Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz. - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ?
Gosia 11 34,38%
Purblanca 10 31,25%
Coffe 7 21,88%
Spinka 2 6,25%
Koralinka 1 3,13%
Nowa 1 3,13%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-10, 21:09   #2281
ever_92
Zadomowienie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez vilet784 Pokaż wiadomość
Super ubranka i te literki, ach

Też planuję coś podobnego ale na razie stoję w miejscu bo nie znam jeszcze nawet płci a co dopiero imienia

Ata twoja panna to by się na pewno dogadała z moją Ostatnio też z niej kawał baby, grubnie razem ze mną
Haha zwierzaki po sterylizacji tak maja, slyszlam, siostry suczka tak samo.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-10, 21:10   #2282
slomka
in the dark of night

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez ever_92 Pokaż wiadomość
Skoro wrzucacie, to tez Wam pokaze kilka zdobyczy
Literki na sciane, a na wejscie do pokoju zrobilam serce z gliny i napis : pokoj Emily. Jeszcze musze je pomalowac i znowu wypiec.
wowwww, ależ nazbierałaś rzeczy! ekstra! pokażesz też serce?

nie przejmuj się, jak z Tapatalka czytam wieczorem wizaż to też nie widzę zdjęć, czasem wyświetlają mi się takie jak ja wrzucam czyli do posta a nie jako załącznik, denerwujące to jest ale co zrobisz jak nic nie zrobisz

chcę tez coś ulepić, mam już klej do tapet na wzmocnioną masę solną
Stary 2014-07-10, 21:11   #2283
ever_92
Zadomowienie

A plci nie poznalas, bo na usg nie bylo widac, czy nie chcialas jeszcze??
Gorzej jak u nas chlopczyk na koniec wyjdzie hihi, a tu juz literki sa, ale to dlatego ze w Danii takich nie widzialam i bylyby fest drogie. A wiecej juz w Pl nie bede.
Stary 2014-07-10, 21:16   #2284
vilet784
Rozeznanie

Cytat:
A plci nie poznalas, bo na usg nie bylo widac, czy nie chcialas jeszcze??
Gorzej jak u nas chlopczyk na koniec wyjdzie hihi, a tu juz literki sa, ale to dlatego ze w Danii takich nie widzialam i bylyby fest drogie. A wiecej juz w Pl nie bede.
Dr powiedział że na razie wygląda na dziołszkę ale to na 50 % No to takie prognozy to ja już po dwóch kreskach na teście znałam
A kotka też po sterylizacji zaczęła tak tyć.
vilet784 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 21:18   #2285
Mixi89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez line_87 Pokaż wiadomość
Slomka, ale śliczne te mebelki!

Mixi, to czemu zmieniłaś lekarza, skoro miałaś taką fajną lekarkę? Jeśli pisałaś wcześniej to przepraszam, ale ogarnęłam tylko kilka ostatnich stron, a z wcześniejszymi jestem w plecy
Bo moja lekarka jest 100km a ten nowy 20km ode mnie. U nowego byłam tylko na 3D i on zauważył krótką szyjkę, moja lekarka nie zakłada krążków i zdecydowałyśmy, że pójdę do niego na założenie i że będę to kontrolować u niego skoro już on założy. Jestem z nią w kontakcie telefonicznym bo nie opłaca mi się tutaj mu płacić i jeździć dodatkowo do niej. No i będę jednak rodzić tu na miejscu a nie tam daleko, choć z ciężkimi bólami zmieniła zdanie . Ale na pewno pójdę do niej na wizytę jak zacznie przyjmować 5 km ode mnie bo miała zacząć od lipca u mnie na wsi powstał gabinet ginekologiczny i ona m.in. będzie tam przyjmować

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
no Pebble Maxi Cosi fotelik do samochodu
Aha ... a ja wpisałam w google to mi zegarki wyskoczyły

Edytowane przez Mixi89
Czas edycji: 2014-07-10 o 21:19
Mixi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 21:22   #2286
justyna_090
Przyczajenie

Cytat:
Skoro wrzucacie, to tez Wam pokaze kilka zdobyczy
Literki na sciane, a na wejscie do pokoju zrobilam serce z gliny i napis : pokoj Emily. Jeszcze musze je pomalowac i znowu wypiec.
tez zamówiłam podobne literki tyle że materiałowe

I wysylam wam zdjęcie które mnie zniesmaczyło hhe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cf79bbeba1d1fd1ace6311790665c655.jpg (54,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 282936_316850011785188_331502230_n.jpg (32,1 KB, 33 załadowań)
justyna_090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 21:46   #2287
ever_92
Zadomowienie

Cytat:
Dr powiedział że na razie wygląda na dziołszkę ale to na 50 % No to takie prognozy to ja już po dwóch kreskach na teście znałam
A kotka też po sterylizacji zaczęła tak tyć.
Hahaha na 50%, ale dowalila ja nie moge

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Mixi89 Pokaż wiadomość
Bo moja lekarka jest 100km a ten nowy 20km ode mnie. U nowego byłam tylko na 3D i on zauważył krótką szyjkę, moja lekarka nie zakłada krążków i zdecydowałyśmy, że pójdę do niego na założenie i że będę to kontrolować u niego skoro już on założy. Jestem z nią w kontakcie telefonicznym bo nie opłaca mi się tutaj mu płacić i jeździć dodatkowo do niej. No i będę jednak rodzić tu na miejscu a nie tam daleko, choć z ciężkimi bólami zmieniła zdanie . Ale na pewno pójdę do niej na wizytę jak zacznie przyjmować 5 km ode mnie bo miała zacząć od lipca u mnie na wsi powstał gabinet ginekologiczny i ona m.in. będzie tam przyjmować

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Aha ... a ja wpisałam w google to mi zegarki wyskoczyły
Jak bylam mlodsza nigdy u mnie na wsi nie szlam do ginekologa, mimo, ze na mcu, bo wszyscy w przychodni dziwnie by sie patrzyli, gadali by kazdemu ze w ciazy jestem masakra na wiosce jest.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-10, 22:40   #2288
daszna
Zadomowienie

GG do daszna

ever: piekne literki! tez chce zamowic, ale musze najpierw pokazac mezowi, bo on nie lubi takich ☠☠☠☠☠☠☠ek.

Pola, 15.10.2014
daszna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 06:03   #2289
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
o kurde, za 100 zł, zgubiłam gdzieś znaczącą cyfrę 1
Byłam przekonana, że "00 zł" ma podkreślić, że nic nie zapłaciłaś
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 06:16   #2290
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Byłam przekonana, że "00 zł" ma podkreślić, że nic nie zapłaciłaś
hehhh, taka okazja mnie nigdy nie spotkała

Dzięęęę dobryyyy Spałam dziś 2h40min chyba mój mózg przestawia się w tryb nocnego czuwania

Od kilku dni czuję jak mnie spojenie boli, czasem skarpetek zdjąć nie mogę Dobrze, że lekarz na dniach to nakażę zmacanie intensywne i jakieś porady bo nie wytrzymięęęę sama ze sobą
Stary 2014-07-11, 06:19   #2291
vilet784
Rozeznanie

Slomka witaj w klubie, ja wstałam o 3.40... Masakra, nie potrafię juz spać z tym brzuchaczem. Najchętniej bym spala na brzuchu, ale to wiadomo niemożliwe. Idę wstawić pranie.

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-07-11, 06:32   #2292
klio69
Raczkowanie

Witajcie poranne ptaszki
Czy macie może jakieś skurcze? Czy przyjmujecie magnez?
chodzi za mną od przebudzenia ( w zasadzie od dnia wczorajszego) jajecznica z kiełbaską..
klio69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 06:33   #2293
slomka
in the dark of night

Cytat:
Slomka witaj w klubie, ja wstałam o 3.40... Masakra, nie potrafię juz spać z tym brzuchaczem. Najchętniej bym spala na brzuchu, ale to wiadomo niemożliwe. Idę wstawić pranie.

ooo, to widzę, że bezsenne noce się rozpoczynają, ehhhhhh ale potem może będzie łatwiej wstawać do malucha

o, ja też se pranie nastawie ale później
Stary 2014-07-11, 06:40   #2294
vilet784
Rozeznanie

Klio skurcze macicy czy łydek? Ja ostatnio wystraszyłam mojego tatę, bo wrócił po nocy z pracy, a ja siedzę na łóżku z grymasem bólu na twarzy i mówię, że mam skurcz, tata przerażony, a ja dopiero po chwili sie skapłam ze on myślał że macicy a to tylko łydka

Ale mam tak czasem ze się brzuch spina tak na 30 sekund do minuty i zaraz się rozluźnia, to mogą być te skurcze braxtona hicksa? Dodam że nic mnie przy tym nie boli, zdążą się tak raz, dwa razy dziennie, czasem wcale.

Stary 2014-07-11, 07:00   #2295
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

ja tez juz nie potrafię przespać całej nocy jednym ciągiem ... Każde obracanie sprawia mi bol , cieżko znaleźć wygodna pozycje (

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-11, 07:18   #2296
Mojra87
Zadomowienie

I ja się witam z rana po średnio przespanej nocy...

Przez te upały ciągle mam wrażenie, że brakuje mi powietrza, duszno mi, a przez to ciężko mi się śpi... Na szczęście dziś już jest chłodniej

Vilet784 - to mogą być skurcze hb, ale powiedz o tym na najbliższej wizycie lekarzowi, bo te skurcze mogą mieć też związek ze skracającą się szyjką (ale wcale nie muszą! ).

Czekam na kuriera - ma mi zaraz przywieźć fotelik
Stary 2014-07-11, 07:20   #2297
nocnyskowronek
Raczkowanie

Witam się z Wami w trzecim trymestrze

Slomka - super mebelki! Też byłam przekonana, że te dwa zera mają podkreślić kwotę Tak czy inaczej stówa to też bardzo malutko A kawałek łóżeczka widoczny na zdjęciu to też Twoje czy to zdjęcia z ogłoszenia?

Ja na szczęście przesypiam całe noce a nawet ciężko mi się wstaje rano
Brzuch jeszcze za mocno nie przeszkadza, ale wczoraj zamówiłam tą poduchę do spania/karmienia, bo pewnie niedługo zacznie się już przydawać
Stary 2014-07-11, 07:28   #2298
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez Mojra87 Pokaż wiadomość
I ja się witam z rana po średnio przespanej nocy...

Przez te upały ciągle mam wrażenie, że brakuje mi powietrza, duszno mi, a przez to ciężko mi się śpi... Na szczęście dziś już jest chłodniej

Vilet784 - to mogą być skurcze hb, ale powiedz o tym na najbliższej wizycie lekarzowi, bo te skurcze mogą mieć też związek ze skracającą się szyjką (ale wcale nie muszą! ).

Czekam na kuriera - ma mi zaraz przywieźć fotelik
o kurde, szybko z tym fotelikiem

Cytat:
Napisane przez nocnyskowronek Pokaż wiadomość
Witam się z Wami w trzecim trymestrze

Slomka - super mebelki! Też byłam przekonana, że te dwa zera mają podkreślić kwotę Tak czy inaczej stówa to też bardzo malutko A kawałek łóżeczka widoczny na zdjęciu to też Twoje czy to zdjęcia z ogłoszenia?

Ja na szczęście przesypiam całe noce a nawet ciężko mi się wstaje rano
Brzuch jeszcze za mocno nie przeszkadza, ale wczoraj zamówiłam tą poduchę do spania/karmienia, bo pewnie niedługo zacznie się już przydawać
zdjęcia są z aukcji, u mnie już inaczej stoją, umyte czekają na zapełnienie, może dzisiaj coś wrzucę jak siły będą
Stary 2014-07-11, 07:30   #2299
vilet784
Rozeznanie

Mojra powiem ci ze właśnie obawiam się o te szyjkę a nigdzie w karcie ciąży nie mam wpisane długości, usg dopochwowe miałam trzy na samym początku ciąży. We wtorek wizyta (jak znowu nie zaśpię ) to wypytam co i jak.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-11, 07:45   #2300
klio69
Raczkowanie

Cytat:
Klio skurcze macicy czy łydek? Ja ostatnio wystraszyłam mojego tatę, bo wrócił po nocy z pracy, a ja siedzę na łóżku z grymasem bólu na twarzy i mówię, że mam skurcz, tata przerażony, a ja dopiero po chwili sie skapłam ze on myślał że macicy a to tylko łydka

Ale mam tak czasem ze się brzuch spina tak na 30 sekund do minuty i zaraz się rozluźnia, to mogą być te skurcze braxtona hicksa? Dodam że nic mnie przy tym nie boli, zdążą się tak raz, dwa razy dziennie, czasem wcale.

Skurcze łydek
klio69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 07:58   #2301
vilet784
Rozeznanie

no to jak łydek to miewam, rano przy przeciąganiu. Dlatego się staram tak mocno nie przeciągać jak zwykle nie brałam nic na to na razie, zapytam lekarza co ewentualnie mogę, jeśli się to będzie powtarzać.

Kurcze chciałabym osobny pokoik dla maleństwa... Na razie się będziemy cisnąć w trójkę w jednym pokoju. Chociaż tyle, że zrobiliśmy remont i jest ładnie odświeżone. W tym miesiącu planujemy kupić dużą szafę, taka z drzwiami całymi w lustrze, bardzo mi się takie podobają, tylko się zastanawiam kto to będzie mył

Stary 2014-07-11, 08:14   #2302
Mojra87
Zadomowienie

A co tam, chwalę się

Pierwszy zakup - fotelik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11072014530.jpg (64,1 KB, 39 załadowań)
Stary 2014-07-11, 08:22   #2303
Dimaa
Raczkowanie

dzień dobry!

klio69, niestety też mam skurcze łydek. Na szczęście jeszcze delikatne, może dlatego że przyjmuję magnez i łapią mnie nad ranem jak się przeciągam. A czasem nogi mnie bolą jak przy zakwasach.

slomka, za super zakup! Te meble wyglądają ekstra i za taką cenę!

vilet, też mi się tak brzuch spina myślałam, że to te przepowiadające są... wizyta dopiero 5 sierpnia, ale wcześniej na usg będę się umawiać to poproszę o sprawdzenie szyjki. Ostatnio było 38mm, więc ok. No i nic nie boli.. no zobaczymy.

Skowronku, witaj w III trymestrze!

Dziewczyny, wy spać nie możecie, a ja ostatnio nie mogę się dobudzić! A jak już się obudzę to muszę jeszcze się obowiązkowo powylegiwać w łóżku.
Jak ja się przestawię na tryb czuwania i funkcjonowania śpiąc na raty hehhe mam nadzieję, że hormony, instynkt zadziałają

Czy wróciły Wam mdłości? Bo mi tak.. chociaż nie wiem, czy mogę powiedzieć, że w którymś momencie minęły, czy po prostu się zmniejszyły. Wczoraj od południa mulilo mnie strasznie, a wieczorem miałam spotkanie z toaletą. mój lekarz mówił, że macica może uciskać przeponę i dlatego tak. Chyba taki urok mojej ciąży... No to lęcę na śniadanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-11, 08:32   #2304
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Mojra ale szybko przyszedł ten fotelik cudny

Dima mnie mdłości ominęły w ciąży , wspólczuje

U mnie dzisiaj kiepska pogoda… głowa mnie boli i na dodatek coś mi "jeździ" w żołądku… mam nadzieje że nie jest to jelitówka którą przechodził kilka dni temu mój Tż't

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 08:42   #2305
poczwarkah
Rozeznanie

Oj, współczuję Wam tego braku snu. Ja mogę spać i spać, dzisiaj prawie 9 godzin
Skurcze łydek też mam. Niestety w moim wypadku czy biorę magnez czy nie - wszystko jedno. Skurcze i tak są, do tego bardzo silne. Jak mnie złapie skurcz rano to "zakwas" czuję potem przez 2-3 dni. Ta piłkarska metoda (z rozciąganiem łydki) jest dobra, ale pod warunkiem że uda Ci się zareagować od razu, bo jak już trzyma skurcz to do rozciągać łydkę da się tylko pomagając sobie jakoś (ręką, albo drugą osobą ), siłą woli nie da się
Z tym gotowaniem to jest bardzo ale to bardzo dobry pomysł

Słomka, naprawdę piękne mebelki!

A ja mam dzisiaj studniówkę!!! Jak ten czas leci

poczwarkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 08:45   #2306
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Witam Was brzuchalki

Piękne macie te mebelki, literki, rzeczy, super się ogląda takie zdjęcia! Wrzucajcie laseczki swoje zdobycze, chętnie pooglądamy.

Też nie mogłam spać w nocy, kręciłam się z boku na bok, duszno mi było i ogólnie niefajnie. Wczoraj zaliczyłam kolejne spotaknie na SR, oglądaliśmy filmik z porodu, jak sobie radzą babeczki w różnych pozycjach z bólem. Oczywiście na plecach najgorzej. Ogólnie dużo nowych rzeczy nie dowiedzialam się, głównie skupiliśmy się na filmie i babeczka powtarzała jeszcze raz to co było tydzień temu, ale wrzucam co zapisałam:

- wyposażcie TŻta w zegarek z sekundnikiem na porodówkę, bo położne będą chciały wiedzieć co ile są skurcze i ile trwają, ktoś to musi mierzyć (w niekażdej sali są)
- na piłce siadamy na podkładzie (żeby nie dostały się bakterie), im niższa piłka tym lepsza
- zabrać min 2 litry wody, w tym butelkę z dziubkiem (czyli najlepiej butelkę z dziubkiem i 1,5 litra do przelania)
- zabrać sobie sucharki na po porodzie (nie zawsze dostaniemy od razu jeśc, a głodne będziemy masakrycznie)
- skurcze na plecach są najbardziej bolesne,
- od pełnego rozwarcia przy każdym po każdym skurczu, położna będzie słuchać tętna płodu (nie wystraszamy się, że coś nie tak - to normalne)
- na bóle krzyżowe najlepsza jest pozycja kolankowo-łokciowa.

I to w sumie tyle co sobie wynotowałam

Jeszcze się pochwalę TŻtem, bo się spisał wczoraj, poszliśmy na zakupy spożywcze i zobaczył jakiś wózek, który mu się spodobał (ja nie zwróciłam uwagi nawet, że ktoś nas minął) i poleciał za nimi spytać jaki to model i czy są zadowoleni Wózek to Tako Acoustic. Po drodze wyciągnęłam też od niego, że w połowie sierpnia planuje już zabrać auto i będziemy wtedy jeździć oglądać, na początku września możemy kupić co trzeba. Także ja do tej pory zrobię jedynie zapasy apteczne i swoją szpitalną wyprawkę ogarnę. Mówił też, że rozmawiał z kolegą i ten mu poradził, żeby nowych ciuszków nie kupować
Czyżby nasza rozmowa przynosiła efekty?

Zaraz się zbieram i lece po te Pampery do Rossmana, kartę sobie założylam już miesiąc temu W superpharmie tez jest promocja, ale wychodzą za 46 zl, więc ciutkę więcej

Tak w ogóle to jakie Pampery kupujecie i ile?
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

Edytowane przez CoffeeMonster
Czas edycji: 2014-07-11 o 08:46
CoffeeMonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 08:58   #2307
Mixi89
Raczkowanie

Cytat:
Jak bylam mlodsza nigdy u mnie na wsi nie szlam do ginekologa, mimo, ze na mcu, bo wszyscy w przychodni dziwnie by sie patrzyli, gadali by kazdemu ze w ciazy jestem masakra na wiosce jest.

Ale ja mieszkam w nietypowej wiosce i wstep do tego gabinetu będą mieli tylko wybrani/ nie wszyscy co by chcieli, raczej z całej Polski będą przyjezdzać a tu z okolic to może kilka osób.

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
A co tam, chwalę się

Pierwszy zakup - fotelik
Super, pewnie niezły wydatek co?

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Dimaa Pokaż wiadomość
Czy wróciły Wam mdłości? Bo mi tak.. chociaż nie wiem, czy mogę powiedzieć, że w którymś momencie minęły, czy po prostu się zmniejszyły. Wczoraj od południa mulilo mnie strasznie, a wieczorem miałam spotkanie z toaletą. mój lekarz mówił, że macica może uciskać przeponę i dlatego tak. Chyba taki urok mojej ciąży... No to lęcę na śniadanie
Ja dziś spałam z miską przy łóżku, w nocy myślałam, że będę wymiotować, bo miałam juz w gardle, do tego ostry ból żołądka co powtórzyło się już 2 raz.
Mixi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 09:01   #2308
vilet784
Rozeznanie

Cytat:
A co tam, chwalę się

Pierwszy zakup - fotelik
Gratulacje, dobry wybór My też będziemy kupować maxi cosi tylko jeszcze nie wiem który dokładnie

Cytat:
Napisane przez Dimaa Pokaż wiadomość
dzień dobry!

klio69, niestety też mam skurcze łydek. Na szczęście jeszcze delikatne, może dlatego że przyjmuję magnez i łapią mnie nad ranem jak się przeciągam. A czasem nogi mnie bolą jak przy zakwasach.

slomka, za super zakup! Te meble wyglądają ekstra i za taką cenę!

vilet, też mi się tak brzuch spina myślałam, że to te przepowiadające są... wizyta dopiero 5 sierpnia, ale wcześniej na usg będę się umawiać to poproszę o sprawdzenie szyjki. Ostatnio było 38mm, więc ok. No i nic nie boli.. no zobaczymy.

Skowronku, witaj w III trymestrze!

Dziewczyny, wy spać nie możecie, a ja ostatnio nie mogę się dobudzić! A jak już się obudzę to muszę jeszcze się obowiązkowo powylegiwać w łóżku.
Jak ja się przestawię na tryb czuwania i funkcjonowania śpiąc na raty hehhe mam nadzieję, że hormony, instynkt zadziałają

Hah to że obudziłam się przed czwartą, wcale mnie nie powstrzymało żeby do siódmej siedzieć w łóżku Mdłości wcześniej nie miałam, ale ostatnio coś jest na rzeczy, jeszcze się to nie skończyło przytulankami z klozetem i mam nadzieje że tak zostanie
Stary 2014-07-11, 09:17   #2309
Mojra87
Zadomowienie

Mixi - wydatek niezły, ale cena nowego jak za używkę, więc się strasznie opłacało wózek będzie większym wydatkiem

Dima - mnie też jakiś czas temu powróciły mdłości... ale myślę, że u mnie to może mieć związek z ogromem tabletek, które muszę łykać i mój żołądek trochę nie wyrabia... A do tego ta okropna zgaga

Natalyyya
- trzymaj się, oby to nie była jelitówka!

Coffe - jednak mężczyźni czasem mają przebłyski myślenia racjonalnego i okazania zainteresowania mój się interesuje, jak już mu coś konkretnego pokazuję, ale sam z siebie to niekoniecznie

Mnie skurcze łydek już nie łapią, ale biorę tyyyle leków rozkurczowych, że zdziwiłabym się, jakbym miała skurcz łydki przy nich za to czasem miewam takie jakby zakwasy w łydkach, tylko nie wiem od czego
Stary 2014-07-11, 09:35   #2310
mortisha84
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!
Witam się w gronie niewyspanych...
Od wczoraj mam migrenę... A tak się cieszyłam, że mnie ominą w ciąży, bo w poprzedniej nie miałam od 4 miesiąca i teraz też nie miałam, do wczoraj.

Gratuluje zakupów Piękne rzeczy pokazujecie.
Slomka piękne meble

Pamiętacie jak pisałam, że miałam mini sesje brzuszkową na spotkaniu w Lesznie przy okazji usg 4d? Dostałam fotki, szkoda, że nie moje Napisałam do fotografki, że to nie ja i czekam dalej...

Niunia

Bobas
mortisha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości