![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
http://eurosport.onet.pl/tylko-w-one...wiadomosc.html poryczalam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Moje dziecię urządza sobie już trzecia drzemkę. Obudziła się o 6:30, potem spała od 7:30 do 8:45, od 10 do 11, i teraz znowu zasnęła. Za to wczoraj spała tylko dwa razy w dzień. I weź tu jakiś rytm ustal.
U mnie na plusie 20 stopni, ale zaczyna się chmurzyc. Jak mąż wróci i zje to jedziemy na działkę :kupi: ciekawe czy moje truskawki przeżyły zimę :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Dziewczyny, dobrze, że dzisiaj to szczepienie bo Mały od wczoraj wygina się w straszną eSkę leżąc na pleckach, martwię się okrutnie
![]() ![]() ![]()
#2284 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
marsi mowie szczerze, nadzwyczajne nie sa...
A z Fukaczem slodko wyszlo ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wychodzę z założenie, że po to tu jesteśmy żeby sobie pomagać ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Rozeznanie
|
jeszcze rano myślałam w co ubrać Krzysia na spacer, a tu nici ze spaceru, u nas sie rozpadało jak z cebra i pada i pada i pada
![]()
#2287 |
Zakorzenienie
|
Moja też tak się wyginała od niedzieli a wczoraj się przewróciła z plecków na brzuszek. A właśnie i zapomniałam się pochwalić wczoraj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My właśnie z małym na spacerze jesteśmy. U la la ale ciepło.
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40352236]Lady, toż to dresiaki zwykłe
![]() ![]() Marsi, rozumiem cię, u nas w miarę bezproblemowo kp idzie, ale z kolei przy drugiej małej męczące o tyle, że kp na żądanie i często potrzeby jednej nakładają się z potrzebami drugiej ![]() Popatrzcie na to, cudne zabawki szyje! http://mojekreacyjki.blogspot.com/search/label/zabawki[/QUOTE] Oj piękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
to może być wzmożone napięcie mięśniowe:/to co u nas.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
A ja z domu się nie mogę ruszyć, bo czekam na kuriera. Wczoraj małej mleczko zamawiałam. A ten dureń nawet nie zadzwonił o której będzie. Więc mała na balkonie śpi a ja dom ogarniam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i też tego się właśnie boję ![]()
![]() |
#2293 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczaki, u nas w sloncu bylo 30 stopni! bylismy na 15 min bo malemu sie jesc przychcialo. zjadl i przy okazji usnal ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
A my zdążyłyśmy odbyć krótki spacer, weszłyśmy do domku a tu liną deszcz
![]() ![]() Dziewczyny błagam Was o kciuki! Idziemy o 15 na USG bioderek do innego lekarza. Tak bym chciała,żeby tamten lekarz okazał się konowałem!!! Spotkałam na spacerze koleżankę z porodówki i Ona mi powiedziała,że też słyszała,że ten lekarz wszystkie dzieci wsadza w aparat. Dała mi troszkę nadziei... Ale tak panicznie się boję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dotego ukruszyła mi się ósemka aż do dziąsła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Ja nie dostałam okresu i wcale nie tęsknię
![]() Marsi mówiła, że okres dostała chyba 3 miechy po odstawieniu Samiego a karmiła ponad 2 lata ![]()
#2298 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Basia ja jeszcze nie dostałam okresu. Rodziłam w styczniu. Nawet plamien po seksie nie miałam nic a nic
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na bol to np. apap |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
Fewciu ale lipa
![]() Aha Szklanka pytałaś, gdzie my z tą główką będziemy chodzić, u nas w Bytomiu jakaś przychodnia koło Agory, w końcu jak nawrzeszczałam przez telefon na jedną babeczkę ze szpitala to mi podała numer. Bokeh możesz mi powiedzieć jak odnawiałaś i czym swoją komodę? ![]() ![]() ![]()
#2302 |
Zakorzenienie
|
Tak Lady, najpierw mamy wizytę u lekarza rehabilitanta 24 kwietnia, a potem rehabilitacja. Ale wiem też, że musimy się nauczyć inaczej postępować z Małą, chodzi o noszenie, przewijanie, przebieranie i zabawy. Mam nadzieję,że rehabilitant nam wytłumaczy wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Szaja-cuda te szyte zabawki!! Kobieta ma nieograniczoną wyobraźnię! Lady-a to nie z brzuszkiem coś? ![]() Fewciu-jasne, że są trzymane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Wtajemniczenie
|
wrociliśmy właśnie z morfologii .. K O S Z M A R .. młody jezczen igdy tak nie płakał
![]() miałam być razem z teściową podczas pobierania krwi ale pielęgniarka kazała jej wyjśc bo widać było w jej oczach strach od razu, ja twardo powiedziałam że zostaną i przytrzymam małego ale zwątpiłam w momencie jak kazała mi trzymać jego główkę i powiedziała ze mam trzymac mocno bo będzie nią ruszał, ja mialam wizje, ze to sie pobiera jak u doroslego, wbija sie igle w zyle na glowce, i pociaga strzygawka, a tu nie .. pielegniarka wzieła igłę, wbiła ją w zyle i tu jeszcze dawałam radę ale jak zobaczyłam jak ta krew przez tą igłę tryska pod ciśnieniem i leci do tego plastikowego pojemniczka to już nawt nie wiem co do mnie ta pielęgniarka mówiła bo słyszałam tylko płacz dziecka i widzialam ta krew, która zaczeła wylewać się na główkę i moją rekę bo oczywiści żle zacisnęłam gaze już na rance. kontaktowac zaczelam dopiero jak kazala mi odejsc i umyc rece ![]() wiedziałąm, że to będzie straszne ale nie myślałam, że aż tak wymiekne.. dobrze, ze TZ nie było z nami bo by zemdlal na bank ![]() ponoć jeszcze za dziecka, tesciowa opowiadala, w czasach ciezkiej komuny swiniaka do domu przyniesli a tz zobaczyl tylko glowe i zemdlal haha dobrze tez, ze tesciowa ze mna nie weszla, bo pewnie od jej paniki tez bym jeszcze zemdlala ![]() ogolnie to jestem z tesciowej zadowolona, bo mi pomogla, weszla do domu, ale pomogla mi posprzatac, nie bylo tylko noszenia na raczkach, ba ona go wcale nie nosila, tylko pozwolila mu sie na macie bawic ![]() wiem ze czyta rozne mamuskowe fora, wiec kto wie, moze poczytala sobie tez o tesciowych i troszke odpuscila, pewnie nie na dlugo, ale dzisiaj bylo super, mimo ze od 10.30 spedziłam z nia czas az do teraz ![]()
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-04-17 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
My już po spacerku-rany! Nogi mi w dupe wchodzą
![]() ![]() Akurat słońce zaszło więc teraz bezpieczniej zostać na podwórku-bo może lunąć,takie niebo niepewne. Właśnie siedzę na ławeczce i podziwiam naturę ![]()
#2306 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chociaz nie moge powiedziec, obiady mi przynosila i kazala czasami isc sie polozyc i odpoczac. ale tez lepiej sobie radze jak jestem w domu sama, koro nawet mam przy tym wszytskim czas na wizaz " ![]()
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wiedzialam, ze bedzie z glowki, no ale nie wiedzialam ze bede widziala jak krew tryska przez igle do pojemniczka .. wymieklam ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- a najgorszze, ze pozniej tak strasznie plakal i taki byl rozzalony ... nigdy go w takim stanie jeszcze nie widzialam, szczepienia to byl tylko jeden krzyk a na raczkach sie uspooil, a tutaj nic .. czulam jakby to byla moja wina, ze taka krzywde mu zrobilam
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() swoja droga, fruwaja na Marsy, szwendaja sie po ksiezycu, bomby leca z jednego kranca swiata na drugi a ku.wa mac krew do zbadania trzeba w hektolitrach odawac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
Illusion, ja zamierzam spróbować tego z BD, choć słyszałam różne opinie, że niby tłusty i coś tam, coś tam... Na razie Ci więc nie doradzę, bo sama żadnego nie używałam póki co. Muszę kupić.
![]() Myślę, że możesz spróbować tego z Nivei, na spokojnie. ![]() My po spacerku, ale później idziemy na jeszcze jeden. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-04-17 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.