![]() |
#2281 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Dziewczyny, powiedzcie mi szczerze..
Da się połączyć w jeden tatuaż motyw psa w stylu "kreskówkowym" z kwitnącą rajską jabłonką/jej gałęzią/ (no właśnie nie wiem, jak ona miałaby wyglądać, bo też musiałaby nie być realistyczna)? Mam ochotę na oba te wzory, a nie chcę mieć ciała w porozrzucane luzem obrazki, bez ładu i składu. Wolałabym to jakoś połączyć. Pierwotnie chciałam samego psa. Od wielu lat próbuję to jakoś ugryźć i nie mogę. Teraz nadszedł czas niedługiego pożegnania, więc mam świadomość, że tatuaż raczej będzie pamiątką po zmarłym psie. To dla mnie bardzo ważny zwierzak i ważny etap w życiu. Ale z drugiej strony mam na sobie kota i sroki. Dziwnie mi być w same zwierzątka! Czuję potrzebę jakiegoś wybitnie kobiecego akcentu, dla równowagi... Pomyślałam, że kwiaty rajskiej jabłoni będą bardzo kobiece i będą też tematycznie/symbolicznie/ pasowały do "psiego aniołka". Tylko nie wiem, jak to połączyć, żeby pasowało. O nieco realistyczniejszej wersji psa myślałam przez cały ostatni rok, przeglądając zdjęcia.. I nie mogę. Nie czuję tego. Wracam więc do pomysłu sprzed 1,5 roku, żeby iść bardziej w kreskówkę, mocno uproszczoną wersję mojej suki. Ale sama nie wiem. Myślę głośno. Kreskówkowa (lub coś pomiędzy) jabłonka wyglądałaby OK? Edytowane przez Rukmini Czas edycji: 2014-04-21 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ![]() moge sie kapac po dwoch tyg...? \\
![]() |
#2283 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
svinecka jak to po dwóch tygodniach chcesz sie kapać?? :P oszalałas przeciez ci sie zmyje tatuaż!!!
![]()
#2285 |
Raczkowanie
|
Hej!
Nie wiecie może do kogo najlepiej się udać z takim wzorem? Warszawa najlepiej... |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2288 |
Rozeznanie
|
dziewczyny potrzebuje rady.
Wzór na stopie robiony był 7 lat temu,zaraz po skończeniu liceum, chciałam coś nie dużego i pomimo tego, że nie jest jakiś za piękny to bardzo go lubię. Rok temu na 25 urodziny przybyła do mnie sowa którą kocham nad życie i teraz chciałabym oba ze sobą połączyć. Uwielbiam motywy kwiatowe, duże kwiaty. Chciałabym zakryć wzór na stopie i ewentualnie zakryć ja całą natomiast musi komponować się z sową. I teraz pytanie czy muszę nastawiać się na tatuaż kolorowy, czy udało by się go zakryć czarno białym. Przy okazji robienia sowy pytałam człowieka który to robił czy moglibyśmy coś pomyśleć powiedział, że jasne, ale najpierw muszę pomyśleć co, zapłacić 150 zł i wtedy Jacek zrobi projekt.
#2289 |
Zakorzenienie
|
dziękuję ![]() przymierzam się na róże na ramieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |||
Zadomowienie
|
hue hue hue
![]() odpowiadam to zawsze osobą, które pytają mnie jaki sens, skoro ciągle robię róże ![]() a przecież mam tylko 3 ![]() Cytat:
![]() a instagrama to mam tylko po to żeby móc oglądać tatuaże - za dużo pomysłów mam od tego! Cytat:
![]() a jak do niej pisałam i opisałam swoją wizję to bardzo jej się podobała ![]() no, ale wtedy nie mogłam się jeszcze podjąć z braku kasy. myślę, że teraz zrobię ten neotradycyjny bok, a potem będę jechać po akwarele ![]() chociaż w końcu wpadłam chyba na pomysł co zrobić z plecami ![]() Cytat:
![]() i wąż. bo właśnie jeśli chodzi o plecy to wymyśliłam sobie co wygląda jakoś w moich wizjach, ale nie wiem jak na skórze - ogólnie to chcę Uroborosa (nie wiem jedynie czy bardziej węża czy bardziej smoka), chcę cytat z Wiedźmina do tego (Va'esse deireádh aep eigean), a że chcę to połączyć z moją czaszką z różą i jaskółką, to pomyślałam, że może zrobić tego Uroborosa pod spodem w ósemkę, ale żeby ogon zamieniał się w jaskółkę, która zachodziłaby mi trochę na czaszkę ![]() ![]() wszystko cacy, ale nie wiem jak to będzie z tą wisienką obok ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co wpisywać w google jeśli szukam takich tatuaży jak ma ta dziewczyna?
Edytowane przez DarkDevil Czas edycji: 2014-04-24 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
ja tez poproszę o pokazanie róż!
![]() mam zamiar sobie plecy w różach zrobić . uwielbiam motyw ![]() czarno -szare co jakiś czas czerwona miedzy tym . ale termin mam najwcześniej w styczniu ... ![]() nie nie wiem jak to mam wygladac-moja wizja nie do konca jest jasna.... ma zaczynać się nad pupą na całą szerokość ,i iśc w góre az na łopatki .... macie jakies pomysły ? bo ciężko cos znaleźć w necie -tak cos o co mi chodzi... A w ogole to niedługo ide na napis i dorobienie 3 motyla na rece .poprawa pozostałych tez będzie . Marzy mi się sowa na karku albo skrzydła .... tylko zdecydować się nie umiem .... a skrzydeł jakos nie mogę znaleźć fajnych ... Możecie poratować jakimis wskazówkami ? stronkami w necie? Ma
#2299 |
Zakorzenienie
|
Post #2143, strona 72
![]() Wklejałam zdjecie ![]() Mam jeszcze róże na plecach, boku, łydce i udzie (ale w różne motywy wplecione)
![]() |
#2300 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja chętnie pooglądam resztę ![]() właśnie nie potrafię się zdecydować czy w kolorze czy nie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Raczkowanie
|
Witajcie, czy można się dołączyć?
![]() Przeczytanie całości przekracza moje granice, ale po kilkunastu stronach muszę przyznać, że macie niesamowite tatuaże ![]() Ja dopiero "dojrzałam" do zrobienia tatuażu i chciałabym zrobić sobie właśnie taki i w tym samym miejscu: http://naszetatuaze.pl/tatuaz/6291/t...zyn-7583_4.jpg I tutaj, jako totalny laik, mam do Was kilka pytań- czy w tym miejscu bardzo boli robienie tatuażu? I jeżeli chodzi o pielęgnację to w tym wypadku lepiej spać na brzuchu? Czytałam coś o znieczuleniu miejscowym w razie w- daje ono coś czy to jest bardziej na zasadzie placebo? Pytam o ból i znieczulenie, bo moje ciało jest dość wrażliwe, a nie wiem konkretnie czego się spodziewać. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Raczkowanie
|
EmCa, dawaj róże!
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam różę
![]() ![]()
#2305 |
Raczkowanie
|
Ja mam odwrotnie.
Róże "w wazonie" kocham! ![]() ![]() A w tatuażach... owszem, są śliczne, ale bez szału jak dla mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zadomowienie
|
http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online...iu,422338.html
oczywiście musieli do reportażu wstawić osadzonego :P
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Pare moich kwiatków
![]() Nie każdej pewnie ten styl leży, ale ja chce być w traditionale i neo-traditionale wytatuowana ![]()
![]() |
#2308 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak ramiona moje ulubione ![]() przez Ciebie zastanawiam się nad kolorem od kilku dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Co do róż to te mi się mega podobają jeszcze tak przy okazji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.