|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cześć
![]() po wczorajszym dniu sobie obiecałam że dzisiejszy na pewno będzie lepszy Color ja się już zaczęłam na prawdę zastanawiać jak to jest z tymi zegarkami i godziną, czy ja też mam dobrze ustawione, a tu komórka zrobiła Ci psikus Iza ja też mam raczej zamiar chodzić do jednego na nfz, jednego prywatnie. No chyba że do tego czasu mnie będzie stać na prywatnego tylko ![]()
|
#2282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witaj równolatko ![]() Cytat:
No chyba, że są cykle nieregularne, plamienia przed/po @ - wtedy warto porobić badania. I znając problem dobrać ziółka
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To samo napisałam koleżance A o ziółkach tylko wspomniałam bo pytała o wspomagacze![]() Sypie i sypie śnieg.Aż sie nie chce nigdzie z domu wychodzić
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
![]() U nas już nie sypie, wczoraj sypało cały dzień a dziś słoneczko
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny, zostane na razie przy wiesiołku
.Maru, dobrze wiedziec ze jestem jedyna Miłego dnia!
|
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
mam lat 21 trochę sytuacja nie ciekawa ale myślę że jakoś dam rade, jutro chce iść do lekarza potwierdzić ciąże i dowiem się wszystkiego, co do objawów jak wszystko dobrze pójdzie to przede mną są, mam tylko huśtawki nastrojów, i jest mi smutno cały czas, no i ból piersi.
Karolina Skierka Mokka nuna dziękuję bardzo dziewczyny.
|
#2288 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wprawdzie w ciąży jeszcze nie byłam nigdy, ale z tego co piszą dziewczyny to często właśnie tak jest. Cytat:
Cytat:
Jeżeli to 1cs to też odradzam wspomagacze. A może wszystko jest ok i będzie "złoty strzał", czego Wam życzę ogromnie. Ograniczyłabym się do kwasu foliowego i tyle. Ja właśnie wszamałam naleśniczka z serem. Tż zrobił dziś żebyśmy mieli jakąś przekąskę słodką. On robi lepsze naleśniki niż ja Byli rodzice na kawce, to miałam ich czym poczęstować. Mam ochotę na piwko, ale nie chce mi się wychodzić bo zimno. Śnieg wprawdzie nie pada (i nie padał cały dzień), ale jakiś leń mi w tyłek wszedł.---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- o jaaaaaaaaa, nie dadzą spokojnie posiedzieć. Uciekam
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-10-28 o 16:47 |
|||
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza, jeśli masz mało śluzu ![]() A nawet jeśli nie, to on ogólnie jest bardzo korzystny dla zdrowia i urody poczytałam kiedyś jego właściwości to jest tego multum
|
|
#2290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymaj się z nami to nie zginiesz ![]() ![]() ![]() A ja kobietki po przyjeździe od teściów jestem obżarta aż mi brzuchol pęka ![]() Dobrze że z teściową nie mieszkam bo zamiast 52kg by było 70 lekko takie dobre żarełko robi![]() Dalej chodzi za mną piwko, muszę znaleźć jakiś zamiennik może doradzicie coś bezalkoholowego a gorzkiego ![]() ![]() Idę z moją trójcą pooglądać toy story ![]()
|
|
|
|
|
#2291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też się chciało piwa, ale w domu brak. Pocieszam się likierem toffee ![]() Cytat:
Margot, Wiola witajcie ![]() Kupiłam dzisiaj wreszcie castagnusa wiem, że to głupie pytanie ale czy 16,50 to dobra cena? ja sie w ogóle nie orientuje w temacie
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2012-10-28 o 19:41 |
||
|
|
|
#2292 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki...
![]() colorblue - zrobiłam dokładnie to samo mój mąż nie, ale za zegarze ściennym mieliśmy 7 , na jego komórce była 6 a na mojej 5 . .. on miał na 7 do pracy, więc budzi mnie lekko przerażony "...kochanie to która w końcu jest godzina" tez byłam w szoku na początku ![]() Ania - gratuluję ![]() ![]() santom - będzie dobrze, lepiej, musi być !! przytulam ![]() wiola_lola - gratuluję Anteria - witaj po urlopie ![]() i witam nowa koleżankę ![]() u mnie weekend bez rewelacji z okropnym małpowym bólem brzuchola pozatym dziękuje wam za wsparcie i dodawanie sił , bo jakoś załamałam sie lekko że sie nie udało nam tym razem, wiem że to sa początki nasze ale bysmy juz tak bardzo chcieli... może za bardzo... w każdym razie dzięki kochane ze wsparcie ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez 123spinka Czas edycji: 2012-10-28 o 19:49 |
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Minął ten dzień,wole w takie zimno siedzieć w domu
Posprzątaliśmy po malowaniu,był teść i przenieśli z tżtem już rzeczy do pokoju.Ide chyba do łożka,bo jutro 3:30 musze wstać do pracy Do jutra
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę dużo, ja jak zamawiam na DOZ to płacę niecałe 14, jak kiedyś kupiłam w aptece tak normalnie to 15 coś.
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się żegnam jednocześnie
Wróciłam właśnie od teściów i jestem strasznie wypompowana. Zasypiam na stojąco, a jutro czeka mnie bardzo ciężki dzień. Mam mnóstwo pracy i długie wieczorne zebranie służbowe...Mąż już mnie wzywa do łóżka, więc uciekam ![]() Witajcie nowe koleżanki Dobranoc |
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Witam zimowo
normalnie rano wstałam, a tu białoooAnulka - gratuluję
|
#2297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Maru
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ciężki dzień przede mną, więc pewnie nie będę mogła zaglądać do was tyle ile bym chciała. Gardło mnie dziś pobolewa, spać mi się chce, mgła za oknem, w ogóle maruda mi się włącza. Gdyby nie te II kreseczki z sobotniego testu, to miałabym pewność , że to PMS Lece zrobić sobie kawkę i jakieś dobre śniadanko
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
gozej byc ni mogło z samego rana... Chciałam jechać na adania i cytologie... to strzeliła nam skrynia biegów...
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Długo mnie nie było. Badania TŻ zrobione, ale wyniku nie mamy, bo musielibyśmy specjalnie jechać 25km a tak mogę w piątek przed wizytą odebrać. Dziś 9dc a my jeszcze nie działaliśmy, bo złapała mnie okropna grypa żołądkowa. Wczoraj cały dzień przeleżałam w łóżku. Dziś już jest lepiej, czuję się bardzo osłabiona ale chyba dam radę pojechać do pracy...Aha i zmieniłam avatarka :P |
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, a bez auta jak bez ręki.
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w poniedziałek
Wybieram się właśnie do pracy, po prazy kurs i pewnie znowu dopiero wieczorem zaglądnę. U nas wczoraj wieczorem spadł śnieg Po @ już śladu nie ma ale muszę się wam wyżalić wczoraj cały wieczór leżałam z potwornym bólem w plecach i klatce piersiowej dzisiaj lepiej chociaż ciągle czuje ból ale nie mogę sobie wziąć wolnego przecież dopiero wracam z urlopu masakra jakaś. A ja mam z ty żyć??? Tylko jak
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2305 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nuna to się nazywa "złośliwość rzeczy martwych". Zawsze robia nam pod górkę Witam się z kawką i z pracy. Zimno i mgła, nic mi się nie chce..... No ale nic, zabieram sie do pracy.... Życzę miłego dnia Dziwczynki
|
|
#2306 |
|
Rozeznanie
|
Witam po weekendzie
Nie dam rady Was nadrobić, bo zaraz zmykam na szkolenie. Z tego co doczytałam, do mogę pogratulować Anulce, super kolejna fasolka ![]() Mój weekend był bardzo fajny i jak zawsze żałuje, że już się konczył. W sobotę byliśmy u znajomych na obiedzie, to był zaległy obiad z okazji moich urodzin i tak posiedzieliśmy u nich do poźniej nocy. A wczoraj Tż zabrał mnie na ściankę wspinaczkową. Za pierwszym razem jak byłam na wysokości 2 m do mówie do Tż sciągaj mnie, bo się boje (mam lęk wysokości) ale za kolejnymi podejściami było lepiej i wchodziłam wyżej. Już na sam koniec nie miałam czucia w rękach, tak dostały w kość Myślę, że to nie był mój oststni raz, spodobało mi się i byłam dumna z siebie, że pokonałam swój lęk![]() Poźniej do Was zajrzę a teraz idę się szkolić
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko kochana nadrobiła w końcu Was
Anulka gratuluję kochana II kreseczek ![]() Santom trzymaj się kochana jesteśmy z Tobą Witam nowe dziewczyny u nas. Tyle było tego nadrabiania że nie pamiętam co komu odpisać ale z ważniejszych toja tylko z jednego pieca jadłam chleb i nie czekaliśmy z tym do ślubu to było silniejsze od nas. Zaczęliśmy dość szybko według mnie bo po 3 mc chodzenia ale ja wiedziałam ze to ten i decyzji swej nie żaluję. A mój Tż to w sumie z 2 pieców jadł ja byłam tym drugim ![]() Ok muszę lecieć bo dziś dużo mam do zrobienia flaczki goruję mojemu głodomorowi |
|
|
|
#2308 |
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane!
Ja tylko daję znak, że żyję! Mam ostatnio kiepski czas... więc mało się będę pojawiać. Ale podczytuję i jestem z Wami. Tesknię, ale wybaczie, troche mnie życie przytłoczyło... Buziaki
|
#2309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż nie wszystkie są dużo tańsze, ale Castagnus akurat tak ![]() Cudny i jaki pszczolasty ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
Szkoda, że źle się u Ciebie dzieje .. ale dobrze, że do nas zaglądasz ![]() Mam nadzieję , że wszystko isę szybko ułoży ![]() A w ogóel to dzień dobry ![]() U nas biało od soboty, dziś fajnie jest, bo nadal biało, ale jest słoneczko więc pewnie wszystko stopnieje
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę sobie na kompie i gram gry z alawara W szukanie obiektów... Wiem dziecinada ale się relaksuje;/
Wstałam z krzesl poszłam na łóżku się oprzeć i nie wiedziałam, czy rzucić lapka czy na niego.... Ale dobiegłam
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Byli rodzice na kawce, to miałam ich czym poczęstować. Mam ochotę na piwko, ale nie chce mi się wychodzić bo zimno. Śnieg wprawdzie nie pada (i nie padał cały dzień), ale jakiś leń mi w tyłek wszedł.

dzisiaj lepiej chociaż ciągle czuje ból ale nie mogę sobie wziąć wolnego przecież dopiero wracam z urlopu
masakra jakaś. A ja mam z ty żyć??? Tylko jak
na niego.... Ale dobiegłam