś mogła ile masz lat

A to jak nie widzisz różnicy to nie m,a sensu

Cytat:
wrócilam dopiero, masakra. posprzatalam cala lazienke lacznie z kafelkami i odsunieciem pralki, frani i kosza. wywalilam sporo skonczonych kosmetykow itd. ale A. sie przyznal, ze ta lazienka nie byla porzadnie myta od smierci jego mamy, czyli juz ponad 4 lata... w niektorych miejscach byl taki kamien, ze nic sie nie dalo zrobic. ale A. mowi, ze chce wyremontowac lazienke, wszystko nowe zrobic, bo dostal umowe na 2 lata w pracy.

wrocilam niedawno. trzyma sie, ale mowil, ze mu smutno i nawet nie ma ochoty na gry itd. wpadla jego siostra, ona mocno przezywa.

postaraj sie, coby tesciowa dumna byla

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

dokładnie!

dzis zjadlam troche chipsow znowu, bo A. kupil i zamowil nam zarcie i wieczorem jadlam zapiekanke taka ryz+warzywa+ser, ale pycha jest.

btw. wysrałam się i to u A. porządnie rano weszłam na wage i kilogram mniej

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

po tym niektorzy maja jeszcze wiekszy wysyp, bo sie cera oczyszcza i wszystko wylazi na wierzch.
No to super zrobiłaś, że tak posprzątałaś I gratuluję A, że umowe podpisał

I tak pewnie to do niego nie dociera, śmierć najbliższych nigdy nie dociera...

hahha teściowa na pewno będzie dumna

Ja dzis sie nawpierdzielam, bo jak na dwie imprezy idę co se będę odmawiać, miałam nawet dzis poćwiczyć, żeby móc więcej zjeść, ale stwierdziłam, że nie mogę, bo jak sie spocę, to mi się włosy przetłuszczą

To porządne kupsko miałaś gratuluję kilograma mnieju mnie ważonko w pt, ostatnio odchudzając się przez tydzień, przytyłam 30 dg, ciekawe jak bd teraz

No ja właśnie miałąm wysyp, ale minął i teraz jest super
Stary 2012-08-15, 11:13   #2306
TwojaKokaina
Zakorzenienie

no od razu lepiej było, ale po wieczornym zarciu sie czulam jak balon teraz jestem po sniadanku i herbacie, wiec chyba na rowerek pojde, zeby nadrobic wczoraj potem sie chyba glebne do wyra z powrotem
napisalam A. ze jak ok 17 bedzie mial kiepski wynik w sprzataniu to ma wpasc po mnie. z nim to nigdy nic nie wiadomo

a Ty sie dzisiaj tak najesz, ze masakra
i tez nie lubie cwiczyc przed wyjsciem, bo sie spoce itd, ale ide zwykle sie wykapac przed wyjsciem i jest ok
Stary 2012-08-15, 14:29   #2307
kamisha
Zakorzenienie

siemano bambinoo

wiem zbijcie mnie ale nie mam czasu żeby tutaj wchodzić
wiem zła kobieta ze mnie
wreszcie zorbie formata! tzn. brat mi zrobi , i musze płyte z pracy zabrać

w ogóle to chyba żem okresa dostała
a już w sumie miałam się do gina iść zapisać

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

w ogóle mam głupie pytanie :
Czy ja na fejsie ma już włączoną oś czasu?
kamisha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-15, 14:33   #2308
agattee
Zakorzenienie

Cytat:
to on teraz sam bedzie mieszkal i wszystko utrzymywal?

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35903608]Hahahahah no cooooo
Mi się dawniej często śniło, że miałam dziecko hahha I to sprawdzałam w senniku i to coś dobrego znaczyło Ja bym najpierw chciała mieć synka, a potem córkę, bo lepiej, żeby dziewczę miało starszego brata

Jakie dużo, już byś mogła ile masz lat
[/QUOTE]

a ja wlasnie wole corke, nawet moge miec same corki bo chlopcy sa niegrzeczni nie no, pewnie teraz tak mowie, dla mnie liczy sie by dziecko urodzilo sie zdrowe, to jest najwazniejsze. sama mam kolezanke, ktorej corka urodzila sie z rozsczepieniem wargi i podniebienia i lata co jakis czas na operacje, tymbardziej, ze nawet ojciec dziecka ma wszystko gdzies (juz nie sa razem) i strasznie szkoda mi tej malej czasem. ale R. mowi, ze jak beda same corki to szybko zawalu dostanie bo coreczki tatusia, bedzie sie martwil

a mam 22 lata zem ze stycznia

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Kamisza, u mnie nie masz osi czasu

R.

Stary 2012-08-15, 14:40   #2309
kamisha
Zakorzenienie

chryste czemu jakieś pliki znikają na tym opisowym na fejsie:|?

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

oo dziwne Agata bo ja u siebie mam ^^ bez sensu :P no ale chociaż wiem ze inni tego badziewia nie widzą xD

a co u Ciebie kochana?
jak tam Twoja cipka że sie tak wyrażę :P?

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

zimno mi jest kurde
kamisha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-15, 15:50   #2310
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Cytat:
to on teraz sam bedzie mieszkal i wszystko utrzymywal?
tak. ma 2 braci - kazdy ma zone i 2 dzieci. jeden ma swoj dom, drugi mieszka w mieszkaniu. siostra ma 2 dzieci i jest po rozwodzie juz dawno, bo maz ja zdradzil i bil, masakra.
a A. w mieszkaniu zostanie sam. ma rente + niecaly tysiac wyplaty. dzisiaj mial na obiad do brata jechac, a tak to sam zostanie.

Kamisza - nadrób sobie, to bedziesz na biezaco
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości