|
|
#2281 | |
|
Raróg
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Też mam 32 : )
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa- ksiądz JK jest niesamowity. Jego nastawienie do życia pomimo choroby, cierpienia. Podziwiam
Zakupy zrobione, te kosmetyczne również. Kupiłam filtry pharmaceris, maskę fitocell. Do tego próbki anthelios aqua gel La Rochey spf30. Od jutra testowanie. Na obiado- kolację dzisiaj międzynarodowo- ziemniaki cypryjskie, szparagi hiszpańskie i niemiecki Grauer burgunder
|
|
|
|
#2283 |
|
Zadomowienie
|
Kama - rzeczywiście warto ten wywiad przeczytać. Mam duży szacunek do tego co robi i mówi ksiądz Kaczkowski.
Dla tych co wolą oglądać, niż czytać, jest np. wywiad z nim u Łukasza Jakóbiaka na 20 m kwadratowych: https://www.youtube.com/watch?v=KspGQfRjqKM Inny wywiad - z Beatą Pawlikowską (która do tej pory do mnie nie "pzemawiała") - istna afirmacja życia, do obejrzenia w momentach dołów. Laura, Gosia - to Wy jeszcze dzieci jesteście
|
|
|
|
#2284 | |
|
Raróg
|
Smarkate guły, co nie?
Mi dopiero cera z mieszanej się unormowała na w miarę normalną ; PJa dziś robię fasolową zmodyfikowaną: fasola rzecz jasna, majeranek, cebulka, ziemniaczki, kalarepka i por. Pachnie wyśmienicie i założę się, że tak będzie smakować. Znudziła mi się ta zwykła z marchewką, poza tym nie lubię jej kroić w kostkę.
|
|
|
#2285 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dziś na obiad była kasza bulgur z warzywami i do tego sos czosnkowy, bardzo lubię
Cieszę się, że pojawiły się już pachnące i słodkie pomidory malinowe. Zielone szparagi też widziałam, ale nie były zbyt ładne, więc jeszcze trochę poczekam. A zaraz zabieram się za upieczenie drożdżówek z malinami. Pyszne, lekkie, łatwe do zrobienia i dzieci też lubią: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...i/przepis.html Laura - ja mam 12 lat więcej i cerę przed kuracją - niemal tłustą ... Wiek nie zawsze działa tu na korzyść
|
|
|
|
#2286 | |
|
Raróg
|
Ja u siebie na bazarku widziałam całkiem ładne szparagi.
Dircikowa, no mi unormowała się dopiero niedawno, także nie jestem jeszcze niczego pewna, czy się nie pogorszy, mam nadzieję, że nie ; ) Zupka wyszła mi obłędna, teraz pora poćwiczyć i potem domowe spa. Ale ciężko ruszyć doopsko sprzed kompa, w dodatku kiedy w TV leci Grand Prix w żużlu na Narodowym
|
|
|
#2287 |
|
Gang Iren
|
Smarkula podoba mi się to
Powiem wam, że ja mimo gromadki dzieciaków czuję się młodo, jakbym miała mniej lat niż mam.
|
#2288 |
|
Zadomowienie
|
Macie jakies wyprobowane kuracje do wlosow? Wzmacniajace, odzywiajace, dodajace blasku. Cos, co moglabym kupic i robic w domu, jakies ampulki?
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny artykuł Kama.Szału nie ma jest rak.Kaczkowski -człowiek pełen pozytywnej energii,zarażający optymizmem
Wszyst kim mającym depresje z tytułu bzdurnych ,banalnych wręcz sytuacji-powinno sie odesłać do poczytania bloga,książki czy wypowiedzi Kaczkowskiego.
|
|
|
|
#2290 | |
|
Raróg
|
Uklika, ja sobie ostatnio kupiłam w Rossmannie szampon i odżywkę kokosową Organix, wczoraj wprawdzie użyłam pierwszy raz, ale juz włosy są bardziej miękkie i błyszczące. Ok. 34,- za butelkę. Używam też olejek Pantene Pro-V odbudowujący keratynę z wit. E, ładnie pachnie i nadaje miękkość.
Ale i tak najlepsze włosy miałam, jak za każdym razem stosowałam płukanki ziołowe. Tylko teraz już mi się nie chce
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-04-19 o 12:15 |
|
|
|
|
#2291 |
|
Gang Iren
|
Czasem na włosy uzywam olej kokosowy, zresztą on ponoć dobry jest na wszystko. I wewnętrznie. I zewnętrznie.
|
#2292 | |
|
Raróg
|
No właśnie te produkty zawierają olej kokosowy. I powiem Wam, mimo jednego dopiero uzycia widać efekt.
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem czego nie lubię bardziej niż pakowania się na wyjazd
Bardziej nie lubię pakowania rzeczy młodego na wyjazd
|
|
|
|
#2294 |
|
Gang Iren
|
Aussie a młody ile ma lat? Może mógłby sam się spakować, a ty byś tylko sprawdziła?
|
#2295 | |
|
Raróg
|
Dostałam ostrzeżenie za to, co miałam dziś na obiad
Nie chwalcie się czasem marchewką z groszkiem
|
|
|
#2296 |
|
Gang Iren
|
Laura ja chyba nie rozumiem ??
|
#2297 | |
|
Raróg
|
A myślisz, że ja rozumiem?
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie młody wyjeżdza Aussie?
Uklika wcieram olejek dove,olej kokosowy,balsam Seboradin. |
|
|
|
#2299 |
|
Gang Iren
|
No to faktycznie tajemnicze... a ja bardzo lubię marchewkę z groszkiem Ale dziś miałam buraczki
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
No i młody pojechał
Wycieczka z napiętym harmonogramem. Pojechali do Łeby- Władysławowa- Gdańska-Gdyni-Sopotu i Malborka ![]() Gosia- jasne, że mógłby, no i niby to robił ale ja i tak muszę wszystko nadzorować ![]() Słońce świeci. Kawa
|
|
|
|
#2301 |
|
Rozeznanie
|
Kawa, dzien dobry..
Uklika u mnie rewelacyjnie sprawdzaja sie produkty Vichy do wlosow, ampulki sa drogie ale kuracja dziala. Wlosy przestaly wypadac, sa zdrowsze i nabraly objetosci. Kazdemu bede Vichy polecac. Aussi, piekna wycieczka dla dzieci. Z pewnoscia Twoj synek bardzo na nia czekal. Tyle atrakcji i do tego z kolegami ) Czy to jest pierwszy wyjazd bez mamy czy juz byl wczesniej sam na wyjezdzie ? Tez uwielbiam marchewke z groszkiem
|
|
|
|
#2302 |
|
Gang Iren
|
Aussie wierzę. Jeszcze trochę i się o tym przekonam.
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Amelia- to już kolejna z wycieczek
w zeszłym roku byli tydzień w górach w Szklarskiej wcześniej Poznań- Biskupin. Kilka obozów sportowych też ma na swoim koncie.. On już taki mały nie jest. Buty nosi w moim rozmiarze Nastolatek z pierwszymi pryszczykami na nosie Z tymi wycieczkami to tez ciężko teraz dzieciakom dogodzić. Tak się składa, że młody już prawie wszędzie z nami był, zarówno w Pl jak i za granicą. W trójmieście byliśmy w zeszłym roku na Wielkanoc. Wszystko zwiedziliśmy W Łebie bylismy 3 razy latem, raz we Władysławowie i na Helu. W górach Karpaczu- Szklarskiej...hmm nie wiem, może już z 8 razy? Ale z klasą, kolegami i koleżankami powinno być i tak fajnie Tylko co ja teraz nagle zrobię w taką ilością wolnego czasu |
|
|
|
#2304 |
|
Gang Iren
|
Aussie mogę ci podrzucić moich chłopaków co by ci się nie nudziło
|
#2305 |
|
Rozeznanie
|
Ojej to juz nie maly chlopiec a kawaler. No pewnie Aussi najwazniejsze, zeby dobrze sie bawil na wyjezdzie z kolegami. To nie to samo co z mama i tata
)))No wlasnie i czym teraz wypelnisz czas ? tyle wolnego !
|
|
|
|
#2306 |
|
Zadomowienie
|
Aussie - wycieczka na pewno będzie udana i rzeczywiście w tym wypadku sądzę, że fakt, że miejsca były już wcześniej odwiedzone nie ma wielkiego znaczenia.
Z doświadczenia mamy dzieci obojga płci nie powiedziałabym, że w sprawności pakowania są jakieś istotne różnice między dziwczynką i chłopcem. W ilości pakowanych rzeczy już tak ![]() Od dłuższego czasu ćwiczymy wspólne pakowanie (i na wyjazdy rodzinne, i te samodzielne), które jest już coraz mniej wspólne, na szczęście. Zaczynało się od przygotowywania rzeczy przez młodzież i obserwowaniu jak ja pakuję, potem ja byłam obserwatorem, a ostatnio już tylko odpytałam młodzież co zabrali i to wystarczyło. Przy okazji unikam pretensji co do tego co spakowane a co nie i pytań gdzie co jest w torbie ![]() Z nowości filtrowych (chyba), pojawił się Nuxe Sun spf 30 i 50, po polsku w nazwie "zachwycający" Badania kontrolne po pierwszym miesiącu Izoteku wykonane i wyniki są prawidłowe Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2015-04-20 o 19:00 |
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
O! a co tu tak pusto?? żyjecie?
Młody na wycieczce zadowolony, słońce świeci a potwory w Grimmie coraz straszniejsze
|
|
|
|
#2308 | |
|
Raróg
|
Ja kiedyś brałam Izotek, ale miałam piękną cerę <3 Tylko na noc to wręcz wazeliną się smarowałam ; ) Dwa lata temu też chciałam brać, ale źle się poczułam i nie wiem, czy to od tego, czy co, ale odstawiłam. Teraz mi się cera unormowała, choć nie jest tak idealna jak przy Izo, wtedy wręcz promieniała.
A nie lepiej było zrobić tę kurację zimą? Teraz słoneczko będzie przygrzewać coraz bardziej... Uch, jarać mi się chce. To dopiero 6 dzień bez, a mi się zdaje, jakby całe wieki minęły
|
|
|
#2309 |
|
Zadomowienie
|
Aussie - ano pusto, prawie cała doba bez nowych wiadomości
![]() Miłego relaksowania się w spokoju Laura - rzeczywiście na noc smaruję się dość grubo mazidłami, a skóra to i tak "zjada" wszyściutko. Czemu chciałaś powtarzać kurację? Dopadł Cię trądzik od nowa? Po ilu latach od zakończenia poprzedniej? Nie chciałam czekać do jesieni, ponieważ cera mi się pogarszała, a kuracja i tak może trwać kilkanaście miesięcy. Na lato może będę miała minimalną dawkę, na same wakacje niektórzy w ogóle odstawiają. Pewnie niedługo się dowiem po pierwszej kontroli co robimy dalej |
|
|
|
#2310 |
|
Gang Iren
|
Laura no to jeszcze daleka droga przed tobą z fajkami, ale jak się chce to da się radę. Ja rzuciłam prawie 7 lat temu.
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.

Mi dopiero cera z mieszanej się unormowała na w miarę normalną ; P

Wycieczka z napiętym harmonogramem. Pojechali do Łeby- Władysławowa- Gdańska-Gdyni-Sopotu i Malborka