Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-23, 10:16   #2281
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez dreamer365 Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo doktor się spisał, powiem Ci, Margo, ze juz teraz, jeszcze na dlugo przed ostatecznym ulozeniem, etc. czuje jakby były ze mną od zawsze
Nie dziwie sie, Twoj doktorek to jeden z moich ulubionych
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 10:17   #2282
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

marguś oj tak zleciało a dziś rano to dodałam sobie dni zamiast 4 wpisałam 7 ooo matko zaczęło się a tak się martwiłam 2 m-ce czekania a zleciało nawet nie wiem kiedy teraz to tylko parę dni mnie dzieli od bycia prawdziwą kobietą w 100%
Stary 2013-02-23, 10:19   #2283
Martika25300
Raczkowanie

Jestem
przez Was od komputera oderwać się nie mogę ledwo coś zrobię i znowu wchodzę "Wciągacie" jak cholera...

JUSI- od dawna wiem ,"że będziemy w tych samych rękach" dlatego z niecierpliwością czekam na Twoje cycuchy i relacje

Amorcio- termin mam na 7 maja, nawet jestem już w wyliczance

Wchodzę pooglądać Wasze cycuchy, bo dzień bez cycków to dzień stracony
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 10:20   #2284
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tomatti Pokaż wiadomość
Amorcio, serce, linka kieruje do wyszukiwarki Deichmana... wrzuć raz jeszcze, pliiiiiss
I podziwiam, że tak świetnie znosisz, bądź co bądź, bardzo wymagający tryb pracy Tz... nie każdy dałby radę
No własnie Dziewczynki,
witam Was,ale że mó tż wczoraj wybył na 2m-ce to i czasu mieć mniej będę...postaram się jednak zaległości nie mieć bo wiem czym to grozi

Edytowane przez iloona79
Czas edycji: 2013-02-23 o 10:21
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 10:22   #2285
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dreamer365 Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo doktor się spisał, powiem Ci, Margo, ze juz teraz, jeszcze na dlugo przed ostatecznym ulozeniem, etc. czuje jakby były ze mną od zawsze
wiesz, potrafie sobie wyobrazić, jak pochodzę z woreczkami z ryzem po domu to już tak się wczuwam, ze jak je ściągam to dosłownie jakby mi ktoś cycki zabrał. Jakie to musi być wspaniałe uczucie kiedy one już są naprawde!!!
Stary 2013-02-23, 10:27   #2286
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Wiecie co, ja uwielbiam aktywny wypoczynek w górach, panoramę gór ale i kocham morze. Gdybym miała szanse wybierać gdzie mieszkać wybrałabym morze ale gdzieś na południu europy, bo nasze to cholernie zimne jest
Z tego też powodu i ja się nie kąpię w naszym morzu-tragedia z tym zimnem i jeśli tylko mogę to uciekam na śródziemne

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

przedpo,
przykro mi,ze tak się u Ciebie potoczyło

Martika,
a jak Twój chłop zażąda rozwodu,to niech powie sędziemu,
jak jest prawdziwy powódSędzia pewnie z krzesła by spadł,
słysząc..."No bo Wysoki Sądzie-żona sobie biust zrobiła...."
Stary 2013-02-23, 10:27   #2287
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Z tego też powodu i ja się nie kąpię w naszym morzu-tragedia z tym zimnem i jeśli tylko mogę to uciekam na śródziemne
a ja potrafie wskoczyć do tego lodowca, nawet jak ludzie nóg nie moczą, ale dreeeee sieeeeeeee...???!!! hehehe...
ale też zdecydowanie bardziej wole ciepłe morze. no i ten wiatr u ans jest zabójczy! wiatru nie cierpie rany, tak mnie myśl naszła, ze wtym roku, nad morzem, na plaży bede miała cycki...:roza :

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 10:37   #2288
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

dreamer ale nasz dr-ek się super spisał śliczne masz piersi teraz wiem że dobrze zrobiłam zdając się na niego

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Martinka dreamer jest świeżo po op i ma śliczne piersi a robiła u naszego doktorka
Stary 2013-02-23, 11:06   #2289
dreamer365
Raczkowanie

Jusi, dziękuje doktor jest niesamowity i juz niedługo przekonasz się o tym na własnej skórze
Stary 2013-02-23, 11:08   #2290
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
dreamer ale nasz dr-ek się super spisał śliczne masz piersi teraz wiem że dobrze zrobiłam zdając się na niego

