|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13
Jagatka... Ty to cos naprawde szybko padasz ostatnio...
![]() Leine, my to mamy jednak duzo wspolnego.. to na nastepnym spotkaniu, spakujemy sie z laskami do mojego auta i jak pojedziemy do ogrodu zoo, to se zapuscimy muze i bedziemy spiewac.. U mnie basy tak pieknie chodza, ze az mi sie lusterka trzesa przy dobrym bicie.. ![]() Wiecznie, tabsy poprawiajace jakosc meskiego nasienia.. moj gin mowil, ze sa bardzo dobre i ma brac... A ja sie zdrzemnelam po poludniu i mi sie nie chce spac... bylismy teraz godzine na spacerze i dalej nic... Zazycze sobie masazyk pleckow chyba.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie wkur... Ten tapatalk
chce przeczytać nowa wiadomość i mi jej nie pokazuje... Mimo odświeżania po 10 razy Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk |
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
A mnie tak brzuch napinkala i cyce że
Boli mnie już ewidentnie na @ czyli pewnie jutro, pojutrze tak jak myślałam. Jaki ten mój organizm jest wredny Jak się starałam to mi owulki przeciągał w nieskończoność a jak nie staramy się to mi cykl wrócił do normy a owulka w okolice 15-18dc A tak to mi owulki wychodziły nawet w 26 dc Oczywiście jak wrócę do starań to znowu będzie to samo Ale ja go oszukam i nie wrócę do starań tak na niby, ciii ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
A mi Tapatalk dziala zdecydowanie sprawniej, niż wizazowa aplikacja
Szkoda, ze dopiero ostatnio odkryłam Tapa, bo juz cholery czasem dostawalam przez tamtą apkę ![]() Wysłane z mojego HTC Desire C przy użyciu Tapatalka
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to wina jest aplikacji bo u mnie wszystko na telefonie śmiga aż miło, a to cholerstwo zamulało. Zanim się włączyła wiadomość nowa to mijały ze 3-4 sekundy i tak było z wszystkim. A na wiziaz mi to wszystko się otwiera w mig
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Na DOZ-ie sobie wpisz.. Sa w promocji teraz za 36zl z groszami.. Zamawialam mojemu w zeszlym tygodniu.. A zawsze kupowalam za 50 zl..
FERTIMEN.. Biale opakowanie z granatowymi napisami.. Nie umiem tutaj wklejac linkow.. ![]() Leine, mnie ten tapacostam tez wkurzal.. W wizazowej aplikacji jest lepiej... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
Ja mam teraz pracowity okres, jakby ktoś za mną tęsknił ... -co do aut my mamy peugota 407, wózek pewnie wejdzie, ale nigdy żadnego wózka nie wkładałam, to na 100% nie wiem. -co do dzieci, to ja też troszkę zazdraszczam tym, które już jakieś mają. Może mnie budzić wcześnie rano, grymasić itd. i tak chcę dziecko. Powiedzcie, nie drażni Was jak ktoś mówi " i wy się doczekacie..już niedługo ... " bo mnie strasznie. Teraz dni mam wypełnione maksymalnie, a i tak nie ma dnia, żebym nie myślała o dzieciach. Widziałam, że była dyskusja o kasjerach. To ja jako osoba obsługująca kasę wypowiem się, że mogłabym książkę napisać o zachowaniach klientów. Mam wielu stałych klientów z którymi mam super kontakt, zawsze zagadam coś , ale zdarzają się tacy, co niby eleganccy i na pierwszy rzut oka mają klasę, a jak przychodzi co do czego to słoma im z butów zaczyna wychodzić. Wiem, że kasjerzy pracują w gruncie rzeczy całym ciałem, dlatego też nie akceptuję jakichś niechlujnych, brudnych. ALe wierzcie mi klienci też potrafią dać mega w kość. Ostatnio babka młoda, elegancja zrobiła mi awanturę, że oszukujemy klientów na kasę, bo ona wzieła rzecz x za 11,9 i rzecz y za 8,9 , a ja rządam ponad 20 złotych ( 20,8 zł wychodzi). I babka zaczyna liczyć 11 + 8 = 19 to skąd mi się ponad 20 zł