![]() |
#2281 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Jezusie
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Buahahah
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie ma takiej opcji. Ja bede nosic jak slon ![]() Ja cały czas chetna,ale cos to marnie widze, ja sie bede meczyc z brzuchem a ty juz bedziesz na spacerki z wozkiem smigac,zobaczysz ![]() Spokojnej nocy Asik ![]() Ja musze dotrzymac jeszcze z godzinke, zeby sie w nocy nie budzic za czesto ide pochodzic po chacie, musze rozchodzic ten bol :/
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Aga ![]() ![]() z tego wszystkiego zapomnialam napisac do Madzi ![]() emdziku,mam nadzieje ze u was bedzie juz tylko lepiej,ze mama pomoze,i ta polozna,ze mala bedzie wspolpracowac niech tz-et Cie wspiera ![]() a z tym wietrzeniem,wlasnie mialam pisac,moze jakas tunike zalozyc,i bez majtek?albo te siateczkowe majty nadal? migotka noo cos w tym napewno jest ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- duszona z masy solnej ![]() wez zrob odlew z brazu od razu ![]() tez uciekam spac do meza,dobranoc ![]() przespanych nocy |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dobranoc ![]() a ja bułę wcinam
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc buu
![]() Ja poszlam pokrecic bioderkami, porobic koleczka, myslalam,ze mlodego ukolysze figa z makiem tylko mi mleko pocieklo ![]() maz akurat robil kanapke, wiec zalapalam sie na jedna jej jaki w Almie dobry chleb orkiszowy kupil same ziarna prawie ![]() i wrocilam do lozka bolesnie i dalej mnie kłuje i chyba zaraz sie porycze ![]() a żeby wam juz nie smecić, oddelegowuję się i ja ![]() ![]()
#2286 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Aga
![]()
#2287 |
Raczkowanie
|
Buu, na razie nic się nie dzieje. Siedziałam cicho bo spałam cały dzień po tym badaniu. Tak mnie babka wymacała że cały brzuch mnie potem bolał wiec wolałam to przespać
![]() Asia, my mamy dokładnie tak samo, łóżko pod oknami połaciowymi. Fajnie się tak w gwiazdki patrzeć przed snem ale nie jak Łysy świeci po oczach ![]() Logoasia, super opis ![]() ![]() A teksty o zepsuty mleku w cyckach i temu podobne ![]() ![]() W sumie poszłabym spać ale tak piszecie o jedzeniu ze się głodna zrobiłam ![]() ![]()
#2288 |
Zadomowienie
|
Chce jajecznice!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zadomowienie
|
Logoasia super opis.
nie mogę spać w krzyżu boli i pprzeklęte braxtony jeszcze do tego. Dobrze ze Młoda w miaręspokojna i ssię za bardzo nie wierci. Idę sobie zrobić herbatkę i coś do jedzenia. Tez bym zjadła jajecznice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Raczkowanie
|
Nie wytrzymałam, zrobiłam sobie kanapki, takie na bogato z warzywkami i w ogóle
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez *Gosiak* Czas edycji: 2015-02-04 o 03:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zadomowienie
|
Wlasnie mnie obudzil bol brzucha i biegunka - czyzby zwiastunka?
Cala sie trzese chyba z zimna,, niewiem co mi jest ale jest nieprzyjemnie
13 luty 2015 - 4kg i 58 cm 13 maj 2015 - 6,9 kg i 64 cm Edytowane przez ewccik Czas edycji: 2015-02-04 o 02:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zadomowienie
|
Widzę ze nie tylko ja nie mogę spać.
Ewcik no ciekawe czy sie coś rozwinie u ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zadomowienie
|
Tutti raczej nic sie nie rozwinie. Od 30 minut spokoj.
Ale lipa, nigdy nie mialam takich biegunek nocnych a w ciazy to juz kolejna.
