![]() |
#2281 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ponowne starania po t. Zaczynamy
Karolkowa myślę że powinnaś się mną wzorować , bo ja raczej długie cykle miałam , ostatni okres miałam po 40 dniach także i owulacja była pewnie później niż "normalnie". Tak mam zdjęcie , lekarz ledwo ledwo, ale dojrzał serduszko, pewnie też zależy jaki sprzęt
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Nie powinnaś się wzorować mną miało być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
No to dawaj zdjęcie
![]() Ciocia chce zobaczyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Na 14 mam :-( strach jak nie wiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Raczkowanie
|
Gosia super wieści będzie dobrze teraz już tylko będziesz nas goniła ze swoim kropeczkiem😁😁😁
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Rozeznanie
|
Karolkowa kciuki mocno zaciśnięte, będzie dobrze kropciu pewnie już tam szaleje 😘
Gosia gratuluje, cóż po takich przejściach z jednej strony fajnie ze ciąża a z drugiej coś nie pozwala się cieszyć w 100 % ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Ale super ze nasze grono się powiększa ❤️ |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
A jaki strach mam nadzieję że dziś będę spała, bo ta noc była do bani, nie mogłam spać głowa bolała jak nie wiem .
Bardzo się martwię ale rozumiecie mnie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Raczkowanie
|
Karolkowa pewnie że cię rozumiemy i uwierz pewne nerwy i obawy będą do końca dopuki naszych kruszynek nie przytulimy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny na wsparcie. Ja się tym bardziej martwię, bo jestem świadoma tego, że mam tą mutacje i to z pewnością zwiększa ryzyko. Naczytałam się historii dziewczyn które poronily itd to teraz mam. Może taka iskierka nadzieji jest to, że mam zdrowego syna, nie wiedziałam wtedy o mutacji, brałam zwykle suplementy i było wszystko ok przez całą ciążę. Proszę ciociu oto zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Raczkowanie
|
A teraz czekamy na zdjęcie twojego kropka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Ale śliczny kropek !
![]() Boję się boję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Raczkowanie
|
Będzie dobrze...I wiecie co Wam powiem, wiem, że to jest bardzo trudne ale mimo strachu postarajcie się cieszyć ta ciąża od samego początku, źle już było, teraz będzie już tylko lepiej a ja jestem teraz, w 31tc i trochę mam uczucie, że gdzieś mi ta ciąża uciekła...Do 15tc normalnie pracowałam i niewiedział nikt poza mężem, paraliżował mnie strach, rodzicom powiedzieliśmy jakoś krótko przed połówkowym i chyba dopiero wtedy uwierzyłam że jednak może być ok ale bałam się cieszyć, bałam się nawet robić sobie zdjęcia brzuszka, kupować cokolwiek...A teraz za chwilę rodzę 😂 więc mam nie całe 2 m-ce na radość, a myślę że to moja ostatnia ciąża bo mam już w domu 4 latka. Także dziewczyny cieszcie się tymi maluchami od pierwszego USG, teraz u nas może być już tylko dobrze! 😘
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolkowa, wszystko będzie dobrze! ![]() Gosia, cudny maluch! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 |
Raczkowanie
|
Gosia nie stresuj się mutacją ja też mam.Odpowiednia suplementacja i jest ok teraz 27+3 i rośnie zdrowy synuś.Ta mutacja to nie koniec świata😁😁😁
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Raczkowanie
|
Guska masz rację, ale myślę że ja się uspokojenie dopiero po pierwszych prenatalnych , wtedy wykryto wady. Jeżeli będzie wszystko w porządku to tez będzie moja ostatnia ciaza i bardzo chciałabym przeżyć jeszcze raz szczęśliwie ciążę, tak beztrosko.. ale po tym co przeszliśmy niepokój juz chyba zostanie. Mogę wiedzieć co było nie tak z poprzednią ciaza ? I kiedy wykryto wady ?
