![]() |
#2281 | |
Raróg
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Też mam 32 : )
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa- ksiądz JK jest niesamowity. Jego nastawienie do życia pomimo choroby, cierpienia. Podziwiam
![]() Zakupy zrobione, te kosmetyczne również. Kupiłam filtry pharmaceris, maskę fitocell. Do tego próbki anthelios aqua gel La Rochey spf30. Od jutra testowanie. Na obiado- kolację dzisiaj międzynarodowo- ziemniaki cypryjskie, szparagi hiszpańskie i niemiecki Grauer burgunder ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zadomowienie
|
Kama - rzeczywiście warto ten wywiad przeczytać. Mam duży szacunek do tego co robi i mówi ksiądz Kaczkowski.
Dla tych co wolą oglądać, niż czytać, jest np. wywiad z nim u Łukasza Jakóbiaka na 20 m kwadratowych: https://www.youtube.com/watch?v=KspGQfRjqKM Inny wywiad - z Beatą Pawlikowską (która do tej pory do mnie nie "pzemawiała") - istna afirmacja życia, do obejrzenia w momentach dołów. Laura, Gosia - to Wy jeszcze dzieci jesteście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Raróg
|
Smarkate guły, co nie?
![]() Ja dziś robię fasolową zmodyfikowaną: fasola rzecz jasna, majeranek, cebulka, ziemniaczki, kalarepka i por. Pachnie wyśmienicie i założę się, że tak będzie smakować. Znudziła mi się ta zwykła z marchewką, poza tym nie lubię jej kroić w kostkę.
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zadomowienie
|
U mnie dziś na obiad była kasza bulgur z warzywami i do tego sos czosnkowy, bardzo lubię
![]() Cieszę się, że pojawiły się już pachnące i słodkie pomidory malinowe. Zielone szparagi też widziałam, ale nie były zbyt ładne, więc jeszcze trochę poczekam. A zaraz zabieram się za upieczenie drożdżówek z malinami. Pyszne, lekkie, łatwe do zrobienia i dzieci też lubią: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...i/przepis.html Laura - ja mam 12 lat więcej i cerę przed kuracją - niemal tłustą ... Wiek nie zawsze działa tu na korzyść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Raróg
|
Ja u siebie na bazarku widziałam całkiem ładne szparagi.
Dircikowa, no mi unormowała się dopiero niedawno, także nie jestem jeszcze niczego pewna, czy się nie pogorszy, mam nadzieję, że nie ; ) Zupka wyszła mi obłędna, teraz pora poćwiczyć i potem domowe spa. Ale ciężko ruszyć doopsko sprzed kompa, w dodatku kiedy w TV leci Grand Prix w żużlu na Narodowym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Gang Iren
|
Smarkula podoba mi się to
![]()
#2288 |
Zadomowienie
|
Macie jakies wyprobowane kuracje do wlosow? Wzmacniajace, odzywiajace, dodajace blasku. Cos, co moglabym kupic i robic w domu, jakies ampulki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Świetny artykuł Kama.Szału nie ma jest rak.Kaczkowski -człowiek pełen pozytywnej energii,zarażający optymizmem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Raróg
|
Uklika, ja sobie ostatnio kupiłam w Rossmannie szampon i odżywkę kokosową Organix, wczoraj wprawdzie użyłam pierwszy raz, ale juz włosy są bardziej miękkie i błyszczące. Ok. 34,- za butelkę. Używam też olejek Pantene Pro-V odbudowujący keratynę z wit. E, ładnie pachnie i nadaje miękkość.
Ale i tak najlepsze włosy miałam, jak za każdym razem stosowałam płukanki ziołowe. Tylko teraz już mi się nie chce ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-04-19 o 11:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Gang Iren
|
Czasem na włosy uzywam olej kokosowy, zresztą on ponoć dobry jest na wszystko. I wewnętrznie. I zewnętrznie.
#2292 | |
Raróg
|
No właśnie te produkty zawierają olej kokosowy. I powiem Wam, mimo jednego dopiero uzycia widać efekt.
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
Już wiem czego nie lubię bardziej niż pakowania się na wyjazd
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Gang Iren
|
Aussie a młody ile ma lat? Może mógłby sam się spakować, a ty byś tylko sprawdziła?
#2295 | |
Raróg
|
Dostałam ostrzeżenie za to, co miałam dziś na obiad
![]() Nie chwalcie się czasem marchewką z groszkiem ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Gang Iren
|
Laura ja chyba nie rozumiem ??
#2297 | |
Raróg
|
A myślisz, że ja rozumiem?
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Gdzie młody wyjeżdza Aussie?
Uklika wcieram olejek dove,olej kokosowy,balsam Seboradin. |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Gang Iren
|
No to faktycznie tajemnicze... a ja bardzo lubię marchewkę z groszkiem ![]() ![]()
#2300 |
Zakorzenienie
|
No i młody pojechał
![]() ![]() Gosia- jasne, że mógłby, no i niby to robił ale ja i tak muszę wszystko nadzorować ![]() ![]() Słońce świeci. Kawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Rozeznanie
|
Kawa, dzien dobry..
Uklika u mnie rewelacyjnie sprawdzaja sie produkty Vichy do wlosow, ampulki sa drogie ale kuracja dziala. Wlosy przestaly wypadac, sa zdrowsze i nabraly objetosci. Kazdemu bede Vichy polecac. Aussi, piekna wycieczka dla dzieci. Z pewnoscia Twoj synek bardzo na nia czekal. Tyle atrakcji i do tego z kolegami ![]() Tez uwielbiam marchewke z groszkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Gang Iren
|
Aussie wierzę. Jeszcze trochę i się o tym przekonam.
#2303 |
Zakorzenienie
|
Amelia- to już kolejna z wycieczek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z tymi wycieczkami to tez ciężko teraz dzieciakom dogodzić. Tak się składa, że młody już prawie wszędzie z nami był, zarówno w Pl jak i za granicą. W trójmieście byliśmy w zeszłym roku na Wielkanoc. Wszystko zwiedziliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Gang Iren
|
Aussie mogę ci podrzucić moich chłopaków co by ci się nie nudziło
![]()
#2305 |
Rozeznanie
|
Ojej to juz nie maly chlopiec a kawaler. No pewnie Aussi najwazniejsze, zeby dobrze sie bawil na wyjezdzie z kolegami. To nie to samo co z mama i tata
![]() No wlasnie i czym teraz wypelnisz czas ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zadomowienie
|
Aussie - wycieczka na pewno będzie udana i rzeczywiście w tym wypadku sądzę, że fakt, że miejsca były już wcześniej odwiedzone nie ma wielkiego znaczenia.
Z doświadczenia mamy dzieci obojga płci nie powiedziałabym, że w sprawności pakowania są jakieś istotne różnice między dziwczynką i chłopcem. W ilości pakowanych rzeczy już tak ![]() ![]() Od dłuższego czasu ćwiczymy wspólne pakowanie (i na wyjazdy rodzinne, i te samodzielne), które jest już coraz mniej wspólne, na szczęście. Zaczynało się od przygotowywania rzeczy przez młodzież i obserwowaniu jak ja pakuję, potem ja byłam obserwatorem, a ostatnio już tylko odpytałam młodzież co zabrali i to wystarczyło. Przy okazji unikam pretensji co do tego co spakowane a co nie i pytań gdzie co jest w torbie ![]() Z nowości filtrowych (chyba), pojawił się Nuxe Sun spf 30 i 50, po polsku w nazwie "zachwycający" ![]() Badania kontrolne po pierwszym miesiącu Izoteku wykonane i wyniki są prawidłowe ![]() Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2015-04-20 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
O! a co tu tak pusto?? żyjecie?
Młody na wycieczce zadowolony, słońce świeci a potwory w Grimmie coraz straszniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Raróg
|
Ja kiedyś brałam Izotek, ale miałam piękną cerę <3 Tylko na noc to wręcz wazeliną się smarowałam ; ) Dwa lata temu też chciałam brać, ale źle się poczułam i nie wiem, czy to od tego, czy co, ale odstawiłam. Teraz mi się cera unormowała, choć nie jest tak idealna jak przy Izo, wtedy wręcz promieniała.
A nie lepiej było zrobić tę kurację zimą? Teraz słoneczko będzie przygrzewać coraz bardziej... Uch, jarać mi się chce. To dopiero 6 dzień bez, a mi się zdaje, jakby całe wieki minęły ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zadomowienie
|
Aussie - ano pusto, prawie cała doba bez nowych wiadomości
![]() Miłego relaksowania się w spokoju ![]() Laura - rzeczywiście na noc smaruję się dość grubo mazidłami, a skóra to i tak "zjada" wszyściutko. Czemu chciałaś powtarzać kurację? Dopadł Cię trądzik od nowa? Po ilu latach od zakończenia poprzedniej? Nie chciałam czekać do jesieni, ponieważ cera mi się pogarszała, a kuracja i tak może trwać kilkanaście miesięcy. Na lato może będę miała minimalną dawkę, na same wakacje niektórzy w ogóle odstawiają. Pewnie niedługo się dowiem po pierwszej kontroli co robimy dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Gang Iren
|
Laura no to jeszcze daleka droga przed tobą z fajkami, ale jak się chce to da się radę. Ja rzuciłam prawie 7 lat temu.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.