![]() |
#2294 |
Konto usunięte
|
Hej. Ciekawe kto będzie następny i co z mała.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 04:40 ---------- Poprzedni post napisano o 04:30 ---------- Aggo my musieliśmy mieć oryginał uznania ojcostwa przed narodzeniem z nazwiskiem tzta jako nazwiskiem narodzonego dziecka. Jak leżałam na sali przedoperacyjnej to oddali ten papier tztowi bo potrzebowali tylko na chwilę do wypełnienia dokumentów Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 04:51 ---------- Poprzedni post napisano o 04:40 ---------- Dziewczyny jeszcze mam radę. Kupcie majtki siatkowe. Są lepsze niż te z fizeliny. Lepiej trzymają podkład i powietrze przechodzi np do rany po cc Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To wezmę oryginał aktu ślubu dla spokoju, żeby potem nie jeździć, nie zmieniać itd. ---------- Dopisano o 05:38 ---------- Poprzedni post napisano o 05:37 ---------- MLEBI- mam i te fizelinowe i siatkowe. Wzięłam też zwykłe bawełniane (na liście szpitalnej jest u mnie jednorazowe/ bawełniane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Raczkowanie
|
Mlebi, dostaliście taki dokument w USC? My byliśmy załatwić uznanie ojcostwa ale żadnego papierka nam nie dali...
#2298 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Raczkowanie
|
Kurde, może zdążę jeszcze do USC podjechać zanim się rozsypię
![]()
#2300 |
Wtajemniczenie
|
BUU- bo to wszystko jest tak mocno indywidualne. Sama nie mam pojęcia jak jest z kp, widziałam tylko jak siostra się motała pomiędzy tymi wszystkimi radami i metodami... A i tak najlepiej się u niej sprawdzało przystawianie Dziecka, tak jak pisała NICKI
![]() NICKI- choćby krowie dasz kakao, nie wydoisz czekolady ![]() ![]() MIGOTKA- ale miło, że taka lekarka Ci się trafiła! Dużo sił dla Ciebie i F ![]() ---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:51 ---------- MLEBI- kiedy wychodzisz ze szpitala? |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Konto usunięte
|
Chyba jutro ale może zostanę dłużej bo go badają z powodu cukrzycy i tarczycy. Wszystko sprawdzają kilka razy dziennie. Jeszcze nie wiem jak mu żółtaczką wyszła
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to miałam wczoraj Przed snem i te dreszcze grrr Ciekawe czy u ciebie cos się z tego rozwinie... ![]() Cytat:
![]() Jej ale spałam. W nocy jedno siusiu chyba.. Bo szlam jak lunatyk. Gdyby nie budzik M to spalabym jeszcze. Ale przed chwila nawiedzil mnie rwacy ból krzyża.. Wiec juz nie zasne. Zmieniłam boczek. Na prawym mniej boli ![]() No ciekawe jak pełnia 🌕 u dziewczyn ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-02-04 o 05:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Raczkowanie
|
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Hehe ciekawe jak reszta
![]() ![]() ![]() Ale faktycznie spokój u nas nastał ![]() ![]() Ja wam powiem, że jak z moimi objawami nic się nie rozwinie na dniach to przestaje wierzyć, że w ciąży jestem w 39 t ![]()
#2305 |
Raczkowanie
|
No mnie też ciężko uwierzyć że jutro mam termin bo póki co nic nie wskazuje na to żebym miała rodzić...
Zbieram się do lekarza powalczyć o tego Engerixa. Miłego dnia! ![]()
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze ze wszyscy dookoła jak mnie widzą łącznie z lekarzem przecież ostatnio, to że lada dzień i co JAJO 🍳 a ja się nakręcam ![]() Olcia i Tutti - powodzenia na wizytach dziś!!! 🍀
![]() |
#2307 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Ty jak się czujesz? Kiedy będziesz celebrować milkę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Milka będzie w domu. Na razie zjadłam pudło sucharów kilka paczek biszkoptow i herbatnikow. I już mam dość ciastek teraz czekam na czekoladę:p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Hej, tak myślę nad tym wnioskiem o urlop macierzyński i z tego wynika ze co kraj to obyczaj😃 mi w zusie kazali wypisać wniosek do pracodawcy 20 tyg +6 takze ja tak zrobię. Zresztą z becikowym chyba tez tak jest ze co urząd to inne dokumenty chcą dlatego trzeba się indywidualnie pytać. Podobno z tym becikowym to u nas straszna papierologia jest, tż będzie za tym biegal takze ja sie nie przejmuje. Idę zjeść śniadanie i musze Was z kompa nadrobić bi z telefonu tak kiepsko.
![]() |
#2310 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale będę wdzięczna za podesłanie linka, to może jeszcze zamówię. A o podkładzie z seni nie pomyślałam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.