wzięło, tłumaczę jej jak krowie na rowie, a ta od debili mnie zaczęła wyzywać i nie wierzyła, że 11,9+8,9=20,8 kazała mi przynieść kalkulator i dopiero wtedy sobie policzyła i wyszło jej to samo co mi..ludzie w kolejce to pękali ze śmiechu. Jestem mega miła, ale czasami cycki opadają. Tak samo czasem mam problem z drobnymi i normalne jest to, że nie szczerzę zębów gdy muszę wszystkie swoje drobne wydać, bo ktoś bierze coś za 2 zł i płaci 100zł. I jeszcze wielki foch bo resztę w 5zł wydaję..jakby to ode mnie zależało... a najlepsi są klienci, którzy nie mogą 1 minuty poczekać. Czasem jest tak, że zajmuję się 1 klientem i podchodzi inny, to witam się z nim i mówię, że musi poczekać bo już kogoś obsługuję, to foch i straszą, że jak nie podejdę to do konkurencji pójdą... Normalnie jak dzieci
31.12.13 ![]() 6.2.15 Edytowane przez maciejka1987 Czas edycji: 2014-03-30 o 22:51 |
|
|
|
#2290 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajne są te 3drziowe,ale gdzie 3drzwiowe z dwójką maluchów.Mi też sie z karawanami kojarzą.jedynie te nowsze fajnie zgrabnie wyglądają. Cytat:
to je polska Cytat:
z tym się zgodzę Cytat:
musi się Wam udać ![]() Cytat:
cześć kamelciu do toyoty nie są drogie części?Ahaaaa ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Meire czekam na whatsappie piczonku ![]() Viorka ile czekasz na wyschniecie pach?? Bo ja po 1h i dalej takie klejace? Nie wiem... Moze za dużo tego nakladam
|
|
|
|
|
#2292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak Ci się kombi nie podobają to mój Ci się nie spodoba też bo mamy kombi właśnie Cytat:
Może to jakoś dłużej schnie, może bardziej wodniste jest
Edytowane przez vioris Czas edycji: 2014-03-30 o 23:03 |
||
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Maciejka a co my posiadający dziecko możemy Wam powiedzieć?jak pocieszyć?jak ktoś komuś umrze to też sie mówi moje kondolencje i bardzo mi przykro no i co można więcej powiedzieć?a mnie może wkurzać że "ja już jedno dziecko mam"
tak choćbym ja albo ktoś na więcej nie zasługiwał ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Igorek ur.4.09.2010 Maja 16.04.2014- 26.04.2014 ![]() (na zawsze w moim sercu Aniołku) Edytowane przez Carmenaa_88 Czas edycji: 2014-03-30 o 22:59 |
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z tego że mam jedno, skoro chcę dwoje albo i troje? I niby ma mnie to pocieszać, że jedno już mam? A jak ktoś gada na ten temat, że nie może mieć dzieci to co ktoś inny ma mu powiedzieć? Powinien odpowiedzieć: "widocznie nie jest Ci dane mieć dziecko", albo "widocznie na dziecko nie zasługujesz skoro go nie masz", czy może "przestań zrzędzić tylko się do roboty zabierz" bo takie teksty też już słyszałam. Albo takie pytania w stylu "dziiiwne, ja to zaszłam od razu, a może nie wiesz kiedy masz owulację? Wiesz to się łatwo wylicza, jak twój cykl ma 28 dni to w 14 dniu masz owulację, Liczyłaś sobie?" No to chyba by szlak trafił na miejscu po takim tekście. Więc jak komuś się mówi o problemie to on taktownie odpowiada: "nie martw się, niedługo będziesz mieć, przyjdzie czas" Bo właśnie nic innego nie może powiedzieć
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Carmena, Viorka zgadzam się z Wami calkowicie
![]() Maciejka a nie wkurzalo Cię to, jak pisalysmy o współczuciu jak straciłaś dziecko?? Viorisku hmm nie wiem ale ogólnie to działa. Wyschnie ale nie zrobi sie taki bialy nalot tylko jakby klejące bylo ale na palcach nie ma śladu od tego jak sprawdzam
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Leine.. Dopiero przeczytalam wiadomosc od Ciebie... Bo mi maz masaz robil..
jutro popatrze, co za cudo mi tam podeslalas, bo teraz jestem juz rozmiekczona po tym masazu i ide spac... ![]() Dobranoc, piczyndy Kochane.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wam zazdroszczę tego budzenia, grymaszenia, też tak chcę
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja po tym niemieckim mialam suche, biale pola po 1 użyciu, potem juz tak nie bylo i podraznilo wiec dalam kulkę koleżance ![]() a teraz chcialam spróbować ziaji i no wlasnie to samo mam co Ty w nocy... Uczucie spocenia, jest wilgotne no ale zmywam i jest ok. Moze jednak dobrze robię? Meire czasu nie masz???
|
|
|
|
|
#2300 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Carmenka
Ja też uciekam spać, dobranoc
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobrze że poruszony został ten temat bo nie raz chciałam powiedzieć o tym że mimo że tak łatwo mi poszło to potwornie Was rozumie wszystkie tutaj i żyje waszymi owulacjami,testami í badaniami.mimo że mogłabym wsadzić nos w mamusiowy i mieć to gdzieś.ale nie ni chuja sie mnie stąd nie pozbędziecie.będe Was tu wk.urwiać z tą dwójką dzieci i dopingować jałowymi tekstami niekiedy ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam na Project Runway i spać, dobranoc
|
|
#2304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak straciłam dziecko i ktoś pisał czy mówił mi, że mu przykro i mi współczuje, to nigdy nie powiedziałabym, że to mnie wkurzało...bardziej, że po prostu takie wyrażenia nie wpływają na poprawę mojego nastroju. Uważam po prostu, że czasami oczekujemy jakiegoś pocieszenia ( sami nie wiemy tak naprawdę jakie słowa mogłyby nas pocieszyć ) i takie bezpieczne sformuowania choć taktowne nie pomagają nam.
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Carmena ostatnie zdanie z chujem mi sie najbardziej podobalo
![]() Viora teraz mam 3 dzien na noc a potem 1x w tyg mam robić lekko swędzi, ale nie tak jak kiedyś... Ba! Chyba je susze ponad godzinę i leże z cycami na wierzchu ![]() tez idę spac, dobranoc
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda jest taka że w niektórych sytuacjach rzadne słowa nie pomogą.słowa to tylko słowa. Więc lepiej milczeć,nie mówíć nic?
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że słowa to tylko słowa, tylko czasami może za dużo od nich oczekujemy. dlatego ja np nie rozpowiadam, że się staram, bo guzik to ludzi obchodzi i wolę uniknąć głupich rad. Tak samo było po poronieniu, niby pisałyście, że mi współczujecie, ale nie zakończyłyście tematu tylko na tym stwierdzeniu i patrząc na ogół napisanych wtedy przez Was wszystkie wypowiedzi czułam się lepiej.
|
|
#2308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niż jakby ktoś powiedział czego płaczesz, jesteś młoda i urodzisz, żadna z nas nie chciała by czegoś takiego usłyszeć. Co niektórym ludziom wydaje się że jak już ma dziecko to pozjadał wszystkie rozumy
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w poniedziałek. Zmykam do pracy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2310 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobietki
Wysłane z mojego X2 10.25 przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

to na nastepnym spotkaniu, spakujemy sie z laskami do mojego auta i jak pojedziemy do ogrodu zoo, to se zapuscimy muze i bedziemy spiewac.. U mnie basy tak pieknie chodza, ze az mi sie lusterka trzesa przy dobrym bicie..
moj gin mowil, ze sa bardzo dobre i ma brac... 
chce przeczytać nowa wiadomość i mi jej nie pokazuje... Mimo odświeżania po 10 razy
Jak się starałam to mi owulki przeciągał w nieskończoność a jak nie staramy się to mi cykl wrócił do normy a owulka w okolice 15-18dc

ale nie wiem czy nam się teraz (znaczy kiedyś) wózek zmieści do bagażnika
mnie sie combi nie podobają, bo kojarzą mi się z karawanem:
bo ta robiła fikołki do tyłu na drążku, głowa w dół i włosami szurała o ziemię...
dziś się śmiejemy a w środę będę ryczeć
[COLOR="Silver"]
. Widzę że temat samochodów, a my wczoraj sprzedaliśmy naszą corollę
teraz wszędzie pieszo

23.06.2011
01.06.2013