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Martinka dreamer jest świeżo po op i ma śliczne piersi a robiła u naszego doktorka
dreamer- byłam, widziałam i aż mnie zatkało piękne
Muszę się cofnąć i doczytać jeszcze Twoją relację PO, bo tyle się tu dzieje, że mimo, iż czytam od deski do deski to aż mi się w głowie kręci i myli mi się jeszcze która, jakie i u kogo

iloona79- jak mój chłop się nie "ogarnie" to trudno......będę rozwódka z pięknym cycem
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 11:24   #2291
dreamer365
Raczkowanie

Martika, dziękuje w tym gąszczu postów jest i moja relacja, takze poszukaj albo wejdz na moje konto, w staty i tam jest opcja wyszukania wszystkich moich dotychczasowych postów, tak będzie Ci chyba latwiej to znaleźć

Trzymam tez kciuki, żeby Twój mąż jednak wrócil po rozum do głowy i spojrzal w inny sposób na sprawę cyckow, żebyś spokojnie mogla spelnic swoje marzenie

Edytowane przez dreamer365
Czas edycji: 2013-02-23 o 11:32
dreamer365 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 11:27   #2292
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny każda z Nas ma inne odczucia co do opieki nad dzieckiem ja jak napisalam nie mam dzieci i nie wiem jak to jest je miec. W mojej rodzinie kazdy wie ze ja dzieci miec nie bede bo ich po prostu nie lubie. Wrecz denerwuje mnie jak ktos odwiedza mnie z dzieckiem bo po 5 minutach mam dosc i marze aby to dziecko juz sobie poszlo. Moze to brzmi dosc egoistycznie ale taka jestem i tak juz mam. Nie lubie opiekowac sie tez czyimiś dziecmi..kiedys TZ jak mieszkal na stancji co weekend byl u niego dzieciak z jego rodziny. Denerowowalo mnie to straszliwie. Wiec juz po 3 kolejnych tygodniach nie wytrzymalam i powiedzialam albo dzieciak albo ja. Wiecej juz nie musialam go ogladac..Moja siostra ma dziecko i akurat tego malucha kocham nad zycie ALE nadchodzi taki czas ze dzwonie po mamusie zeby go odebralai wtedy nie interesuje mnie co robi i gdzie jest ma byc i juz.
Ja też nie lubię zajmowac się innymi dziećmi , ani nigdy nie zwracałam na nie uwagi mówiąc "ale śliczna dziewczynka", było mi wszystko jedno. Ani mi nie przeszkadzały, ani nie zachwycały.

A teraz mam 3-kę swoich i kocham je nad życie - a inne nadal nie robią na mnie wrażenia.

Co do babć to moja mama i tata są na każde zawołanie 7 dni w tygodniu. Codziennie mi je wożą do szkoły przedszkola, gotują obiadki dzieciom, teraz sprzątają, ale pod koniec tygodnia tak w czwartek mama czasami zaczyna mnie się czepiać , że coś źle robię .. wtedy ja się na nią nie obrażam tylko mówię o zmęczona już jesteś bo się czepiasz i w ten sposób staram się rozładować sytuację. A widzę, ze jest wykończona bo dzieci nawet te kochane to ciężka robota. Ale nigdy nie zrobiła mi przytyku , ze musi pilnować dzieci. Mam kochanych rodziców.
Natomiast teściowie bywają od święta i nigdy nie pilnują dzieci. Więc to kwestia wychowania.

Edytowane przez ania2003
Czas edycji: 2013-02-23 o 11:37
ania2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 11:38   #2293
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
wiesz, potrafie sobie wyobrazić, jak pochodzę z woreczkami z ryzem po domu to już tak się wczuwam, ze jak je ściągam to dosłownie jakby mi ktoś cycki zabrał. Jakie to musi być wspaniałe uczucie kiedy one już są naprawde!!!
Jak zrobić te woreczki z ryżem? Nie wiem a chcę tez spróbować Czy jaki staniczek do tego trzeba mieć ? Sportowy?
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 11:45   #2294
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Jak zrobić te woreczki z ryżem? Nie wiem a chcę tez spróbować Czy jaki staniczek do tego trzeba mieć ? Sportowy?
Proponuje kupic zwykly stanik z bazaru za 10zl, rozciagliwy w rozmiarze jaki mniej wiecej chcemy osiagnac. W domku przygotowac skarpetki rajstopowe lub obciac rajstopy i wsypac odmierzony w mililitrach nie wagowo ryz. Zawiazac, wypochac nim stanik tak od przodu nie jak push up i pochodzic w tym, zeby poczuc z jak duzymi cycusiami chcemy zyc. Do tej wielkosci bedzie mogl odniesc sie doktor dobierajac odpowiedni implant
Stary 2013-02-23, 11:51   #2295
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Proponuje kupic zwykly stanik z bazaru za 10zl, rozciagliwy w rozmiarze jaki mniej wiecej chcemy osiagnac. W domku przygotowac skarpetki rajstopowe lub obciac rajstopy i wsypac odmierzony w mililitrach nie wagowo ryz. Zawiazac, wypochac nim stanik tak od przodu nie jak push up i pochodzic w tym, zeby poczuc z jak duzymi cycusiami chcemy zyc. Do tej wielkosci bedzie mogl odniesc sie doktor dobierajac odpowiedni implant
Rozumiem,dziękuje

