![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Kubuś napił sie z pstryczka
![]() ![]() ![]() Pił, czujecie!? P.I.Ł.!!! wychlał 1/4 kubka na raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny!!
Brawa dla Darii, Domci i Oliwki za chodzenie oraz dla Kubusia-juz-nie-wielblada |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny, buziak od choruska ale tylko wirtualny bo to oddzial zakazny
![]() ![]() Deli kochany piesek, to jest Idefix? ![]() Pstryczku brawka dla małego spryciarza! Meneq no to Wasze zdrowie ![]() Wszystkiego najlepszego kobiety, dużo radości i samych sukcesów! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Jestesmy u t.
I zaraz mnie krew zaleje ... ![]() Wysłane z mojego GT-I8160
#2285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo okaże sie zaraz ze tylko Julek nie umie pic z nuekapkow Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2286 | ||
Zakorzenienie
|
Wypralam dywan
![]() jeszcze wiekszy ku.wa moglam kupic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a kubek mamy taki PSTRYCZEK sie nazywa ![]() http://allegro.pl/nuby-kubek-pstrycz...968717550.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Rozeznanie
|
Ja może nie będę Wam psuła nastrojów. Dzień kobiet? Jaki dzień kobiet. Ku.wa czasem się zastanawiam za co tyle złego... nigdy bym nie pomyślała że tak będzie moje życie wyglądało.
Najlepszego kobitki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Z okazji dnia kobiet ide sobie na impreze z ludzmi z pracy :P Mialam nie isc, ale po tekscie tza, ze " jest mu obojetne bo i tak mam okres" stwierdzilam, ze zdecydowanie ide sie odchamic ![]() ![]()
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
Witam się sobotnio...
Black jak sprawa ze stażem?? Pewnie pisałaś, ale nie jestem w stanie nadrobić... Próbowałam Was nadrobić i rzuciło mi się w oczy, że któraś pisała, że gdzieś tam wyczytała żeby myć dziecku twarz po inhalacji... My już inhalacje mamy w małym paluszku, 5 miesięcy codziennie się inhalowaliśmy także ten tego... Kilka wskazówek: - oklepywać PRZED inhalacją, nie po, bo się wtedy lekarstwa nie wchłaniają tylko razem z wydzieliną usuwają z organizmu.. - po inhalacji umyć dziecku twarz, ponieważ te opary podrażniają, zwłaszcza oczy - po inhalacji dać dziecku pić, -powinno się też wilgotną gazą wyczyścić buziaka w środku, - można dać aftin czy coś w tym stylu do buziaka, ponieważ inhalacje wyjaławiają przez co pojawiają się pleśniawki.... Kurde coraz bardziej stresuję się sytuacją rosyjsko- ukraińska... Mieszkam w strefie przygranicznej.... do granicy rzut beretem... A z milszych wiadomości... Tż pamiętał o swoich kobietkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś mnie podkusiło i zadzwoniłam do tej Rabki, bo coś długo nie dzwonią.. Mówi mi babka, że ok 2 miesięcy mamy czekać, a na pyt ile czasu przed wyjazdem zadzwonią odpowiedziała, że 2-3dni... szok... No i w związku z tym, że już wiem na czym stoję podjełam męską decyzję.. Pisałam Wam jakiś czas temu, że czaję się na pewne stanowisko... tak się składa, że właśnie są przyjęcia, więc cv i list motywacyjny wysłany... dwa namiary na nianię są... a także dojrzewam do zapisania się na egz na prawo jazdy, borobiłam w na początku ciąży, stresowałam się strasznie i odpuściłam, później cięzko było do tego wrócić, a teraz koniecznie musze zrobić.... Już nie mogę się doczekać, kiedy zacznę pracować... o ile się wogle dostanę...praca wg mnie bardzo fajna, dobrze płatna, w budżetówce także.... proszę o kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaka słodzizna kochana, taki bulbinek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo tak to jest ![]() ![]() Ja cież pierdzielę ![]() ![]() My mamy od pół roku i ani razu go jeszcze nie prałam. To jest tzw. "khadi", czyli tylko syf wytrzepać, a reszty nie widać ![]() -------------------------- Pogrzeszę trochę ![]() ![]() Drzemkę miała przed 15, więc zobaczymy, o której się do spania wybierze ![]() Alem się styrała ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Gojka powodzenia z praca.
