Plotkowy - sklepy dziecięce - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 17:30   #2281
Dorka83
Rozeznanie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

candace ja również dziękuje za zakupy

Mam pytanie czy będziesz do tej paczki też zamawiać gymboree? szczerze powiem ze bardzo by mi zależało bo córka juz wybrała prezent od mikołaja- kostium pawia według niej wróżki. Więc bardzo prosimy
Dorka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 18:23   #2282
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Wszystko oczywiście4 zamówione-nie było kilku rzeczy - ale to jakieś totalnie pojedyncze sztuyki.
Postaram się jutro pouzupełniać braki w waszych postach żebyście wiedziały co zamawiać next time
dzięki serdeczne, Aalicja pośredniczka jeszcze się nie odezwała

Co do bluz na misiu to pojawiły się na gap i z zary są śliczne swetry
http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p1295491.html

tylko że kosztują 150zł, skusiłam się na kremowy jak przyjdzie to napiszę czy było warto
acha131321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 18:45   #2283
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez acha131321 Pokaż wiadomość

tylko że kosztują 150zł, skusiłam się na kremowy jak przyjdzie to napiszę czy było warto
acha napisz do niej jeszcze raz, mnie odpisała, już złożyłam zamówienie.
Są bluzy na gap? lecę zobaczyć, właśnie zamówiłam bluzę na miśku z nexta właśnie

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
ja już mam wizje swojego życia za miesiąc przewróconego do góry nogami
Brydzia WOW
a dopiero Ci gratulowałysmy, ale ten czas biegnie

Edytowane przez antoinette
Czas edycji: 2013-08-30 o 18:41
antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 18:54   #2284
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
Są bluzy na gap? lecę zobaczyć, właśnie zamówiłam bluzę na miśku z nexta właśnie:
coś jest ze mną chyba nie tak bo nie widzę tych bluz na next, mogłabyś wysłać mi link, będę wdzięczna
Stary 2013-08-30, 19:21   #2285
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
coś jest ze mną chyba nie tak bo nie widzę tych bluz na next, mogłabyś wysłać mi link, będę wdzięczna
są bluzy/kurteczki ale na malutkie dziewczynki do 18mths
http://www.next.co.uk/g748426s2#863529g74

ja z kolei nie widzę tych z gap'a hehehe

Stary 2013-08-30, 19:26   #2286
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorka83 Pokaż wiadomość
candace ja również dziękuje za zakupy

Mam pytanie czy będziesz do tej paczki też zamawiać gymboree? szczerze powiem ze bardzo by mi zależało bo córka juz wybrała prezent od mikołaja- kostium pawia według niej wróżki. Więc bardzo prosimy
Zrobię ale już po weekendzie, ok?

Cytat:

Nie warto dziś je oglądałam w Zarze (bylam odebrać bluzkę z Monster High dla młodej) i one nie mają misia w środeku tylko na kapturze i jakoś bokami-czyli nie będą ciepłe

edit: a nie tu na zdjęciach są całe na misiu.. to nie wiem - wydawało mi się, że to takie same hehe

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2013-08-30 o 19:27
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 20:22   #2287
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
Zrobię ale już po weekendzie, ok?

Nie warto dziś je oglądałam w Zarze (bylam odebrać bluzkę z Monster High dla młodej) i one nie mają misia w środeku tylko na kapturze i jakoś bokami-czyli nie będą ciepłe

edit: a nie tu na zdjęciach są całe na misiu.. to nie wiem - wydawało mi się, że to takie same hehe
ale mnie wystraszyłaś dobrze że u nich można bez problemu odesłać ubrania, sweter bardzo mi się podoba na zdjęciach teraz tylko wysokie brązowe kozaczki i pełen odlot
Stary 2013-08-30, 21:06   #2288
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Wszystko oczywiście4 zamówione-nie było kilku rzeczy - ale to jakieś totalnie pojedyncze sztuyki.
Postaram się jutro pouzupełniać braki w waszych postach żebyście wiedziały co zamawiać next time
Can dzięki

Brydzia, ale czas szybko zleciał

my skończyliśmy pół roku i jak widzę takie maleństwa, to z jednej strony tęsknię a z drugiej nie
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 21:08   #2289
candace1
Zakorzenienie

Mnie się strasznie spodobała ta sukienka:
http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...6p1381049.html
i ta czapka:
http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...2p1328488.html
przeurocza
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 21:10   #2290
201607211724
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ankham Pokaż wiadomość
my skończyliśmy pół roku i jak widzę takie maleństwa, to z jednej strony tęsknię a z drugiej nie
ankham a mi się właśnie nie tęskni za tym minimini ale fakt, że mieliśmy mega kolki i refluks (nadal mamy), a teraz Młody jest taki kontaktowy i kumaty no może trochę czasem tęsknię za przespanymi w ciągu dnia godzinami i wagą piórkową
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 22:17   #2291
adzienka
Zakorzenienie

A ja jak nie znajdę nic lepszego,to zastanawiam się nad tą kurtką z Zary
http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...5p1325017.html

ewentualnie tą z nexta

http://www.next.co.uk/X522722s4#866391X52

Chociaż wydaje mi się,że ta z nexta będzie bardziej pasowała do tych spodni z cartersa Jak myślicie

Can widziałam czapeczkę,jest cudowna Ciekawa jestem jak prezentuje się na żywo

Edytowane przez adzienka
Czas edycji: 2013-08-30 o 22:19
adzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 22:41   #2292
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
sukienka przeurocza, na wyprzedaży kupiłam bardzo podobną i jest świetna tylko zapłaciłam za nią 40zł czapkę to pewnie zamówię, szkoda że jej wcześniej nie zauważyłam a i odsylam tę sukienkę:
http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...6p1399068.html
jest dość szeroka i wykonana ze sztucznego materiału, ogólnie nie warto kupic jej za takie pieniądze
adzienka ja bym wybrała next przed chwilą napisała do mnie pośredniczka od Aalicji i wyceniła mi tę kurtkę na 104 zł szkoda tylko że nie ma rozmiaru na moją córeczkę, Aalicja wielkie dzięki za namiary dziewczyna ceny ma świetne jestem przeszczęśliwa bo next to moja pierwsza miłość i nadal ich uwielbiam, tym bardziej że tegoroczna kolekcja bardzo mi się podoba

Edytowane przez acha131321
Czas edycji: 2013-08-30 o 22:46
Stary 2013-08-30, 22:46   #2293
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
s
adzienka ja bym wybrała next przed chwilą napisała do mnie pośredniczka od Aalicji i wyceniła mi tę kurtkę na mniej niz 100zł szkoda tylko że nie ma rozmiaru na moją córeczkę, Aalicja wielkie dzięki za namiary dziewczyna ceny ma świetne jestem przeszczęśliwa bo next to moja pierwsza miłość i nadal ich uwielbiam, tym bardziej że tegoroczna kolekcja bardzo mi się podoba
No to rzeczywiście spora różnica cenowa Możecie mi powiedzieć jak to jest z tą pośredniczką,ja jej wysyłam co chcę i ona podaje mi już ceny z jej zniżką,potem wysyła paczkę zbiorczą do Polski i poźniej z Polski ktoś wysyła już ubranka do mnie ? Orientujecie się może jaki jest koszt przesyłki?
Stary 2013-08-30, 23:36   #2294
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Są bluzy na gap? lecę zobaczyć, właśnie zamówiłam bluzę na miśku z nexta właśnie

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Brydzia WOW
a dopiero Ci gratulowałysmy, ale ten czas biegnie
no strasznie ja byłam pewna, że to dopiero połowa cięży u Brydzi
Cytat:
sukienka przeurocza, na wyprzedaży kupiłam bardzo podobną i jest świetna tylko zapłaciłam za nią 40zł czapkę to pewnie zamówię, szkoda że jej wcześniej nie zauważyłam a i odsylam tę sukienkę:
http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...6p1399068.html
jest dość szeroka i wykonana ze sztucznego materiału, ogólnie nie warto kupic jej za takie pieniądze
adzienka ja bym wybrała next przed chwilą napisała do mnie pośredniczka od Aalicji i wyceniła mi tę kurtkę na 104 zł szkoda tylko że nie ma rozmiaru na moją córeczkę, Aalicja wielkie dzięki za namiary dziewczyna ceny ma świetne jestem przeszczęśliwa bo next to moja pierwsza miłość i nadal ich uwielbiam, tym bardziej że tegoroczna kolekcja bardzo mi się podoba
dobrze, że się odezwała pośredniczka? jaką kurtkę chciałaś? - ja się skusiłam na zimówkę z nexta z kotem z zeszłego sezonu - trafiła mi się nowa z metką na allegro, więc wzięłam - ten sam model używany na allegro idzie za taką cenę, że mi szczena opada, jak można tyle płacić za używaną kurtkę
pochwal się co zamawiasz - jam mam tak długą listę, że nie wiem co wybrać w ogóle

wiecie co też jest fajne na nexcie na jesień - te kurteczki z podszewką, a na wierzchu polarek:
http://www.next.co.uk/g74530s7#868739g74 chyba małej taką zamówię, są też granatowe

dobrze, że się do Was odezwała pośredniczka, bo już się bałam, że przyjdzie po polskich cenach i bez tych 20% zamawiać
fajny ten sweter z zary, gdyby nie ta cena

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

byłam dziś na poszukiwaniach półbutów dla Małej sportowych takich na co dzień na jesień i nic... szukam czegoś w beżach-brązach-złocie widziałyście coś fajnego gdzieś?

Bluzy z gapa na futrze świetne i widać, że jakościowo powinna być rewelacja - mogliby dać ze 40% teraz... kurtki się też pojawiły zimowe na gapie, szkoda, że nie ma żadnej srebrnej albo grafitowej, bo by mi się do spodni z cartersa przydała...

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2013-08-30 o 23:45
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 00:27   #2295
Hally_berry
Rozeznanie

[QUOTE=antoinette;42545380]acha napisz do niej jeszcze raz, mnie odpisała, już złożyłam zamówienie.
Są bluzy na gap? lecę zobaczyć, właśnie zamówiłam bluzę na miśku z nexta właśnie[COLOR="Silver"]

Mam pytanko odnośnie tej bluzy, którą zamówiłaś,też się nad czymś podobnym zastanawiałam dla małej ale mam trudny wybór, czyskusić się na tą z nexta czy na cartersa brązową . Nie wiesz może, czy jakościowo one będą podobne?

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
Napisane przez adzienka Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście spora różnica cenowa Możecie mi powiedzieć jak to jest z tą pośredniczką,ja jej wysyłam co chcę i ona podaje mi już ceny z jej zniżką,potem wysyła paczkę zbiorczą do Polski i poźniej z Polski ktoś wysyła już ubranka do mnie ? Orientujecie się może jaki jest koszt przesyłki?
Ja też jeśli można przyłączam się do prośby Adzienki o przypomnienie zasad zamawiania u tej pośredniczki , z góry dziękuję
Stary 2013-08-31, 08:28   #2296
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość

Bluzy z gapa na futrze świetne i widać, że jakościowo powinna być rewelacja - mogliby dać ze 40% teraz... kurtki się też pojawiły zimowe na gapie, szkoda, że nie ma żadnej srebrnej albo grafitowej, bo by mi się do spodni z cartersa przydała...

Na gapie jest - 40%

Też poszukuję jakiejś kurtki do tych srebrych spodni z Cartersa ale jakoś nic mnie nie powala na kolana
Stary 2013-08-31, 09:43   #2297
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
[QUOTE=Hally_berry;4255143 6]
Cytat:
Są bluzy na gap? lecę zobaczyć, właśnie zamówiłam bluzę na miśku z nexta właśnie[COLOR="Silver"]

Mam pytanko odnośnie tej bluzy, którą zamówiłaś,też się nad czymś podobnym zastanawiałam dla małej ale mam trudny wybór, czyskusić się na tą z nexta czy na cartersa brązową . Nie wiesz może, czy jakościowo one będą podobne?

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Ja też jeśli można przyłączam się do prośby Adzienki o przypomnienie zasad zamawiania u tej pośredniczki , z góry dziękuję
Hally nie mam pojęcia co do bluz, jakościowo obie firmy są fajne, ale to sama wiesz

Dziewczyny, mnie pośredniczka napisała, że ceny rzeczy u niej to 80% ceny ze strony nexta, min. zamówienie to 10 sztuk, ok 25zł za przesyłkę. Tyle wiem, za kilka dni ma się odezwać, jak już będzie miała rzeczy. Moje zamówienie jest dość duże, nie wiem, czy kwota za przesyłkę była wyliczona konkretnie dla mojego zamówienia czy podana jako standardowy koszt.
Alicja ty na podobnych zasadach zamawiałaś?

Edytowane przez antoinette
Czas edycji: 2013-08-31 o 09:48
Stary 2013-08-31, 10:13   #2298
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
[
Hally nie mam pojęcia co do bluz, jakościowo obie firmy są fajne, ale to sama wiesz

Dziewczyny, mnie pośredniczka napisała, że ceny rzeczy u niej to 80% ceny ze strony nexta, min. zamówienie to 10 sztuk, ok 25zł za przesyłkę. Tyle wiem, za kilka dni ma się odezwać, jak już będzie miała rzeczy. Moje zamówienie jest dość duże, nie wiem, czy kwota za przesyłkę była wyliczona konkretnie dla mojego zamówienia czy podana jako standardowy koszt.
ja zamawiałam 5-6 sztuk, ale było 3-4 i płaciłam za przesyłkę 10 zł, pewnie im więcej tym przesyłka droższa - w zależności od ilości rzeczy to wylicza. Poza tym zasady miałam identyczne.
Ona się odezwie i wystawi aukcję na all, płacisz i później koło 2 tygodni masz paczkę, bo najpierw idzie zbiorczą z UK i w Polsce jej rodzina rozsyła - tak to dziewczyny wygląda. Ceny 80% - ale od cen angielskich i ona funta liczy koło 5 zł zazwyczaj, więc od polskiego nexta różnica wychodzi naprawdę spora
z tymi 10 rzeczami to mnie zdziwiłaś - tym bardziej, że ja mam drogich część bardzo, bo będę brała kurtkę i buty...

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Na gapie jest - 40%

Też poszukuję jakiejś kurtki do tych srebrych spodni z Cartersa ale jakoś nic mnie nie powala na kolana
na gapie jest do 40%, a bluzy w ogóle nie są obniżone, trzeba poczekać na kod na 35% albo 40%
ja kurtkę jedną znalazłam fajną z nexta z zeszłego roku grafitową, ale na razie kupiłam tą z kotem beżową cudną i czekam co się jeszcze pojawi na nexcie albo gapie a gymboree ma kurtki zimowe też?

Stary 2013-08-31, 10:27   #2299
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
ja zamawiałam 5-6 sztuk, ale było 3-4 i płaciłam za przesyłkę 10 zł, pewnie im więcej tym przesyłka droższa - w zależności od ilości rzeczy to wylicza. Poza tym zasady miałam identyczne.
Ona się odezwie i wystawi aukcję na all, płacisz i później koło 2 tygodni masz paczkę, bo najpierw idzie zbiorczą z UK i w Polsce jej rodzina rozsyła - tak to dziewczyny wygląda. Ceny 80% - ale od cen angielskich i ona funta liczy koło 5 zł zazwyczaj, więc od polskiego nexta różnica wychodzi naprawdę spora
z tymi 10 rzeczami to mnie zdziwiłaś - tym bardziej, że ja mam drogich część bardzo, bo będę brała kurtkę i buty...

mnie te 10 szt. też trochę zdziwiło, bo wydawało mi sie, że pisałaś, że mniej wystarczy...ale ja i tak mam większe zamówienie, więc mnie to bez różnicy
zapomniałam o tym funcie, napisała mi, że liczymy po 5zł.

Stary 2013-08-31, 10:45   #2300
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
mnie te 10 szt. też trochę zdziwiło, bo wydawało mi sie, że pisałaś, że mniej wystarczy...ale ja i tak mam większe zamówienie, więc mnie to bez różnicy
zapomniałam o tym funcie, napisała mi, że liczymy po 5zł.
podejrzewam, że i tak ciut mniejsze zamówienia przyjmuje - ona chce pewnie 10 sztuk, bo zawsze prawie coś odpada, nie wiem ile sztuk będę brała - piszę do niej dziś też jednak, bo później jak wy wy zamówicie, to nie wiem kiedy będzie robiła następna paczkę, a zależy mi na czasie

Stary 2013-08-31, 11:07   #2301
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
podejrzewam, że i tak ciut mniejsze zamówienia przyjmuje - ona chce pewnie 10 sztuk, bo zawsze prawie coś odpada, nie wiem ile sztuk będę brała - piszę do niej dziś też jednak, bo później jak wy wy zamówicie, to nie wiem kiedy będzie robiła następna paczkę, a zależy mi na czasie
pewnie tak, też mi pisała, że na pewno czegoś nie będzie. Ona właśnie wróciła z urlopu, wiec pewnie ma trochę zamówień do zrobienia, chyba dobry moment, żeby się wstrzelić

Stary 2013-08-31, 12:06   #2302
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
dobrze, że się odezwała pośredniczka? jaką kurtkę chciałaś? - ja się skusiłam na zimówkę z nexta z kotem z zeszłego sezonu - trafiła mi się nowa z metką na allegro, więc wzięłam - ten sam model używany na allegro idzie za taką cenę, że mi szczena opada, jak można tyle płacić za używaną kurtkę
pochwal się co zamawiasz - jam mam tak długą listę, że nie wiem co wybrać w ogóle

wiecie co też jest fajne na nexcie na jesień - te kurteczki z podszewką, a na wierzchu polarek:
http://www.next.co.uk/g74530s7#868739g74 chyba małej taką zamówię, są też granatowe

dobrze, że się do Was odezwała pośredniczka, bo już się bałam, że przyjdzie po polskich cenach i bez tych 20% zamawiać
fajny ten sweter z zary, gdyby nie ta cena

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

byłam dziś na poszukiwaniach półbutów dla Małej sportowych takich na co dzień na jesień i nic... szukam czegoś w beżach-brązach-złocie widziałyście coś fajnego gdzieś?

chciałam różową kurtkę z liskiem albo granatową ale na sklepach jest tylko 4-5 lat, w tym roku kupiłam serię z misiem a teraz zamawiam u niej kolekcję z zajączkiem i lisem, dawno nie kupowałam niczego rózowego to az mi sie zatęskniło

co do uzywanych rzeczy na allegro to moja ubiegłoroczna kolekcja next zebra tez sie swietnie sprzedała, oczywiscie ku mojej radosci bluzy z gap są świetne ale 5t jest juz dla nas za małe, wiec czekamy dalej

no i koncze pogaduchy bo Jasiek daje sie we znaki
Stary 2013-08-31, 12:43   #2303
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez orenda Pokaż wiadomość
ankham a mi się właśnie nie tęskni za tym minimini ale fakt, że mieliśmy mega kolki i refluks (nadal mamy), a teraz Młody jest taki kontaktowy i kumaty no może trochę czasem tęsknię za przespanymi w ciągu dnia godzinami i wagą piórkową
no mi tylko czasami, jak widzę śpiocha spokojnego w wózku

nawet dzisiaj jedna kobietka powiedziała mi na Młodego: chuligan, ale w pozytywnym znaczeniu i śmiała się, bo on wszędzie musi pójść, wszystko zobaczyć, w każdą szparę zajrzeć.
ale też mi się podoba to że jest taki kumaty, jak zacznie mówić, to zagada nas...

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
śliczne!!!
właśnie szukam też jakiejś fajnej czapki
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 14:45   #2304
Aalicia24
Zakorzenienie

dziewczyny jak z rozmiarówką rajutzek z nexta? na moją prawie czterolatkę brać 3-4 czy 5-6?

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

dziewczyny duże macie braki w swoich zamówieniach u niej?

Acha ty z rajtuzkami powinnaś być zorientowana, jakie w zeszlym roku na twoją małą pasowały?

Stary 2013-08-31, 15:02   #2305
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny jak z rozmiarówką rajutzek z nexta? na moją prawie czterolatkę brać 3-4 czy 5-6?

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

dziewczyny duże macie braki w swoich zamówieniach u niej?

Acha ty z rajtuzkami powinnaś być zorientowana, jakie w zeszlym roku na twoją małą pasowały?
wzięłam 5-6 i były za duże dopiero teraz na nią pasują (w marcu skończyła 5 lat)

na limango pojawiły się fajne kurtki geox'a już w tamtym roku chciałam kupic kurtkę tej firmy ale jeszcze nigdy jej nie widziałam wiec trudno ocenić czy jest warta swojej ceny
Stary 2013-08-31, 15:41   #2306
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
wzięłam 5-6 i były za duże dopiero teraz na nią pasują (w marcu skończyła 5 lat)

na limango pojawiły się fajne kurtki geox'a już w tamtym roku chciałam kupic kurtkę tej firmy ale jeszcze nigdy jej nie widziałam wiec trudno ocenić czy jest warta swojej ceny
a nie zmierzyłabyś mi tych 5-6 na długość? moja długonoga, ale podejrzewam, że będą wielkie - najbardziej to by mi pasowało, jakby któraś z was miała 3-4 i zmierzyła bo np. george ma w większości rajtuz zaniżoną rozmiarówkę i większość 3-4 jest już na małą za mała teraz z zeszłej jesieni i zimy

Acha ty masz może te z misiem 5-6? bo chcę je wziąć właśnie, więc wymiary 5-6 by mi dały odpowiedź

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2013-08-31 o 16:40
Stary 2013-08-31, 21:53   #2307
Hally_berry
Rozeznanie

[QUOTE=antoinette;42552803]
Cytat:
Napisane przez Hally_berry Pokaż wiadomość

DZIĘKUJĘ bardzo za info - idę szperać na stronce nexta i cartersa, jeśli skusze się na cartersa to może uda mi się wyprosić przyjaciółkę, której siostra przylatuje w połowie września o zabranie tej bluzy więc miałabym ją expresem - niestety z pwoodu urlopu w miejscu gdzie internet jest prawie poza zasięgiem spóźniłam się na Wasze ostatnie zamówienie z cartersa
Stary 2013-09-01, 11:46   #2308
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

na gapie jest do 40%, a bluzy w ogóle nie są obniżone, trzeba poczekać na kod na 35% albo 40%
ja kurtkę jedną znalazłam fajną z nexta z zeszłego roku grafitową, ale na razie kupiłam tą z kotem beżową cudną i czekam co się jeszcze pojawi na nexcie albo gapie a gymboree ma kurtki zimowe też?
Aalicia pochwal się kurtką Też czekam co ciekawego wrzuci jeszcze gap. Na nexcie znalazłam jeszcze taką kurtkę zimową i ją też biorę pod uwagę... W sumie też będzie pasować do tych srebrnych spodni cartersa
Stary 2013-09-01, 12:30   #2309
Aalicia24
Zakorzenienie

o taką kupiłam najśmieszniejsze jest to, że widziałam używaną, która poszła za 143, a swoją kupiłam za 160 nową z metką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3513847453.jpg (20,5 KB, 20 załadowań)

Stary 2013-09-01, 14:18   #2310
Aalicia24
Zakorzenienie

złożyłam zamówienie na nexta, wzięłam rajtuzki 3-4, stwierdziłam, że tamte wielkie, mam nadzieję, że mi się uda załapać na zbiorcza wysyłkę z waszymi jeszcze, bo chciałabym w miarę szybko mieć ciuszki. Mówiła Wam mniej więcej, kiedy będziecie miały ciuchy?

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości