|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2282 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Poćwicze przez tydzien i jesli za laajtowo, to dołoze coś. Chociaz tak szczerze, to najbardziej ostatnio mi pasuje Hard Body i OWS - to dwa programy, które sa w stanie mnie jakoś zmęczyć. Z tym, ze OWS musze cały naraz
|
|
|
#2283 |
|
Raczkowanie
|
Co sądzicie o czymś takim?
Poniedziałek Rozgrzewka Jillian 30 day shred Ballerina Legs trening wew ud, nogi ćwiczenia na płaski brzuch, rzeźbienie talii poprawienie postawy i wzmocnienie pleców zestaw na płaski brzuch rozciąganie Wtorek rozgrzewka Jillian 30 day shred cardio ćwiczenia na brzuch i klatkę piersiową mel b abs rozciąganie Środa rozgrzewka Jillian 30 day shred ćwiczenia angażujące całe ciało, z naciskiem na plecy, klatkę piersiową i biodra. interwał Rozciąganie Czwartek Rozgrzewka Jillian 30 day shred Ballerina Legs uda wewnętrzne ćwiczenia głównie na nogi. cardio rozciąganie Piątek rozgrzewka Jillian 30 day shred Cardio Mel b abs trening ramion rozciąganie Sobota rozgrzewka Jillian 30 day shred Ballerina Legs trening wew ud, nogi ćwiczenia głównie na nogi. rozciąganie Niedziela rozgrzewka Jillian 30 day shred ćwiczenia na talię, pośladki i uda. Cardio ćwiczenia na płaski brzuch, rzeźbienie talii rozciąganie Następny tydzień, aby nie było nudy w każdy poniedziałek itp. tylko iść w kółko... ponieważ, też będę robiła przerwy w różne dni, albo jeden dzień wolny albo dwa dni, na regenerację. Poniedziałek Rozgrzewka Jillian 30 day shred Cardio trening ramion znakomity trening ramion (triceps) i pośladków. rozciąganie Wtorek rozgrzewka Jillian 30 day shred ćwiczenia angażujące całe ciało, z naciskiem na plecy, klatkę piersiową i biodra. ćwiczenia na płaski brzuch, rzeźbienie talii zestaw na płaski brzuch. rozciąganie Środa rozgrzewka Jillian 30 day shred cardio trening wew ud, nogi ćwiczenia głównie na nogi. poprawienie postawy i wzmocnienie pleców Rozciąganie Czwartek Rozgrzewka Jillian 30 day shred interwał zestaw na płaski brzuch. ćwiczenia na brzuch i klatkę piersiową. rozciąganie Piątek rozgrzewka Jillian 30 day shred ćwiczenia na górne partie (ramiona, brzuch, klatka piersiowa, plecy) oraz pośladki. Mel b abs rozciąganie Sobota rozgrzewka Jillian 30 day shred Ballerina Legs trening wew ud, nogi zestaw na płaski brzuch. rozciąganie Niedziela rozgrzewka Jillian 30 day shred cardio, interwał rozciąganie Czy zostać tylko przy pierwszym tygodniu, a ten drugi wywalić całkowicie? Już tyle siedzę nad tym, aż się pogubiłam |
|
|
|
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
Dziś zrobiłam No More Trouble Zones
O matko to był hardcore
|
|
|
|
|
#2285 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dla mnie to jest lajcik
Odpoczywam przy tym, zwłaszcza pod koniec
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
Ja też marzę o takiej formie. Chociaż i tak mi się poprawiła...
Czy to możliwe, że w dniu 8 ćwiczeń, udo wewnętrzne jest większe niż przed zaczęciem ćwiczeń ? |
|
|
|
|
#2288 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2289 |
|
Małgorzata S
|
Coś cicho tutaj
![]() Dziewczyny ja już 7 dzień mam za sobą, tylko zrobiłam ogółem 3 dni wolnego.
|
|
#2290 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No cicho, bo w sumie co tu pisać - pewno kazda ćwiczy ten workout co zaczeła, wiec nie ma za bardzo co
Swoja drogą więcej do pisania miałam wtedy, jak kondycja mi sie rozkręcała, teraz, po roku ćwiczeń, to w sumie nie ma o czym. No moze poza tym, ze jestem grubsza niz byłam rok temu i pewno sporo cieższa patrzac jak właze w spodnie Ale to wszystko to miesnie
|
|
#2291 |
|
Małgorzata S
|
Ja do Jillian chce dodać Mel B na brzuch , abs i nogi. Zastanawiam się nad pośladkami też
![]() http://screenshooter.net/101872054/dmcfnum , jak sądzisz pomoże na mój brzuszek ? Boję się, że bardziej mięśnie wyrobie, niż pozbędę się brzucha ![]() :conf used:
|
|
#2292 |
|
w krainie snu i marzeń
|
ja dziś zaczęłam 3 lvl ripped i w sumie ok, ale myslałam, że będzie coś cieższego na ramiona
|
|
|
|
|
#2293 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Moze najpierw postaw na cardio, a potem na Killer ABS Jill?
|
|
|
#2294 |
|
Małgorzata S
|
Dodałam właśnie dzisiaj dodatkowo na skakankę + cardio 3x w tygodniu
![]() Tylko zależy mi dodatkowo bardzo na wewnętrznych udach i brzuchu. Dlatego nie wiem, czy dodawać mel b na brzuch. Może spróbuję, raczej nic złego mi nie stanie się? Bo na program 6 weeks 6 pack to chyba za wcześnie dla osoby, która dopiero pracuje ogólnie 10 dzień nad formą ![]() Wiem, że daję radę ogólnie ćwicząc godzinę całą, a może i więcej. A cardio jakie poleciłabyś? ![]() Ja zmalałam lepsze takie, tylko nie wiem czy sa dobre: Calorie Burning Cardio Workout | Full Body Fitness | Class FitSugar Cardio Workout: How to Lose Weight 2 Tabata Fat Blasting Workout | Interval Training | Class FitSugar 3 Boxer Babe 10 Minute Cardio Workout with Tiffany Rothe 4
|
|
#2295 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Moze spróbuj cardio z One Week Shred, jest dosyc męczące, tylko nie wiem czy dasz radę. Mel na brzuch oczywiście spóbowac mozesz, ale ja bym jednak tego Killera ABS wzieła na warsztat on ma za zadanie zrzucić tłuszcz z brzucha i wymodelowac talię. O six packu na razie zapomnij, bo on jest najlpeszy, jak już sie pozrzuca co ma do pozrzucania i wtedy za meisnie brzucha sie beirze. A co do cardio jeszcze, mozesz przejrzec ten Insanity jakies.
|
|
|
#2296 |
|
Małgorzata S
|
Albo jestem głupia, albo nie wiem jaka, ale nie mogę znaleźć interwały z One Week Shred. Ja jestem taka, że tylko patrząc na filmik mogę ćwiczyć ;/
Myślałam, czy nie dodać interwały w te dwa dni wolne od cardio np. Takie znalazłam na interwały, ale nie wiem czy są lepsze czy jakie ![]() https://www.youtube.com/watch?v=VhdXXqcoco0 https://www.youtube.com/watch?v=BS7XkoGmhXQ https://www.youtube.com/watch?v=wvau9wZ6_8k
|
|
#2297 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nie to ze jedne lepsze od innych, tzreba po prostu wybrac to co komu pasuje
|
|
|
#2298 |
|
Małgorzata S
|
Ok
![]() To po prostu wybiorę to na co będę miała siły, bo jeszcze nie patrzyłam ich ![]() Dobry będzie taki plan dla mnie? I dobre są tak po przejrzeniu się tych filmików, które posłałam teraz z interwałem? ![]() Bo ja angielskiego nie znam, patrzyłam tylko "interval" ![]() Ps. Dzień wolny wybieram kiedy chcę, w planie nie uwzględniam tego! ![]() 1-2 dni będę robiła wolnego na regenerację. Poniedziałek Rozgrzewka Jillian 30 day shred Cardio rozciąganie Wtorek rozgrzewka Jillian 30 day shred Skakanka interwał rozciąganie Środa rozgrzewka Jillian 30 day shred cardio Rozciąganie Czwartek Rozgrzewka Jillian 30 day shred skakanka rozciąganie Piątek rozgrzewka Jillian 30 day shred cardio rozciąganie Sobota rozgrzewka Jillian 30 day shred Skakanka rozciąganie Niedziela rozgrzewka skakanka Jillian 30 day shred interwał rozciąganie
30 Day Shred! LEVEL 1 7/10 Mel B ; Tiffany Rothe ! Edytowane przez Miisiaaak Czas edycji: 2015-01-16 o 22:02 |
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nadal męczę yogę, extreme i killer abs
![]() Jakoś tego zmęczyć nie mogę
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
Co polecacie po Shredzie? ;D
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Killera
|
|
|
#2302 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja nic konkretnego nie polecam, wolny wybór. Ja sama wybierałam próbujac. Najlepiej samemu sprawdzić, co będzie pasowało, bo wiadomo, kazdy ma inny typy sylwetki, inne oczekiwania inna wydolnosć i kondycję.
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Cori
Co Ty teraz cwiczysz tak najczesciej? Jakie masz w ogole plany "na przyszlosc"?
|
|
|
#2304 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No wiec najblizsze pol roku mam teorytecznie obstawione ![]() Ale jak znam zycie, to zaczne powoli dokąłdac do BR inne workouty, bo juz mi ten tydzien na samym BR cos dziwnie schodzi, prawie jakbym wcale nie cwiczyla
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
A nie myslalas o tym, zeby zamiast Jill cwiczyc z jakims fitnessowym "psycholem"?
|
|
|
#2306 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale ja juz cwiczylam z innymi też. Ewkę znowu niedawno dokładałam nawet. Ale moje ciało najlepiej reaguje an treningi Jill.
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa to nie wiedzialam! Myslalam, ze po prostu spodobała Ci się Jill i przy niej trwasz
Bo w sumie bylam ciekawa jak przy takiej kondycji cwiczyloby Ci się np. Insanity albo PX90, ale skoro probowalas innych i to jednak nie to - to w pelni rozumiem ![]() Ja planuję za 2 - 3 tygodnie dorzucic do tego co trenuje cwiczenia Jill na brzuch, tylko jeszcze nie wiem ktore dokladnie. Mam czas, zeby się zastanowic.
|
|
|
#2308 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Melduje sie w watku i ja
kiedys sie udzielalsm w ktorejs czesci watku ale zaniechalam, tak jak zaniechalam cwiczen
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2310 |
|
w krainie snu i marzeń
|
a ja mam dziś lenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

O matko to był hardcore