![]() |
#2281 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Czy może ktoś polecić jakiegoś dobrego ginekologa w Warszawie? Przede mną pierwsza wizyta i nie chciałabym się zrazić. Szukam więc kogoś kto zleci bądź wykona wszystkie niezbędne badania i będzie przy tym delikatny... Słyszałam o dr Agnieszce Hoffman. Co myślicie o tym wyborze? Mógłby ktoś podzielić się ewentualnie namiarami na panią doktor? Czy to prawda że przyjmuje także prywatnie w lecznicy INSPOL przy ul Marszałkowskiej czy tylko na ul. Kuropatwy? Błagam o szybką odpowiedź bo sprawa jest dość pilna... Dzięki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja byłam u dr Hoffman na Kłopotowskiego w Warszawie i szczerze jak na pierwszą wizytę mogę polecić ![]() ![]() Namiary: Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Warszawskiego Towarzystwa Medycznego, ul. Kłopotowskiego 22 tel 0 22 698 51 38 na komórkę 602 783 986 przyjmuje we wtorki i piątki [na NFZ od rana, a prywatnie od 11.30] ![]()
![]() |
#2283 |
Zadomowienie
|
ponawiam pytanie
czy ktoś może mi polecić dobrego ginekologa w Jeleniej Górze najlepiej żeby była to kobieta. Proszę o szybką odpowiedz bo jak najszybciej powinnam się do niego udać a nie chce kolejny raz trafić na lekarza dla którego nie liczy się pacjent z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Słubice woj. lubuskie
Jeśli chodzi o to miasto to moge polecic dr. Cieciela i dr. Tyndyk (chociaz o niej rózne opinie słyszałam gdy przyjmuje w przychodni prywatnie jest bardzo fajna) |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zadomowienie
|
KRAKÓW
Pani Miś-Olszewska ![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o funkcjonowanie oddziału to zgadzam się w zupełności. Jednak sam doktor ma w tym niewielki udział. Zazwyczaj przychodzi do pracy na kilka godzin (3-4) i jedyne co robi to bada pacjentki i wyznacza terminy operacji. Niestety boi się cięższych przypadków i często takie kobiety czekają na zabiegi nawet do miesiąca ( co w przypadku chorób nowotworowych jest jakimś obłędem) Ponadto do zabiegów bardzo często wyznaczani są przypadkowi lekarze, którzy nie znają dobrze przebiegu choroby, zamiast lekarzy prowadzących pacjentki od kilku miesięcy (mimo ich wyraźnej chęci). Profesor właśnie przez takie postępowanie jest mało lubiany zarówno wśród lekarzy jak i przez pacjentów. Sytuacje na oddziale znam nie tylko od strony pracownika ale też pacjentki i jestem przekonana, że gdyby nie ta mało logiczna polityka ordynatora to sytuacja wyglądałaby o niebo lepiej ![]() Jeśli chodzi o polecanych lekarzy to dr Kobierski (pracujący właśnie na Klinicznej) jest naprawdę świetnym specjalistą ginekologii także onkologicznej, ma bardzo dobrze wyposażony gabinet i ogólnie jest bardzo miłym i rzeczowym lekarzem ale niestety bardzo drogim - 150 zł na wizytę Dlatego bardziej polecam dr Kulikowską-Ciecieląg. Fachowość leczenia, jakość sprzętu i miłe usposobienie podobnie jak u Kobierskiego, a tylko 90 zł za wizytę ![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik Edytowane przez Wróżka_Dzyńdzyńdzyń Czas edycji: 2009-10-23 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Raczkowanie
|
Bardzo pilnie poszukuje dobrego lekarza w lublinie...
przeczytalam już z 30 ston i juz niemogłam wiecej;p Znalazłam wielu lekarzy których polecacie ale mi najbardziej zależy zeby to był lekarz panstwowy bo nie stac mnie na wizyty po 80 zł ;/ wic moze jakieś namiary mi dacie. a to lekarze których polecacie z Lublina: -dr.Gustaw Chołbek -dr. Halina Czugała -Truszkowska -dr.Marek Miturski -dr.Kwiatkowski -dr.Jacek Robak -dr.kondracka
![]() |
#2288 |
Zadomowienie
|
Ależ nas zaatakowałas czcionką
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Raczkowanie
|
#2290 |
Raczkowanie
|
Dołączam się do pytania pani przede mną .
