|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III
Polinezyjka- udanego wieczoru!!!
|
|
|
|
#2282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zasadź mu kopa w tyłek, może się trochę ogarnie![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Mój chłop kazał mi sobie założyć stringi i koszulkę na ramiączkach na jego przyjazd. No i stringi nie dość że mi się cholercia w dupę wrzynają, bo od kilku dobrych lat nie nosiła, to jeszcze mi boczki podkreślają. A koszulka na brzuchu się podwija do góry i cycki mi splaszcza No po prostu będzie miał super widok jak przyjedzie |
||
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chłopu na pewno sie spodobasz |
|
|
|
|
#2284 |
|
Zadomowienie
|
Polinezyjka udanych szalenstw z mezem
Linaewen masakra ale Ci numer wywinal... Wspolczuje nerwow Kalpana rozetnij te koszulke z przodu i po problemie, bedzie nawet bardziej sexy Dzieki dziewczyny za wsparcie a moj kochany syneczek tez mnie pociesza jak umie, wbijajac mi sie w przepone
Ślub 16.08.2014 ![]() Pawełek 05.04.2016 ![]() Dawidek 31.10.2018 Edytowane przez justyna_fli Czas edycji: 2015-12-18 o 21:24 |
|
|
|
#2285 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
! Zakupy mega udane. Ta bielizna jest boska. Mąż na pewno będzie zachwycony Reszta ubrań też mi się podoba ☺ Cytat:
Mmm... szampana takiego bezalkoholowego też bym się napila. Tych alkoholowych nie lubię wcale 😜 Poli Ale ochotę narobiłas! Cytat:
Kalpana mąż wraca to trzeba będzie się ubrać tak jak marzy 😜 Czuje że u Was też będzie gorąca noc Sex Ja na początku ciazy nie miałam ochoty. Potem moje libido wzrosło by teraz znów spaść ![]() Czasami się boje że ten mój mąż taki bez przyjemności, bo on ochotę ma prawie zawsze A ja nic... No ale nie lubię i nie zamierzam się zmuszać. Mam nadzieje że w końcu znów przyjdzie chęć na igraszki. Choć też się nie swojo czuje podczas sexu, bo przecież w brzuchu jest nasze dziecko. 😊 |
|||
|
|
|
#2286 |
|
Wtajemniczenie
|
Justyna- nie dziwię się, że Cię wkurzył. Ale nie chciałabyś mojego ;p ten to co przyjazd mnie wkurza, ze się w ogóle nie cieszę że dziś znowu przyjeżdża. Jak mi powiedział że ma wolne do 10 stycznia to od razu pomyślałam, że źle się to skończy ;p Drobne rzeczy a wkurzają;pJeszcze jakby mi powiedział że mam coś tam ubrac to chyba bym go wyśmiała
|
|
|
|
#2287 | |
|
Mama Land
|
Cytat:
Kalpana: To się zdziwi Mój właśnie sie jara premierą Gwiezdnych wojen
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś wiadomo o Sunmade?
|
|
|
|
#2289 |
|
Wtajemniczenie
|
Linaewen kare muuuu!!!
![]() AsiaPo cudowne te staniki ️a to tak mozna sobie odlozyc?![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Smarita jedynie tyle ze moze w Niemczech ktos im pomoze jesli w Polsce dostanie papier ze ciaza zagraza jej zyciu...czy jakos tak. Na tym stanelo
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
kalpana no nieźle jakie wymagania hihi
stringi kurde odzwyczaiłam sie... a pewnie i tak bym mi sie nie zmiesily na
|
|
#2291 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Zadomowienie
|
Kalpana malz będzie zachwycony bo my siebie widzimy w krzywym zwierciadle
Poli super ciuszki bawcie sie dobrze Mój wczoraj próbował mnie zadowolić i gdy byl na górze i calowal mnie w szyje to mialam ogromnego stresa ze zaraz mi sie zwali na brzuch.. Wiec w ogóle mnie te igraszki nie cieszą, a jak byl niżej to mi brzuch zaslanial jego twarz hahaha ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Mialam dzisiaj najlepsza kolacje na świecie.. Frytki a po nich deser.. Kinder schocoladka i michalki rozplynelam sie![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- AsiaPo te staniczki super, ale usztywniane nadają sie do karmienia?
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wsiąść do auta i pojechać sprawdzić co sie dzieje, rycAlam jak durna w samochodzie. Byłam juz w połowie drogi jak on zadzwonił wesołym głosikiem mówiąc "co tam kochanie"? Myślałam ze go zabije. I mu sie wydałam do słuchawki, ze ja od zmysłów odchodzę, ze co on sobie myśli itp itd a on "a, bo poszedłem do Jarka (sasiada) i tak sie zagadalismy a telefon został w aucie. W domu ok to był pająk na czujce od alarmu" a ja w ryk, ze jest durniem a ja juz w połowie drogi jestem. No masakra... Długo wtedy nie mogłam sie uspokoić. Także doskonale wiem, co dzis przeżyłaś, współczuje ci. Moj kilka razy takie akcje odprawiał, a ja mam po prostu fioła na tym punkcie, ze jak nie odbiera to ja sobie wyobrażam Bóg wie co. Jak jechał na konferencje do Berlina pare miesięcy temu to mi zrobił w telefonie takie śledzenie gdzie akurat jest. Żebym nie swirowala a jak jakaś psycholka co pół godziny sprawdzałam, czy aby na pewno nie stoi w miejscu (no bo pewnie by był wypadek) tylko sie przemieszcza. Poli udanego bzyk...znaczy przytulania z mężem ![]() Ja juz nawet nie pamietam, kiedy myśmy sie seksili Rano na 8 jadę do laryngologa. Ciekawa jestem co tam mi wyjdzie na tych migdałach Dobranocka Edytowane przez gosiaczek071 Czas edycji: 2015-12-18 o 22:02 |
|
|
|
|
#2294 |
|
Winter is coming
|
co wy macie z tymi chłopami
co jeden to lepszy mój mi numerów żadnych nie wywija na szczęście, chociaż nieodbieranie telefonu to norma... ale staram się nie denerwować, bo on bardzo dużo jeździ i jakbym się miała przejmować spóźnieniami to bym osiwiała.Co do libido to ostatnio gdzieś czytałam jakąś bzdurę, że w ciąży seks może być nawet lepszy ja co prawda aż tak bardzo nie narzekam, bo może jest go mniej, za to regularnie ale szału to nie ma... Poli udanych igraszek mój chłop nie docenia takich rzeczy, dla niego najlepsza bielizna to brak bielizny, nigdy nie zwracał na to uwagi ;] szampana też bym się napiła, ale takiego normalnego
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam na sylwestra szampana bezalkoholowego
jedno białe wino sie ostało i nie pisałam wam, ale wygrałam w tym sklepie bezalkoholowe. Com degustacje nowego szampana o smaku imbiru i limonki. Mieli jakaś mała akcje na FB, trzeba było napisać dlaczego to wlasnie ja mam degustować ten nowy smak za friko i wyfarcilo mi sie dzis dostałam maila, ze wysłali go juz do mnie także na sylwka sobie zostawiam jeszcze ciekawa jestem tego smaku, bo uwielbiam wsystKo co limonkowe, a moj ukochany drink to MOJITO Dobrej nocy |
|
|
|
#2296 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też będzie dłuuuuuuga noc bo Alan strasznie źle sypia przy katarze. Gorzej niż z niemowlakiem jest ![]() Cytat:
albo linka do strony jak jest z tymi ćwiczeniami.Może jednak je wypróbuje bo czasem aż mi sie płakać chce z bólu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2297 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz rację, nie ma się co zmuszać, bo seks ma sprawiać przyjemność, a nie być obowiązkiem. Chciał to będzie miał Żeby potem nie narzekał że go nigdy nie słucham![]() Cytat:
