Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-16, 17:41   #2281
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
monikao ja mam maseczki cosmetic warrior i love lettuce.

Ola a w jakim sklepie je kupiłaś ? i ile kosztowały - one sa w tubce czy w saszetce ?
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 18:23   #2282
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Lala, ja tez kupilam dzis Lusha Ultra Bland, bo nie moglam sie oprzec (mialam wziac ten mniejszy na probe, ale nie moglam sie oprzec i wzielam 100ml, zreszta przeciez to czysta oszczednosc, 100ml wychodzi taniej niz 45 ) i maseczke Brazened Honey, ktora doradzila mi konsultantka, bo ja sama przy nich glupieje. Miala byc ta Magnaminty, ale ze mam od Oli juz jakas mietowo (ktora jest naprawde niezla, oprocz uczucia smarowania sie pasta do zebow) to wybralam cos z tych Fresh (Magnaminty jako jedyna z maseczek ma konserwanty i mozna ja uzywac przez 4 miesiace). B.H. ma oddeteksowac, zrelaksowac i oczyscic skore. Czy tak sie stanie, bede Was informowac na bierzaco
Stary 2008-03-16, 21:35   #2283
Olaola
Zadomowienie

Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Nawet nie wiedziałam, że zaczęli produkować Ultrabland w pojemności 100ml Toż to gigant!
O Brazened Honey informuj, Bee, bo ja się też nad nią zastanawiam Od nawału pracy (w większości w mało socjalnych godzinach) i ślęczenia nad książkami na uczelnię, moja cera jest trochę "zestresowana". Także dawaj znać, czy B.H. faktycznie coś na to pomaga
Cieszę się, że maseczka Queen Helene Ci przypadła do gustu - na amerykańskich forach zbiera same pochwały.

Sysuniu, kosmetyki Lush można kupić tylko w firmowych sklepach Lush - zajrzyj na www.lush.co.uk żeby znaleźć najbliższy Ciebie sklep.

Żmijko, nie widziałam Eco Cosmetics w Anglii "na żywo", ale można znaleźć ich produkty on-line. Na przykład tutaj: http://www.bioforceshop.co.uk/collec...ollections/eco. Mój ulubiony krem to ten:
http://www.bioforceshop.co.uk/produc...turising_cream
Niestety ceny są w porównaniu do polskich mocno zawyżone, zajrzyj sobie na stronę http://www.ekologiczny.pl/x_C_Dz__P2_136010014.html... No ale cóż zrobić. Mam nadzieję, że trochę pomogłam
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 22:17   #2284
Zmijka
Zakorzenienie

OlaOla dzięki za namiary, chyba jak bede w Polsce to sobie zamówię
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 01:56   #2285
Olaola
Zadomowienie

Nie ma problemu krem ma fajne recenzje na KWC, także to nie tylko moja opinia buziak.
Stary 2008-03-17, 12:14   #2286
Beekeeper
Zakorzenienie

Dziewczyny, a jak jest z zakupami (wszelakimi) na Heathrow? Lece stamtad za 3 dni i zastanawiam sie czy bede miala okazje kupic cos przyzwoitego i przede wszystkim - czy bede miala na to czas, bo slyszalam historie o tych monstrualnych kolejkach do wylotow i troche sie obawiam... Ostatnio lecialam z East Midlands (uhh, jak ja nie cierpie tego lotniska!) i mimo, ze bylam 1h przed wylotem w kolejce, to do samolotu ledwo co zdarzylam, 2 minuty i by polecieli beze mnie (boszzz, co za stres...)
Z drugiej strony niedawno otworzyli na Heathrow nowy terminal, wiec moze juz sa mniejsze kolejki, ktos wie moze?
Stary 2008-03-17, 13:40   #2287
Beekeeper
Zakorzenienie

Pamietam, ze ktoras z Was tez stosowala kosmetyki Pout, nieprawdaz? Jestem ciekawa tego oto podkladu Radiant Foundation, wyglada ze to dokladnia to, czego szukam. Macie z nim jakies doswiadczenia?
http://www.makeupalley.com/product/s...n_/Pout/Liquid

I moze Tinted Moisturizer jeszcze wydaje sie ciekawy http://www.makeupalley.com/product/s...ed_Moisturizer
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg RadiantFoundationDark07_zm.jpg (15,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TintedMoisturiser_zm.jpg (27,0 KB, 5 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-18, 08:50   #2288
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

boze jakie wy fajne rzeczy macie
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 09:44   #2289
olka_222
Zakorzenienie

spodobał mi się ten Lush... Nie wiecie ile razy w tygodniu można stosować ich maseczki? Bo ja co drugi dzień na zmianę dwie stosuje. W końcu są natturalne to chyba nie zaszkodzi..? Po rozczarowaniu różnymi firmami i takimi jak Estee lauder, Cliniuqe, la roche posay i innymi wysokopółkowymi, oraz tymi z niskiej półki (eris, under 20) dam szansę tym kosmetykom naturalnym...

olaola czy tylko ta firma ma kosmetyki eco? Może znacie jeszcze jakieś inne?
Stary 2008-03-18, 10:01   #2290
Olaola
Zadomowienie

Olka, firm oczywiście jest mnóstwo. Nie bardzo mam teraz czas na pisanie, ale tak na szybko polecam gorąco Avalon Cosmetics, do kupienia onlline i w niektórych sklepach ekologicznych. Poza tym Tesco ma linię kosmetyków bnatural; nie sprawdzałam składu kremów, ale mam maseczkę Radiance Mask - dobry skład i takież działanie. Oczywiście też bardzo przystępne ceny.
Poza tym z rzeczy dostępnych w Anglii przychodzą mi do głowy: Jason (http://www.jason-natural.com/), Lavera, J. Malki (choć co do "naturalności" tej firmy nie jestem pewna, nie sprawdzałam), Weleda, Dr Hauschka... to tyle na szybko.

Co do firm takich jak Body Shop czy L'Occitane... no cóż, tyle w tych kosmetykach natury, co w produktach Eris, mniej więcej . Ale reklama dźwignią handlu.

Ja osobiście najbardziej lubię Avalon i Lush, no i Eco Cosmetics.

EDIT: aha, Ola, jeszcze jedno - co do tego "w końcu są naturalne to chyba nie zaszkodzi" . Nie daj się zwieść, kosmetyki naturalne mogą też uczulać, podrażniać, itd. Np częste stosowanie maseczek glinkowych może wysuszyć. Poza tym często olejki eteryczne i wyciągi z roślin są dość silnymi alergenami. Wszystko zależy od skóry, ja bym nie przesadzała z częstotliwością stosowania, ale wypróbuj na sobie - jeśli wszystko jest ok, to czemu nie. Tak tylko przypomina mi się, że podrażniło mnie "mydełko" do mycia buzi Lusha Fresh Farmacy, które z kolei mojej przyjaciółce bardzo służy.
Stary 2008-03-18, 10:47   #2291
ananke_2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
Pamietam, ze ktoras z Was tez stosowala kosmetyki Pout, nieprawdaz? Jestem ciekawa tego oto podkladu Radiant Foundation, wyglada ze to dokladnia to, czego szukam. Macie z nim jakies doswiadczenia?
http://www.makeupalley.com/product/s...n_/Pout/Liquid

I moze Tinted Moisturizer jeszcze wydaje sie ciekawy http://www.makeupalley.com/product/s...ed_Moisturizer
Mysle tez nad podkladem, ale niestety firma Pout juz nie istnieje. Zostala wykupiona przez jaks koncern kosmetyczny, ktory zadecydowal ja zamknac jakos w grudniu ub. roku. Kosmetyki sa dostepne na e-bay, ale nie bardzo jest jak sprawdzic odcienie A wczoraj udalo mi sie kupic 2 blyszczyki Pout Plump w malej drogerii po €9.95 kazdy

Cytat:
Napisane przez Joanna Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy zamawiacie kosmetyki na strawberrynet.com?na forum 'pytania do wizazystki'jest caly duzy watek o zakupach z tej stronki tyle,ze wszyscy kupuja z Polski.Interesuje mnie jak to jest z clem gdy paczke wysylaja do UK...dziewczyny pisza,ze w Polsce to jak ruletka..czasami paczki zatrzymuja do oclenia a czasami dochodza szybciutko bez problemu.Bardzo bede wdzieczna za odp.jak to wyglada w UK?
Ja mieszkam w Irlandii i zamowilam juz kilkanascie rzeczy. Wszystko doszlo bez problemu, ale trwa to bardzo dlugo - to raczej wina irlandzkiej poczty. Nigdy nie musialam placic cla i mam nadzieje, ze tak bedzie dalej

ananke_2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-18, 10:52   #2292
olka_222
Zakorzenienie

będę musiała się bardziej rozeznać w tych kosmetykach.. Poczytać może cos na KWC będzie, no i na biochemiii urody może ktoś zgłosił jakiś kosmetyk tych firm do analizy. Dzięki Ola za informacje
Stary 2008-03-18, 11:04   #2293
Olaola
Zadomowienie

Nie ma problemu
Stary 2008-03-18, 16:51   #2294
Beekeeper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Olka, firm oczywiście jest mnóstwo. Nie bardzo mam teraz czas na pisanie, ale tak na szybko polecam gorąco Avalon Cosmetics, do kupienia onlline i w niektórych sklepach ekologicznych. Poza tym Tesco ma linię kosmetyków bnatural; nie sprawdzałam składu kremów, ale mam maseczkę Radiance Mask - dobry skład i takież działanie. Oczywiście też bardzo przystępne ceny.
Poza tym z rzeczy dostępnych w Anglii przychodzą mi do głowy: Jason (http://www.jason-natural.com/), Lavera, J. Malki (choć co do "naturalności" tej firmy nie jestem pewna, nie sprawdzałam), Weleda, Dr Hauschka... to tyle na szybko.

Co do firm takich jak Body Shop czy L'Occitane... no cóż, tyle w tych kosmetykach natury, co w produktach Eris, mniej więcej . Ale reklama dźwignią handlu.

Ja osobiście najbardziej lubię Avalon i Lush, no i Eco Cosmetics.

EDIT: aha, Ola, jeszcze jedno - co do tego "w końcu są naturalne to chyba nie zaszkodzi" . Nie daj się zwieść, kosmetyki naturalne mogą też uczulać, podrażniać, itd. Np częste stosowanie maseczek glinkowych może wysuszyć. Poza tym często olejki eteryczne i wyciągi z roślin są dość silnymi alergenami. Wszystko zależy od skóry, ja bym nie przesadzała z częstotliwością stosowania, ale wypróbuj na sobie - jeśli wszystko jest ok, to czemu nie. Tak tylko przypomina mi się, że podrażniło mnie "mydełko" do mycia buzi Lusha Fresh Farmacy, które z kolei mojej przyjaciółce bardzo służy.
wow, Olu, nie wiedzialam, ze jestes taka rozeznana w kosmetykach naturalnych!
O Jasonie to nawet nie slyszalam… A co z Kiehls albo Burt’s Bees?
Stary 2008-03-18, 17:30   #2295
Sysunia_d
Zakorzenienie

Olaola dziękuje za informacje
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 19:07   #2296
Olaola
Zadomowienie

Bee, w większości takich od około dwóch lat używam, więc trochę się nauczyłam . Kiehl's i Burt's Bees jak najbardziej - lubię bardzo BB, trochę ciężko je dostać, ale jest sklep internetowy http://www.myburtsbees.co.uk/... strasznie mnie kusi peeling, o ten:
http://www.myburtsbees.co.uk/proddet...burtscitrusfac
Wygląda tak pysznie

EDIT: hmmm, tak się właśnie zastanawiam nad Kiehl's - jako że sama nigdy nie używałam, tylko czytałam o tych kosmetykach. Myślę właśnie, czy to przypadkiem nie jest marka typu aptecznego, a nie naturalnego

Edytowane przez Olaola
Czas edycji: 2008-03-18 o 22:20
Stary 2008-03-18, 20:31   #2297
olka_222
Zakorzenienie

czy mówicie o tej firmie? http://uk.strawberrynet.com/productD...44499&goChar=K

macie gdzieś skład jakiegoś kosmetyku tej firmy?

EDIT: a tak w ogóle to napiszcie co poleciłybyście (bo sprawdziłyście na sobie) do suchych i zniszczonych rąk, oraz krem do cery tłustej i trądzikowej. Coś co przynosiłoby efekty. Chyba że macie coś co wam nei podeszło i chciałybyście wymianke zrobić.

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2008-03-18 o 20:52
olka_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 21:49   #2298
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

Hmmm...a możecie mi powiedzieć,czy te naturalne kosmetyki są lepsze od zwykłych? Olaola na pewno masz porównanie
Stary 2008-03-18, 21:55   #2299
Olaola
Zadomowienie

Kuseczko, szczerze mówiąc to wszystko zależy od skóry, dla mnie są lepsze również z tego powodu, że wychodzę z założenia, iz nie ma co pchać aż tylu chemikaliów na skórę, skoro jest możliwość ich uniknąć. U mnie spisują się lepiej niż wiele "nienaturalnych" , ale tak samo, jak z nimi, można się tu przejechać - wszędzie znajdą się udane i nieudane produkty. Generalnie jednak uważam, że jest wiele świetnych naturalnych kosmetyków, na przykład kremy się nie rolują, bo po prostu nie ma w nich składników takich jak silikony itd., które by to powodowały .
Wiele też zależy od tego, jak Twoja skóra reaguje na naturalne oleje, mnie zapycha parafina ciekła, ale oliwa z oliwek nie rusza mnie nic a nic, wręcz przeciwnie

Oj widzę, że niechcący stałam się ekspertem

Olka, tak, to właśnie Kiehl's, o której to firmie wspomniała Bee
Co do pytania o krem, ja mam cerę mieszaną (w stronę normalnej), więc nie bardzo mam jak odpowiedzieć na Twoje pytanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-19, 08:33   #2300
olka_222
Zakorzenienie

olaola no niestety wygadałaś się to teraz radź

no co do doboru kremu do cery faktycznie mi nie pomożesz.

Ale może masz z tych wymienionych wszystkich firm jakiegoś ulubieńca. Którąś z nich może darzysz bardziej zaufaniem niż inne?
Stary 2008-03-19, 17:13   #2301
Beekeeper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak jest z zakupami (wszelakimi) na Heathrow? Lece stamtad za 3 dni i zastanawiam sie czy bede miala okazje kupic cos przyzwoitego i przede wszystkim - czy bede miala na to czas, bo slyszalam historie o tych monstrualnych kolejkach do wylotow i troche sie obawiam... Ostatnio lecialam z East Midlands (uhh, jak ja nie cierpie tego lotniska!) i mimo, ze bylam 1h przed wylotem w kolejce, to do samolotu ledwo co zdarzylam, 2 minuty i by polecieli beze mnie (boszzz, co za stres...)
Z drugiej strony niedawno otworzyli na Heathrow nowy terminal, wiec moze juz sa mniejsze kolejki, ktos wie moze?
przypominam sie
Stary 2008-03-19, 20:05   #2302
karolinkamalinka
Zadomowienie

Dziewczyny czy orientujecie się może, czy w UK można kupić kosmetyki Avene gdzieś poza siecią Boots ??? W Bootsach jest bardzo mały wybór
karolinkamalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 10:10   #2303
styska
Rozeznanie

Hej!! Mam pytanko do dziewczyn,które stosuja tą maseczke Clinique 15 minutes tournaround. Mianowicie jakich efektów sie doczekałyscie i po jakim czasie i ile razy ja w tyg stosujecie. Ja uzywam ja od 4 tygodni raz w tyg, nie wiem czy za malo, po 15 min scieram ja pierw palcami jak w instrukcji i spyia sie wtedy takie "wióry" jak przy uzyciu gumki do zmazywania, a potem zmywam wodą. Może ja cos zle robie, bo efektów nie widze żadnych procz gładkiej buzi po maseczce, no ale to prawie każda potrafi. Dzięki z góry za odpowiedz.
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 10:40   #2304
Olaola
Zadomowienie

Stysko, ja mam rozjaśnioną, wygładzoną twarz (rozjaśnioną głównie po maseczce, gładką przez kilka dni), nie ma wyprysków i moje (naturalnie niewielkie) pory są zmniejszone. Stosuję czasem 2, czasem 1 raz w tygodniu.

Olka: moje ulubione to Avalon Organics i Lush. Ale jest tyyyle rzeczy, których nie próbowałam! Na pewno jest więcej dobrych firm.

Bee, niestety nigdy nie leciałam z Heathrow, więc nie pomogę . Jak tam Brazened Honey?
Stary 2008-03-20, 17:24   #2305
CzarnyElf
Zakorzenienie

Ja mam troche doswiadczen z naturalnymi kosmetykami o ktorych rozmawiacie:

Burt's bees-niewiele z tej firmy przypadlo mi do gustu-kosmetyki te sa b tresciwe (kremy) i zawieraja duzo olejkow aromatherapy ktore moga podraznic b wrazliwa skore.Obecnie z tej firmy uzywam tylko sztyftow do ust nawilzajacych.kiedys mialam puder do twarzy transparentny tej firmy-byl swietny.jednak podklad kremowy mnie strasznie zapchal-zaluje bo odcien byl idealny.Testowalam tez szampony i odzywki ale zawsze mialam po nich poplatane wlosy i podrazniona skore glowy.W wielu produktach tej firmy jest wosk pszczeli ktory moze dzialac zapychajaco.

Avalon Organics- z tej firmy lubie tylko balsam nawilzajacy,dosyc fajny tez byl peeling eznymatyczny-w wiekszosci tych kosmetykow jest jednak lawenda ktora chyba mnie podraznia-nie polecam toniku do skory wrazliwej-niestety strasznie mnie podraznil i wysuszyl.

Jason's natural cosmetics-chyba najlepiej mi przypadly do gustu kosmetyki tej firmy-polecam zel do mycia twarzy z vit C i szampony.

Z firm Organics lubie My Chellie i Aubrey Organics.Ale tez nie wszystkie produkty .
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 17:33   #2306
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Bee, w większości takich od około dwóch lat używam, więc trochę się nauczyłam . Kiehl's i Burt's Bees jak najbardziej - lubię bardzo BB, trochę ciężko je dostać, ale jest sklep internetowy http://www.myburtsbees.co.uk/... strasznie mnie kusi peeling, o ten:
http://www.myburtsbees.co.uk/proddet...burtscitrusfac
Wygląda tak pysznie

EDIT: hmmm, tak się właśnie zastanawiam nad Kiehl's - jako że sama nigdy nie używałam, tylko czytałam o tych kosmetykach. Myślę właśnie, czy to przypadkiem nie jest marka typu aptecznego, a nie naturalnego

Mialam ten peeling BB(z tego co pamietam probke).Nie przypadl mi do gustu ze wzgledu na raczej intensywny zapach i dyskomfort w nakladaniu i uzywaniu(byl strasznie kleisty i tresciwy).Nie czulam ze mam czysta twarz po jego uzyciu-musialam 2 razy zmywac zelem.Ale pewnie by sie nadal dla cer b suchych,niewrazliwych.Ja jestem uczulona na fragrance takze raczej musze szukac kosmetykow bezzapachowych.
Stary 2008-03-20, 18:40   #2307
styska
Rozeznanie

Cytat:
Stysko, ja mam rozjaśnioną, wygładzoną twarz (rozjaśnioną głównie po maseczce, gładką przez kilka dni), nie ma wyprysków i moje (naturalnie niewielkie) pory są zmniejszone. Stosuję czasem 2, czasem 1 raz w tygodniu.
Dziękuje bardzo za odpowiedz,tak więc cierpliwie czekam na efekty, moze za szybko bym je chciala widziec
styska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-20, 18:40   #2308
Olaola
Zadomowienie

Elfie, uuu, to trochę mnie zmartwiłaś tym peelingiem... w takim razie w ciemno nie będę kupować, może gdzieś "na żywo", a nie przez internet, zobaczę i wtedy sama zadecyduję, czy kupić.

Co do toniku lawendowego Avalonu, mi bardzo pasował - świetnie czyścił buzię, nie ściągał, nie była wysuszona. Ale masz rację, że jest dość mocny. Jednak żadnych podrażnień u mnie nie było, mimo że moja cera czasem lubi się uwrażliwić (od dłuższego czasu jednak nie mam z nią problemów). Ja uwielbiam lawendę, i jako składnik kosmetyków, i jej zapach i w ogóle wszystko, co lawendowe

Zapomniałam wymienić firmę Aubrey - mam maseczkę nawilżającą, którą kupiłam w moim sklepie ze zdrową żywnością i średnio mi pasuje... jakoś nie czuję tego wyjątkowego nawilżenia, maseczka jest BARDZO lekka - ale może moja skóra po prostu tego nie potrzebuje?

Stysko, nie ma za co . Może spróbuj stosować maseczkę dwukrotnie w ciągu tygodnia, i potrzymaj ją dłużej niż przepisowe 15 minut. U mnie nie ma żadnych podrażnień, a wydaje mi się, że efekt wtedy jest lepszy. Maseczka też porządniej zastyga, więc troszkę łatwiej ją zetrzeć z buzi . Raz czy dwa przetrzymałam jakieś 40 minut bo zagapiłam się w telewizję, i było miodzio .
Stary 2008-03-20, 18:58   #2309
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Elfie, uuu, to trochę mnie zmartwiłaś tym peelingiem... w takim razie w ciemno nie będę kupować, może gdzieś "na żywo", a nie przez internet, zobaczę i wtedy sama zadecyduję, czy kupić.

Co do toniku lawendowego Avalonu, mi bardzo pasował - świetnie czyścił buzię, nie ściągał, nie była wysuszona. Ale masz rację, że jest dość mocny. Jednak żadnych podrażnień u mnie nie było, mimo że moja cera czasem lubi się uwrażliwić (od dłuższego czasu jednak nie mam z nią problemów). Ja uwielbiam lawendę, i jako składnik kosmetyków, i jej zapach i w ogóle wszystko, co lawendowe

Zapomniałam wymienić firmę Aubrey - mam maseczkę nawilżającą, którą kupiłam w moim sklepie ze zdrową żywnością i średnio mi pasuje... jakoś nie czuję tego wyjątkowego nawilżenia, maseczka jest BARDZO lekka - ale może moja skóra po prostu tego nie potrzebuje?

Stysko, nie ma za co . Może spróbuj stosować maseczkę dwukrotnie w ciągu tygodnia, i potrzymaj ją dłużej niż przepisowe 15 minut. U mnie nie ma żadnych podrażnień, a wydaje mi się, że efekt wtedy jest lepszy. Maseczka też porządniej zastyga, więc troszkę łatwiej ją zetrzeć z buzi . Raz czy dwa przetrzymałam jakieś 40 minut bo zagapiłam się w telewizję, i było miodzio .

Najlepiej zdobadz probke przed zakupem tego peelingu-niewiem moze Tobie bedzie odpowiadal-ja mam zupelnie inna skore.Widzisz Tobie przypasowal tonik Avalon-ja zaraz po nalozeniu mialam czerwona skore a potem pojawilo sie przesuszenie i wypryski.

Co do Aubrey-ja chwale sobie olejek rozany tej firmy.Probowalam natomiast kremowego mleczka do mycia tej firmy i koszmar-strasznie zajezdzalo alkoholem-musialam zwrocic.

Kazdemu pasuje co innego
Stary 2008-03-22, 01:05   #2310
A.S.
Rozeznanie

Talking Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Witam serdecznie!
Sledze watek w miare wolnego czasu bo wiem,ze zawsze znajde tutaj jakies ciekawe sugestie i propozycje kosmetykowe
Mam pytanie,czy kupowalyscie kosmetyki clinique na ebay???
Czy macie jakis sprawdzonych sprzedawcow?
Bardzo prosze o pomoc niechce trafic na podrobke.
A.S. jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości