|
|||||||
| Notka |
|
| Piel璕nacja w這s闚 i fryzury Podyskutuj o piel璕nacji w這s闚 kr璚onych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd modne fryzury: ci璚ia, koloryzacje, fryzury na 郵ub, wesele, Komuni, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 714
|
Dot.: Br您owow這se - ploty i inne g逝poty, a czasem jakie farbowanie ;) cz窷 VII
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 993
|
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
ROzjasnienie o 1-2 tony to nadal rozjasnienie
Z poziomu 5 na 7 powinna u篡 9% albo farby du穎 jasniejszej. A ja... jednak nie wytrzymam d逝瞠j z burymi w這sami. Um闚i豉m si na jutro do fryzjerki. Sama nie b璠 kombinowa. |
|
|
|
|
#2284 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 993
|
Cytat:
chyba musz si wybra do fryzjera
|
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
No c騜. .. w takim razie bez rozja郾iacza si nie obejdzie. K徙iel rozja郾iajaca by pewnie wystarczy豉. Ale jak nie czujesz si na si豉ch, to lepiej sama nie pr鏏uj. Dobrze, 瞠 idziesz do fryzjera. Miejmy nadziej, 瞠 dobrze trafisz
|
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Weronisiu koniecznie daj zna jak efekty po fryzjerze !
A nie my郵ala o blondzie na calo嗆 ? Wtedy mog豉bys tylko odrosty robi . Moje wlosy rozjasnily sie na wodzie 4,5 % a i tak ucierpia造. By造 mocno wysuszone . Teraz juz jest lepiej, ale rozdajaj mi sie konc闚ki. Co mnie zaskoczylo, bo nie mialam tego typy problem闚 przy ciemnych wlosach w przyszlym tygodniu id do fryzjer
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 573
|
Cytat:
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bylo po fryzjerze, mo瞠 by kiepska jako嗆, bo z telefonu przesy豉m przeci皻e zdj璚ie
|
|
#2289 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 189
|
Dziewczyny z ciemnymi siwiej帷ymi w這sami, znalaz豉m spos鏏 瞠by ich tak cz瘰to nie farbowa. W lecie przyciemni豉m w這sy z poziomu 6 na 5. W tych ciemniejszych wygl康am 豉dniej, m這dziej tak 鈍ie穎 i promiennie
Tylko, 瞠 przy tym odcieniu siwe s du穎 bardziej widoczne ni przy tym ja郾iejszym, w豉軼iwie to nadaj si do ponownego farbowania ju po 10 dniach
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myje w這sy codziennie, to jakbym sie codziennie mia豉 maza sztyftem to chyba ju wol pofarbowa
No i siwych jednak mam du穎 a kt鏎y to sztyft ? bo wiem ze golden rose chyba ma cos takigo. U mnie niestety siwe wida tez na poziomie 6 co dwa tygodnie jednak musz farbowa, bo 幢e sie czuj z siwkami
|
|
#2291 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 189
|
Mi te na poziomie 6 wida siwe, ale nie wygl康a to tak niechlujnie jak przy tych ciemniejszych. Te siwe mam takie grube i s bardzo widoczne pomi璠zy tymi ciemnymi.
Ten sztyft to w豉郾ie ten Golden Rose. W這sy czesz tak, 瞠 siwe wida tylko na przedzia趾u i go maluj. Najlepiej by by這 u篡wa go rano, a wieczorem umy w這sy. Ja myj co 2 dni, ale w sumie raczej nie brudzi mi si od tego sztyftu poduszka. Og鏊nie jestem z niego zadowolona, wol nim maskowa siwe ni tak cz瘰to farbowa. Mnie od farb nie uczula sk鏎a g這wy, ale za to przez jaki czas po farbowaniu mam wysypk na twarzy. Teraz mam taki postanowienie, 瞠 jeszcze raz zafarbuj w這sy, a potem spr鏏uj wytrzyma a do grudniowych 鈍i徠 ![]() A jest jeszcze takie co do ukrywania odrost闚, nie pami皻am jakiej firmy, do kupienia chyba w Sephora albo Douglas, to si nak豉da na 2 minuty, a potem czesze w這sy, tylko 瞠 to kosztuje chyba 130z, a ten sztyft tylko 9,90z. |
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 19 655
|
Joanna herbaciany br您 - kto pr鏏owa? Zalega mi na p馧ce i nie wiem czy si nie skusz dla od鈍ie瞠nia, zanim b璠 si zaznajamiac z Igora.
