|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
jeszcze raz gratuluję i śliczny pierścionek
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
med z całego serca Ci gratuluję, bardzo bardzo bardzo cieszę się razem z Tobą, wspaniała nowina
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
no to sie zbieram do pracy...potem prosto w srodek imprezy dotre.... wiec:
moje kochane zazdrosnice - zycze samych dobrych i szczesliwych dni w 2013 roku
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane ja idę się chwilkę przespać i będe się szykować do TŻta
![]() także życzę Wam wszystkiego najlepszego w nowym roku sylwestrowych pierścionków pięknych ślubów gładkich porodów i samych szczęśliwych chwil i spełnienia marzeń ja odezwę się jutro około południa ![]() Udanej zabawy |
|
|
|
#2285 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale to mnie powaliło Cytat:
![]() WOW! Cytat:
![]() By, kochana, jak tam u Was? józia, ale wypas sobie sprezentowałaś a co do rat, to nam też obniżyli poza tym P. twierdzi, że łysieję. Powiedzcie mi, czy łysieję, czy nie mam dość gęste włosy, odkąd używam tangle teezer to tracę bardzo mało włosów, ale z przodu, przy grzywce, mam faktycznie jakby prześwity... Myślałam, że to normalne, przy czole, ale teraz to już sama nie wiem. jak można ołysieć w wieku 25 lat? znaczy będąc kobietą. Do tego u mnie w rodzinie nikt nie jest łysy. A luby na to, że będę pierwsza Poza tym fryzura nie wyszła taka, jak miała, ale nie jest tragicznie, potem zrobię focie Życzę Wam wszystkim udanej zabawy a i ja nie podciągnę średniej na wątku, wybaczcie. Powiedziałam lubemu, że Med się zaręczyła i że w związku z tym mam melancholijny nastrój, i usłyszałam: "a ty znowu swoje ". Więc wiecie. W tyłek niech się ugryzie! Odmówiłabym ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- UDANEGO SYLWESTRA!!! Zaręczajcie się i w ogóle!!! Lecę kończyć dzieło paa |
||||
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego W nowym roku
Dużo zaręczyn, miłości, ślubów i dzieci![]()
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wszystkiego najlepszego w nowym roczku i pierścionków na paluszkach i fajnych ślubów udanych wesel dużo potomstwa dużo miłości i co tam jeszcze sobie chcecie aaa przytulnych gniazdek swoich własnych
...Będę nie będę nie wiem składam życzenia Pozdrawiam i miłej zabawy gdzie by nie były
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Med bardzo się cieszę, mam nadzieję, że zaręczyny to będzie tylko micro namiastka Twojego szczęścia, że będzie trwać i żebyś się czuła coraz bardziej spełniona w tym związku
Prześliczny pierścionek, bardzo mi się podoba ![]() Kawuniu bardzo mi przykro przytulam Gleniu spóźnione wszystkiego najlepszego Stefcia miałam Ci gratulować skończenia pisania, no i doczytałam... Także również przytulam. Cytat:
Bardzo bym chętnie od Ciebie zgarnęła tego kota. No ale mam nadzieję, że kiedyś będę mieć warunki, żeby jakiegoś przygarnąć.
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Med super zaręczyny, wzruszyłam się
![]() Stefka współczuję sytuacji z promotorem, zabiłabym! Cytat:
![]() No to dziewczyny udaje zabawy życzę! Mnie tam sylwester denerwuje...
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
No i oczywiście życzę Wam wspaniałej zabawy sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
biednaś
![]() byloby super ![]() trzymam za Ciebie mocne kciuki dziewczyny zycze Wam szcześliwego nowego roku, aby wszystkie marzenia się spełniły |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
3,5 godziny stania przy garach
ale wreszcie koniec teraz pazurki wanna i idę się pięknić![]() Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczynki moje ulubione! ![]() ![]() ![]() Niech ten 2013 będzie jeszcze lepszy!
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
kochane moje
samych wspaniałości w tym nowym szczęśliwym 2013 roku! ![]() abyscie spełniły swoje marzenia i osiągnęły postawione sobie cele i bacznie pilnowały się postanowien noworocznych ![]() no i zebyscie kaca jutro nie miały!!
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do siego roku wszystkim Wam!!!
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Bawcie się wspaniale Kochane, czy to w domu, łóżku, na domówce czy gdziekolwiek będziecie tej nocy
![]() Sobie i Wam życzę by przyszły rok był dla nas lepszy, pomyślniejszy i radośniejszy
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęśliwego Nowego Roku zazdrośnice!!!!
![]() |
|
|
|
#2297 |
|
Wtajemniczenie
|
Najlepszości w Nowym Roku
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Naj nie, nie lysiejesz
A P to czasem mam ochote udusic za te jego teksty. Moglby czasem poudawac, ze wspominasz p zareczynsch zupelnie przypadkuem i bez powodu ![]() Stefcia moze Twoj promotor za wczesnie zaczal swietowac Nowy Rok i jeszcze nie wytrzezwial? |
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wszystkiego co najlepsze w Nowym 2013 Roku!! Jak najwięcej sukcesów, zadowolenia z partnerów, narzeczonych, mężów i dzieci!
