![]() |
#2281 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz.IV
Dzień dobry;-) u nas na odparzenia sudocrem działa. My po imprezie, Maja bawiła się z nami do 22
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Naamarelle ja bym się przebrała w strój z lat 20. Krótka mała czarna z frędzlami, długie perły, opaska na włosy. Poszukaj czasem tego typu kiecki są w lumpach. Możesz też przebrać się za hippiskę- dzwony, kolorowa koszula w kwiaty lub zwiewna sukienka. Jak masz gdzieś na miejscu wypożyczalnię kostiumów to średniowieczna suknia też byłaby fajna. Możliwości masz mnóstwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Raczkowanie
|
Dostała sanki, inhalator, robota bebo, złote kolczyki, srebrny wisiorek, interaktywnego pieska, kiecke, bluzkę, misia i skoczka
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Wtajemniczenie
|
Zdrówka i szczęścia dla jubilatów!!!!
![]() Nasza impreza jak najbardziej udana, choć nie bez przygód. Porwała się z Motyka na księżyc z tort em. Za bardzo nasaczylam i siadł. Stresu się najedlismy ale pół h przed imprezą udało się kupić torta:-D Pozostałe dania wyszły mi pycha! ![]() Zdrówka dla chorowitkow i kciuki za zabkujacych ![]()
#2286 |
Zadomowienie
|
Hej, u nas tez imprezka udana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Nasza choinka
![]() ![]()
![]() |
#2288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Super prezenty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Rozeznanie
|
dziewczyny duze lupy prezentowe
![]() ![]() Naamarell a jak kot sie zapatruje na choinke (ladna, ladna ![]() ![]() a my jak bedziemy sie tak zbierac dalej to wogole choinki nie bedzie eh Linda wiecej slodkosci dla Was na tygodniu bedzie do konsumpcji-ja z checia capnelabym takiego 'siadnietego' torcika ![]() Lilijka wiem co czujesz po odstawieniu sie Kuby- z jednej strony tak lepiej, a z drugiej jakis zal i dziwne uczucie zostaje- a niby czlowiek sie uwolnil ![]() Moje dziewcze dzis przez caly dzien przespalo sie niecale 0,5h- teraz chyba mojej ktos redbulle podaje ukradkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny super, że imprezy się udały. Linda ten tort będziesz wspominała co roku jako anegdotkę. Najważniejsze, że dzieci zadowolone.
Naamarelle śliczna choinka. Wrzucam swoją. W domu teraz pachnie lasem i piernikami. Na spacerze nazbierałam patyków i zrobiłam stroik. Ludzie się na mnie dziwnie patrzyli, na te patyki w koszu pod wózkiem. Pewnie myśleli, że nakradłam na opał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to przeszłam też w miarę łagodniej ![]() chociaż moja znajoma nie mogła uwierzyć, że my już nie (.)(.) (ona krótko karmiła, bo 3 miesiące i mnie uważała za zwariowaną)
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Kurczaki z tym przebraniem to będzie jazda.. Nienawidzę lat 20tych, hipisi to nie moja bajka.. Zostaje mi jakas księżniczka
![]() pepa kot teraz cos mi obwąchuje choinkę ale ozdoby wisza sztywno, iglak jest klujacy wiec mam spokój tak samo jak z Werka.. Wera co probuje ściągną ozdobę to sie kluje i na próbach sie kończy ![]() W tamtym roku bylo gorzej bo bombki dyndaly na sztucznej choince wiec kot lezal caly czas pod nią i 'zaczepial' bombki.. Jak mąż nas przywiozl ze szpitala to choinka leżała na ziemi.... ![]() ![]() jelonku sliczna choinka a ta z patyków rewelacja! ![]() to nasza pierwsza zywa choinka z mezem z ozdobami recznie robionymi i jest najpiekniejsza dla nas ![]() ![]() dzieki za rady co do pupy.. Póki co nawet po mące nie ma poprawy. Ale to w takim razie musi byc ząb.. Bo wtedy jest ciężko z odparzeniami :/
Wszystko możemy próbować udaremnić i postanawiać o wszystkim.. Z wyjątkiem tych kilku chwil, które w kapryśny sposób decydują o naszym życiu Edytowane przez naamarelle Czas edycji: 2015-12-20 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Raczkowanie
|
namarelle a jak Wam idzie z remontem poddasza ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko życzyć wszystkiego najlepszego dla roczniakow teraźniejszych i przyszłych lada moment.
Co do odparzeń to na nas działa sudocrem,linomag zielony a z takich "innych" mozna sprobowac kremu cicalfate. A Wam zdrowych spokojnych Świat,wytchnienia od codziennego pędu i duzo radości w 2016. Edytowane przez dusiolka Czas edycji: 2015-12-21 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, super że imprezki się udały ! piękne prezenty zebrały !
lilijka, brawa za uwolnienie od ssaczka ![]() jelonek, choinki mega klimatyczne. piękne. ja muszę się za swoją wziąść. jakieś nowe ozdoby może dzisiaj kupię. namarelle, nigdy nie mieliśmy problemu z odparzeniami, ale może wietrzenie pomoze ? jak mieliśmy kiedyś papuge, to tez bardzo zainteresowana choinka była ![]() dzisiaj idę do kosmetyczki, później ostatnie zakupy i zeszywam się w kuchni. krokiety składam ![]() dusiolka, również najlepszego na Swieta! |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zadomowienie
|
Dusiolka wszystkiego co najlepsze na te swieta i nowy rok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Raczkowanie
|
Dusiolka spokojnych Świąt i spełnienia marzeń w nowym roku
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Dziewczyny Wasze choinki wyglądają magicznie, tez w przyszłości marzy mi się taka żywa , ale jak wyjdzie zobaczymy. Namarel moja kotka w domu też zjawiła na choinkę. Jak była malutka to na sam szczyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zadomowienie
|
Dusiolka, dzięki za życzenia również życzymy Wam szczęśliwych świąt.
Co słychać? |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Mmgi sowka 100latek w zdrowiu dla corek
![]() U Nas rowniez imprezka udana prezenty trafione a na koniec rozcielam palca krew sie moocno lala juz myslalam ze trzebe bedzie szyc ale zaschlo
#2300 |
Zadomowienie
|
Ewka1368, wspolczuje.
Co Maja dostala? |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Rozeznanie
|
Naamarell wehikulem czasu mozesz i do dziecinstwa wrocic i za bobasa sie przebrac albo stara babe z antenka na glowie
![]() a my kota nie mamy- ja psiara jestem, ale niestety w domu zwierzakow na razie brak Jelonek- pomyslowy stroik ![]() ![]() Dusiolka zdrowka i najlepsze zyczenia rowniez dla Was ![]() Ewka nie chcialas sprzatac po imprezie to trzeba bylo mowic a nie palce ciachac- jak maz pocalowal w paluszek to mowia ze wesela sie zagoi ![]() U nas tez odparzenie wjechalo na dupsko;/ na razie sudokrem poszedl w ruch- ostatnio pomogl, mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Pepa ty spostrzegawcza bestio
![]() U mnie psa ogarnęło szaleństwo, bo pierniki go kuszą, a i moja łotrzyca na nie łypie okiem. Można jej dać popróbować? Nie żałowałam przypraw korzennych i się zastanawiam czy nie zaszkodzi. Polecam kolędy Arki Noego. Ogromny szał był wczoraj przy ubieraniu choinki. Mała śmiesznie tańczyła i podrygiwała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
Mmgi corka dostala rowerek od 1-5 roku zycia W ktorym sie zakochalam fotelik na rower ksiazeczki Misia sZlafrok ciuszki myszke mini edukacyjna organki kase I takie cos jak konik na biegunach tylko plastikowe do ogrodu bardziej
![]() |
#2304 |
Raczkowanie
|
Ewka ja juz tez myślę o rowerku , pokaz jaki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze chciałam psa ale w bloku nie bardzo.. Miał byc York (mnie sie marzy bernenski pies pasterski tak w ogóle)
![]() ![]() ![]() endzi narazie musimy kupic samochód :/ naszym dlugo nie pojeździmy a juz mamy dosyć kupowania aut za grosze na chwile, chcemy cos solidnego na min 10 lat wiec... Jedynie co to jesli własnymi rękami cos tam na strychu bedzie sia dalo dlubac za nie duza kasę to będziemy robic.. Musimy do jesieni albo wiosny przyszłego roku zaczekać :/ choc ten blok juz mnie wnerwia ale tu mamy obydwoje do pracy blisko ![]() ![]() ![]() super prezenty dziewczyny ![]() ![]() ![]() Dusiolka wszystkiego Najwspanialszego!
#2306 |
Zakorzenienie
|
prawie identyczny tylko trzymanie od kierownicy troszke inny i M jest wisniowy
![]() https://www.google.pl/search?q=rower...aIoUarqkbPM%3A
#2307 |
Raczkowanie
|
Ewka o kurcze jaki wypasioną rowerek
![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Namarel wiem o co chodzi, tez właśnie myślimy jak to z kredytem zrobić żeby było najkorzystniej |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Zadomowienie
|
Super prezenty
![]() ![]() Namarele - podzielam idee Jeloneka lata 20 to jest to ![]() Dusiolka wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń. Endzi chodzi o kredyt na mieszkanie ? Od nowego roku trzeba mieć 15% wkładu własnego ![]() A ja zakupy do domu odkładam po świętach ![]() Zazdroszczę wam zdolności manualnych w aktualnej kawalerce mogę pozwolić sobie tylko na świąteczne ozdoby i jeszcze je od mamy je dostałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Endzi na zywo jeszcze piekniejszy!
Zebys mnie widziala jak sie jaralam jak rozpakowalismy ![]()
#2310 |
Zakorzenienie
|
Ewka to na wiosnę córka będzie szpanować na dzielni. Fajny ten rowerek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.