Wys豉ne poprzez Sony Xperia Z2.
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Mam blond! Jasniutki, be穎wy! Jestem uratowana! W這sy nie odpad造
Jak wr鏂 do domu, to postaram si jeszcze cyknac fotke. |
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorku az podjecha豉m dzi do sklepu zeby kupic ten sztyft , ale akurat wisia豉 kartka Zaraz wracam
nie chcia這 mi si czeka , innym razem kupi ![]() Weronisiu super ! Czekam na fotki
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Ju jestem w domku.
A wi璚 wszystko trwa這 4 godziny! Fryzjerka wydziubywa豉 cieniute鎥ie pasemeczka, omijaj帷 te ju ja郾iejsze. Tylko ciemne. Tak cienkich nikt nigdy mi jeszcze nie wydziubywa. Stwierdzi豉, 瞠 woda 9% nie chwyci moich w這s闚, wi璚 szkoda ich tym m璚zy, bo to i tak nic nie da. Zrobi豉 wi璚 na 12% Rezultat zaskoczy nas obie. Ona te si nie spodziewa豉, 瞠 wyjdzie a tak dobrze. Rudego tak szybko si nie pozb璠, ale teraz ju mi nie przeszkadza przy takiej ilo軼i blondu. Zdj璚ia zrobi豉m w przedpokoju bez okna, przy w陰czonym 鈍ietle. W dzie b璠zie chyba platynowo. Chyba pierwszy raz w 篡ciu jestem tak zadowolona z farbowania u prawdziwej fryzjerki No i przeszcz窷liwa, 瞠 nie kombinowa豉m dalej sama. |
|
|
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja u swojej zawsze siedz minimum 3h no i wtedy wiem, 瞠 ma ona czas aby wszystko idealnie dopilnowa a nie obs逝篡 z 15 klientek w mi璠zyczasie (jak robi豉 to moja poprzednia fryzjerka). Moje w s這鎍u po tonowaniu tak wygl康a造, pierwsze przy oknie, drugie jak s這鎍e za鈍ieci這 na nie: 1.jpg 2.jpg i zakocha豉m si w tym kolorku, b璠 prosi o tonowanie chyba ju zawsze t mieszank
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Kachula masz cudowny kolor! !!!!!!!
Ja jutro zrobi fotki na dworze, ale czy pogoda dopisze to nie wiem :p |
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja czekam na zdj璚ie w s這neczku, oby jutro 鈍ieci這
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 14 974
|
ale macie sliczne blondy
|
|
|
Okazje i pomys造 na prezent
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Goldika
![]() Kachula , nie mam dzis slonca. Jak na chwilke wyszlo, to akurat jechalam autem i popatrzalam w lusterku, to widac zolty kolor. Ale i tak lepsze to od tego glona, ktorego mialam ![]() Jak bedzie slonce, to oczywiscie postaram sie o fotke. A! I jeszcze pytalas o cene. Mieszkam w Niemczech, wiec kwota Ci nic nie da akurat. Moge jedynie napisac, ze to bylo po znajomosci, bo to moja znajoma, ktora ma urzadzony salonik w swoim domu. Cenowo wyszlo mnie super, jakas polowa ceny tego co normalnie u fryca bym zaplacila. Albo i lepiej. Bo folii mialam na glowie ze 100, a tu od folii licza. A jeszcze inne kosmetyki i ulozenie..., wyszlabym z torbami Jedyny moj koszt, to dojazd, bo ona dosc daleko mieszka. Ale w koncu nie jezdze robic wlosow codziennie ![]() A Ty Kachula jak schodzisz z rozjasniacza? Prosze o szczegoly ![]() Zrobilo sie 豉dnie na dworze, wi璚 cykn窸am fotk. Nie ma s這鎍a, ale jest bardzo jasno. Na s這鎍e si dzi raczej nie doczekam
Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2015-09-19 o 15:28 |
|
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Goldika dzi瘯i!