Pytała się może którąś z was o sanatorium dla dziecks? Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
#2293 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też chyba kupię Julasowi ten kubeł ![]() ![]() ![]() Bokeh, pytałaś czy są dzieciaki, które jeszcze same nie chodzą. U Julki minęło baaaaaardzo dużo czasu zanim się sama odważyła. Z pchaczem zasuwała już kilka mcy, za rękę od niedawna, a 28 lutego zaczeła sama wstawać i robić kilka kroczków i od tamtej pory już rzadko raczkuje, częściej sobie chodzi ![]() ![]() ![]() Powiem Wam, że dziwnie się forum prezentuje na kompie ![]() ![]() Z tej oto okazji, że odpaliłam kompa- Witam wszystkie Nowe Mamusie, których dotąd nie miałam okazji przywitać, Ultra, Majulmi, Kundzia i marteczka ![]() ![]() Noo to tyle z grubsza ode mnie. Silver, powidzenia w pracy! I zdrówka dla Wszystkich rozchorowanych!! ![]() ![]() a na koniec z ciekawostek, to Wam powiem, że t. kupił sobie nowe auto i z racji tego, że mamy pod domem "wiosenne porządki" tak to nazwijmy ![]() dziękuje za uwagę. Ze studia z Wro, przemawiała cala! ![]() ![]() więcej nie pamiętam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Od wczoraj jestem 8 stron w plecy, tak tylko na szybko dałam radę zajrzeć, co u Was. Zapamiętałam tyle, co nic, ale coś tam zostało: Aga - gratuluję nowego autka Silver, Black, Ewik - brawa dla Darii, Oliwki i Domci za chodzenie Pstryku - brawa dla Kubusia za picie z pstryczka ![]() A dla Was wszystkich - wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! Ja i Mycha dostałyśmy w prezencie kwiatki i kupony lotto, czyli potencjalną fortunę ![]() Byłam dziś na rowerze, poszliśmy razem z Mychą na spacer, zjadłam przepyszny obiad (łosoś ze szpinakiem) i dzień zleciał. W ogóle tz jest miszczem w usypianiu Julexa - rano ją przejął, ja poszłam spać. Budzę się po 9:00 - Młoda drzemie. No szok. Potem o 15:00 poszłam na rower - wracam - Mała śpi. Zaczęłam brać pod uwagę teorię ze skarpetkami (Szaja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, spadam poćwiczyć i na film. Miłego wieczoru i jeszcze milszego świetowania! |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cóż czekamy ![]() Cytat:
co zaś odwalila ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
cała love u ! <3 mam nadzieję ze do nas powrocilas ! A co do chodzenia to Julas tak po prostu sie puściła i poszła ? Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2296 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam się wieczornie
![]() ![]() Cytat:
![]() Domcia ma kubek też ze słomką z biedry z tej serii Disneya co kiedyś były i odkąd zakumała jak z niego pić też już nie jest wielbłądem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I kciuki za pracę oby się udało! Pytanko mam do mam, których dzieci nie zasypiają same na noc odłożone do łóżeczka. Jak usypiacie swoje dzieci??? Nosicie je na rękach, bujacie, śpiewacie przy tym??? Jakie macie sposoby??? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no dokładnie, chodziła z tymi pchaczami, a ostatnimi czasy jakoś nie pałała do nich entuzjazmem. I boikido i ten pies FP stały i się kurzyły. 22 lutego, akurat mieślimy gdzieś wychodzić ( czyt, na zakupy) i trzeba było się ogarnąć- mejkapa strzelić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mamy ulubiony zestaw przytulanek do zasypiania, odwraca kitę i idzie spać. Potem ją przenoszę. Tyle. ![]() ![]() zdrowiej kobieto! ![]() u mnie t. też załatwiona. Boję się, że Julasa zarazi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zadomowienie
|
![]() nie mogę się jakoś ogarnąć, szkoła trochę czasu mi zabiera, w dodatku dziś znowu byłam z Ola na SORze. Martwię się, bo w czwartek skończyła antybiotyk i już dostała następny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O kurcze to już rok? Szook ![]() Cytat:
![]() Piotrek też tak miał ![]() Cytat:
![]() ![]() Spokojnie wszystko w swoim czasie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2300 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() My już u Rodziców, byłam nawet na zakupach i kupiłam płaszczyk, buty i stanik ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() też go chyba w końcu zakupię Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
moja obecnie ma etap na zasypianie w wózku przy kołysankach, potem Ją przenosze do łóżeczka. na szczęście z tym bez problemu. wcześniej zasypiała na łóżku, ale jak się nauczyła z łóżka schodzić to wypiła butlę i hyc do salonu szła, jak Ją wracałam to był ryk ![]() cała! no w końcu ![]()
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazwyczaj było tak, że po kąpieli piła mleko, leżała na łóżku, schodziła, wchodziła itp. aż w końcu kładła się, ja jej nucę piosenkę i zasypia. Bez głaskania, dotykania nic. Aleod jakiegoś tygodnia uczę zasypiać w łóżeczku. I jest tak samo , mleczko na łóżku, schodzenie wchodzenie na łóżko, a jak widzę że to już czas to daję do łóżeczka, tam się ożywia oczywiście, aż w końcu się kładzie i zasypia. Co nie zmienia faktu że koło łóżeczka muszę siedzieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to się robi z tymi chorobami ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- To widzę, że na razie tylko ja chodzę z małą na rękach po pokojach. Macie dużo lepsze sposoby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie szukałaś jeszcze kręgosłupa na all ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to za praca dobrze platna w budżetowce? ![]() Cytat:
![]() a to skurfiel!!! ![]() ![]() ![]() zeby mu lapsko uschlo na wior! a co kupiliscie? ![]() ![]() Cytat:
![]() potrzebuje tylko czyjejs szyi do wtulenia sie, na szczescie niekoniecznie mojej Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | ||||
Zakorzenienie
|
No to jestem po spotkaniu blogerek - nie obyło się bez mega lipy, także będzie też antyreklama na blogach, no ale...
![]() Meduzzko, buziaki dla Julianki. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do Colorstay'a, to musiałaś przegapić ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oczywiście czasem usypiam na łóżku - daję butelkę w dziób, ona wypija i sama wtedy zasypia, a ja tylko pilnuję, żeby nie spadła. Niedługo planuję zacząć usypiać w łóżeczku, ale obecny tryb mi nie przeszkadza, więc nie jest to pilne dla mnie. Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Bo to tak się dzieje właśnie
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze daję radę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Zadomowienie
|
Buziaki dla Wszystkich o których Tż dziś nie pomyśleli
![]() Meduza, zdrówka dla Julianki ![]() ![]() Cała, ![]() Nawijko, jeszcze raz powodzenia jutro ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.