![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
![]() jeszcze raz gratuluję i śliczny pierścionek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
med z całego serca Ci gratuluję, bardzo bardzo bardzo cieszę się razem z Tobą, wspaniała nowina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
no to sie zbieram do pracy...potem prosto w srodek imprezy dotre.... wiec:
moje kochane zazdrosnice - zycze samych dobrych i szczesliwych dni w 2013 roku ![]() ![]()
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Kochane ja idę się chwilkę przespać i będe się szykować do TŻta
![]() także życzę Wam wszystkiego najlepszego w nowym roku sylwestrowych pierścionków pięknych ślubów gładkich porodów i samych szczęśliwych chwil i spełnienia marzeń ja odezwę się jutro około południa ![]() Udanej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() WOW! Cytat:
![]() By, kochana, jak tam u Was? ![]() józia, ale wypas sobie sprezentowałaś ![]() a co do rat, to nam też obniżyli ![]() ![]() ![]() Poza tym fryzura nie wyszła taka, jak miała, ale nie jest tragicznie, potem zrobię focie ![]() Życzę Wam wszystkim udanej zabawy ![]() a i ja nie podciągnę średniej na wątku, wybaczcie. Powiedziałam lubemu, że Med się zaręczyła i że w związku z tym mam melancholijny nastrój, i usłyszałam: "a ty znowu swoje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- UDANEGO SYLWESTRA!!! Zaręczajcie się i w ogóle!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę kończyć dzieło ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego W nowym roku
![]() ![]() ![]() ![]()
#2287 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wszystkiego najlepszego w nowym roczku i pierścionków na paluszkach i fajnych ślubów udanych wesel dużo potomstwa dużo miłości i co tam jeszcze sobie chcecie aaa przytulnych gniazdek swoich własnych
![]() Będę nie będę nie wiem składam życzenia Pozdrawiam i miłej zabawy gdzie by nie były ![]()
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Med bardzo się cieszę, mam nadzieję, że zaręczyny to będzie tylko micro namiastka Twojego szczęścia, że będzie trwać i żebyś się czuła coraz bardziej spełniona w tym związku
![]() Prześliczny pierścionek, bardzo mi się podoba ![]() Kawuniu bardzo mi przykro przytulam ![]() Gleniu spóźnione wszystkiego najlepszego ![]() Stefcia miałam Ci gratulować skończenia pisania, no i doczytałam... Także również przytulam. Cytat:
![]()
![]() |
#2289 | |
Zakorzenienie
|
Med super zaręczyny, wzruszyłam się
![]() Stefka współczuję sytuacji z promotorem, zabiłabym! Cytat:
![]() No to dziewczyny udaje zabawy życzę! Mnie tam sylwester denerwuje... ![]()
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
No i oczywiście życzę Wam wspaniałej zabawy sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku
![]()
#2291 |
Zakorzenienie
|
biednaś
![]() byloby super ![]() trzymam za Ciebie mocne kciuki ![]() dziewczyny zycze Wam szcześliwego nowego roku, aby wszystkie marzenia się spełniły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
3,5 godziny stania przy garach
![]() ![]() ![]() Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczynki moje ulubione! ![]() ![]() ![]() Niech ten 2013 będzie jeszcze lepszy! ![]()
#2293 |
Zakorzenienie
|
kochane moje
![]() ![]() abyscie spełniły swoje marzenia i osiągnęły postawione sobie cele i bacznie pilnowały się postanowien noworocznych ![]() ![]() ![]()
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do siego roku wszystkim Wam!!! ![]()
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Bawcie się wspaniale Kochane, czy to w domu, łóżku, na domówce czy gdziekolwiek będziecie tej nocy
![]() Sobie i Wam życzę by przyszły rok był dla nas lepszy, pomyślniejszy i radośniejszy ![]()
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Szczęśliwego Nowego Roku zazdrośnice!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Wtajemniczenie
|
Najlepszości w Nowym Roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Naj nie, nie lysiejesz
![]() ![]() Stefcia moze Twoj promotor za wczesnie zaczal swietowac Nowy Rok i jeszcze nie wytrzezwial? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wszystkiego co najlepsze w Nowym 2013 Roku!! Jak najwięcej sukcesów, zadowolenia z partnerów, narzeczonych, mężów i dzieci!
![]() ![]() ![]() ![]() Ja na razie sylwester do kitu, dostałam ochrzan od TŻ, że ciągle ostatnio wspominam o ślubie i że ma mnie dość ![]() ![]() ![]() Sylwester z TŻ i rodzinką w tym roku, w domu. ![]() Udanego Sylwestra! ![]()
#2301 |
Zakorzenienie
|
Med jeszcze raz GRATULUJE!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to teraz Najka i Stefka ![]() ![]() ![]() Stefka promotora na prawdę pogieło, najpierw zaakceptował temat a teraz mu sie nie podoba? ![]() ![]() ![]() Motylku mogłabyś mi w wolnej chwili odpisać na fb? ![]() ![]() ![]() Moje drogie mam nadzieję że będziecie się dziś szampańsko bawić - i nie ważne czy na imprezach czy w zaciszu domowym ale ważne że z osobami bliskimi waszemu sercu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego dobrego w Nowym Roku i udanego Sylwestra!
![]() Dużo miłości i zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
ok, ide do lozka z A., szampanem i filmem...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2304 |
Zakorzenienie
|
ja już witam w nowym roku.
nasz znajomy zle sie poczul, wiec zostalam sama na chwile tanczylismy z dwojką gangnam style i tż mnie nakrecil, że psy do nas przyjechal, a to byl biljun angulbatar ![]() Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-01-01 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczyny
![]() ![]() My byliśmy u mojej siostry na urodzinach, wróciliśmy ok. 23 do Orfiego - a ja sobie potańczyłam przed kinektem (w dance central 3) ![]() ![]()
#2306 |
Zakorzenienie
|
Już wróciłam
![]() Sylwester w sumie spoko, mnóstwo żarcia, fajna ekipa, kolorowe drinki itp. o północy wyszliśmy przed dom postrzelać petardy, całowałam się z tżtem chyba z 10 minut ![]() ![]() ![]() Zmuliłam się strasznie i stwierdziłam, że nie mam ciśnienia siedzieć do rana, taka była zmęczona ![]() ![]() Jeszcze raz wszystkiego najfajniejszego wszystkim! ![]() Najka ![]() ![]() ![]()
#2307 |
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy o 6:00
![]() ![]() ![]() aha i jestem nieprzytomna - miałam śpiewającą pobudkę o 7:30 zasypiam na siedząco ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Piękny dzień się zapowiada, słoneczko świeci choć chyba troszkę mroźno będzie. My wczoraj popołudniu byliśmy u znajomych, wróciliśmy po 19. Sylwestra spędziliśmy tylko razem drinkując troszkę sobie ![]() Przyznawać się, która się tu zaręczyła? Ja oczywiście już na dole zabieram się za śniadańko dla Mariczki, a M. śpi. Dalej nie spał długo. Położyliśmy się jakoś 00.30, a była 3 jak wstawał i schodził na dół. No nie wiem co się z nim ostatnio dzieje. Fam mu jeszcze chwilkę - jutro idzie do pracy to lepiej żeby dzisiaj wstał wcześniej niż ostatnio to może w następną noc zaśnie szybciej.
#2309 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() cieszę się, że już mamy nowy rok ![]() my się wczoraj bawiliśmy w trójkę ![]() ![]() popiliśmy, potańcowaliśmy, o północy wyszliśmy z szampanem oglądać fajerwerki i o 3 do łóżka ![]() ![]() ogolnie było milo ![]() zaraz coś zjemy i wyciągnę tż na noworoczny spacer ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- też czekam na jakieś nowiny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, życzę Wam wszystakiego dobrego na Nowy Rok, oby przynosił same pozytywne zmiany i obfitował w piękne chwile, no i oczywiście by był lepszy niż poprzedni..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.