Jak mu powiedziałam że chyba nie mam takich jak chce, to mi kazał do sklepu jechać. Normalnie chyba pierwszy raz w życiu mnie wysłał na zakupyCytat:
Za to z brzucha jestem zadowolona, bo nie muszę maskować oponkiNajlepsza pozycja w ciąży żebyś mogła patrzeć na TŻta to chyba ta na jeźdźca. Ale to trzeba trochę kondycji mieć ![]() Matko, ale mi narobiłaś smaka na frytki Ale zdrowy rozsądek mi mówi żeby zaczekać ze smażeniem do jutra. Upiekę "dwie pieczenie na jednym ogniu", bo jako dobra żona usmażę mężowi i tak tylko "przy okazji" sama się nimi napcham
|
|||||
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, ja już stringów nie ubieram bo tak naprawde ich nie widać na mej du.ie ![]() Sznurek całkiem w tyłku gdzieś sie gubi, brzuch przykrywa cały przód, a tył... ledwo wytrzymuje napięcie ![]() Jezu, ale będzie u nas ciężka noc ![]() Mały zasnął o 20tej i do teraz budził sie z płaczem 5x... gorączki brak, nos zawalony a wysmarkać nie da, ani kropel czy wody morskiej nie da sobie psiknąć ![]() Uwielbiam choróbska |
|
|
|
|
#2299 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez nie lubię stringów a w tym stanie obecnym to juz w ogóle.
Tak sobie mysle jaki rozmiar stanika zakupić, bo na razie to moje 75b tylko sie wypelnilo, bo wczesniej mialam pusty push up a jak to będzie jak mleko najdzie.. Chyba nie skocza o 1 rozmiar?
|
#2300 | ||
|
Mama Land
|
Cytat:
Jak sobie coś upatrzysz, to daj znaka, a szepnę coś gdzie trzeba i Ci wyślę kiedy trzeba :PTabaska: A bo ja wiem? Miękkiego na bank nie założę, już chyba lepiej podkoszulkę Ale pod kątem karmienia je wybierałam i całkiem elastycznie mi się w nich odginało co trzeba. Muszę jeszcze porównać z takim typowym do karmienia, ale na moje rodzynki nie produkują chyba :vDobrze, ze opowiadacie o swoich czarnych wizjach "wypadków" - przynajmniej nie jestem sama Jak byłam jeszcze w liceum, to budynek szkoły był na jedynej drodze do mojego domu (oddalonego o 8 km od szkoły :P ). Za każdym razem, gdy słyszałam karetkę dzwoniłam do mamy (słabego zdrowia, ale nigdy karetka do niej nie jeździła) ![]() Gosia z tym śledzeniem wymiatasz ![]() Velika: Mój tak samo No wyklucza się to wzajemnie Ostatnio wypowiadał się na temat bielizny właśnie (przy okazji reklamy ukochanego przeze mnie sklepu I :P ), ze dla niego jest właśnie ładna i brzydka. To jego jedyne rozróżnienie Coś tu śmierdzi :PTo go zabrałam na przymiarki, ale dziewczyny ze sklepu wykazywały większe zainteresowanie i aprobatę (cóż, moje kumpele w końcu, znają mój biust lepiej niż Mąż ) niż On ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
|
|
#2301 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczęta, bo tak tu Was czytam i życzę STOSUNKOWO udanej nocy
(dotyczy to Poli i Kalpany zwłaszcza ) U mnie tez sie zrobił problem z libido
|
|