Ja także szukam DOBREGO ginekologa w Lublinie. Mam 16 lat i niedawno zauważyłam że coś jest nie tak rozwinięte i chciałabym znaleźć kogoś kto by się tym delikatnie zajął . To by była moja 1 wizyta u gnekologa ... Proszę o szybką odpowiedź ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Rozeznanie
|
WARSZAWA
Ja bylam dzis u P.dr Ewy Filipp i serdecznie Ją polecam. bardzo dokladnie mnie wypytala, a badanie bylo wlasciwie bezbolesne. robila to bardzo delikatnie i caly czas mowila co robi i czy nie boli. serdecznie polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zadomowienie
|
gdzie przyjmuje, jaka cena itp
#2293 |
Raczkowanie
|
ja też poszukuję dobrego i sprawdzonego ginekologa w Lublinie
Musenka - dr Beata Gulanowska - Gędek - u niej miałam swoją pierwszą wizytę, naprawdę jest fajna - kiedyś przyjmowała w przychodni na Kraśnickiej (w budynku szpitala) - zajmuje się młodymi dziewczynami i patologią ciąży. http://www.znanylekarz.pl/lekarz-219...log-lublin.php - tu możesz zobaczyć coś na jej temat |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Raczkowanie
|
Do Kleo24 .
Dzięki za informacje, ale chciałabym się jeszcze zapytać o kilka rzeczy ![]() Czy dr Beata Gulanowska - Gędek przyjmuje państwowo czy prywatnie a jak już to ile kosztuje wizyta.. Z góry dziękuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Raczkowanie
|
O ile nic się nie zmieniło to przyjmuje zarówno państwowo jak i prywatnie. W przychodni w szpitalu na Kraśnickiej - państwowo. Ma też swój gabinet, ale nie wiem gdzie - kiedyś był na Czubach, ale go przenieśli. Przyjmuje też w Donna Vita, ale nigdy nie słyszałam nic na temat tego miejsca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Raczkowanie
|
Kleo24 dziękuję Ci , baardzo mi pomogłaś
![]() Jak już będę PO to napiszę jak było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Raczkowanie
|
Musenka - ja strasznie bałam się pierwszej wizyty, ale ona jest naprawdę miła i delikatna. Ja nie żałuję że właśnie u niej miałam swoją pierwszą wizytę. Powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Rzeszów.
dr Maria Drożańska Pani oceniona u mnie na 5+! Rewelacyjne podejście, wytłumaczenie wszystkiego co do choroby! Nawet mi się nie oberwało za nieprowadzenie kalendarzyka ![]() Miła, uprzejma i delikatna w badaniu. Byłam niedawno u niej po raz pierwszy ( w ogóle to była moja pierwsza wizyta). Weszłam do gabinetu i jak ją zobaczyłam automatycznie poluzowały mi emocję. Wyraz buzi miała sympatyczny - to mi dużo dało. ![]() Spokojnie mogę polecić każdej kobiecie/ dziewczynie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fakt faktem ona sama nie oceniła zbyt miło swojej lekarki, a ja nikogo więcej nie pytałam o wizytę u ginekologa. stąd może to uradowanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
BAN stały
|
http://www.znanylekarz.pl/ranking-le...olog+Bydgoszcz
tutaj dobry ginekolodzy z Bydgoszczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Przyczajenie
|
Witam
tak więc ja poszukuję jakiegoś dobrego ginekologa w Poznaniu ( może być prywatnie). Co do ginekologów mam mieszane uczucia. W mojej rodzinnej miejscowości miałam swoją pierwszą wizytę ( prywatna) i mimo że zabuliłam za nią Pani doktor dobrze wiedząc że moja babcia chorowała na raka piersi, że mama też miała jakieś guzki (na szczęście nie złośliwe) zrobiła mi tylko usg tam na dole i badanie na "samolocie". Gdy kilka m-cy temu przeprowadziłam się do mojego chłopaka na drugi koniec Polski pan ( przyjmujący na NFZ) potraktował mnie profesjonalnie - pierwsza wizyta badanie piersi, potem usg dopochwowe. Zostala mi jeszcze cytologia, ale że mieszkam już w Poznaniu nie mam czasu odwiedzić tego Pana ( bo przyjmuje 1 dzień w tygodniu). Dlatego kogo w Poznaniu z takim podejściem polecicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Raczkowanie
|
Wrocław
Polecam Panią dr Joannę Kulpę-Snopek, która przyjmuje na Łaciarskiej 23/2. Bardzo miła kobieta, ma bardzo dobre podejście zwłaszcza do młodych dziewczyn ( gdyż jest też ginekologiem dziecięcym) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Raczkowanie
|
W ważnej sprawie, lub na doroczne badanie poszłabym tylko do dwóch lekarzy : do dr. Brzozowskiego (zmienił właśnie miejsce pracy - podam Ci telefon rejstracji 532-53-65. Jeszcze w nowym miejscu nie byłam. Wczesniej pracował w Pro-Vivie na Jutrzenki - przyjmował i prywatnie i "na fundusz" w miarę możliwości). Drugi ginekolog do którego mam 100% zaufania - to dr. Swatowski - przyjmuje w Luksmedzie, oraz pracuje w szpitalu. Obaj panowie są bardzo dobrymi fachowcami, niezwykle empatycznymi i dobrze wychowanymi, dowcipnymi lekarzami. Dużo zawdzięczam ich dobremu przygotowaniu do zawodu, świetnemu sprzętowi do jakiego mają dostęp przy rutynowych badaniach, oraz człowieczeństwu przez duże C - a to nieczęste niestety.
Jeśli nie możesz zafundować sobie pierwszej płatnej wizyty u któregoś z nich - to dzwoń do 527-72-85 (Pro-Vivo) i umów się z lekarzem (na NFZ), który w trakcie wizyty zrobi Ci rutynowe badanie USG. (Bo jeden ze starszych lekarzy nie umie - nie pamiętam nazwiska). |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie dobrego gin w Poznaniu pilnię potrzebuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Raczkowanie
|
Warszawa
ja osobiście mogę polecić dr Urszulę Ruszczyńską przyjmuje na ul. Marszałkowskiej 66 (zaraz przy pl. konstytucji) tel: (0-22) 621 66 59 cena wizyty 80zł , cytologia 30zł Kobieta jest konkretna, delikatna, dokładna, wyrozumiała i niezwykle sympatyczna. Odpowie na każde pytanie, doradzi gdzie kupić tańsze tabsy. Wypisze skierowanie na badania, jak również odpowiednią ilość recept na pigułki ![]() Wizyta u dr Ruszczyńskiej będzie odpowiednia zarówno na pierwszą wizytę jak i kilka następnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Raczkowanie
|
dr Martyniak
Pan jest świetny, bardzo dobry fachowiec.. do tego miły, z humorem ![]() Gdy chodziłam do niego prywatnie to nakręcał mnie żebym przychodziła na NFZ bo szkoda kasy ![]() Przyjmuje na NFZ przy kredce i ołówku a prywatnie na Mińskiej |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Przyczajenie
|
lafaza, chodzi Ci o Poznań ? ja szukam kogoś dobrego na Piątkowie, ale żeby w przychodni było też laboratorium, żebym nie musiała płacić za badania i robienie zastrzyków....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś z Białegostoku robił cytologię na Bema ? Proszę ,podzielcie się wrażeniami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.