Obyśmy wszystkie były najszczęśliwszymi kobietami pod słońcem Ja na razie sylwester do kitu, dostałam ochrzan od TŻ, że ciągle ostatnio wspominam o ślubie i że ma mnie dość Zaręczyny odlwleczone o najbliższy rok chyba, taki był poirytowany A ja wcale tak często nie mówię No nic.Sylwester z TŻ i rodzinką w tym roku, w domu. Udanego Sylwestra!
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Med jeszcze raz GRATULUJE!!
super to zaplanował a pierścionek piękny no to teraz Najka i Stefka ![]() Stefka promotora na prawdę pogieło, najpierw zaakceptował temat a teraz mu sie nie podoba? ![]() Motylku mogłabyś mi w wolnej chwili odpisać na fb? ![]() Moje drogie mam nadzieję że będziecie się dziś szampańsko bawić - i nie ważne czy na imprezach czy w zaciszu domowym ale ważne że z osobami bliskimi waszemu sercu
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkiego dobrego w Nowym Roku i udanego Sylwestra!
![]() Dużo miłości i zdrowia
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
ok, ide do lozka z A., szampanem i filmem...
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
ja już witam w nowym roku.
nasz znajomy zle sie poczul, wiec zostalam sama na chwile tanczylismy z dwojką gangnam style i tż mnie nakrecil, że psy do nas przyjechal, a to byl biljun angulbatar
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-01-01 o 01:03 |
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczyny
My byliśmy u mojej siostry na urodzinach, wróciliśmy ok. 23 do Orfiego - a ja sobie potańczyłam przed kinektem (w dance central 3) więc weszłam w nowy rok tanecznym krokiem
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Już wróciłam
Sylwester w sumie spoko, mnóstwo żarcia, fajna ekipa, kolorowe drinki itp. o północy wyszliśmy przed dom postrzelać petardy, całowałam się z tżtem chyba z 10 minut jakbyśmy świata poza sobą nie widzieli ale fajnie czasem takZmuliłam się strasznie i stwierdziłam, że nie mam ciśnienia siedzieć do rana, taka była zmęczona i teraz UWAGA wtopa roku wróciłam z domu przed moimi rodzicami, jeszcze ich nie ma, chyba się starzeję![]() Jeszcze raz wszystkiego najfajniejszego wszystkim! ![]() Najka ![]() ![]()
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy o 6:00
dzieci chyba się czymś spiły, bo wszystkie jak na zamówienie spały 3 razy dłużej niż normalnie ![]() aha i jestem nieprzytomna - miałam śpiewającą pobudkę o 7:30 zasypiam na siedząco jak taki będzie cały rok to ja cofam sylwestra
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
,Piękny dzień się zapowiada, słoneczko świeci choć chyba troszkę mroźno będzie. My wczoraj popołudniu byliśmy u znajomych, wróciliśmy po 19. Sylwestra spędziliśmy tylko razem drinkując troszkę sobie . Niewiele, także kaca nie ma.Przyznawać się, która się tu zaręczyła? Ja oczywiście już na dole zabieram się za śniadańko dla Mariczki, a M. śpi. Dalej nie spał długo. Położyliśmy się jakoś 00.30, a była 3 jak wstawał i schodził na dół. No nie wiem co się z nim ostatnio dzieje. Fam mu jeszcze chwilkę - jutro idzie do pracy to lepiej żeby dzisiaj wstał wcześniej niż ostatnio to może w następną noc zaśnie szybciej.
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() cieszę się, że już mamy nowy rok ![]() my się wczoraj bawiliśmy w trójkę był tylko jeden kolega. drugi nas zrobił w bambuko, a reszta miala już inne plany na dzień przed sylwestrem popiliśmy, potańcowaliśmy, o północy wyszliśmy z szampanem oglądać fajerwerki i o 3 do łóżka dobrze, że nie poszliśmy do tego klubu, bo nie dotrwałabym do 7... no i nogi mnie dzisiaj nie bolą od szpilek![]() ogolnie było milo ![]() zaraz coś zjemy i wyciągnę tż na noworoczny spacer ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- też czekam na jakieś nowiny
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, życzę Wam wszystakiego dobrego na Nowy Rok, oby przynosił same pozytywne zmiany i obfitował w piękne chwile, no i oczywiście by był lepszy niż poprzedni..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

dziękuję!!!
Ale potem poszliśmy na spacer. Przechadzka nie była bardzo krótka, ale wynagrodził mi to gorącą czekoladą z wiśniami w naszej leżajskiej kawiarni. Rozmawialiśmy, piliśmy czekoladę, ogólnie było miło, on jakiś taki zaczynał się robić spięty, bo telepał nogą
" odpowiedziałam "Tak!
Ostatecznie niech mu będzie, bo jak dobrze pójdzie promotorowi z czytaniem, to obroni się w lutym
Dzisiaj powiemy moim , więc będę się tajniaczyć z pierścionkiem, aż nie przyjdzie z kwiatami i winem

- bo jak tylko ona miała, to płakała, ale kota się naprawdę CHĘTNIE pozbędę 
". Więc wiecie. W tyłek niech się ugryzie! Odmówiłabym