![]() |
#2281 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Jej, dziękuje dziewczyny za miłe słowa!
![]() ![]() Moj TŻ mówi, że wyglądam ładnie w tych włoskach, no i powoli próbuję się przyzwyczaić do nich. Ale złość na fryzjerkę nie przechodzi. Bo nie znalazłam dla niej usprawiedliwienia. ![]() Dla was wszystkich: ahinsa KATESIA czuczenka Annake olusia... kimi1000 buziaczki. ![]() ![]()
#2282 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis pouzalam sie ale nie nad soba ale nad malutką-okazuje sie ze jest alergiczka i stąd dyszy bo przez to ma problemy z oddychaniem....
mam ochote przeklac siarczyscie bo dopiero mój 6cio letni syn dochodzi ze zdrówkiem do ładu, a tu maltka .....
#2283 |
Zakorzenienie
|
czuczenka dzięki za słowa otuchy, ale dzisiaj jest jeszcze gorzej
![]() ![]() ![]() ![]() dzwonie też do tego kumpla, żeby zapytać go czemu to zrobił, niestety nie odbiera telefonu, czuje się oszukana, jestem załamana ![]() ![]() ![]() ![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
BAN stały
|
Kimi,jestem w szoku,to po 5 latach bycia razem on chce się rozstać bo byłas na dyskotece z koleżanką???To chyba coś z nim jest nie tak!A w ogóle po co prosiłaś tego kumpla żeby mu nie mówił,takie coś tylko pogarsza sprawe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Magda jak się dłużej nad tym zastanawiam to może trochę tak wygląda, jak pisze, że on chce ze mną zerwać bo poszłam na dyskoteke, byłam głupia, ale myślałam że jarek, ten kumpel nić nie powie
![]() ![]() ![]() mam już mętlik w głowie, czasami to może wolałabym jak by był "normalny", nie taki zaborczy o mnie, na początku mi się to nawet podobało a teraz mniej, bo mam wrażenie że on stara się kontrolować mnie na każdym kroku... narazie nie chce ze mną rozmawiać, powiedział, że musi się zastanowić, czy chce być dalej ze mną tak wogule to on jest bardzo opiekuńczy, troszczy się o mnie, nie wyobrażam sobie byc z kimś innym...nie wiem co dalej bedzie ![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
BAN stały
|
Tylko,że w tej sytuacji pozwalasz mu być górą tam gdzie nie powinnien być!Teraz on wie,że ma nad tobą kontrolę,ty czekasz,kochasz,prosisz a on z łaski się zastanowi...Wie,.że może z tobą robić co zechce.Wg mnie powinnaś mu powiedzieć,że się zastanowiłaś TY i jeśli on chce być z tobą to musi ci zaufać i uwierzyć bo nie chcesz być z kimś tak zaborczym i to nie jest normalne żebyś z koleżanką nie mogła gdzieś wyjść.To naprawde jest chore.A może on się tak obawia bo ma sam coś na sumieniu?Oj,radziałbym ci "powalczyć" jego bronią...WTedy może on by się wystraszył.Bo tak to jeśli teraz ci "wybaczy"(nie ma co!)to potem już w ogóle będzie cię miał w szachu,a ty się będziesz bała zrobić cokolwiek żeby on nie był zły.A on sobie będzie używał bo będzie wiedział,że kochasz go tak,ze wszystko mu ujdzie płazem.Czy warto?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
ahinsa
![]() male ![]() kimi1000 ![]() Katesia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Caly dzien obyl sie bez użalań
![]() ![]() Zaczelo sie tym ze niby mialam sie nie spotykac dzis z TZ bo nauka , ale nie... on wpadl po ksiazke no i zostal juz u mnie gdzies z 2 godz. rodzice oczywiscie niezadowoleni... i najlepszy moj ojciec, przechodzi kolo mojego pokoju i tak mowi:,, Kochana , masz jeszcze duzo do nauki wiesz?'' az oniemialam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2290 |
Zakorzenienie
|
Pojutrze TŻ wyjeżdża do Berlina na tydzien
![]() ![]()
#2291 |
Zakorzenienie
|
czuczenka
![]() pink69 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Alez buziaków dostałam
![]() A ktoś chce buziaka ode mnie? Prosze sie zgłaszać, oto próbka --> ![]() ![]() Byłam dzis na pogrzebie, jakoś sie przez to przeprawię. Jeszcze tak naprawde nie opłakałam śmierci Doroty, zatrzymuje w sobie łzy ze wszystkich sił ![]() Dziewczyny, jesteście kooochane ![]() ![]() ![]() ![]()
#2293 |
Zakorzenienie
|
ahinsa
![]() ![]() ja chcę, ale duuużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Olusia, chciałam Cię tknąc, ale nie moge
![]() ![]() Póki co przesyłam wielkie "dziękuje". No to "a masz" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trzydzieści to dużo? ![]()
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2298 |
Zadomowienie
|
AHINSA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
Ja tez chce
![]() ![]() ![]()
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Wtajemniczenie
|
hej, przyszłam się poużalać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
a mnie czeka dzisiaj rozmowa z TŻ, bardzo się tego boje, nie chciałabym żebu na mnie wściekł o to wyjście, ale z drugiej strony on też nie jest święty, nie chce żeby obwiniał tylko mnie
![]() magda napisała żebym go pokonała jego własną bronią, ale ja nie wiem jak to zrobić, chciałabym mu wytłumaczyć że nie można być takim zaborczym, ale wiem że i tak nie będzie chciał słuchać ![]() nie wiem jak z nim rozmawiać...
