|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
NIE ZRE!!!! przeciez pisalam ze jestem chora
nikt mnie nie zauwazyl ![]() Dzien dobry tak w ogole ![]() ehhh laski wczoraj bylo tak zle,ze pojechalam do domu 2h wczesniej goraczka pojawia sie i znika,kaszel i inne takie,ale wczoraj TZ mi kupil moje "ulubione" tabletki,poszlam spac do mlodego,tzn zamienilismy sie miejscami i siie wyspalam,czuje sie lepiej i odpukac w niemalowane goraczka spadla,ale wstalam mokra i teraz pytanie? ostatnie dni,nie jadlam duzo,bialkowo tez nie bylo,a waga nie spadla? ☠☠☠☠a mac mam 79,4kg jeszcze z poprzedniego tygodnia. mogla sie zatrzymac przez chorobe? Powinna chyba spadac? chociaz ze mna to wszysctko mozliwe,jak ja po wc zazwyczaj mam wieciej niz przed.... Ale juz sie czuje lepiej,wiec i z jedzeniem sie uporam ![]() czytalam Was,fajnie Myszka z tymi tabelkami,ja sie dopisze z pomiarami 1go grudnia,bo ja co miesiac sie mierze... a reszte dzis... bo z tele wpisac nie moglam Tamlinek kochanie wspolczuje Ci tej nerki,u nas dziewczyna w pracy miala straszny bol w plecach i w koncu po kilku badaniachh "lekarze/specjalisci" pomysleli o kamieniach nerkowych ale jak powiedziala u nich to rodzinne.... Martusia zdrowka kochanie aaa co do cwiczen,zobacze jak bedzie dzis ale jutro juz napewno zaczynam Skalpelek ![]() musze jakas zupe zrobic ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- heheh wedlug tabelki powinnam warzyc najmniej bo ja najmniejsza Nadia wpisuj sie,bo my ten sam wzrost
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
Creturko, wybacz, że posądziłam Cię o żarcie
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
spoko,ale juz tak chyba zostanie do konca zycia
![]() heheh i dobrze ![]() Myszko ja w tabelce lydki nie wpisuje,bo nigdy nie mierzylam
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh w dooopke jeza z tymi weglami
![]() alez mam dylemat - mam wielgasnego kalafiora i nie wiem czy zupe z niego czy po prostu ugotowac? nie mam bulki tartej,wiec chyba bedzie zupa
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Creature dobrze, ze szybko ci przeszlo. Czlowiek nie docenia zdrowia jak ue ma.Nie wiem czenu Ci sie waga zatrzymala. Chyba reguly nie ma, ze w chorobie powinna spadac. Ja calkiem nie czuj zapachow i jesc mi sie nie chce. Druga sprawa to bol przy polykaniu. Ale bez zapachow dziwnie. Jedzenie w ogole nie kusi. Ugryzlam dzis gruszke taka sozysta i co? Nic. Tylko sie nasapalam by ja przelknac. Odlozylam. Ale tez i nieczuc smrodu. J. mowil ze ze skieci smierdzi a ja nic. To juz gorzej bo czlowiek takiej samokontroli nie ma. Nawet nie wiedzialabym ze ode mnie capi ![]() HaGie pieknoto baw sie dobrze u rodzicow i nie wkrecaj sobie. Czas nie stoi w miejscu dla zadnej z nas ale mzna byc jeszcze piekniejszym dojrzalym niz za smarkacza. Zobacz np. Kate Winslet. Taka burakowa byla a teraz rasowa kobieta. Poza tym piekno tkwi w srodku. Tilda Swinton czyMaryl Streep, obie szkarady a maja cos w sobie. Gdybys nie miala meza pwoiedzialabymCi -Kazda potwora znajdzie amatora ![]() Ja tam tez nie mam dobrych genow. Ani kosci policzkowych ani talii ani nog ani owalu, moje spojrzenie nie elektryzuje a czas nie zatzymuje sie w momenxcie gdy wchodze gdzies ale wiesz co, pal licho z tym. Wiem ze umiem zazartowac, takze z siebie i na bank gdybym miala szukqc meza to by bylo paru chetnych. Trzeba wychodzic do przodu, brac zycie na rogi! Szara Myszka juz pobylas. Teraz strzel sobie jakis odlotowy fryz bo z tego co na fb widze masz fryz szarej myszki naprawde. Wydaj jedna wyplate meza na ciuchy a u was na bank sa swietne takze w duzych rozmiarach i juz. Co masz lepsze nogi czy cycki to odslon. Czekam na jakies dzialania bokceptacja akceptacja ale zrobic cos by sobie sie bardziej podobac to druga rzecz. kiedys zalozylamwatek na vitalii czy znacie ladne puszyste. Wszyscy mne zjefhali ze w puszystych nie ma nicladnego ze trzeba dazyc do lepszej sylwetki. Spoko ald sa ladne puszyste i zadbac o siebie trzeba bez usprawiedliwiajai se ze i tak jestem gruba to po vo sie stroic.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-11-21 o 12:31 |
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Marta święte słowa
ale chyba chodzi o HaGie a nie SzarąMyszkę? ! Albo ja już się pogubiłam?!
Edytowane przez creature666 Czas edycji: 2014-11-21 o 12:39 |
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
HaGie ma fryzure szarej myszki.
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Borze szumiący - jaka ciemna jestem!
się robi zupka warzywna ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- A Młody przeszczęśliwy, bo matka dała ogórka kwaszonego
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
Jej! jak to nie ma ładnych puszystych! ja uważam, że są często o wiele ładniejsze i o niebo bardziej zadbane niż "chude". Wszystko zależy od człowieka oczywiście
Wolałabym zostać taka jaka jestem niż być szkieletem ;/ one są wyjątkowo nieapetyczne;/ Dziewczyny wracajcie do zdrowia! Creature666 z kalafiora proponuję krem zrobić taki z curry! mniam!! aż mi ochoty narobiłaś ![]() eh dzisiaj w pracy wszyscy śpimy i nikomu się nie chce pracować dobrze, że dzisiaj piątek, piąteczek, piątunio ![]() pracujecie w weekend czy macie wolne?
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Ja weekendy mam wolne.
laski co myslicie o plukaniu zatok? Ten gulgoczacy w glebi gdzies glut doprowadza mnie do szalu. Ogladalam filmiki i wyglada horzej niz zle :O
|
#2292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja też uwielbia ogóry ![]() Martolina wszystko co piszesz, to prawda. Ja juz kilka razy miałam takie "zrywy", że fajnie się czesałam. w ogóle włosy blond, ciekawe ciuchy, zrobione paznokcie, makijaż, solarium... ale po jakims czasie przechodziła mi ochota na chodzenie w obcasach
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Samoakceptacja najważniejsza
Tylko wiecie bez takich mi tu: jestem gruba i dobrze mi z tym ![]() Ale fakt faktem, zmiana fryzury, solarka, nieudane rzęsy (w moim przypadku Ja pracuję w niedziele.
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
co taka cisza?
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem. Zmartwych wstalam. A z moim mezem juz nigdy ne poloze sie w jednym lozku!!! Mialam goraczke 39,4 i poprosilam go by mi wyplukal scierke na czolo. Z takim fochem wzial ta scierke a potem centralnie mi ja rzucil na glowe
Od kad wrocil z pracy focha ma bo wg nego balagan (sprzatalam w dzien). Niepoprasowane ubrania. Jaka ja mam wizje przyszlosci z nim? A jesli kiedys hede niedolezna zalezna d niego chora...to bedzie sie mna zajmowal z taka troska jak teraz??? Daje mi to do myslenia
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Marta przykro mi...
rzeczywiście wizja przyszlości i nie daj Bóg skazania na pomoc jego jest nie wesoła... Ja weekendy mam wolne zawsze. A w przyszłym tygodniu to już chyba od środy sobie wolne zrobię Oglądam "Noc w muzeum", lubię ten film. A jutro Kewin
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy zaczynacie stroić mieszkania świątecznie? Bo mnie już kusi, bo kocham ten klimat
Ale chyba poczekam do nowej kuchni
|
|
|
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
HaGie, ja też mam takie zrywy, z jednej str chcę wyglądać jak najlepiej, bardzo dbam o włosy i zazdroszcze tym pięknym dziewczyną, że im się chce wstać wcześniej rano i zrobić sie na bóstwo .. u mnie często wygrywa 20 minut snu więcej
Ale zawsze zachowuje granice przyzwoitości codziennie ano myje i układam włosy i robię szybki makijaż - puder, jasny cień i tusz - musi być bez tego do ludzi nie wyjdę Martolina1982 - może Twój tż miał po prostu słabszy dzień ? i nie ogarnął Tamlin, u mnie dekoracje kilka dni przed wigilią najwcześniej Jak kiedyś będę miała już "swój" dom to coś czuje, że już na mikołajki wszędzie będą lampki i dekoracje bo też lubię ten klimat Poczekaj do nowej kuchnie będziecie mieli super, jeszcze bardziej odświętnie bo z nowymi meblami Moja mama zmieniała kuchnie 2 lata temu i jej tydzień przed zajączkiem założyli
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Jest tu kto?
Blondi haha on ma codziennie gorszy dzien szczegolnie gdy przekracza prog domu :/ dobra nie narzekam. ciekawe ile jutro waga pokaze. Moze wyschne na wior? Hahaha robila to obrzydlistwo. Plukalam nos. I nic nie lepiej. Mqm teraz schize ze moze mi troche tej wody zostalo gdzies. Znow mialam 39,6. Koszula mokra. Co tu robic do rana.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-11-22 o 03:22 |
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, ale co Ty jeszcze z nim robisz?
![]() trochę tu z Wami już jestem i ciągle to samo. |
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Juz mowilam. Nie utrzymam sie ze swojej pensji i alimentow. Ja malo zarabiam. Nic innego. U was tez taka mgla? La'mbria i jak bylo? Wymaglowali Cie?
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
musiałabyś się utrzymać i dałabyś radę, kiedyś też Tamlin tu pisała o rozstaniu z exem, a też mogłaby w tym tkwić do dzisiaj. (chyba nic nie pomyliłam )
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Ujme to inaczej. Nie czuje sie na silach by utrzymac dzieci za swoja pensje i alimenty. A Tamlin miala pomoc rodziny.
sobota jest. Nie smucmy od rana ![]() Jak u wasdzis waga? Szara Myszka w gotowosci?.
|
#2306 |
|
Rozeznanie
|
Marta oczywiście, że w gotowośći
Dzis zwazone, w moim przypadku spadku nie ma no cóż magiczna 7 z przodu widać nie chce mnie opuscic dokopie jej w tym tygodniu![]() Zmierzylam swoje wymiary;/ Masakra teraz to dobiero czuje sie grubo. Tak daleko mi do tych 90/60/90:P A o łydkowym potworze to nawet nie bede pisac![]() Zaraz to wrzuce do tabelki ![]() W weekend bedzie mnie troche mniej, bo swietujemy z TZ 8 rocznice, ale sledze ![]() Hagie jak uzupełnisz cel to nie bedziesz musiala chudnac do zera ![]() Swinka Milego pobytu we wrocławiu ![]() Moze odwiedz tez skytower i punkt widokowy? chociaz chyba pogoda na to nie dopisuje aaa i daj znac jak kolejki do zoo;dPati cwiczyc na silowni pod meskim okiem?? Jak moglas na to nie pojsc;D Marta wspołczuje sytuacji z TZ Faceci sa czasami tacy nieogarnieci;( Na pewno spedzilas z nim tez wiele milych chwil, nie chowaj urazy ale powiedz mu ze to nie bylo fair z jego strony![]() Ogarniajac wasze posty mialam chwile zadumy nad moja fryzura ![]() Creature witaj w tabelce
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2014-11-22 o 09:57 |
|
|
|
#2307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
U mnie wzrost, ale biorąc pod uwagę @, codzienne słodkości, stypę i pojedzenie tam i ogólne nie trzymanie diety to jest ok. 57,9 mam. Ale za tydzień będzie 6 na pewno ![]() Cytat:
Cytat:
Siedziałam, uczyłam się aby nie wychodzić na gułę i jakoś to szło. No i zobacz jak się rozwinęłam przez ten czas. Rozstanie z mężem było najlepszym co mnie mogło w życiu spotkać.Cytat:
|
|||
|
|
|
#2308 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
dopisałam się do tabelki. Na razie bez wymiarów, bo nie mogę znaleźć miarki ![]() Ogólnie dzisiejsza waga 89.5 kg. Jest do pupy. Ale ten tydzień był w miarę ładny, nie licząc wczorajszego wieczoru... W weekend będzie grzecznie!
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie Tamlin, a też pewnie kalkulując myślałaś,że nie będziesz w stanie się utrzymać.
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Musze się na kompa przesiąść to ogarnę tabelkę. ..okres w końcu dotarł do mnie ale dobrze ze w końcu jest...zaraz się wrzucę na komp to poczytam i odpisze co i jak.Ciekawam tej szaromyszkowej tabelki
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.

nikt mnie nie zauwazyl 
☠☠☠☠a mac mam 79,4kg jeszcze z poprzedniego tygodnia. mogla sie zatrzymac przez chorobe? Powinna chyba spadac? chociaz ze mna to wszysctko mozliwe,jak ja po wc zazwyczaj mam wieciej niz przed.... 

się robi zupka warzywna