![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1
Młoda odpadła to idę biegać
![]() Szczeperka, zdrówka ![]() Polly, pokaż łupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby dał wam się pobawić na weselu ![]() Mira Będziecie mieli romantico wieczór we trójkę ;-) Wszystkiego najlepszego dla tzta ![]() Abi Skoro się nie meczy to ok Tak jak pisze Szczeperka Do 14 może być bez kupki Ale rozumiem ze się martwisz U nas jest kilka dziennie wiec gdyby nagle ustaly to bym chyba osiwiala Któregoś dnia Dzięki za info Obczaje przy okazji te z f&f A jaka jest tam rozmiarowka? Wg miseczki czy normalnie jak ubrania S, M itp? Syn mi w końcu zasnął W sumie zasnal drugi już raz od kąpieli Transfer do lozka był udany ale na krótko ;-) Wczoraj pospal długo Ciekawe jak będzie dziś Spokojnego wieczoru i nocy wam życzę
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Ktoregos_dnia - f&f - to tescowa marka? Tez szukam czegoś co mi podtrzyma moje wielkie cyce..
#2284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no totez wlasnie sie przefarbowalam wczoraj bo juz nie moglam na siebie patrzec |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Wtajemniczenie
|
Abi ja juz mam sporo siwakow Zdecydowanie za dużo jak na mój wiek ale to u nas genetycznie tak mamy ;-)
Fajnie ze kupiłas sobie kreacje na chrzest A jak mieszkanko? Urządzone już całkiem?
#2286 |
Rozeznanie
|
raczej tak choc jeszcze remont pokoju jednego no i wiadomo jak to jest- to trzeba wymienic tamto kupic ale to już z czasem i z rozmyslem. nie ma co tak na hop siup wszystkiego kupowac bo potem czlowiek sobie w brode pluje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zadomowienie
|
ja juz tez nie wiem czy moja dzis kupa męczyła czy to może ten skok? miała takie dwie fazy poplakiwania jakby ja coś bolało, taka zrozpaczona - przed południem i teraz przed kompaniem, ale w wodzie już ok i wesoła po, nie wiem sama, bo nigdy problemu kup nie miałyśmy, może sobie wmawiam, że jej coś jest a przecież czasem może pomarudzic
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 |
Zadomowienie
|
U mnie drugi transfer do lozeczka..i dwa zero dla mayi. Nie spi bestia tylko sie cieszy jakby wygrala miska na loterii.
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Moja od jakiegoś tygodnia jest innym dzieckiem. Nie pozwala się odłożyć, tylko nosić się chce, ciągle głodna, w ciągu dnia nie śpi.. Płacze dużo i marudzi.. Ciężko z nią mam, tz w pracy a ja z nią siedzę i załamuje ręce. Najgorsza jest wizja ze ona już taka zostanie.. W sensie ze to jej charakter.. W ogóle nie chce sama leżeć w łóżeczku. Spokojna jest tylko na przewijaku jak do niej gadam. To coś tam poguga i rzuci uśmiechem.. Jak tylko się zgubie z pola widzenia to ryk.
A byla taka grzeczna.. Bezproblemowa.. Eeyesblue - może być wina kupy ![]() U nas kupy nie ma tylko po butli mm. Ale po dwóch dniach robi normalnie i bez problemów. Idę zaraz spać, bo kicia wreszcie przysnęła.. Alleluja
#2290 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Byliśmy dziś na bioderkach ale niestety małej się pogorszyły wyniki i za 3 tyg kolejna wizyta i cały czas pieluchujemy ( teraz flanela) a jak nic się nie poprawi to pielucha ortopedyczna:-( Nie mam w co się ubrać na chrzciny:-( brzuch mi odstaje porażka jakaś! |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Dark mam to samo. Tez nie mogę na krok odstąpić. Mało tego. Czasem i moja obecność nie pomaga. Maruda i koniec. Tż jak z nim zostaje to ryk nieprzeciętny. Jako tako toleruje moja mamę na spacerze. Ech. Oby tak nie zostało bo się załamię...
Wykapalam sie, zrobiłam sobie paznokcie u stóp i trochę mi lepiej. Zaraz się kładę. Kto wie ile snu zostało ![]()
#2292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę w kimę, dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem czy dzisiejsza(przespana) noc to był jednorazowy incydent czy może jednak nie..
