|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Cytat:
![]() Iwka zostało mi 10 godzin. Czyli właściwie 3 jazy. Idzie mi chyba dobrze. Ostatnio instruktor (nowy miałam z nim jedną jazdę) pochwalił mnie, że nie dam się łapać na dziwnych miejscach, stwierdził, że jestem bardzo inteligentna, bo on wszytskich tam wpuszcza w maliny
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie mega intensywnie, nie dosc ze codziennie jedziemy kogos odwiedzic (dzis mamowe imieniny) to jeszcze robia nam meble szybciej i jutro je montuja.. do tego dostalam wszystkie historie sherlockowe w jednej ksiazce i mam 1120 stron do lykniecia.. a do tego jeszcze dyra mi sie na motorze polamala (ze starego przedszkola) i troche czasu "stracilam" zeby se z nia pogadac..
a jeszcze musze zrobic karteczki do rodzicow z Pata grupy ze robimy zrzute po 5zl na dzien nauczyciela i kupimy pania cos fajnego od nas wszytkich
|
|
#2283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wiesz, na lunch ludzie jedzą śledzia z cebulą i popijają mlekiem, więc nie mnie oceniać![]() Czyli po chwilowej przyłamce wróciłaś na tory pozytywnego myślenia - bardzo dobrze ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Marta - a spać to Ty masz czas?????????
|
|
#2284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak poczytam sherlocka to tak ![]() ![]()
|
|
|
#2285 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz, że w Londynie jest jego muzeum? Osobiście je odwiedziłam i mam zdjęcie w czapce
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
kusisz
|
|
#2287 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak się Panu na bramce spodobasz (w stroju z epoki jest) to możesz jeszcze dostać fajkę
Do tego mają sklep z wszystkimi wydaniami i gadżetami. Dla miłośnika fajna gratka.
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
a to ja sie na bank spodobam!! cza sie cenic a co!!
![]() jade!
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć mój brat popija kiełbasę mlekiem prosto z lodówki i żyje
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
mój tato potrafi zapić puszkę szprotów w oleju zimnym mlekiem
i nic mu się nie dzieje....
|
|
|
|
#2291 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Odnaleźli by się tutaj Mnie trzepie jak widzę błeeee
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam nadzieje ze bedzie lepiej. bylesie nierozchorował a co do prawa jazdy...zamiar mam...boje sie chooooooooooolernie ale wiem ze zycie bez prawka to katastrofa...ale poczekam jeszcze az mały sie dobrze zaklimatyzuje w przedszkolu, zacznie jesc i siusiac bede miala spokojniejsza głowe....no i na razie nie mam kasy... ale zamiar jest....
|
|
|
|
|
#2293 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś jesteś! ![]() Mam nadzieje, że ból głowy przeszedł! Cytat:
patrząc na to jak mi wczoraj szło, to faktycznie... polski picasso ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O proszę, ale niespodzianka z tymi sąsiadkami! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzień dobry PIĄTEK!!! Oby do 16:00 ![]() ![]() to malowanie to trudne jest... czekam aż mi wyschnie, bo przeca przemalować muszę!
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Tomcio w przedszkolu. był znowu płacz rano ale w przedszkolu wszedł sam do sali zapewnie pewnie bedzie tak ze jak juz sie czegos naucze i poznam to to sie okaze ze nie taki diabeł straszny.....ale najpierw trzeba sie przełamać...no nic....sniadanko zjedzone....zmykam sprzątać
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=iwka28;43114735
[/QUOTE] Cytat:
ja byłam na Baker Street , ale w muzeum nie byłam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2296 |
|
Zadomowienie
|
Myszka - trzymam za Was kciuki!
Mój synek w już się zaadaptował. Nie wiem czy to z powodu wesołych wejsc do żłobka i magicznych słów, wierzę w Ciebie, uda sie i kocham Cię. Oczywiście wszytsko zaczerpnięte z akcji Fundacji Dzieci Niczyje, na którą natknęłam się podczas przeszukaniu całego netu jak sobie poradzić z adaptacją. Odprowadzamy go razem z mężem i codziennie się gonimy, podskakujemy i obowiązkowo jest z nim cały czas jego ulubiony piesek. Podobno jak rodzic jest wesoły, to dziecko nie odczuwa strachu. Wchodzi już sam na salę i dzieci zaraz do niego podbiegają mówiąc piesek... jak to widziałam, to naprawdę nie mogłam powstrzymać się od śmiechu. Oczywiście jak sie odwraca i na mnie spojrzy, to widzę w jego oczach wielki smutek, ale na szczęście się nie rozkleja. Jak go odbieram, to na mój widok płacze i biegnać wola ...moja mamusia.... Po chwili się uspokaja i jest dobrze. Z tego co wyczytalam, to jest normalna reakcja, bo z dziecka uchodzą wtedy wszystkie emocje związane z rozstaniem. Podczas dnia w żłobku nie płacze i to mnie najbardziej mobilizuje, że będzie dobrze. Nie myślałam, że tak fajnie on się odblokuje. W pierwszym tygodniu nawet w nocy mi nie spal dobrze, bo przeżywał te nową sytuację. było naprawdeę strasznie, ale nie stosowałam wtedy tych wesołych wejść. Poza tym przychodzil wtedy jako pierwszy i to mu też nie służyło. jak dzieci sa juz w sali, to znacznie się poprawiło. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2013-10-04 o 11:28 |
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2298 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() :bedzie piekne zobaczysz!!!!! Cytat:
wiesz w domku herbata z malinami etc.. i bedzie dobrze.. ale pamietaj ze poniedzialki sa najgorsze ![]() Cytat:
a emocje z dzieci uchodza.. i wlasnie czasem sie tak dzieje ze caly dzien super super a na widok rodzica placz ![]() fajnie ze sobie tak dzielnie radzi brawo! ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- montuja mi meble hahahahahahahaha ale halas!!!!!!!!!! bedzie dzielnicowy na bank!
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
martucha jeah!! czekamy na fotki jak umyjesz mebelki
![]() Jak mi montowali to wybylam na rower do sklepu bo przy moich krzywych scianach duzo szlifowania bylo
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko trzeba spróbować, a na prawdę nie ma się czego bać.
Moje teściowa właśnie wykupiła sobie kilka lekcji. Wczoraj zaczęła i postanowiła, że kupuje na "stare lata" samochód i będzie jeździć (prawo jazdy ma lata ale odkąd zdała egz nie siedziała za kierownicą). Podziwiam! Ale cieszę się, że tak świetnie się ogarnia.Ale powoduje ona też to, że co? ja nie będę jeździła? teściowa jeździ, a ja nie będę? no way! ![]() Martucha super! Psikam dzisiaj jak opętana. Katar chyba się rozszaleje na dobre. Mam tylko nadzieje, że mnie nie rozłoży na weekend! ![]() Bo alergia to raczej nie jest! Jeszcze 2h!!!
|
#2301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz mi sie podoba i nie bedzie az tak mega wasko jak myslalam ![]() Cytat:
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie fakt, o tym nie pomyślałam! A że okazji do wychylenia czegoś tam, będzie sporo... to teraz mi się wszystko wyjaśniło!
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko super, że Wam się udaje
![]() Dziękuje bardzo wszystkim za życzenia Ja idę się trochę położyć, bo pomimo że kaszel słabszy niż był w poniedziałek to i tak się trzyma nadal nieźle
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
iwka posprejowalam!!!!
Nie jest to 100% piekne ale cooo tam ![]() ![]() z dolu widac nie bedzie niedoskonalosci hahahahaha oto efekty
|
|
|
|
#2305 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
potem masz postanowienie z datą i realizację![]() Cytat:
bo artysta niezrozumiany sprzedaje się na pniu - krytycy boją się przyznać że nie rozumieją obrazu, a Ty im wyłożysz kawa na ławę co obraz przedstwia, oni przytakną a Ty zgarniesz kasę![]() Stacja metra też jest świetna - widziałaś? Z cieniem Sherlocka? Cytat:
Cytat:
dla Was obojga.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale mamy zdolne wizażanki!!!!!!!!
|
|
#2306 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mysia nie bój się, ja też się bałam ale jakoś poszło. A teraz już wsiadam za kółko bez strachu. Przydaje się ![]() Kliwia super. Gucia, Ana zdrówka. Mąż mi pojechał na studia... cały weekend mamy z Mają dla siebie ech...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
iwka nie
brat nas oprowadzał
|
#2309 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszukam fotek i wrzucę do k.
Metro mają fantastyczne, tylko trochę w nim ciepło
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
kompletnie nie mam czasu na wizaz, ani na nic w zasadzie... jutro ide na absolutorium, pozniej do koleżanki na ślub 30 km ode mnie a do tego wszystkiego w niedziele wyprawiam moje urodziny, meza imieniny i absolutorium ![]() Gucia prosiła o menu wiec podaje Kawa, tort, tarta jabłkowa mojej roboty, 2 rodzaje babeczek mojej roboty - jedne serowe z konfiturą, drugie czekoladowe z konfiturą i orzechami patery z owocami zimne - gyrosy, salatka jarzynowa, nuggetsy na salacie lodowej i ogorku z sosem czosnkowym, tortilla zawijana z lodową, szynką, serami - almette - rozne smaki, wedliny do przegryzki, galaciki - mojej roboty, pieczywko na cieplo bedzie karkowa na soli z musztarda francuska(nie wiem czy slyszalyscie o tym przepisie, ale sama nie wierzylam, kilo karkowki ukladacie na kilogramie soli, smarujecie musztarda francuska - ta z gorczyca i to wszystko pieczecie przez 1,5h w piekarniku w 180 stopniach NICZYM WIECEJ NIE PRZYPRAWIACIE - mega pyszna, soczysta, mieciutka, sprawdzona )do tego 2 sosy, pieczarkowy i duński na zimo, do tego na cieplo beda krwawe ziemniaczki z mozarella przepisu nigelli i zastanawiam sie nad lasagne jeszcze także widzicie ile mam roboty... impreza na 20 osob, najblizsza rodzina, rodzice, rodzenstwo... do tego od ponad tygodnia walcze z przeziebieniem mleko z czosnkiem i miodem, piwo grzane z miodem, grzańce winne - wszystkiego probowalam, do tego jakies gripexy, flucontrole i co dalej zakatarzona zasmarkana, do tego zaczelam kaszlec.. cudownie jesień - a w zasadzie zima bo w nocy na minusie ![]() bede ciocia, moja bratowa jest w drugiej ciazy, na maj ma termin - moj chrzesniak - jej syn jest 2,5 miesiaca mlodszy od Oli
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

ale wiesz, na lunch ludzie jedzą śledzia z cebulą i popijają mlekiem, więc nie mnie oceniać

Odnaleźli by się tutaj

dla Was obojga.