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja akuratnie jestem słomianą wdową, z teżetem sie nie widziałam już... 11 dni? I troche jeszcze musze na niego poczekac... Takze powiedzmy, ze wiem co bedziesz czula i daje rade to zniesc ![]() Połazisz z babami po sklepach, po kino-kawiarniach ![]() No i obiecane buziaki (musze Olke przebic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Kimi, skarbie, olej...
![]() A jestes pewna, ze ta dyskoteka nie jest przypadkiem jakims glupim pretekstem do zerwania? Bo jesli on naprawde chce z toba zrywac, bo poszlas gdzies bez niego, no to przepraszam bardzo.. jak ty z takim facetem wytrzymalas 5 lat?! To bylo piec lat "tak, kochanie", "jak sobie zyczysz, kochanie", "masz racje, kochanie"?! Tak nie mozna! Jesli jest za bardzo zaborczy i zazdrosny to to jest jego problem, a nie twoj. Powinnas mu uswiadomic, ze to on ma cos ze soba zrobic, bo to jego zachwanie nie jest fair. Kazdy ma prawo robic to, na co ma ochote, czego pragnie, potrzebuje a partner powinien nas w naszych wyborach wspierac, akceptowac je i nas... Ja bym nie dla rady w takim zwiazku. Najwazniejsza jestes TY, a dopiero potem jest on. Skoro ktos sie nie zmienil przez 5 lat, to nie licz ze sie zmieni przez kolejne 5... ![]() Olej... Nie daj z siebie zrobic emocjonalnego wraka... Slabsza kobietą łatwiej jest kierowac...
#2307 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki weszlam na chwilke aby zostawic sobotnie buaziczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahinso-dziekuje ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
#2308 |
Zakorzenienie
|
ahinsa dziękuję ci bardzo za wsparcie
![]() tylko że ja mam tylko jego, z rodzicami nie układa mi się najlepiej, a większość przyjaciółek wyjechała za granicę do pracy, nie potrafię się od niego uwolni.ć, to tak jakbym była uzależniona ![]() bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie być z innym mężczyzną ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozesz mi w koncu odpowiedziec skad dokladnie jestes? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
🦄
|
U mnie doła część dalsza. Mój związek się rozpadł, teraz to już nie mam siły go nawet reanimować. Zresztą nie wiem, czy jest o co walczyć. W dzisiejszej rozmowie ex oświadczył, że on nie chce mieć dziewczyny do 30, we mnie to CHYBA był TROCHĘ zakochany gdzieś na początku. No i mam doła, że nie umiem nawet poznać, czy facetowi na mnie zależy i czy jest wart uwagi, bo przez rok myślałam, że ten właśnie jest.
No i czuję się jakbym miała zostać starą panną, bo w wokół nie ma jakoś fajnych facetów, wszyscy co lepsi pozajmowani a ja wcale przebojowy typ kobiety, co sobie wyrwie faceta na ulicy czy dyskotece to nie jestem ![]() Nie chcę mi się uczyć, malować, wstawać, bo nie ma dla kogo.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.