|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Cytat:
Cytat:
A odnosnie twojego postu- mialam na mysli, ze nie kazde dziecko ma nieograniczony dostep do slodyczy, i ze nie o takich sytuacjach pisalysmy, bo to ze problem z otyloscia jest to wiadomo. Ale mialam dzis przygode... ![]() Ide nadrobic. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- debesciara oby z corcia bylo juz tylko lepiej ![]() Vegetka gratuluje synka ![]() robaczek gratuluje corci ![]() Mi tez dokucza spojenie, ale w sumie nie wiem jak jest dziecko ulozone, moze tez mnie rozpycha na dole, gdzies sie musi chowac skoro brzuch taki maly ![]() A wagowo twoja corcia chyba nie taka duza, moj na polowkowym mial 481g ![]() wiewiorka witaj, gratuluje corci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
No nadrobilam choc ciezko bylo. Co do slodyczy to mam zamiar dawac rozwaznie, do 3 roku wolalabym nie dawac wcale tych kupnych,planuje robic ciasta czy ciastka wlasne, galaretki z owocami. Zobaczymy jak to wyjdzie nie mam zamiaru tez sama czestowac dziecka typu choc mama da ci cukierki,niech samo o nie sie upomni. Tez kategorycznie zabraniac nie bede zeby pozniej nie bylo efektu psa spuszczonego ze smyczy. Wiadomo slodycze nie sa zdrowe ale tez nie mam zamiaruvrobic cyrku jak sie maly u cioci ciastkiem poczestuje. Tutaj zgadzam sie ze slodycze to czesc dziecinstwa bo chocby taka drobnostka jak objadanie cukierkow z choinki za gowniarza,prawie kazdy wspomina to z sentymentem. Ze slodyczami latwo przesadzic jak ze wszystkim zreszta ale przesadzic mozna w jedna albo druga strone. Bo rowniez ze zdrowego odzywiania mozna zrobic terror.
O matka ja sama i 70 gosci czy to mozliwe? Moze zrobie sobie teatr jednego aktora haha scena moja Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2014-03-04 o 23:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny, melduje sie ze sporym opoznieniem. U mnie wszystko w porzadku. Postaram sie was troche nadrobic. Mam juz wybrane imie dla malej, bedzie Oliwia. I po chwale sie moim brzuszkiem. Mam nadzieje ze nie wyswietli sie ogromny bo pisze z tel.
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
#2284 |
Zakorzenienie
|
ecencia śliczne foto!
![]() A ja już nie mogę spać ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 05:13 ---------- Dziewczyny wstawać! Obowiązki wzywają! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie małe zakupy na allegro tak mnie wkręciłyście ![]() ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Ecencia ślicznych brzusio ![]() Edytowane przez svelta Czas edycji: 2014-03-05 o 05:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ecencia, piękny brzuszek ![]() Celebrinfea, no pogoda nie zachęca nawet do otwierania oczu ![]() ![]() dzisiaj będzie mnie mało z Wami, bądźcie łaskawe i nie naprodukujcie 10 stron ![]() ![]()
![]() |
#2288 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() zbieramy się z Młodym do przedszkola/ Muszę się przyznać, że dzisiaj pierwszy raz obudziłam się w nocy strasznie głodna i musiałam sobie zrobić kanapkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Raczkowanie
|
Svelta
Tak to sportowy z triumpha. Fajny bo normalnie ma na plecach zapiecie i porzadnie trzyma. A moj najnowszy zakup stanikowy to biustonosz z firmy ava linia plus size. Jestem nim zachwycona dlatego polecam. Bardzo dobrze trzyma dosc dyzy biust obecnie (75f) ladnie modeluje i cena znosna bo okolo 70zl. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371d5ldcbot.png Edytowane przez ecencia Czas edycji: 2014-03-05 o 06:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Witam się rano ![]() Wstałam przed 8 , bo wybieram się posypać głowę popiołem ![]() A jutro czas wrócić do pracy po L4, i mam zagwozdkę bo w poniedziałek mam wizytę u endokrynologa, już przekładaną od roku... i trochę mi głupio bo lewo wrócę z l4 a już muszę powiedzieć że w poniedziałek mam wizytę u lekarza... i teraz nie wiem czy zwolnią mnie wcześniej bo pracuję od 14-18:30, a wizytę mam o 17 czy wziąć znowu l4 na ten dzień, chociaż wolałabym nie... Nie mam możliwości pójść w inny dzień, bo lekarz przyjmuje tylko w poniedziałki od 15-17 czyli w takich godzinach jak pracuję...
![]() |
#2291 |
Rozeznanie
|
dzień dobry! kochane prześlijcie mi dzisiaj trochę mocy, bo mam niemoc totalną, czuję się jakbym miała wszystko z betonu
![]() ![]() ![]() ecencia śliczny brzuszek! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po badaniach krwi, wcinam śniadanko, a na 10 do kościoła. Masakra jak mnie ręka boli po wkłuciu ![]() No i we wtorek wizyta u endokrynologa, ciekawe co tam się dzieje po lekach ![]() Zaraz poczytam.
#2295 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek
![]() Melduje się znowu niewyspana. Ja nie wiem co się dzieje o godzinie 4 ![]() ![]() We Wrocławiu jest troszkę słońca, więc zamierzam to wykorzystać i iść pospacerować zanim się zachmurzy ![]() sunfire ![]() bambusiek ![]() Co tutaj tak cicho?
Olinek ![]() Edytowane przez Yuza Czas edycji: 2014-03-05 o 08:03 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Dziś zaczynamy 6 miesiąc ciąży. Wow! Ale szybko minęło. Obym tak dobrze jak teraz czuła się do końca ciąży. Dzień dobry mamuśki. Eydrith, właśnie zajadam kanapki z serem białym i dżemorem - dooobre! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Yuza, około godziny 4 zmienia się ciśnienie. Wtedy też bardzo często dochodzi do zawałów i zgonów. Wiem, wiem, może babom w ciąży nie powinno się pisać o takich rzeczach, no ale tak jest
![]() ![]()
![]() |
#2299 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie, ja dziś w doskoku bo tż ma wolne
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zadomowienie
|
Byłam na pobraniu krwi kurde a dziś środa popielcowa moherowe berety się pchały aby tylko zdążyć do kościoła normalnie katastrofa dobrze że pielęgniarka jest moją dobrą kol bo inaczej bym czekała jeszcze 2godz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Rozeznanie
|
Mamcie, mam sprawę. Wiem, że listy wyprawkowe są na pierwszej stronie, ale chciałabym się upewnić. Chodzi mi typowo o rozmiar 62. Jak długo dziecko ponosi taki rozmiar? Bo nie wiem ile sztuk ciuszków pokupować...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
zapomniałam że dziś popielec ... hmm w sumie rzadko chodzimy do koscioła więc pewnie dzisiaj też nie pójdziemy...
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
znajoma z klubu urodziła dziecko 52 i mowi że w niektórych 50 ich dziecko pływało, więc nie ma reguły, pisała też że na początku nie mogła dopasować pieluszek bo dziecko małe i potrafiła przebrać dziecko 3-5 razy w ciągu dnia bo pieluszka przepusciła. My mamy trochę lepiej bo będziemy rodzić w lato więc szybciej nam ciuszki wyschną. a jak piszesz o komplecie to co masz na myśli?? np body i półśpiochy, pajac, kaftanik i śpiochy - bo to niby masz 3 zestawy ciuszków do ubrania. Czy chcesz kupić 6 body, 6 kaftaników, 6 półśpiochów, 6 pajacy, 6 śpiochów?? to tylko przykład bo niektórzy nie używają w ogóle śpiochów tylko same pajace, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zadomowienie
|
nie musisz mieć wiele jak się urodzi to sama zobaczysz jaki rozmiar pasuje i w razie w po prostu dokupisz bo jak będzie większe to większa liczba ci się przyda 68 a nie 62 a jak mniejsze to 62 ponosi dłużej to właśnie jest prawdziwa loteria
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Wtajemniczenie
|
Witam się porannie
![]() ![]() ![]() Miłego dnia mamusie ![]() Ecencia śliczny masz brzusio ![]() Nautiz 6 miesiąc to już poważnie brzmi , jak powiedziałam mojej mamie to zrobiła oczy jak 5 złotych że to już ![]() Sunfire przesyłam Ci moją resztkę mocy ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem jak to wyjdzie w praktyce bo będzie lato. Ogólnie z opinii znajomych, dużo z nich nie lubi śpiochów, wygodniejsze są pajace, ale to zależy od człowieka. Tu powinna wypowiedzieć się mama która ma dzidziusia bo ja to tylko wiem w teorii Edytowane przez malwiska Czas edycji: 2014-03-05 o 08:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Wtajemniczenie
|
Cześć z ranka
![]() Bo mały wczoraj po poludniu i w nocy upodobał sobie mój żoładek i tak mnie nasuwał że w nocy z 5 razy wstawałam żeby się przesunoł a on konsekwentnie spowrotem ehhh... Ale już się przesunoł ![]() ![]() Ecencia a wygodnie ci w tym staniku? Bo jak kupiłam sobie sportowy biustonosz to strasznie uciska mnie na brzuch mam duży biust i straszny problem z dobraniem biustonosza bo albo mi się z wpija w brzuch albo w żebra.... Ładny brzuszek mój przy twoim to mi się duży wydaje strasznie Malwiska...a z jakiej dzielnicy jestes bo ja z Ursusa? Mój tż poszedł kołyskę robić dla małego ![]() ![]() Mały też często kopie o 5 nad ranem taki ma styl ja ruchy czuje od 16 tygodnia...teraz to juz sa kopniaki niezłe ![]() Też mam problemy z kręgosłupem i zobaczymy jak się to rozwinie to może też bedzie cc...ale to pewnie wyjdzie w trakcie ![]() A co do słodyczy to wszystko trzeba wypośrodkować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też budzę się w okolicach godziny 4 a w tej nocy to już wyjątkowo nie mogłam usnąć. Strasznie zaczęły mi nogi cierpnąć i rzucałam się z boku na bok. Masakra. A teraz siedzę i czuję się strasznie słaba....chyba zmiana pogody daje dodatkowo w kość.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.