|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MASSIMO DUTTI część X
Mnie też nic nie powala. Bo jak już coś bym chciała to skład jest żałosny.
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dokładnie jak mnie
|
|
#2283 |
|
Raczkowanie
|
Nie rozumiem zupełnie obecnego składu. U nas dużo poliestru, akrylu, poliamidu a na męskim dziale - wełna, jedwab, kaszmir. I to w przystępniejszych cenach.
A wczoraj kliknęłam tylko pasek i portfel. Edytowane przez kalendarzowa_wiosna Czas edycji: 2015-12-17 o 10:12 |
|
|
|
#2284 |
|
in the dark of night
|
zgadzam się, wczoraj jak przeglądaliśmy dział męski to całkiem niezłe obniżki np. kaszmiru, ja dla siebie tylko spodnie znalazłam ale i tak rozmiaru nie było... może stacjonarnie...
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
miałam podobnie, dodałam 1 koszulę i spodnie ale w koszyku pokazywało że zapas wyczerpany, więc ostatecznie nic nie kupiłam
|
#2286 |
|
Rozeznanie
|
Ja też słabiutko - tylko sweter i koszulki
|
|
|
|
#2287 |
|
Rozeznanie
|
Byłam w bonarce. Wzięłam marynarkę i szal. Mierzyłam kilka rzeczy - ale raczej nic mi nie wpadło w oko. Sweterek bordowy z guzikami ma dziwny kolor, raczej zwrot. Przyszłam chyba druga do sklepu, tłumu nie było ale Pani nie chciała mi pomóc z rozmiarami. Powiedziała ze w czasie wyprzedaży trzeba sobie radzić samemu. Za to jak przyszły inne kobiety to niektórym podawały rozmiary, nosiły rzeczy. Może nie zostawiam tysięcy w MD ale poczułam się jak klient drugiego sortu.
|
|
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś rano w ZT i Galerii Mokotów. Tłumów jeszcze nie było. Rzeczy bardzo dużo. Całe rozmiarówki. Kupiłam sukienkę granat i trzy koszule: http://static.massimodutti.net/3/pho...=1437641768803 Ładniejsza niż na zdjeciu. Jestem wysoka i mi L sięga do kolan.
1. http://static.massimodutti.net/3/pho...=1442392011331 początkowo mi się podobała, poza tym bardzo lubię granat. W domu przymierzę na spokojnie i zobaczę, czy zostanie. 2. Koszula jedwabna biała w niebieskie pasy - jedyny mój rozmiar był w GM. Jest śliczna i na szwach solidnie obszyta. Wiedziałam, że na stronie jej nie dostane, więc jedyną szansa była poranna wizyta w sklepie. 3. Koszula biznesowa niebieska - te znikają zawsze szybko i potem się już raczej nie pojawiają. Rok temu żałowałam, że postanowiłam poczekać z zakupem. Jak się uda, to postaram się coś podmienić na tańsze egzemplarze ![]() Wiele rzeczy, które mi się podobało przeszło do NK, więc jesli coś przejdzie potem na wyprzedaż to pewnie coś jeszcze dokupię. Co do składów, to tez nad tym boleję. Dlatego np. swetry robię sobie sama.
Edytowane przez lumina87 Czas edycji: 2015-12-17 o 12:48 |
|
|
|
#2289 |
|
in the dark of night
|
wybiera się ktoś do Renomy we Wro?
