|
|
#2281 |
|
BAN stały
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Moja musi byc lulana.Czy to na rekach czy w bujaczku.
Czesto usypia podczas jedzenia ale tak to tez chyba tylko raz czy dwa sama zasnela
|
|
|
|
#2282 | |
|
Konto usunięte
|
On odkąd się znamy jest taki rozdarty. W sierpniu. Bd. 7 lat. Tyle co było sytuacji to nie zlicze. Ja też nie lepsza, jak w bloku mieszkalismy to policję wzywali podczas naszych kłótni. Tyle że ja jakoś w ciąży zlagodnialam - wylam jakoś nie umiałam nagle się odgryzc a teraz nie chce takiej sieki przy dziecku urządzać więc nie podkrecam awantur, odpyskne raz czy dwa i zwykle każe mu wyp. Albo sam wychodzi .
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- No jedynie co go hamuje to jak nieraz słabo mi się robi albo mnie dusi przez to serce .. to wtedy moment jest wystraszony i w sekundę zapomina o awanturze ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
mam dość ...
Iluzja a jak się Twoja Mała zachowywała podczas skoku?
|
#2284 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2286 |
|
Konto usunięte
|
Boże szlag mnie trafi mały dziś nie chce za dnia wcale spać to jeszcze teściowa wychodząc chlapnela drzwiami że aż mały się zaczął miotac oczywiscie wybudził się ledwo co uspiony
|
|
|
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj alex tak mial ze caly dzien tylo raczki...inaczej placz...troche spania w wozku w domu prawie nic....ale za to ladnie usnal na noc I tylko jadl w nocy I od razu spac...bym wymeczony...dzisiaj tez rano obuzilam tz zeby nakarmil alexa a ja w tym czasie wyszykowalam mala do szkoly...jak wrocilam do oboje spali I spia dalej
wiec wydaje mi sie ze wczoraj chyba mielismy apogeum skoku.... baset a co u ciebie sie dzieje?
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym źle się czuje, brzuch mnie boli, leci coś ze mnie i głowa boli. tż mówi, że jestem blada okropnie.
|
|
#2289 |
|
Wtajemniczenie
|
byłas u lekarza??? robiłaś badania krwi i moczu chociaż?
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
badania mam dobre.
oprócz podwyższonego crp i płytek krwi. mocz mam dobry.
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Baset a duzo podniesione crp.ja wczoraj myslalam ze padne crp norma do 5 ja ponad 240.hemoglobina spadla.mnostwo leukocytow w krwi i w moczu.w moczu bakterie i bialko .no cuda
Czuje sie gorzej niz po crsarce i nie wiem co mi jest Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedza co ci jest?
|
|
#2293 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wozek super ![]() Lily dalej trzymam kciuki! U nas fajny weekend, emw sobote goscie byli u malego a on przespal cala impreze spal od 16:30 do 21 i zauwazylam, ze od 16 spo mu sie najlepiej i najdluzej Dzisiaj pierwszy raz jechalam z malym sama autem ![]() Nigdy nie czulam sie lepiej i wracam do zywych obkupilam sie konkretnie az z banku dzwonili zebym potwierdzila czy wykonalam tyle transakcji ![]() Maly mi caly czas spal ![]() Co do badan to plytki krwi i pct ![]() Waga ladnie leci, jeszcze 4kg i znowu bedzie 49kg Brzuszek delikatny juz zostal ale mam na razie zakaz cwiczen Santi, Ola, Olimpia, Mimi dla Waszych Tz
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|||
|
|
|
#2294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czwarty w szpitalu ze nerka W tym drugim nic nie mowia wyniki mam tragiczne Krwawie ginekologivxnie myslalam ze to skutek uboczny tabletek bo po nich nie ma przerwy na okres i moga byc plamienia ale ja krwawie mocno Sikam z krwia Temp do 41 i nerka boli nawet przy chodzeniu Fakt ze przed szpitalem z mala bolal mnie pecherz ale nie bhlo kiedy do lekarza pojsc a w szpitalu jeszcze po pol dnia siku nie chpdzilam jak mala plakala. Tomografie robili i kamieni nie mam bo w ciazy mialam kamien w drugiej nerce i zlogow mnostwo i kolke nerkowa i sprawdzali czy znowu mam. A byla tez opcja ze to cos zakaznego po tej biegunce no cuda nie widy Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2296 |
|
Wtajemniczenie
|
Ruska, ja narzekam na TZ ale wiedziałam na co się piszę decydując się na ślub z nim i dziecko. poza tym, że duzo pracuje jest wspaniałym mężem i najlepszym tatą dla naszego synka.
![]() ogólnie.. Polacy lubią sobie ponarzekać
|
#2297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wylaczylam poduszke i z przodu go mialam bo insczej to bym.musiala lusterko kupic a i tak bym sie nie pewnie czula a tak to pelen luzik ![]() Tzn chodzilo mi o to pepkowe, ze mial przyjechac wczesniej a Michas plakal.
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
|
#2298 |
|
Wtajemniczenie
|
Ruska - zazdroszczę zakupów, ja nie mam kasy...
A e ogóle to się wk*****am bo czekam na pierwszy macierzyński i liczyłam ze do konca miesiąca bedzie, dzwonię do zus a oni mi mówią ze papiery dostali 10 czerwca i maja 30 dni.. A to ze ja nie mam juz środków do zycia to nikogo nie interesuje... Tz tez wyplate ma 10 wiec zapowiada sie świetny początek lipca