Tak się zaczytałam że spaliłam ryż na sushi i lecę jeszcze raz gotować . Mam dzisiaj gości w postaci szwagra z żona i muszę trochę tego naprodukować
Stary 2013-02-23, 12:05   #2296
ania2003
Raczkowanie

Dziewczyny tyle piszecie, ze nie dam rady Was nadrobić, a wpadam niby tu co chwila.

A ja dziś z mężem zaprosiliśmy znajomych na grilla Tak żeby wiosnę przywołać. My będziemy piły drinki i bawiły dzieci, a oni będą w zimowej aurze, w płatkach śniegu robić grilla. Już nie mogę się doczekać
Stary 2013-02-23, 12:09   #2297
Kachuula
Zadomowienie

Krystel byłam u ciebie w albumie i nie mogę oderwać oczu od Twoich cudeniek
Stary 2013-02-23, 12:41   #2298
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Niepokoi mnie dzisiaj ostre pieczenie w lewej brodawce, dodatkowo coraz piękniejsze kolory na mnie wyłażą, siniaki chyba w każdym możliwym miejscu i kolorze. Idę chyba wydzwaniać do doktorka
Stary 2013-02-23, 12:45   #2299
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Niepokoi mnie dzisiaj ostre pieczenie w lewej brodawce, dodatkowo coraz piękniejsze kolory na mnie wyłażą, siniaki chyba w każdym możliwym miejscu i kolorze. Idę chyba wydzwaniać do doktorka
Mowilas, ze zrobilas doktorkowi niespodzianke krwawiac wiec siniakow mozna sie spidziewac a gdy sie uderzymy to siniak tez po kilku dniach wychodzi ale o pieczenie mozna sie spytac, moze sie cos goi albo cos niechcacy naciagnelas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 12:47   #2300
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

[QUOTE=A ja dziś z mężem zaprosiliśmy znajomych na grilla Tak żeby wiosnę przywołać. My będziemy piły drinki i bawiły dzieci, a oni będą w zimowej aurze, w płatkach śniegu robić grilla. Już nie mogę się doczekać [/QUOTE]
a to ja też się wbijam na grilla za dobrych czasów z paczka wynajmowaliśmy domek i była impreza przy ognisku pełno śniegu a my kiełbaski piekliśmy super było ale to tylko teraz powspominać mogę bo ekipa się rozpadła wiadomo każdy dojrzewa zaczyna mieć swoje sprawy może kiedyś uda się zorganizować taka imprezkę ogniskową
Stary 2013-02-23, 12:53   #2301
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Mowilas, ze zrobilas doktorkowi niespodzianke krwawiac wiec siniakow mozna sie spidziewac a gdy sie uderzymy to siniak tez po kilku dniach wychodzi ale o pieczenie mozna sie spytac, moze sie cos goi albo cos niechcacy naciagnelas
No już do niego zadzwoniłam - mówi, że mam się nie przejmować ani pieczeniem ani tymi barwami wojennymi i spokojnie czekać do czwartku na ściągnięcie szwów
Stary 2013-02-23, 12:57   #2302
Kachuula
Zadomowienie

Ja jak jestem w górach z cała rodzinką ( ciotki wujkowie siostry itp) zamawiamy kulig z ogniskiem i pieczeniem prosiaka. Ale jest zabawa
Stary 2013-02-23, 13:16   #2303
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dodałam te moje bidne 4 dniowe masakry do albumu. Byle do wiosny
Stary 2013-02-23, 13:29   #2304
ania2003
Raczkowanie

A ja naoglądałam się Waszych piersi i właśnie męża trochę wykorzystałam przy popołudniowej drzemce dzieci. Mąż padł, więc na grilla z 2 godz. będę musiała poczekać
Stary 2013-02-23, 13:49   #2305
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Dodałam te moje bidne 4 dniowe masakry do albumu. Byle do wiosny
Kuleczko,
siniaki to normalka,więc faktycznie-nie masz się co przejmować-najważniejsze,że piersiaki są już z Tobą i będzie już tylko lepiej