#2302 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() AsiaPo a jak wysokie beda obnizki i kiedy? Bo ja bym musiala przymierzyc stanik a bede mogla dopiero za tydzien w poniedzialek ![]() Kalpana i Poli mam nadzieje ze Wam wyszlo ️ bo UWAGA! U mnie byl sex z tym ze...ja po prostu w ciazy nie dochodze, maz ma wyrzuty a ja zadowalam sie tym ze jemu bylo dobrze. Ale po ciazy niech o tym zapomni!! nie wiem dlaczego tak jest, ale nie jest mi z tym zle. Velika. W ciazy ma buc lepszy sex? Co za bzdury![]() Wczoraj wieczorem maly byl tak ruchliwy ze hej...sama przyjemnosc...do czasu az dostalam mega kopa w pecherz az podskoczylam. Cholera mocno zabolalo pozniej sie tylko modlilam zeby juz wiecej mj tak nie zrobil![]() A teraz musze wstac, zeby posprzatac a pozniej do rodzicow kleic 2 rodzaje pierogow mysle ze na 300 moze sie skonczy
|
#2303 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Łep mnie boli jakbym to ja wypiła wczoraj a nie on hehhehe
![]() Ale poszłam spać po 1 więc może z tego powodu hahah ![]() i dziękuje wam ![]() Cytat:
a ja rozkminiam: jak Ty czujesz, że to przepona? ja w zasadzie nie umie jej zlokalizować heheh Cytat:
![]() Ja przed ciążą tylko stringi miałam, a jak byłam już w ciąży to nakupiłam zwykłych bawełnianych majteczek bo po prostu zaczęłam się jakoś niekomfortowo czuć. Także teraz tylko majteczki wchodzą w grę, stringów nie założę (po za tym mam wrażenie, że mi tyłek zmarznie, jak byłam młodsza to nie przeszkadzało mi to haha) Ja bym chciała by Agnessa się jeszcze odezwała myślę o niej i czekam czy była jakieś dodatkowe badania robić mam nadzieje, że u niej wszystko dobrze!Cytat:
cudna jesteś hihihihi ![]() a co do Twoich obaw o męża - boże ja mam to samo, najgorszą akcje tego typu zrobił mój były, ale on był kretynem to nawet nie będę opowiadać. Za to jak mój tato jechał w trasę do pracy to całą noc spać nie mogłam póki nie zadzwonił, że jest wszystko w porządku. przed każdą podróżą miałam stresa. W końcu zaczęłam nad tym pracować bo nie radziłam sobie z tym stresem - że pojadę na wycieczkę i zginiemy, że tatko będzie miał wypadek itp itd. I baaaardzo silnie pracowałam by takich myśli nie dopuszczać do mojej głowy. Teraz jest ok nie czarnowróżę.Cytat:
![]() a ja w wyobraźni miałam igraszki w moim nowym staniku hahhaha Cytat:
ale fajnie coś wygrać ![]() ![]() Cytat:
biedny maluszek a nie pozwala sobie na użycie "katarku" czy inhalatora? ![]() Cytat:
Wybrałam taki co ma podusie i teraz jest super, ale jak je wyciągnę to zrobi się miejsce jeszcze ![]() Cytat:
![]() SEKS w ciąży Apropo tego co pisałyście, że szerzy się propaganda na stronach, że w ciąży lepsze doznania - no co za bzdura Dla mnie to jedno z tych rzeczy, co się wmawia ludziom ale nie słyszałam jeszcze od żadnej osoby, że faktycznie w ciąży lepiej odczuwa. Po 1 dziecko się rusza i to mnie dekoncentruje Po 2 połowa pozycji odpada ... a w niektórych myślę tylko: siku Po 3 gdzie są moje orgazmy??? Jedynie jak mi się podczas całej ciąży udało dojść do od tyłu - ale to było zanim brzuch mi nie urósł i się tak wygiąć mogłam, teraz tamta pozycja jest nie do wyobrażenia. Po 4 w głowie mam strach o: czy nie podrażniłam się tam bo np. byłam za sucha i żeby nie było znów jakiejś infekcji itp itd. Po 5 ja się szybko męczę, nie chce mi się długo więc muszę chamsko w trakcie przerywać No więc te pitolenie o bardziej ukrwionej pochwie i lepszych doznaniach powinny zostać skasowane z tych wszystkich stron KURIER chciałam wczoraj napisać ale zapomniałam. Godzina 20 dzwoni domofon.Odbieram a tam: kurier, przepraszam, że o tak nieludzkiej porze Otworzyłam i krzyczę do męża, nie mam stanika, muszę cycki schować! zaczęłam biegać z jednego pokoju do drugiego. ten siedzi i po prostu na mnie patrzy. Spokojnie ubrał spodnie i mnie ciągle pyta kto to dzwonił ![]() szybko krzyknęłam, że kurier, to ten do mnie, że odbierze za mnie ![]() Ale pięknie szybko się ubrałam w bluzę i byłam gotowa do otwarcia drzwi hahha I mam mój inhalator nebulizator!!! Zjem śniadanie i zabieram się za uruchamianie go czytanie instrukcji i inhalowanie się hehhe
|
|
|
#2304 |
|
Wtajemniczenie
|
Siemka co do seksu no w pierwszej ciazy bylo ok doslownie co tydzien cos bylo pod koniec ciazy jakies 2 tyg przed rozwiazaniem zaczelam troche podkrwawiac poniewaz szyjka byla juz nisko ale nic zlego sie nie stalo gin stwierdzil ze te 5 cm rozwarcia samo sie zrobilo bez zadnych bulow wlasnie przez czesty seks
dla mnie to jeszcze lepiej . Teraz w ciazy seks dla mnie nie istnieje ! musze sie do niego czasem zmusic bo juz mi szkoda malza a on by mogl zawsze i wszedzie . Ale musze sie czescie zaczac zmuszac dla wlasnych korzysci i szybszego porodu
|
#2305 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupuj cytrynowa, dużo łatwiej ja wypić. Ja właśnie siedzę po wypiciu i proszę o trzymanie kciukow żebym wytrzymała. Leonowi się podoba, bo kopie jak szalony. Normalnie mama mu tyle słodkości nie dostarcza wiec dziś ma święto ☺ Cytat:
Może poszukaj jakiegoś typowo dziecięcego fryzjera, pewnie jest trochę drożej ale dziecko ma frajdę no i fryzjer ma podejście. Nie wiedziałam nawet ze są takie miejsca ale koleżanka chodzila ze swoimi dzieciakami i była zachwycona Cytat:
Moj czasem też miewa takie przebłyski ale żeby aż tak. No mistrz 😅 Cytat:
Moje libido jest równe 0. Ostatnim razem coś tam zabolało i trochę się zniechecilam. Mąż nie nalega całe szczescie. Teraz co wieczór sprawdza tylko aktywność syna i to musi mu wystarczyć. Są inne czułości ☺ Teraz jesteśmy u rodziców wiec jakoś okoliczności nie sprzyjają. W ogóle jak tu jestem na dłużej mam jakieś schizy ze będę musiała iść do lekarza bo akurat coś niepokojącego się zadzieje. A za nic bym w mojej małej miescinie nie chciała iść do żadnego a do szpitala to już w ogóle. Ale będzie dobrze i nie ma co panikowac ☺ W ogóle odkąd czuje ruchy Młodego to jestem dużo spokojniejsza. Brzuszek mi się nagle pojawił tak ze juz trudno go ukryć ☺ chyba ze w kurtce bo ciągle jeszcze mam sporo luzu. |
||||
|
|
|
#2306 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczzyny,
wczoraj pobuszowałam troszkę w internecie i znalazłam taki wynalazek jak Life Nest..materacyk dla niemowląt... ktoś miał z tym do czynienia? Wygląda dość fajnie i nie trzeba podkładać książek pod łóżeczko:P http://czarnyonyx.blogspot.com/2014/...-sleeping.html w nocy nie spałam do 2! Miałam potężny bół kręgosłupa... dzięki bogu mam rogala z momtherhood pomógł
3.09.2010- pierwsza randka 1.01.2014- zaręczyny 1.08.2014- ślub ![]() 3.08.2015- dwie kreski 10.04.2016- dzidzia Edytowane przez a_g_ata Czas edycji: 2015-12-19 o 09:38 |
|
|
|
#2307 |
|
Matka Smoka
|
Alko bezalko
Czytałam, że stacjonarnie sklepy ,,Piotr i Paweł" mają bezalkoholowe dobre wina - wszystkie trzy kolory i co najważniejsze kosztują poniżej 15zł. I tak marzę o nich od tygodnia, ale mam kompletnie ten sklep nie po drodze - ale na święta musowo muszę kupić. Wczoraj wypiłam piwo bezalkoholowe i już drugi raz zauważyłam, że ciężko miw chodzi - chyba przez gaz. Bo smaka mam, pić się chce, a nie mieści się. Piłam to jedno tyle czasu ile dawniej trzy ![]() Iwoncia - z tymi ćwiczeniami to jednak trochę trudno mi wytłumaczyć, bo ja się opieram na tym, co ta babeczka mi mówiła i ona też sprawdzała w trakcie czy dobrze napinam. W necie sporo innych teorii, ale powiedzmy, że znalazłam coś najbardziej podobnego: http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowi...nia_35123.html Tylko tak: - pozycje: najłatwiej to robić na leżąco, ze zgiętymi nogami - wtedy najbardziej czuć napięcie i jest to najłatwiejsze. Ja nawet po dłuższym treningu na stojąco, albo o zgroza - w rozkroku czułam mniej. - lokalizacja: z tym lokalizowaniem mięśni podczas siusiania to trochę nieprawda jest - owszem one wchodzą w pakiet zespołu mięśni macicy, ale nam najbardziej chodzi o wzmacnianie tego, co w środku. Dla mnie najbardziej obrazowa jest ta metoda z windą i ja to wizualizuję - czyli ciągniesz jakby wnętrze pochwy do góry - po kilku razach to naprawdę czuć, że Ci się podnosi w środku. Owszem przy okazji lekko czujesz napięcie zwieraczy, ale to nie jest najważniejsze. Po krótkim treningu zwłaszcza na początku czujesz zmęczenie w środku - tak chyba najlepiej rozpoznać, że robisz to dobrze. O tym wznoszeniu i windzie jest chyba właśnie w filmikach pelvicore trening na YT. - ważne: trzeba zwracać uwagę, żeby nie napinał się brzuch, pośladki, uda wewnątrz - bo siłę masz brać z wewnątrz a nie z zewnątrz. Cykl ćwiczeń - mój: - seria 10x - wolne podnoszenie, zatrzymanie na sekundę i rozluźnienie. - seria 10x - szybkie podnoszenia, bez zatrzymania, szybkie rozluźnianie - seria 10x - wolne podnoszenie, zatrzymanie, trzy kaszlnięcia, rozluźnienie - to robię najrzadziej bo najmniej dyskretne i kretyńsko się czuję ![]() W treningach bardzo ważne jest rozluźnianie - podobno wbrew temu co się twierdzi, dużo kobiet ma problem taki, że ma tam permanentne napięcie i to osłabia mięśnie. Z tego też powodu wcale nie takie fajne są kulki gejszy - bo tam mięśnie są cały czas napięty i to je osłabia. Powiedziała mi to i ta babka i fizjoterapeuta u którego kiedyś byłam. A swego czasu zainwestowałam w nie
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2015-12-19 o 10:24 |
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
---libido---
Znam pojedyncze, bardzo odosobnione przypadki, gdzie ciężarna mówiła, że w ciąży lepiej. Ale doprawdy wolę tak jak jest - ciąża to tylko kilka miesięcy wolę mieć lepsze doznania i większe libido podczas reszty życia, a te parę miechów sobie jakoś poradzimy ![]() ---staniki do karmienia--- Czy ma któraś z was rozmiar Triumph 75E??? I próbowała coś z alles mama? Bo coś kojarzę, że któraś źle z rozmiarem trafiła (Gosiaczek?) i sobie myślę, może któraś ma porównanie rozmiarów ki Triumph i alles mama... ja mogę je jedynie online zamówić, a nie chce mi się bawić w celowanie i odsyłanie i znów próby. ..
|
#2309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Seks z tego co pamiętam to na początku ciąży było dużo fajniej A teraz nie ma nic, tż mnie tak wkurza że mam zero chęci. Hormony mi odpieprzają i potrafię się wkurzac z byle powodu;pA ja nie mam ani zakupów porobionych na święta, ani prezentów pokupowanych, upieczone pierniki się już skończyły. No po prostu zero. A nie sorry mam barszcz z krakusa w kartonie i uszka kupione O materacykach pisałyście ostatnio ja miałam gryka-pianka-kokos- był ok. Z danpola, Ważne jest jak są przechowywane te materace w sklepie, żeby nie były w wilgoci. I chyba danpol jako jedyny ma jakieś tam certyfikaty że te materace są dobre. Głośno było o robakach ale to o inną właśnie firmę chodziło ale nie pamiętam jaką. Córka miała długo wysypki jakieś i schiza miałam i wyrzuciłam ten materac a w nim nic nie było, sprawdzałam rozwaliłam go. W sumie miałam dwa bo 2 łóżeczka i teraz mam jeden zwykły jakiś pianka-lateks. Przy drugiej kupuję gryka-pianka-kokos danpola. Dobra, lecę rozporządzic kto co ma robic Trzeba meble powynosic skoro jest tż i nowe rozmieścic tak jak już powinny byc.
|
|
|
|
|
#2310 |
|
Wtajemniczenie
|
Lucy i jak?
dajesz rade?Agata tez rozwazalam ale ciotka polozna wybila mi to z glowy powiedziala ze jestem nienormalna, dziecko ma spac na normalnym prostym materacu a jak ma jakies problemy zdrowotne to wtedy klin itp sie wlacza do funkcjonowania poza tym bardzo krotko sie ten materacyk uzywa wg mnie gra niewarta swieczki![]() Ineso co do cwiczen Kegla to wszystko pieknie ladnie, ale czytalam w pdfach "rodzic po ludzku" ze nie mozna dlugo przed porodem i zbyt duzo powtorzen dziennie bo...wieksze ryzyko naciecia krocza. Wzmacniasz tymi cwiczeniami wszystko co tam na dole wiec skora na zewnatrz i krocze sa mocniejsze ale tez niestety mniej rozciagliwe. Cos za cos ja mam zamiar uniknac naciecia wiec zbytnio nie daje popalic miesnion dna miednicy...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

Oczywiscie zaczelo sie od tego ze mu powiedzialam ze nie ide z nim na piechote do kosciola bo jestem przeziebiona. No sorry ale to chyba logiczne ze nie chce sie rozlozyc do konca na wyjazd do Polski... Potem poprosilam go zeby mi przyniosl choinke ze schowka to zaczal zredzic, poszlam sama. Jak ja ubieralam to mi brzeczal nad uchem ze w zlym miejscu stoi, no tragedia bo przestawic przeciez pozniej nie mozna. Ale siedzi z 
Zasadź mu kopa w tyłek, może się trochę ogarnie
ale chłopu na pewno sie spodobasz
a moj kochany syneczek tez mnie pociesza jak umie, wbijajac mi sie w przepone 

️a to tak mozna sobie odlozyc?

co jeden to lepszy
ja co prawda aż tak bardzo nie narzekam, bo może jest go mniej, za to regularnie 
albo linka do strony jak jest z tymi ćwiczeniami.
Jak mu powiedziałam że chyba nie mam takich jak chce, to mi kazał do sklepu jechać. Normalnie chyba pierwszy raz w życiu mnie wysłał na zakupy
Ale zdrowy rozsądek mi mówi żeby zaczekać ze smażeniem do jutra. Upiekę "dwie pieczenie na jednym ogniu", bo jako dobra żona usmażę mężowi i tak tylko "przy okazji" sama się nimi napcham
Jak sobie coś upatrzysz, to daj znaka, a szepnę coś gdzie trzeba i Ci wyślę kiedy trzeba :P
No wyklucza się to wzajemnie 

mysle ze na 300 moze sie skonczy
....raczej nie powinnam zwymiotowac. No i podobno mozna kupic cytrynowa glukoze w aptece
oni czasem tez maja gorsze dni
niedobra dziewczynka