|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
candace ja również dziękuje za zakupy
![]() Mam pytanie czy będziesz do tej paczki też zamawiać gymboree? szczerze powiem ze bardzo by mi zależało bo córka juz wybrała prezent od mikołaja- kostium pawia według niej wróżki. Więc bardzo prosimy |
|
|
|
#2282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do bluz na misiu to pojawiły się na gap i z zary są śliczne swetry http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p1295491.html tylko że kosztują 150zł, skusiłam się na kremowy jak przyjdzie to napiszę czy było warto |
|
|
|
|
#2283 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Są bluzy na gap? lecę zobaczyć, właśnie zamówiłam bluzę na miśku z nexta właśnie ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
a dopiero Ci gratulowałysmy, ale ten czas biegnie
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2013-08-30 o 18:41 |
||
|
|
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.next.co.uk/g748426s2#863529g74 ja z kolei nie widzę tych z gap'a hehehe
|
|
#2286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już po weekendzie, ok?![]() Cytat:
) i one nie mają misia w środeku tylko na kapturze i jakoś bokami-czyli nie będą ciepłeedit: a nie tu na zdjęciach są całe na misiu.. to nie wiem - wydawało mi się, że to takie same hehe
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2013-08-30 o 19:27 |
||
|
|
|
#2287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Brydzia, ale czas szybko zleciał ![]() my skończyliśmy pół roku i jak widzę takie maleństwa, to z jednej strony tęsknię a z drugiej nie
|
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mnie się strasznie spodobała ta sukienka: http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...6p1381049.html i ta czapka: http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...2p1328488.html przeurocza
|
|
#2290 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale fakt, że mieliśmy mega kolki i refluks (nadal mamy), a teraz Młody jest taki kontaktowy i kumaty no może trochę czasem tęsknię za przespanymi w ciągu dnia godzinami i wagą piórkową
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jak nie znajdę nic lepszego,to zastanawiam się nad tą kurtką z Zary
http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...5p1325017.html ewentualnie tą z nexta http://www.next.co.uk/X522722s4#866391X52 Chociaż wydaje mi się,że ta z nexta będzie bardziej pasowała do tych spodni z cartersa Jak myślicie ![]() Can widziałam czapeczkę,jest cudowna Edytowane przez adzienka Czas edycji: 2013-08-30 o 22:19 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czapkę to pewnie zamówię, szkoda że jej wcześniej nie zauważyłam a i odsylam tę sukienkę: http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...6p1399068.html jest dość szeroka i wykonana ze sztucznego materiału, ogólnie nie warto kupic jej za takie pieniądze adzienka ja bym wybrała next przed chwilą napisała do mnie pośredniczka od Aalicji i wyceniła mi tę kurtkę na 104 zł szkoda tylko że nie ma rozmiaru na moją córeczkę, Aalicja wielkie dzięki za namiary Edytowane przez acha131321 Czas edycji: 2013-08-30 o 22:46 |
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możecie mi powiedzieć jak to jest z tą pośredniczką,ja jej wysyłam co chcę i ona podaje mi już ceny z jej zniżką,potem wysyła paczkę zbiorczą do Polski i poźniej z Polski ktoś wysyła już ubranka do mnie ? Orientujecie się może jaki jest koszt przesyłki?
|
|
|
|
|
#2294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pochwal się co zamawiasz - jam mam tak długą listę, że nie wiem co wybrać w ogóle ![]() wiecie co też jest fajne na nexcie na jesień - te kurteczki z podszewką, a na wierzchu polarek: http://www.next.co.uk/g74530s7#868739g74 chyba małej taką zamówię, są też granatowe ![]() dobrze, że się do Was odezwała pośredniczka, bo już się bałam, że przyjdzie po polskich cenach i bez tych 20% zamawiać ![]() fajny ten sweter z zary, gdyby nie ta cena ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- byłam dziś na poszukiwaniach półbutów dla Małej sportowych takich na co dzień na jesień i nic... szukam czegoś w beżach-brązach-złocie widziałyście coś fajnego gdzieś ?Bluzy z gapa na futrze świetne i widać, że jakościowo powinna być rewelacja - mogliby dać ze 40% teraz... kurtki się też pojawiły zimowe na gapie, szkoda, że nie ma żadnej srebrnej albo grafitowej, bo by mi się do spodni z cartersa przydała...
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-08-30 o 23:45 |
||
|
|
|
#2295 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=antoinette;42545380]acha napisz do niej jeszcze raz, mnie odpisała, już złożyłam zamówienie.
Są bluzy na gap? lecę zobaczyć, właśnie zamówiłam bluzę na miśku z nexta właśnie[COLOR="Silver"] Mam pytanko odnośnie tej bluzy, którą zamówiłaś,też się nad czymś podobnym zastanawiałam dla małej ale mam trudny wybór, czyskusić się na tą z nexta czy na cartersa brązową . Nie wiesz może, czy jakościowo one będą podobne? ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na gapie jest - 40% ![]() Też poszukuję jakiejś kurtki do tych srebrych spodni z Cartersa ale jakoś nic mnie nie powala na kolana
|
|
|
|
|
#2297 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, mnie pośredniczka napisała, że ceny rzeczy u niej to 80% ceny ze strony nexta, min. zamówienie to 10 sztuk, ok 25zł za przesyłkę. Tyle wiem, za kilka dni ma się odezwać, jak już będzie miała rzeczy. Moje zamówienie jest dość duże, nie wiem, czy kwota za przesyłkę była wyliczona konkretnie dla mojego zamówienia czy podana jako standardowy koszt. Alicja ty na podobnych zasadach zamawiałaś?
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2013-08-31 o 09:48 |
||
|
|
|
#2298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona się odezwie i wystawi aukcję na all, płacisz i później koło 2 tygodni masz paczkę, bo najpierw idzie zbiorczą z UK i w Polsce jej rodzina rozsyła - tak to dziewczyny wygląda. Ceny 80% - ale od cen angielskich i ona funta liczy koło 5 zł zazwyczaj, więc od polskiego nexta różnica wychodzi naprawdę spora ![]() z tymi 10 rzeczami to mnie zdziwiłaś - tym bardziej, że ja mam drogich część bardzo, bo będę brała kurtkę i buty... ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() ja kurtkę jedną znalazłam fajną z nexta z zeszłego roku grafitową, ale na razie kupiłam tą z kotem beżową cudną i czekam co się jeszcze pojawi na nexcie albo gapie a gymboree ma kurtki zimowe też?
|
|
#2299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapomniałam o tym funcie, napisała mi, że liczymy po 5zł.
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie wiem ile sztuk będę brała - piszę do niej dziś też jednak, bo później jak wy wy zamówicie, to nie wiem kiedy będzie robiła następna paczkę, a zależy mi na czasie
|
|
#2301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chciałam różową kurtkę z liskiem albo granatową ale na sklepach jest tylko 4-5 lat, w tym roku kupiłam serię z misiem a teraz zamawiam u niej kolekcję z zajączkiem i lisem, dawno nie kupowałam niczego rózowego to az mi sie zatęskniło co do uzywanych rzeczy na allegro to moja ubiegłoroczna kolekcja next zebra tez sie swietnie sprzedała, oczywiscie ku mojej radosci bluzy z gap są świetne ale 5t jest juz dla nas za małe, wiec czekamy dalejno i koncze pogaduchy bo Jasiek daje sie we znaki
|
|
|
|
|
#2303 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nawet dzisiaj jedna kobietka powiedziała mi na Młodego: chuligan, ale w pozytywnym znaczeniu i śmiała się, bo on wszędzie musi pójść, wszystko zobaczyć, w każdą szparę zajrzeć. ale też mi się podoba to że jest taki kumaty, jak zacznie mówić, to zagada nas... ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
właśnie szukam też jakiejś fajnej czapki |
||
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak z rozmiarówką rajutzek z nexta? na moją prawie czterolatkę brać 3-4 czy 5-6?
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- dziewczyny duże macie braki w swoich zamówieniach u niej? Acha ty z rajtuzkami powinnaś być zorientowana, jakie w zeszlym roku na twoją małą pasowały?
|
#2305 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na limango pojawiły się fajne kurtki geox'a już w tamtym roku chciałam kupic kurtkę tej firmy ale jeszcze nigdy jej nie widziałam wiec trudno ocenić czy jest warta swojej ceny
|
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo np. george ma w większości rajtuz zaniżoną rozmiarówkę i większość 3-4 jest już na małą za mała teraz z zeszłej jesieni i zimy![]() Acha ty masz może te z misiem 5-6? bo chcę je wziąć właśnie, więc wymiary 5-6 by mi dały odpowiedź
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-08-31 o 16:40 |
|
|
|
|
#2307 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=antoinette;42552803]
Cytat:
DZIĘKUJĘ bardzo za info - idę szperać na stronce nexta i cartersa, jeśli skusze się na cartersa to może uda mi się wyprosić przyjaciółkę, której siostra przylatuje w połowie września o zabranie tej bluzy więc miałabym ją expresem - niestety z pwoodu urlopu w miejscu gdzie internet jest prawie poza zasięgiem spóźniłam się na Wasze ostatnie zamówienie z cartersa
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też czekam co ciekawego wrzuci jeszcze gap. Na nexcie znalazłam jeszcze taką kurtkę zimową i ją też biorę pod uwagę... W sumie też będzie pasować do tych srebrnych spodni cartersa
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
o taką kupiłam
najśmieszniejsze jest to, że widziałam używaną, która poszła za 143, a swoją kupiłam za 160 nową z metką
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
złożyłam zamówienie na nexta, wzięłam rajtuzki 3-4, stwierdziłam, że tamte wielkie, mam nadzieję, że mi się uda załapać na zbiorcza wysyłkę z waszymi jeszcze, bo chciałabym w miarę szybko mieć ciuszki. Mówiła Wam mniej więcej, kiedy będziecie miały ciuchy?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

) i one nie mają misia w środeku tylko na kapturze i jakoś bokami-czyli nie będą ciepłe

a i odsylam tę sukienkę:
?