![]() |
#2281 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Cytat:
Moja tak śpi teraz. W Anglii tak nie spała a tutaj czy w łóżeczku czy u mnie w łożku. Zawsze w poprzek. Właśnie sie dziś zastanawiałam czy po powrocie do domu tez tak będzie robić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
To prawda. W upały prawie woda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale spoko-nadal ważę tyle co po ciąży czyli mam +4 kg do wagi sprzed ciąży. Cytat:
![]() ja też ![]() Ja jak gadam z tż i pytam czy nie ma dość tego, że nie ma czasu na nic itp. itd. to mówi, że tak, czasami mu brakuje tej godziny dla siebie ale nie tak bardzo jak wcześniej. Bo teraz czas spędzony z Leną i ze mną rekompensuje mu wszystko. I że on dobrze wiedział, że wszystko się zmieni i w miarę swoich wyobrażeń wiedział, na co się piszemy. I teraz nie będzie narzekał. A i tak nie ma na co bo i tak za krótko jest z małą w porównaniu do mnie.. ![]()
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
od 07.09 4 wersje kolorystyczne, takie spokojne. ale mi akurat pasują takie biało-beżowe bo takie mam ściany znalazłam ulotke: https://biedronka.okazjum.pl/gazetka...-2015,15725/1/ u mnie też Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-09-01 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |||
celebriti
|
Cytat:
Cytat:
Ja używam tych premium i są wg mnie super. 3 z roska za duże a te pasują. Ja juz nie ściągam. Tez ledwo 50 naleciało . Teraz jak muszę wyjsć je hipp . W ogóle namyslam sie nad zasiszeniem tylko nie wiem jak to zrobić. Cycki mnie bolą takie kamienie mam
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
ja mam zapasy swojego mleka w zamrażarce a jak gdzieś szłam bez małej to 10 minut i pełna butelka odciągnięta lekką ręką. od 2 dni się tak porobiło, że mało.
Jeszcze w tej Biedr. kupię sobie tą lampkę biało-drewnianą za 39,99zł. Wzdychałam do takiej w Empiku ale tam 99zł... Tz wrócił z pracy, przejął małą a ja odpoczywam. zaraz musimy do sklepu pojechać to może chociaż wtedy się niuńka zdrzemnie bo już wymęczona jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Nieee no znowu nastukalyscie
![]() Barbaritka ostro...ale jeszcze będzie dziad przepraszał ![]() U Kuby w klasie na początku było 23 dzieci..jeden poszedł do innej klasy bo jest 7 laikiem to 22 a 4 dzieci wcale nie było. I będą coś kombinować bo jest 18 dzieci w klasie. Jutro idą na 8 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- mehjaU mnie przejściowo też tak jest ze mleka mam "do jedzenia " a nie do "ściągania". Ale potem znowu sciagam |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tiaaa moja tez spi w poprzek lozka i co jakis czas wstaje ja poprawic, ale to na niewiele sie zdaje. Czasem rękę wloży między szczebelki i wtedy szloch Ja tez używam pampers premium care i jestem bardzo zadowolona, ostatnio chciałam na próbe kupić te pomarańczowe sleep and play.
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Barbaritka życzę dużo spokoju i bądż silna ![]() ![]() Ja laktatorem nie ściagam bo nie mam potrzeby ale jak ściągałam to normalnie tryskało jak zawsze ![]() Mój tż już wrócił do pracy od wczoraj a ja w końcu mam chęć do życia i dobry humor. To chyba nie jest normalne. Za godzine wraca i już mi żle... ![]() Kejti dlaczego przechodzisz z Hippa na bebiko? Hipp kiepski? Zastanawiam się jakie mleko kupić małemu, bo chcę go w końcu powoli przestawiać na butle.
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | ||
Zakorzenienie
|
wczoraj zamontowałam małej karuzelke, tą z misiami. jest zakochana
![]() ![]() Cytat:
![]() coś czuje że jak już odkryła ze tak potrafi to bedzie tak non stop.... Cytat:
![]() ja też mam zamiar przejść na bebiko, ale poczekam jeszcze z miesiąc , dwa. niech sie wszystko fajnie ustabilizuje i bede próbowała zmieniać
![]() |
#2296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Groszkolino ja zaszuszalam tabletkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mam nadzieję, że i u mnie to minie. tylko nigdy nie miałam problemów z ilością dlatego się martwię, że to już koniec kp właśnie sobie pobeczałam a po ile są? też tyle kul i na baterie? znalazłam, w jusk są za 60zł za 10szt.- to się nie opłaca, w Biedr. połowę taniej i 2x więcej kul Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-09-01 o 16:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz polubiłaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
Teraz mi to nie przeszkadza
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
Pierożku ale dopiero teraz by się ustabilizowała? mała ma już 2 mies a piersi mam miękkie już od jakiegoś czasu mimo, że mleka było w nich dużo. No może faktycznie, cały czas czegoś nowego się dowiaduje przy kp
dzięki kochane za wsparcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Konto usunięte
|
Hej, od wczoraj próbuje nadrobić i nie moge, zawsze cos...
Teraz oczywiście nie pamietam co komu chciałam napisać a nie pocytowałam... Barbaritka jesteś mega dzielna!!! ![]() Kaja widziałam, ze chcesz robic jakiś obiad ze śmietana, możesz ja jeść? Nie masz po niej wiadomych objawów? Ja dzis tylko rosół na obiad. Ja tez mam problem z odciągnięciem laktatorem od kilku dni, a ściągam bo mrożę mleko i nie podoba mi sie to co sie dzieje... Niedziela i poniedziałek były straszne, dzis jestem już w gd i jest ok, oprócz ciężkiego poranka jest naprawdę dobrze. Za to ja od kilku dni mam takie wzdęcia ze boje sie jeść cokolwiek (a jak wiecie wróciłam do jedzenia wszystkiego), umieram po wszystkim z bólu brzucha. Mieliśmy dzis ![]() Nie wiem co jeszcze chciałam... Aaaa kupiłam mała paczuszkę pieluch bella happy w tajemnicy przed tz (bo on mruczy na inne pieluchy) i sa do dupy. A co do grup... Masakra, jak widzę takie fanatyczki jak na kp to aż mi głupio ze sama kp żeby ktoś mnie za takiego z☠☠☠a nie wziął... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakich objawów ![]() Jadam często śmietane i jest wszystko ok ![]() Zrobiłam tarte brzoskwiniową i jak zawsze ostatnio coś mi nie wyszło. Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Szuu do jedzenie musi twój brzuszek na nowo się przyzwyczaić.
Co do bólu to może boli cię w miejscu szycia? ja miałam jeden szew w środku jakby i kłuje podczas mycia. a co z laktatorem? też ci nie ściąga? ja teraz nie wiem co zrobię jak będę chciała wyjść bo tak to brałam laktator i migiem butelkę odciągałam a teraz? zamrożonych mam tylko kilka torebek. |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
ja tez, i bede musiaa duzo zrobic bo TZ i jego znajomi tez lubia.. chyba 2 blachy zrobie hehhe
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.