|
|
#2290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pierwsze słyszę taka głupia zasadę ... Chyba sie Pani nie chciało ruszyć z miejsca... Gdyby jeszcze tłumy były to mogłabym to jakoś moze zrozumieć A drugie pogrubione |
|
|
|
|
#2291 |
|
Raczkowanie
|
ja byłam w Renomie dziś ok. 10.00 i rzeczy jest dużo, a ludzi było jeszcze więcej. Dobra wiadomość jest taka, ze na bieżąco uzupełniają towar z magazynu. Polowałam na skórę, nie było żadnej na wieszaku jak jej szukałam, postałam pół godziny w kolejce do kasy i zapytałam czy może będą jeszcze te skóry, pani powiedziała, że na bieżąco wynoszą, więc pobiegłam i znowu była cała rozmiarówka
są płaszczyki, dużo bluzek koszulowych, też całe rozmiarówki, ja nosze S i w zasadzie wszystko czego szukałam było w tych rozmiarach. W zasadzie jest wszystko co zostało przecenione, no i rzeczy, których już dawno nie ma na stronie. Więc warto zajrzeć
|
|
|
|
#2292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"lepiej kupic i oddac, niz nie kupic i plakac" ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#2293 | |
|
in the dark of night
|
Cytat:
w polsce będę 27.12, potrzebuję pomocy kogoś kto będzie w Renomie
|
|
|
#2294 |
|
Przyczajenie
|
Obecna! Wczoraj w MD rozpoczęły się wyprzedaże!!!! Już coś upolowałyście? Ja choruję na piękny, gruby, pleciony sweter tylko rozmiaru już brak online
|
|
|
|
#2295 | |
|
Wtajemniczenie
|
odradzam się niczym feniks z popiołów ale wyłącznie w celu niesienia pomocy najbardziej potrzebującym
![]() widzę że są tu osoby z krwawiącym sercem z powodu trencza. jeśli te osoby potrzebują rozmiar M w beżu mogę ukoić ból istnienia ![]() mam bowiem takowy do oddania w bardzo konkurencyjnej cenie z bf ![]() bo przez problemy ze stroną www nabyłam az dwa ![]() zainteresowane proszę o kontakt ![]() a poza tym to CZEEEEESC WAMMMMM WSZYSTKIM ja nic nie kupuję bo jestem bida z nędzą ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej! to ja ten trencz wstępnie rezerwuję dla Anciaahk do wieczora może będzie chciała M-kę do końca sale jeszcze trochę czasu, może uzbierasz $ Edytowane przez kanazos Czas edycji: 2015-12-17 o 13:44 |
|
|
|
|
#2297 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez mlenka_85 Czas edycji: 2015-12-17 o 14:18 |
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś tak przeglądałam stronę i mi sie 2 chciejstwa wygenerowały
ale jak na razie niedostępne ufff
|
|
|
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
I ja po rozeznaniu stacjonarnym
![]() Wybór spory, więc również mogę podratować potrzebujących ![]() - capnęłam bordową kurtkę puchową, mięsisty sweter z rozcięciami po bokach, fular i kolejną skórkę. Jedna pójdzie do zwrotu. Czy ktoś widział u siebie S-kę z tej kurtałki? U mnie jak na złość XS,M,L - dostępne, a S-ki wykupione przed %% Edytowane przez Nath_alya Czas edycji: 2015-12-17 o 15:14 |
|
|
|
#2301 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i dlatego jednych obsługują a innych nie.Jeszcze z perełek - marynarka ze SP, o poetyckiej nazwie lekka marynarka w kolorze indygo przez chwilę wczoraj na stronie pojawiła się za 179zł. Natomiast w sklepie była przeceniona z 279 na 399 Jak zapytałam o cenę to ów pani twardo twierdziła że taka jest cena, nawet nie chciała sprawdzić.
Edytowane przez mlenka_85 Czas edycji: 2015-12-17 o 15:34 |
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2303 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się i ja po stacjonarnych i wieczornych onlineowych łowach. Trochę capnęłam - ale większość pewnie pójdzie do zwrotu. Ale za to tradycyjnie wygenerowałam sobie chciejstwo - marynarkę granatową w kropeczki...kod 6001/508. Dziś mierzyłam 36 i niestety dużo za duża
szukajka nie działa więc nawet nie mam jak jej namierzyć - może jakaś dobra duszyczka, gdyby zauważyła ten krawiecki cud to ja bym była bardzo, bardzo wdzięczna... :prosi :![]() |
|
|
|
#2304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2305 |
|
siedzę i myślę
|
Mi się ta camelowa sukienka marzyła, ale już chyba nie do zdobycia... nawet jej foty nie mogłam znaleźć, znalazłam tylko Kasię Tusk w niej
|
#2306 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2307 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2309 |
|
siedzę i myślę
|
Zazdroszczę
może uda mi się jutro skoczyć di Lbn zobaczyć czy coś ciekawego mają
|
#2310 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=lumina87;53834070]Widziałam jedną sztukę z ZT w Warszawie, ale nie wiem jaki rozmiar.
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Też ją dziś mierzyłam, ale stwierdziłam, że nie potrzebuję kolejnej granatowej marynarki. [COLOR="Silver"]A jaki rozmiar mierzyłas? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

pierwsze słyszę taka głupia zasadę ... Chyba sie Pani nie chciało ruszyć z miejsca... Gdyby jeszcze tłumy były to mogłabym to jakoś moze zrozumieć 

"lepiej kupic i oddac, niz nie kupic i plakac"
ufff