![]() Piersi już prawie nie bolą ale za to Oliwia drze się podczas karmienia. Obstawiam że albo mleko leci za szybko albo chce possac pierś a denerwuje ją to że mleko leci mimo że ma pełen brzuch ![]() ![]() Starsza córcia jest kochana, grzeczna, dużo mi pomaga. Dziś zostawiłam ją na 5 min. z Oliwią i wyskoczyłam po mleko do sklepu, a jak wróciłam to zastalam je leżące obok siebie, O. zapatrzona w starszą siostrę z usmiechem na twarzy, a A. śpiewała jej "poszła Karolinka" coś pięknego ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Ok mąż się wykapal teraz moja kolej i uciekam do łóżka. Jutro kolejny ciężki dzień. Agatka ma jutro występy, razem z koleżanką będzie śpiewała piosenkę z okazji powiatowego dnia mamy. Moja mała artystka śpi spokojnie a matka wariatka ma stresa ![]() Dobranoc ![]()
#2294 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Ja swoich chłopaków to zostawiam na dole jak muszę iść na górę i mówię do najstarszego (3,5) żeby popilnowal maluchow ![]() ![]() ![]() Dziś caaaaaly dzień na nogach. Rano zawiozlam synka do przedszkola, potem do sklepu. Potem do swojego starego mieszkania żeby posprzątać bo od 1 czerwca wynajmuje. Ledwie ogarnelam kuchnie a czas był wracać. W domu obiad itp. Potem zapakowalam się z dwoma i ciocia do auta i po synka do przedszkola, odwiezlismy ciocie do domu i pierwszy raz pojechałam gdzieś sama z trzema! A mianowicie do moich rodziców pod blok na plac zabaw. Tam była już babcia z jeszcze dwiema wnuczkami w wieku moich chłopaków. Trzeba było zająć się tą piątka, oczy wkoło głowy. Trochę się pobawili, potem do babci na kolację. Do domu, tu kąpiel itp i wszystko sama z trójką bo tż był zajęty. Matko co za dzień. Ale obyło się bez większych awantur a to najważniejsze ![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zadomowienie
|
Dark
a może kolejny skok? bo teraz by wypadal właśnie.. hmm Emma Ty to wiecznie zaganiana ![]() ![]() a roli na pewno się nauczysz raz dwa! trzymam kciuki za jutrzejszy występ Agatki ![]() Myszka śpi a ja się platam, spać mi się nie chce, chyba poczekam na męża, ucieszy się ![]() spokojnej nocy wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Abi Lepiej faktycznie poczekać i na spokojnie wybrać dodatki bo potem trzeba się męczyć z pochopnym wyborem ;-) Emma Lewek mialyscie pracowity dzień Skąd bierzecie ta energię? Ja nie mam połowy tej co wy :-( Emma kciuki za jutrzejsze występy Ja bym M całkiem samej nie zostawila ale moja M to szalonek i ma tyle entuzjazmu i energii ze czasem głupoty wymyśla straszne ;-) Chociaż jak jej powiem ze ma go pilnować to się przejmuje rolą ;-) i ładnie pilnuje ;-) także może kiedyś ;-) U nas karmienie nr 2 Maly już śpi na mnie zaraz transfer nr 2 bo pierwszy się nie udal i mały zaczął mnie zagadywac ;-) Jeszcze sesja z laktatorem i idę spać ---------- Dopisano o 02:50 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ---------- Gosiaczek kciuki za wizytę Powiedz o tym paluszku skoro się martwisz Na pewno cos doradzi
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
My się właśnie karmimy.
![]() ![]()
![]() |
#2300 |
Wtajemniczenie
|
U nas nowa ulubiona zabawa: wkladanie swojej raczki do mojej buzi jak lezy mi na przedramieniu
![]()
#2301 |
Zakorzenienie
|
My lezymy. Tz wrócił z pracy o 4 ale o 6 musi znow wstać. Junior sie ucieszył z powrotu więc zupełnie wybudzony. Pobudki co 2,5 godziny, ale to o wieeeele lepiej niz jak do niedawna co godzine nad ranem.
O i Junior padł ![]()
#2302 |
Zadomowienie
|
moja to dzis pobiła rekord świata w spaniu! aż zglupialam rano czy wstawala czy nie, pierwsza pobudka właśnie, spała od 21-5:30!!! no szok
![]() ![]() ale powiem Wam, że mimo tylu godzin przerwy moje cycki nie są jakieś mega twarde.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |||
Zakorzenienie
|
Wczoraj kurier przywiózł paczkę z pracy dla synka. 2 paczki pampersów, chusteczki, oliwka, balsam, mydełka, kremy, puder, szampon😃
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
My się powoli szykujemy na szczepienie.:P matka się denerwuje, chyba TŻ wejdzie z nią do kłucia.
![]()
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
Eeyesblue - u mnie spanie 21 - 4;30 i mleko musiałam ściągać o 22;30, o 2;30 a o 4;30 miałam już twarde i pełne mleka :-( teraz znowu karmie (7;30) i lewy cycek jest tak obolały i pełny... W nocy karmie zawsze z dwóch.
Mam chyba taka nadprodukcje bo w ciągu dnia przerwa między karmieniami to max 2h a nawet częściej
#2306 |
Zakorzenienie
|
Polly
idz Ty. Tż utuli, ale to nie to samo co mama ![]() Dark moze to zwyczajnie skok? Potrzeba bliskosci? Czytalas troche o rodzicielstwie bliskosci? Ja sie powoli wkrecam w temat i skoro mala chce na rece to ma taka potrzebe, skoro chce mnie widziec to na to reaguje. Widocznie tego potrzebuje. Nie masz nikogo do pomocy, mamy, tesciowej, tż? |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Polly kciuki za szczepienie! Ja nas muszę tez umówić na pierwsze szczepienie i zapytać doktorka czy skoro lecimy do Polski to nie powinnismy sie jednak na gruźlicę zaszczepić ![]() Kupy u nas muszą byc co dzień. Inaczej jest kicha z jedzeniem. No ale Helka jest na Mm to tez inaczej
![]() |
#2308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Moooniaaaa - skok w 10 tygodniu? I trwa tydzień? :-/
Edit ; marudzenie i tak mi nie pomoże.
"Wspinasz się, a lecisz w dół Stawiasz sto, dostajesz pół Zamiast rozbić bank rozbijasz bar.." Edytowane przez Darkanddark Czas edycji: 2016-05-24 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Rozeznanie
|
Moje dziecko dalo mi dzis popalic...od 1 budzila sie co godzine- nigdy tak nie bylo. Chyba za male porcje zjada i glod ją wybudza.. wczesniej cyc pol godz ciagla, a teraz kilka minut i tyle.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.