![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() A co do łóżka... Nie wiesz, że im mniejsze, tym lepsze? ![]()
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
marg sama jestem "wizytowka" i nie lubię jak ktoś mówi, że takie osoby nic nie robią
![]() jest dużo obowiązków i trzeba dodać, że nie zrobisz nic tak jak chcesz, tylko w międzyczasie ciągle ktoś przychodzi, coś chce, dzwoni, pisze i w tym całym chaosie trzeba zrobić swoją robotę. nie mówię, że to jest jakaś mega trudna praca, bo są dni, że się nudzę, ale są też takie, że nie mam czasu iść do łazienki, o jedzeniu nie wspomnę. no chyba, że w Twojej firmie taka osoba nie ma żadnych obowiązków tylko siedzi, ale nie spotkałam się z czymś takim |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam, że tż wrócił do domu z psiaczkiem ![]() Mi żal mojego, całą noc chodził i szukał mojej mamy, teraz jak usłyszy, ze ktoś wchodzi to biegnie do drzwi i czeka na mamę...jak nie pojawia się to piszczy... Wiem, wiem, im mniej miejsca tym lepiej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Spoko, żeby złagodzić oczekiwanie mam jeszcze parę innych rzeczy w rękawie - już za tydzień jak wszystko dobrze pójdzie
![]() Wczoraj dwa panele gorsetu zrobiłam oglądając Miasteczko Twin Peaks - idzie zdecydowanie szybciej niż za pierwszym razem ![]() Cytat:
![]() ![]() Olejek jest mega świetny ![]() ![]() ![]() Mi brak kremu nie przeszkadza, bo wciąż eksploatuję Tołpę sprzed paru miesięcy, a do tego, co był w zeszłym ledwo zajrzałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Rain przez Ciebie chyba skuszę się na glossybox ![]() Margueri dacie radę, najwyżej będziecie spać warstwowo ![]() Tż dzisiaj rano: "Kochanie zrelaksuj się, poczytaj wizaż, pooglądaj głupie filmiki na yt (beauty guru w języku mojego męża), a ja jak wrócę z siłowni to posprzątam a potem pojedziemy na zakupy". LOVE! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
Crozee u Was dzisiaj Jarmark Świętojański na rynku - jak tam zawitasz po południu to masz szansę dostać bukiet kwiatów w ramach akcji WGRO
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Patrz, jeszcze trochę i nie tylko od BANDI będę sobie rościć prawa do korzyści finansowych za skuteczną reklamę ![]() ![]() Ten brytyjski jest pewnie sporo lepszy niż nasz, także dawaj! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tęsknię za Tobą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazwyczaj widziałyśmy się raz na pół roku, a teraz taka przerwa... ![]() Dobrze, że chociaż Frezi przyjeżdża ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Carmi ja mialam glossyboxa tutaj, ale po 3 pudelkach zrezygnowalam. Oliwkowa kredka do oczu, pomaranczowy perlowy lakier do paznokci, mini tubki z ktorych nawet ziarnka grochu nie dalo sie wycisnac... Moze teraz jest juz lepiej? Ja ich obserwuje na FB i czasami fajne sa rzeczy w tych pudelkach, ale rok temu nie byly warte nawet tych 12 funtow
#2293 |
Zakorzenienie
|
Jovi to w sumie dobrze, że właściciel pieska się znalazł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Carmi grzeczna żona z Ciebie skoro się słuchasz męża
![]() Fajnie brzmi ten glosy box ale 49 zl to jakoś szkoda mi wydać na próbki i niekoniecznie potrzebne, dobrane dobrze dla mnie kosmetyki. No ale ja mam problem z wydawaniem kasy na kosmetyki. Może to dobrze, bo i tak zostawiam jej za dużo w sklepach z ciuchami. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Hej
![]() ![]() A ją mam dzisiaj spotkanie biznesowe ![]() ![]() A apropos tęsknoty - kiedy zlot? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka ![]() 13.05.13 - Bulgotka ![]() Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2013-06-15 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Ale kochani Ci Wasi mężowie...
![]() Ja też chcę zlocik!!! Tylko mnie nie ma 13-28 lipca, więc wtedy proszę go nie robić :P
#2297 |
Zakorzenienie
|
ale macie fajnie z tymi mężami
![]() Rain, wlasnie sie zastanawialam wczoraj o co chodzi ze beda tez warzywa i owoce rozdawac :P Nawet nie wiedzialam, ze juz jarmarksie zaczyna ![]() fajne brzmi ten glossy box i kusi, ale z drugiej strony jakby nie patrzec, przez rok traci sie na to 600zł..
#2298 |
Zakorzenienie
|
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tych mężów! Oni się tacy idealni urodzili czy jakoś ich wychowalyście?
![]() ![]()
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z resztą mój Mąż stwierdził, jak razu pewnego wyraziłam wątpliwość, że stać nas, żebym sobie raz w miesiącu robiła taką frajdę z niespodzianką i testowaniem czegoś nowego. Sam też ma pożytek, bo z tych pudełek ma świetne organizery na pierdółki do gier planszowych ![]() ...poza tym nie trzeba zaraz się rzucać na subskrypcję - w tej chwili to aktualne pudełko można chyba kupić, także w tym momencie już się wie co jest w środku i czy warto na to wydać 49 zł ![]() Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2013-06-15 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
Nie mogłam się dzisiaj doczekać umycia włosów, to chore! Tak mi się ten zapach podoba
![]() A wiecie, co znalazłam dzisiaj w kremie do depilacji? KAWAŁ grubego plastiku, miał na oko 3cm długości!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
pony a maske 3minutowa juz testowałaś?
zgloś reklamacje. co to za krem? tak ku przestrodze? |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie, maska jutro! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
No żesz kurde, znowu walczyłam z kudłami, mimo odżywki!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
no, mam, jak kazdy teatr - w lato jst przerwa miedzysezonowa i wszyscy maja wolne - poza administracja bo oni maja normalnie urlop ustalany niezaleznie od repertuaru
Cytat:
![]() wrocilam z plenerow - ale super bylo - znaczy oni tam jeszcze poszli w inne miejsce ale ja musialam wracac bo do pracy na 17. Musze zaraz zrobic obiad. Ale jedna dziewczyna cudownie wygladala w tsakiej pieknej sukni i ja ja tak ladnie pomalowalam, jeszcze miala dredy do pasa i musialam jej z tego fryzure zrobic ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() jakoś mi się udało wam mniej więcej nadrobić heh
#2307 |
Zakorzenienie
|
chociaz jedna dobra wiadomosc dzis dostalam - cena naszego rejsu spadla juz o 300 funtow
![]() ![]()
![]() |
#2308 | ||
Zakorzenienie
|
O. zadowolony z zegarka
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
Byliśmy dzisiaj na mega zakupach, kupiliśmy min. paco rabanne ultraviolet women i się zakochałam. A jakie są trwałe, ciekawe ile wytrzymają ![]()
![]() |
#2309 |
MBZ♥
|
Mój Mąż też kochany
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mierzyłam fajną spódnicę w Mohito ![]() ![]() ![]() Miałam subskrypcję glossyboxa ale zrezygnowałam bo kosmetyki jednak średnie przychodziły:/ Simply oby jeszcze więcej spadła cena ![]() Carmi też tęsknię ![]() Gwizdak i gdzie się wczoraj Mąż z kotem zawieruszył? ![]() Oszek mało Cię tu! ![]() Crozee zazdroszczę jarmarku ![]() Naj udanego urlopingu ![]() Roszpunka jest cudna ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-06-15 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() ![]() Fajnych mamy chlopow na watku ![]() Kochana roszpunka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.