Natomiast patrząc na to jakie miałaś brodawki to się zastanawiam czy i ja nie powinnam mieć tego co Ty zrobionego...brrr,widze jak to opisujesz ze boli to nie wiem sama juz co myslec...zobaczymy co i na moje doktorek powie jak dotrę na kolejną konsultację...
Stary 2013-02-23, 13:50   #2306
michalina1312
Raczkowanie

Nie było mnie zaledwie kilka dni, a muszę nadrabiać zaległości
Wczoraj byłam na zakupach, chciałam kupić stanik, bo mój TŻ jak widzi ten, który noszę, to namawia mnie na zakup nowego. Wcale mu się nie dziwię
W sklepie poprosiłam o rozmiar C, pani tak popatrzyła i powiedziała, że C będzie za mały. Dała D, który był lekko ciasny u góry, większych nie było. Chciałam na przyszłość kupić sportowy do biegania, ale też była za mała miseczka, a za luźny pod biustem Mam wrażenie, że moje maluszki zaczęły się wybijać nawet mój TŻ mówi, że jakby rosły. Nie powiem, bardzo mnie to cieszy
Mierzyłam kurtkę i bluzkę, dokładnie dwie te same sytuacje. W biuście dobre, ale na brzuchu dużo za luźne. Problem z ubieraniem dekoltów przerodził się w "problem" ciasnych w biuście ubrań ten drugi jest zdecydowanie bardziej budujący.

Ćwiczę
michalina1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 13:51   #2307
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=ania2003;39409042]Ja też nie lubię zajmowac się innymi dziećmi , ani nigdy nie zwracałam na nie uwagi mówiąc "ale śliczna dziewczynka", było mi wszystko jedno. Ani mi nie przeszkadzały, ani nie zachwycały.

A teraz mam 3-kę swoich i kocham je nad życie - a inne nadal nie robią na mnie wrażenia.

Dokładnie-mam tą samą ilość dzieci i te same odczucia....niestety nie mam już takiej samej mamy
Stary 2013-02-23, 14:04   #2308
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
No już do niego zadzwoniłam - mówi, że mam się nie przejmować ani pieczeniem ani tymi barwami wojennymi i spokojnie czekać do czwartku na ściągnięcie szwów
To wazne, ze przy sobocie odbiera telefon

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Ja jak jestem w górach z cała rodzinką ( ciotki wujkowie siostry itp) zamawiamy kulig z ogniskiem i pieczeniem prosiaka. Ale jest zabawa
U nas sa takie imprezki na Kaszubach, ok 60km ode mnie a mozna i blizej o czym sie w tym roku dowiedzialam gdy moja corcia jechala z klasa na kulig

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Nie było mnie zaledwie kilka dni, a muszę nadrabiać zaległości
Wczoraj byłam na zakupach, chciałam kupić stanik, bo mój TŻ jak widzi ten, który noszę, to namawia mnie na zakup nowego. Wcale mu się nie dziwię
W sklepie poprosiłam o rozmiar C, pani tak popatrzyła i powiedziała, że C będzie za mały. Dała D, który był lekko ciasny u góry, większych nie było. Chciałam na przyszłość kupić sportowy do biegania, ale też była za mała miseczka, a za luźny pod biustem Mam wrażenie, że moje maluszki zaczęły się wybijać nawet mój TŻ mówi, że jakby rosły. Nie powiem, bardzo mnie to cieszy
Mierzyłam kurtkę i bluzkę, dokładnie dwie te same sytuacje. W biuście dobre, ale na brzuchu dużo za luźne. Problem z ubieraniem dekoltów przerodził się w "problem" ciasnych w biuście ubrań ten drugi jest zdecydowanie bardziej budujący.
Poczekaj z kupnem stanikow, na razie to strata pieniedzy, jecynie cos w stylu triumph trophy. Kicia szalala i wszystko teraz na straty

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-23 o 14:10
Stary 2013-02-23, 14:16   #2309
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=Amorcio;39411993]To wazne, ze przy sobocie odbiera telefon

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

U nas sa takie imprezki na Kaszubach, ok 60km ode mnie a mozna i blizej o czym sie w tym roku dowiedzialam gdy moja corcia jechala z klasa na kulig

Amorcio,
naprawdę nie wiedziałaś wcześniej??
Ja za dzieciaka już jeździłam na te kuligi,
to w róznych wiochach na Kaszubach organizują,
chyba najwięcej w Szymbarku...
Stary 2013-02-23, 14:18   #2310
michalina1312
Raczkowanie

Też tak myślę, żeby poczekać. Zostały mi jeszcze 3 tygodnie, a potem coś wygodnego zakupię

Ćwiczę
michalina1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości