|
|
#2281 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
A według mnie to typowy zabieg menadżera i Kucharski celowo robi szum. Wkurza mnie ten pajac.
|
|
#2282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#2283 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
Cytat:
![]() "Wiemy, że dołączy do nas Mario Götze, nie sądzę by Robert Lewandowski dłużej zastanawiał się nad swoją decyzją"- powiedział niemiecki szkoleniowiec rekordowego mistrza kraju. "Oczekuję podpisania kontraktu z Ilkayem Gündoğanem, Marco Reusem, Matsem Hummelsem, Łukaszem Piszczkiem, Nevenem Suboticiem czy nawet Schieberem"- zażartował. |
|
|
|
|
|
#2284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
Cytat:
. Przecież on do Realu idzie Widziała? http://www.pudelek.pl/artykul/55463/...trzow_zdjecia/
||
|
|
|
|
#2285 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Cytat:
Ale zdecydowanie wolę tę wersję z żartowaniem ![]() Piszczu nie idź tą drogą! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Co ja paczę, że niby Bayern teraz wszystkich z BVB chce do siebie? Eeee, ja myślę, że Piszczu tam nie pójdzie, może prędzej Lewy by się skusił na taki transfer. O ile Robercik nie pójdzie za Mou ![]() Realowy pudelek za to donosi, że Diego Lopez jednak chce zostać na kolejny sezon ![]() Ciekawa jestem przeogromnie jak zatem będzie wyglądała obstawa bramki przy nowym trenerze: czy wróci Iker na stałe czy się będą z Diego zmieniać? Przy dwóch tak świetnych bramkarzach to będzie ciężki orzech do zgryzienia.
|
|
#2287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2288 |
|
Zadomowienie
|
Quentinhill
Borussia Dortmund potwierdziła, że Felipe Santana opuszcza klub na rzecz Schalke 04. Brazylijski defensor w Gelsenkirchen podpisze trzyletnią umowę, która będzie obowiązywała od pierwszego lipca. Według nieoficjalnych informacji kwota transferu zamknęła się w milionie euro (umowa Santany z Borussią obowiązywała jeszcze tylko przez zaledwie rok). 27-letni środkowy obrońca rozegrał w Borussii 95 spotkań ligowych. Do Niemiec trafił w 2008 roku z Figueirense. Z Dortmundu chciał odejść ze względu na zbyt małą liczbę minut spędzonych na boisku. Jeśli to prawda to czapki z głów przed zarządem Schalke! ![]() Da się tanio i solidnie wzmocnić skład? Da się ![]() A tak narzekałaś
|
|
#2289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystko fajnie, gorzej tylko, że ten transfer najprawdopodobniej łączy się ze sprzedaniem Papadopoulosa, który mimo, że w tym sezonie nie grał zbyt dużo ze względu na kontuzje, to jednak jest podstawowym graczem Schalke, jest młody i szkoda będzie jeśli odejdzie, a sporo już było plot o zainteresowaniu chociażby Liverpoolu. Swoją drogą jestem ciekawa jak, jako byłego gracza BVB, przyjmą go kibice. |
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wg mnie nie ma graczy nie zastąpionych.
|
|
|
#2291 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem padnięta Dobrze, że jutro wolne.Z nowych ploteczek Realowych: Ricardo Carvalho oficjalnie w AS Monaco od nowego sezonu.
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Isa, Ty padnięta, a ja miałam tak koszmarny dzień, że mnie roznosi
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Mundial 2014 - część III
Wedlug fcbarca Barcelona chce sprowadzic Davida Luiza...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
"Florentino Pérez tym razem pojawił się o północy w programie El Partido de las 12 w stacji Cadena COPE i znów uchylił nieco rąbka tajemnicy na temat różnych spraw. Cały wywiad ukaże się jeszcze dzisiaj na stronie, ale już teraz prezentujemy kilka cytatów:
„Nie sprzedałbym Ronaldo nawet za miliard euro”. „Ferrari nie zawsze wygrywa, ale jest najlepsze. Z Realem Madryt dzieje się tak samo”. „Chcemy wykonać skok jakościowy, żeby skończyć z obsesją la Décimy”. „Mata, Silva czy Cazorla? Wszyscy grają na tych samych pozycjach, co Modrić, Özil i Kaká”. „Poważnie rozważaliśmy transfer Neymara”. „Lewandowski strzelił nam cztery gole. To wielki zawodnik, ale my mamy dwóch napastników, którzy należą grona do najlepszych na świecie”. „Myślę, że Raúl chce zostać trenerem, u nas zawsze będzie miał otwarte drzwi”." To mi się podoba
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam wczoraj mecz towarzystki Anglia - Irlandia, ale pięknego gola Irlandia strzeliła
Niedlugo znów meczyki reprezentacji, ale ja sobie naszych chyba odpuszczę ![]() A Real dziś będzie prezentował nowe stroje na przyszły sezon, no ciekawa jestem tych pomarańczowych brzydactw ![]() „Nie sprzedałbym Ronaldo nawet za miliard euro”. - ufff... i dobrze ![]() No ten tego... Ikerowi nawet ładnie w tym fiolecie Takie lekkie ombre, me gusta ![]() http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...74274088_n.jpg ale te pomarańczowe wstawki już mniej mi się widzą http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...69635638_n.jpg i Ramosa klapki polisz stajl
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-05-30 o 14:16 |
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem pod wrażeniem jak zdjęcia mogą wypaczać rzeczywistość ![]() Pierwotnie stroje Milanu miałby być ładne (te złote), a są tragiczne! W przypadku Realu jest odwrotnie. Fioletowa bramkarska jest świetna, a białe są w porządku
|
|
|
#2298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się podoba ten fiolecik, ja też się ładnie w takim prezentuję całe szczęście, że tak mało tego pomarańczu, damy radę ![]() co do Ramosa to bez komentarza
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że z koszulkami bramkarzy nie poszli bardziej w róż tylko zostali przy takim ładnym fiolecie
Ciekawa jeszcze jestem tych pomarańczowych i niebieskich, ale chyba dziś tylko pokazali białe komplety. Tylko do tej śnieżnej bieli im te kolorowe buty nie pasują
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-05-30 o 15:57 |
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
4 miszczuf słitfoci (że też wizaż jeszcze nie wie co to słitfocia )
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Iker i Karim coś się ostatnio razem blisko trzymają i słitfociują. Biedne te ich aparaty w komórkach, że muszą tyle zdjęć wytrzymać
|
|
|
#2302 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Mundial 2014 - część III
Valdes odchodzi w czerwcu 2014, czyli za darmoszke
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2303 |
|
Wtajemniczenie
|
Na rozluźnienie trochę pudelkowo:
http://www.sportfan.pl/galeria/piszc...il-sie-w-43109 Biorę! Lewy kupił wino! Tabloid "Fakt" przyłapał gwiazdora Borussii Dortumnd podczas zakupów. Po chleb jednak się nie wybrał. Do mieszkania wrócił bowiem z torbą pełną... butelek z winem! W dwóch reklamówkach łącznie miał cztery butelki. W relaksie przy lampce wina towarzyszył mu Wojciech Szczęsny. Czy ktoś jeszcze? Bardzo możliwe, bo... nie wydaje nam się, aby dwaj piłkarze wypili łącznie dwa litry alkoholu. Nasi kadrowicze nie mogli zaszaleć, bo wkrótce czeka ich zgrupowanie kadry. Co ciekawe, okazało się, że "Lewy" nie zaszalał przy wyborze trunku. - „Lewy” zakupił z tej okazji cztery butelki wina. Nie był jednak zbyt rozrzutny i wybrał takie ze średniej półki. Piłkarze jednak zbytnio nie poszaleli, bo rano Robert wsiadł za kierownicę luksusowego kabrioleta i pojechał z przyjacielem poza stolicę. Póki co, nie może bardziej poszaleć, bo przecież musi być w formie na rozpoczynającym się dzisiaj zgrupowaniu reprezentacji - czytamy w "Fakcie". |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Lewy i wino
Tyle zarabia i na takie najdroższe sie nie szarpnął? Oj wstyd panie Lewy
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Jak żyjecie? ![]() Kurczaki tak dawno mnie tu nie było ale totalnie nie mam czasu na wizaż, czasami tylko wpadnę na sek zajrzeć co tu u Was ale nawet nie mam czasu włączyć się do dyskusji ![]() Jak mi kiedyś ktoś powiedział, że na Politechnice sesja trwa cały rok to się śmiałam-teraz już nie jest mi do śmiechu Śpię, uczę się, śpię, uczę się i tak w koło. Czasami obejrzę jakiś meczyk, chociaż ostatnio mam czas tylko na te ważniejsze W dodatku resztkę wolnego czasu zajmuje mi pewna nowa znajomość , także nawet wieczorkami nie mam kiedy do Was zajrzeć. No to tak w skrócie co u mnie ![]() Mam nadzieję, że mi wybaczycie, jak tylko trochę czasu będę miała to postaram się do Was zajrzeć czasem Nie zapominajcie o mnie! ![]() Tulam Was wszystkich bardzo mocno
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Ashaai! Tak dawno Cię tutaj faktycznie nie było, ale dobrze, że zajrzałaś
![]() Ucz się pilnie, na pewno pozaliczasz wszystko na same 5! I trzymam kciuki za znajomość Ale Ramosa to byś przypilnowała, bo Pilarzysko sie panoszy wciąz koło niego ![]()
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie muszę znaleźć trochę czasu i zainteresować się co pan Ramos robi podczas gdy ja się pilnie uczę Co jakiś czas na fb wyskakują mi jakieś foty jego i tej kobyły Pilar
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW. Wiecie, że Krysia też będzie miał figurę woskową? A ta Mesutowa już jest gotowa czy nie? Apropos, dzień bez biczfejsa dniem straconym http://25.media.tumblr.com/96422015c...khggo1_500.jpg Jeszcze wracając do nowych strojów - beznadziejna czcionka, zwłaszcza ta użyta na numerki! Jakieś koślawe takie... ![]() http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...&ssbinary=true http://2-0-6-0.tumblr.com/image/51796385447
|
|
|
#2309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Dopóki nie zobaczyłam tej czcionki byłam nawet w stanie się przekonać do tych koszulek... ale teraz mi się nie podobają już w ogóle ![]() Update: Falcao oficjalnie w AS Monaco. czokled co Ty na to?
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-05-31 o 19:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

Przy dwóch tak świetnych bramkarzach to będzie ciężki orzech do zgryzienia.

Dobrze, że jutro wolne.

Ale Ramosa to byś przypilnowała, bo Pilarzysko sie panoszy wciąz koło niego