|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Cytat:
![]() ![]() zaraz powstawiam linki tych co znajde bo narazie schnal ![]() uu to kiepska sprawa z mieszkaniem ![]() oby bylo dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Ewcia o widzisz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Passion wczesniej czy pozniej sama sie wyklaruje sprawa mieszkania. Ale bym sobie paznokcie pomalowala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5p2702?c=4019
ee tyle znalazlam ![]() pozniej zroie fotki jak chcecie widziec ![]() asiu ja mam duzo siwych ![]() na chrzciny robie balejaz ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-01-28 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Fajniutkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
uroczy
![]() nie, jak masz zdjęcia wszystkiego robić to nie będę truć, chyba, że masz tyle czasu ![]() nie pisałaś jak M po wizycie u pediatry, przybiera ładnie? Jak brzuszek? Zdecydowaliście jakie szczepienia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przybiera ![]() ![]() ale to bylo 3tyg temu teraz widze jak rosnie ![]() bierzemu tradycyjne w lutym mamy szczepienie ![]() a na temat brzuszka nie pisze bo zawsze jak pochwale to jest na odwrot ![]() kiedys tesciowa pyta jak tam M w nocy wiec ja tak ladnie spi sama zasypia bla bla bla i na druga noc ojciec nosil 1,5h na rekach bo spac nie chciala ![]() ![]() a na brak czasu nie narzekam ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-01-28 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
HEj dziewczynki. U nas dziś super noc
![]() ![]() ![]() ![]() Byliśmy dziś w dwóch żłobkach. Jeden z nich bardzo nam się podobał. Mała placówka i bardzo rodzinna, bardzo fajne podejście personelu. P zadowolony, że tyle pań, dzieci. Trochę się uspokoiłam, powiem Wam ![]() Passion, a dleczego Wy się wyprowadziliście? Chyba coś przoczyłam. Ewcia, pochwal się ubrankami ![]()
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
Monita
![]() Nie taki żłobek straszny. Fajnie z e coś Wam się spodobało ![]() I M dzisiaj pięknie sp a la. Raz tylko musiałam rzucić przytulanke ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Bo zaczęła lecieć w kulki z kasa. Coraz bardziej się panoszyla nawet i nas w pokojach. Jej nie mo z na popuscic. No i zaczęła pić, wtedy ciężko się z nią gada i z nów kwestia rachunków. Max zaczął z nią dyskutować i wyzwala nas od debili ![]() Maz nawet stwierdził. , że w tym roku nie robimy ocieplenia. Taki był plan. Powiedział ze zobaczymy jak to wszystko się rozwinie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Passion, ja wiem, ale jednak serce boli
![]() ![]() Nieciekawa syutacje, kurcze. Mam nadzieję, że jakoś się to Wam pozytywnie rozwiąże!
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
Monitko fajnie ze Wam przypadl zlobek do gustu
![]() ![]() ![]() Passion ze tez nie ma Jej kto uwagi zwrocic i na nia wplynac! Heh... A Twoj S chetnie mieszka z Wami u Was? No i zapewne macie wiekszy komfort psychiczny bedac z dala od Niej. Takaya specjalnie dla Ciebie ciuszki. Tylko nie poprasowane... To tylko czesc z tego co dostalismy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Joasia jakie słodkie te ciuszki
![]() ![]()
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
I to za zlotowke!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
![]() 2i3 to kaplet jeszcze buciki sa do tego i niedrapki
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-01-28 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
i reszta
i wez tu nie ubieraj dziecka na rozowo ![]()
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Ewcia rzeczywiscie sam roz u Was
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Ewka Twoje też śliczne
![]() ![]() Ta sukienka biała śliczna
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, że dostałyście ciuszki, dziewczynki. Ja musiałam wsio kupić, choć potem sporo dostaliśmy w prezencie, na lato
![]() ![]()
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
To dziś wszystkie dzieciaki się pospały
![]() ![]() Haaaa!! To ja już wiem dlaczego Ewka tak wyleciała z tym chrztem w lutym! Bo Maja wyrośnie z sukienki ![]() Ewciu ta biała sukieneczka śliczna ![]() Asiu czapka żabka mnie rozwaliła ![]() Passion kurde nie fajnie zwłaszcza,ze wy kredyt za to jeszcze płacicie nie? Często tam jeździsz? Ona bez ogrzewania siedzi? Wasze wszystkie graty tam są? Trochę szkoda mebli itp jak wilgoć wejdzie ![]() Kuleczka no to weź szturchnij tam męża niech remontuje łazienkę! Monita ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2015-01-28 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Takaya przypomniała mi się ta reklama odnośnie remontu jak babka wpuszcza do kuchni psa i kota
![]() ![]()
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
Kuleczka to na co czekasz! Musisz częściej chodzić do łazienki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez pozniej naddaje sie tylko do remontu ![]() wiec wiesz co robic ![]() takaya pudlo ![]() ta sukienka jest 6-9mcy ![]() wlasnie myslalam ze zrobie w lecie i by byla ![]() sukieneczka jest z f&f i ta tuniczka tez ![]() zastanawiam sie gdzie ja ta rozowa kiecke ubiore ![]() asiu mi tez strasznie podoba sie sweterek z miki i ta czapeczka z oczkqami ![]()
![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Ewka ja mam kilka takich szafowych ubranek co to tylko dno szafy je ogląda i jak mama pyta gdzie są mówię, że nie wiem. Ona i tak mnie ma za burdelarza więc wierzy i się odczepia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
I_K jak tam K? Pokazałabyś nam go trochę
![]() Kurde miałam się zabrać do domu z tatą, dzwonie a moja podwózka w domu już od 2 godzin >< Nic to odbierze mnie z pociągu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie IK okaz dzieciaczki Tai tez bys J pokazala ![]() takaya badzia passion nie chcecie jakis bucikow sprzedac po swoich coreczkach?
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-01-28 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Nowa spłuczka już jest funkiel nówka nie śmigana, teściu zrobił, dzwoniłam do Tż się pytać co z wc tem
![]() Ewka nie widziałam tej reklamy, aż muszę zobaczyć. Śmiejcie się chyba z 2 razy uwaliłam wannę i ma odpryski, ale mojego to trzeba sposobem brać ![]() Mam kolejne 3 zdjęcia do powieszenia ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Kurde firanki będą dopiero gotowe po niedzieli jak jutro by przyszedł materiał
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko noo brawa za spluczke
![]() ![]() ![]() ![]() I_K jak super ![]() ![]() ![]() Ewcia znaaam ta reklame hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2310 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() w sylwestra my kupiliśmy pół tony, nasa tam wtedy nei było, teraz ona kupiła. Ja jestem na nie jeśli my teraz byśmy mielis kupować? z jakiej racji? na górze grzejniki wyłączone, dwa, tam mamy płacić a siedzimy u moich na garnuszku. Byłam tam raz od tego czasu ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Asia, super ciuszki, tym bardziej za zł ![]() Ewka, dużó rózu ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.