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Można z przodu wozić?
|
#2300 |
|
Zadomowienie
|
U nas nie wolno miec dziecka z przodu az do 12 roku zycia..ja z malym jezdze sama od kiedy ma tydzien nie mam lusterka nie widze go...jak Olimpia jest ze mna to jej pytam co alex robi...ale on zawsze spi w aucie.....
|
#2301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jezeli masz wylaczona poduszke to tak. Ja mam w schowku wylacznik kluczykiem.
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
I tak się jakoś boję. . Eh. Najwyzej mnie tata zawiezie
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Ruśka wstawiłam zdj do klubu ![]() Ruśka i Nadzieja dzięki! od razu wpadł mi w oko i prowadzi się super! jeszcze czeka mnie tłumaczenie się przed kuzynem dlaczego nowy wózek kupiłam ![]() Iluzja ale ten czas leci powiedz mi Twoja córeczka trzyma już sama główkę? I jak robisz inhalację? Moja mała ma katar i się zastanawiam czy nie zrobić.Ruśka podziwiam za jazdę autem z małą, ja się nie mogę przełamać ![]() Współczuję Wam przeżyć z Tż ;/ Nam układa się super, Tż pomaga i pomagałby więcej gdyby nie to że mała zrobiła się antytatusiowa i strasznie płacze u niego na rękach Wcześniej nie było problemu a od ponad tygodnia masakra, u mnie jest spokojna, u mamy też a u Tż ryk, dlaczego? Pisałyście o usypianiu, my w dzień usypiamy w wózku i tylko tutaj śpi, musimy lulać, w nocy na szczęście śpi w łóżeczku i zasypia sama Zje cyca, odkładam i śpi i tak od jakiegoś czasu. Przerwy między spaniami różnie, od 2 godzin do 4 najczęściej, zależy od nocki ![]() Dziewczyny nie mogę sobie poradzić z pleśniawką Ma od samego początku praktycznie, był aftin, była nystatyna (nie wiem czy dobrze napisałam) a pleśniawka jak była tak jest...No i zaatakowała nas mocna ciemieniucha, z brwi już ogarnęłam to pojawiła się na główce Ale tutaj będę działać olejkami.
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
No i śpi
![]() Rusia miałam cie pytać czy l-karnityna zażywana podczas ćwiczeń naprawdę daje efekty czy to pic na wodę fotomontaż ?
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Można jeśli poduszka jest nieaktywna.
Ja mam lusterko, mała widzę ale co mi z tego w razie czego i tak się trzeba zatrzymać. Jeżdżę z dwójka i nie jesy źle, nie ma się czego bać.
|
#2306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i wczoraj cały dzień spędził z Małym. ale oczywiście nie pokazałam że przestałam się fochać ja już też z Młodym samochodem jeżdżę. poducha wyłączona i nosidełko z przodu ![]() wykąpałam Michała przed 20 bo zasypiał. dostał cyca, już myślałam, że śpi i nagle oczy jak 5 zł i w nosie spanie
|
|
#2307 |
|
Zadomowienie
|
tiendokladnie wiec dlatego nie mam lusterka bo jak placze no I tak musze sie zatrzymac..w sumie dwa razy sie zatrzymywalam..za kazdym razem byl spiacy a smok wpadl z buzi
|
#2308 |
|
Zadomowienie
|
![]() Dziewczyny od kilku dni mały bardzo ulewa, czasem nawet takim serkiem, czasem od razu po jedzeniu, czasem już chwilę po.. do tego bardzo się denerwuje przy karmieniu i po odstawieniu, płacze jakby mu się działa wielka krzywda. Pomaga jak biorę go do odbicia, i często w trakcie karmienia. Nie wiem czy to tylko nerwy z powodu tego że mleko za szybko leci, czy może spowodowane czymś co ja zjadłam? Czytałam że jak większe ulewanie, to żeby odstawić nabiał, nietolerancja laktozy nawet, no ale wcześniej nic się nie działo, i już sama nie wiem Ale i siebie i jego muszę przebierać kilka razy, bo inaczej oboje porządnie opluci jesteśmy Na wadze raczej przybiera, dziś przed kąpielą się ważyliśmy i wyszło 5,6 kg! W piątek przy szczepieniach sprawdzimy
Tymek Edytowane przez jagodowa07 Czas edycji: 2015-06-22 o 20:51 |
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
wymiekam.
niech ten skok sie skończy
|
#2310 |
|
Konto usunięte
|
Pakuje Kubiego, jedziemy jutro d spoko szwagierki, po 14 z nim zostanie a ja na kontrol do gin. Zostaniemy do wieczora, tz druga zmianę skończy to nas zabierze. Późno bd ale inaczej nie dam rady pójść do gin, z tesciowa go nie zostawie bo zaczym się busem dowleke to masakra a tak od lekarza do E. mam 10 minut drogi autobusem i często kursuja.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

Weekend na uczelni za mną, babcia świetnie się spisała razem z malutką tylko połowa mrożonego mleka poszła
Za tydzień ostatni zjazd i wakacje!
spal od 16:30 do 21 i zauwazylam, ze od 16 spo mu sie najlepiej i najdluzej 
dla Waszych Tz
ala: dla Waszych Tz

Wcześniej nie było problemu a od ponad tygodnia masakra, u mnie jest spokojna, u mamy też a u Tż ryk, dlaczego?

w razie czego i tak się trzeba zatrzymać. Jeżdżę z dwójka i nie jesy źle, nie ma się czego bać.
) i wczoraj cały dzień spędził z Małym. ale oczywiście nie pokazałam że przestałam się fochać