Cytat:
U nas ca造 dzie s這nko 鈍ieci這 A kolorek fajny w 鈍ietle dziennym, nie widz nic gloniastego tylko naprawd super zrobione w這skiCo do schodzenia z rozja郾iacza to jeszcze sama nie wiem Po ostatnim baleja簑 i tonowaniu we wrze郾iu , mam przyj嗆 teraz w pa寮zierniku jak odrost b璠zie ma造. Cel to jaki ch這dny be albo co innego ale ch這dnego. Og鏊nie chc bardziej naturalniej wygl康aj帷e w這ski a nie typowy rozja郾iacz. Poza tym naprawd w這sy dostaj bardziej w ko嗆 i znowu musia豉m po wakacjach mocno skr鏂i. Mam takie foty w kom鏎ce jakie obrazuj kolor, kt鏎y bym chcia豉 uzyskiwa farb: 20141026-101049.jpg 1.jpg 2012-04-18 15.16.42.jpg CSC_0553.JPG Licz na co ze zdj璚ia drugiego ale zobaczymy, bo co ciemny mi sie wydaje... Chce jasno, ch這dno i naturalnie, mo瞠 si da Zdj璚ia to r騜ne kolory ale pokaza豉m fryzjerce wszystkie i ona ma teraz my郵e nie ja :P Og鏊nie po ostatnim baleja簑 znowu zakocha豉m si w tak jasnych kude趾ach i mocno my郵 o przej軼iu na co naturalniejszego, bo znowu nie chc zepsu koloru kt鏎y mam. Babie nie dogodzisz.
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w這sach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi si tak chcia這 jak mi si nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2015-09-19 o 20:20 |
|
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Wysz這 s這鎍e
![]() Nie jest 幢e. Taki kolor mi odpowiada ![]() Kachula kolor jaki sobie wymarzy豉 jest pi瘯ny. Ale czy uzyskasz go farb na swoich ciemnych w這sach? Ja w to bardzo w徠pi, bo pami皻am 瞠 masz ciemne w這sy. A farba ci rozja郾i, ale na pewno nie uzyskasz ch這dnego odcienia. B璠ziesz musia豉 mocno kombinowa. W ka盥ym b康 razie powodzenia
Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2015-09-20 o 12:56 |
|
|
|
|
#2303 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
chwil mnie nie by這 a tu tyyyyle nowych fotek Weronisia super kolorek, a b璠 jeszcze ja郾iejsze ?? a poza tym strasznie mi si podoba Twoja fryzura, dobrze 瞠 nie mam takiej dobrej fryzjerki w okolicy bo jeszcze by mnie podkusi這 軼i望 ![]() Kachula pi瘯ny blondzik Ten be穎wy blond widzia豉m ju kiedy na tym blogu i te mi wpad w oko
鑿icz od 10.07.2012. M鎩 trening -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757235&page=18 i efekty -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=457 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3961 PALEO |
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Morgan dzi瘯i. Ja te lubi moj fryzur, ale ju mnie kusi, 瞠by zapu軼i tak do ramion. Ale nie wiem czy wytrzymam w tym postanowieniu.
Ja郾iej raczej nie planuj. Je郵i ju to tylko pasemka ja郾iejsze, czyt. wr璚z bia貫, a do tego pasemka ciemniejsze, czyli chyba baleja. W samym jasnym nie jest mi dobrze niestety. To co mam teraz jest ju bardzo jasne, a ja czuj si strasznie blado i musz nie幢e kombinowa z kolorystyk ciuch闚, 瞠by si kolorystycznie o篡wi A wi璚 tak jak mam teraz ju raczej zostawi i tylko b璠 chcia豉 to och這dzi. Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2015-09-20 o 15:35 |
|
|
|
|
#2305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie kolor jest taki "p豉ski" i do tego oklapni皻e w這sy i w豉郾ie obj皻o嗆 (a raczej jej brak) to jest jedyne co bym chcia豉 poprawi w moich w這sach... Kiedy mia豉m 鈍ietn fryzjerk kt鏎a mi potrafi豉 tak pocieniowa d逝gie w這sy 瞠 wygl康a這 to dobrze a teraz niestety tylko ko鎍闚ki podcinam bo nie mam do kogo i嗆.
鑿icz od 10.07.2012. M鎩 trening -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757235&page=18 i efekty -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=457 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3961 PALEO |
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 622
|
Morgan - blond, Weronisia - blond, Kachula - blond. To nam si w徠ek rozja郾i Ale 豉dne w這sy macie Kobiety, to najwa積iejsze I chyba ka盥a (na razie A ja twardo trzymam si br您u. Teraz mam co takiego na g這wie.W s這鎍u wygl康a ja郾iej, ale jak robi fotk na tle jasnej 軼iany, to mi aparat kontrast podkr璚a. EDYCJA Ale jednak monitory oszukuj! W laptopie m鎩 kolor jest fioletowawy (ch這dny) a na tablecie jaki taki rdzawo-czerwony (nieprawdziwy). Ale przynajmniej dobrze wida "ciemno嗆" koloru = 瞠 ja nadal br您owa
Edytowane przez rumpleteazer Czas edycji: 2015-09-22 o 18:09 |
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czym robilas ?
|
|
|
#2308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Idea to mam ale nie do ko鎍a. Og鏊nie baleja zawsze b璠zie widoczny a ja bym chcia豉 aby kolor po ca這軼i nie r騜ni si za bardzo. Nie by這 豉t, prze鈍it闚 po odrostach itp. Przejd na farb, zobaczymy co b璠zie i albo wracam na rozja郾iacz albo zostan przy farbie. Cytat:
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w這sach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi si tak chcia這 jak mi si nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2015-09-22 o 21:51 |
|||
|
|
|
|
#2309 |
|
Zadomowienie
|
Dzi瘯uj Dziewczyny
![]() W這sy ostatni raz farbowa豉m na pocz徠ku lipca WCT 6/0 + 0/68, wi璚 z grubsza to moja natura Uknu豉m jednak na szata雟ki plan, nie 鄉iejcie si, i kupi豉m sobie szampon odsiwiaj帷y dla m篹czyzn Joanny U篡wam go czasem bezustannie, czasem co 3 mycie. "Receptura zosta豉 wzbogacona o delikatny barwnik bezpo鈔edni (stosowany w szamponach koloryzuj帷ych dla pa)"- tak m闚i producent. Szampon jest czarny jak w璕iel = delikatnie sch豉dza i przyciemnia. Plus: butla stoi sobie pod prysznicem, nie trzeba nic miesza. Mam ochot - myj w這sy, trzymam szampon do ko鎍a k徙ieli, zmywam. Minus: barwi lekko d這nie i sk鏎ki, ale wystarczy umy porz康nie r璚e (bez szorowania szczotk ) i wracaj do naturalnej barwy.
|
|
#2310 |
|
Zadomowienie
|
Co tam s造cha, a raczej wida
na g這wach? Weronisiu, ciekawa jestem czy trwale poradzi豉 sobie z kolorem?
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

Od maja mam na ca貫j d逝go軼i Matrix SOCOLOR 5C, ju pomijam fakt 瞠 d馧 wyszed ciemniejszy ale go obci窸am i kolor si nieco wyp逝ka, prze篡豉m a do wrze郾ia. Chc jednak nieco ja郾iejszy odcie ni obecnie, odrost mam na poziomie 5 czyli obecnego koloru tylko jest ch這dny. Pani w sklepie doradzi豉 mi na這瞠nie 8Mm (jasny blond mokka mokka) je郵i chc rozja郾i w這sy i zachowa ciep這. Dzisiaj robi豉m pr鏏 na pasemku z 6% i klapa, rozja郾ia mi tylko odrost a w這s闚 na d逝go軼i praktycznie nie ruszy, jedynie do這篡 cieplejszy refleks. Pr鏏owa z wy窺zym oksydantem czy pozostaje mi wizyta u fryzjera? 

Z poziomu 5 na 7 powinna u篡 9% albo farby du穎 jasniejszej.
chyba musz si wybra do fryzjera

w przyszlym tygodniu id do fryzjer 

A kolorek fajny w 鈍ietle dziennym, nie widz nic gloniastego tylko naprawd super zrobione w這ski