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Igni tak, wiem, tylko ze mi 26.02 wyszedł pozytywny test a 01.03 dowiedziałam się o mutacji i dopiero zmieniłam suplementacje... homocysteine badałam wcześniej , wyszła ok , także nie chciałam czekać i po drugiej @ od T zaczęliśmy ze staraniami, w życiu bym nie pomyślala ze za pierwszym cyklem się uda, bo raczej ciężko miałam z zajściem w ciążę do tej pory, no ale stało się i teraz pozostaje czekać co dalej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Ej właśnie zdałam sobie sprawę że będę się malowała 1 raz od dwóch tygodni
![]() Mnie stres zżera, dziewczyny myślcie tam o mnie w okolicach 14 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Raczkowanie
|
Ja myślę cały czas
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Igni jaka masz dokładnie mutacje ? Ja homozygote a1298c. Robisz zastrzyki z heparyny ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Raczkowanie
|
Gosia ja mam heterozygote 677 i Pai 1.Zastrzyki z heparyny i acard biore od 6 tyg ciąży
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Raczkowanie
|
Mi genetyczka zaleciła same zastrzyki i od wczoraj robie czyli też od 6.
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Co u ciebie było powodem terminacji ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Siedzę na poczekalni
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Raczkowanie
|
Brak kości podudzia skrócenie wszystkich kończyn cofniecie kości rzuchwy i wiele innych ogólnie zespół mnogich wad letalnych.Poczytaj sobie na wikipedi zespół Robertsa.
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Karolkowa daj znać zaraz po😁😁😁Czekamy na dobre wieści. |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Raczkowanie
|
Guska, ja jeszcze nie jestem w ciąży,a już się boję,że mi ucieknie. Ale już 2 razy się cieszyłam, mąż dostał prezenty, były fotki z rosniecia, nawet pierwsze zakupy i dupa. Został folder ze zdjęciami, pudełko z zakupami i trauma,żeby tam nie zaglądać. Żal mi tej beztroski.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Raczkowanie
|
Karolkowa i co ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Raczkowanie
|
No Gosia też już właśnie się niepokoje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zadomowienie
|
No właśnie, jak tak można nas trzymać w takim napięciu?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Jestem !
Więc tak kropek jest ale serduszka nie widać ale mówił że to normalne bo za wcześnie i kazał się nie denerwować ( łatwo mu mówić) I co niby z om 6tc+2 dzień ale miałam nieregularne okresy i może się okazać że kropek jest młodszy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Raczkowanie
|
Super !! Jak wszystko dobrze pójdzie będziemy rodzic w podobnym terminie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Gosia nawet nasze kropki wielkością takie same
![]() Bo ja schizuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Raczkowanie
|
Karolkowa super! Zobaczysz teraz to zleci szybko
![]() Gosia to mamy tą samą mutację. Tylko ja heparyny nie biorę. Wg genetyk i gin wskazaniem jest połączenie tej mutacji z pai a w przypadku samej to tylko metylowany. Zresztą wszystkie wyniki krzepliwosci mam ok. 19 mam wizytę u pani prof hematolog (jakiejś specjalistki od mutacji podobno) to zobaczymy co powie... Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Raczkowanie
|
Karolkowa ty się nie stresuj ja zanim poszłam do mojego gin(on jest raz w tyg w moim mieście)poszłam do innego bo mi na L4 zależało(w pracy w biedronce nie ma warunków dla kobiet w ciąży)to mi powiedział że mam czekać na krwawienie bo nic z tego nie będzie a też kretyn źle wyliczył wiek z OM a po tyg już pięknie pukało i dopiero wtedy było 6+2 a u takiej kropki każdy dzień robi różnice.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Karolkowa gratuluje kropka
![]() Ja serduszka na tym etapie jeszcze nie widziałam, a później było ![]()
#2310 |
Raczkowanie
|
Karolkowa serduszko się pojawi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.