|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Hej dziewczyny!
Super ciuchy.Znacie może jakieś fajne lumpeksy we Włocławku?
|
|
|
|
#23252 |
|
Zadomowienie
|
O to samo chaiłam zapytać. Czy jest tu może jakaś wizażanka z Krotoszyna?
|
#23253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, nie komputerowy-prawdziwy zaczęło się od tego że malowałam sobie paznokcie właśnie na kolor turkusowy, póżniej sobie skojarzyłam że mam w tym kolorze japonki z lumpa i tak powstało zdjęcie
|
|
#23254 |
|
Zadomowienie
|
maen - sukienki miodzio
![]() NasteCzka - ojej! jak gwiazda wyglądasz, bardzo sexy i bardzo modnie ![]() Selina - ta ostatnia spódnica b.oryginalna...podoba mi się!
|
#23255 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gościu napisal że wplacil 6zl za wysylkę a nie 8 jak bylo podane w aukcji, bo niby wie ile waży przesylka. to jest po prostu bezczelne. i przez to musialam iść na inna pocztę bo kolo mnie nie przyjmują przesylek ekonomicznych jako listy polecone tylko jako paczki, no ale bylo -minelo wyślij ekonomiczną
|
|
|
|
|
#23256 |
|
Zadomowienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;3985309]też mialam taką sytuację
gościu napisal że wplacil 6zl za wysylkę a nie 8 jak bylo podane w aukcji, bo niby wie ile waży przesylka. to jest po prostu bezczelne. i przez to musialam iść na inna pocztę bo kolo mnie nie przyjmują przesylek ekonomicznych jako listy polecone tylko jako paczki, no ale bylo -minelo wyślij ekonomiczną [/QUOTE]Eee, tam. A ja się nie dam tak łatwo. Właśnie mam taką sytuację - wpłynęły mi pieniądze za aukcję, w której pisze przesyłka 8 zł (paczka będzie ważyć na granicy kilograma, więc nie wiem, czy zapłacę 6,5 czy 8 zł). A osoba, która wpłaciła pieniądze doliczyła...5 zł. No za 5 zł to ja tego nie wyślę. Więc napisałam maila z prośbą o dopłatę. Zobaczymy co będzie. |
|
|
|
#23257 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj kupilam sobie tylko cieniutki sliczniutki niebiesciutki szaliczek
|
|
|
|
#23258 |
|
Rozeznanie
|
Nasteczka
przyłączam się do pozytywnych komentarzy co do sukienki. Gdybym tylko mogła takie nosić... wyglądasz w niej cudownie kobieco... jeszcze kapelusz z dużym rondem okulary muchy, białe rękawiczki i na Francuską Rivierę marsz . Boże ona jest tak cudowna że oczyma wyobraźni widzę w niej siebie (po odsysaniu tłuszczu z ud i bioder ![]() Ostatnio zrobiłam sobie tygodniowy odwyk od lumpków bo to się może źle skończyć . Do Łodzianek w lumpku na Piotrkowskiej widziałam śliuczne balerinki w rozmiarze 36 w pięknym odcieniu soczystej zieleni. Lumpek znajduje się przy przystanku obok księgarni archidiecezji łódzkiej.
|
|
|
|
#23259 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja poszlam na inną pocztę, wyslalam jako list, a nie jako paczkę i zaplacilam 5,20zl więc nie musialam doplacać. Raz tez mialam taką sytuację że ktoś doliczyl 6 zl a nie 8, jak bylo na aukcji, ale zobaczylam to dopiero po czasie, jak już wyslalam paczkę więc tez się nie dopominalam
|
|
|
|
|
#23260 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam zapytać trochę z innej beczki, czytałam ,że dziewczyny pytały o kropki zrobione na metkach markerami...
mi właśnie taka kropka zabarwiła niebieski t-shirt na samym środku ![]() może któraś ma doświadczenie z "lupmkowymi" kropkami i wie jak to bezboleśnie usunąć ???
|
|
|
|
#23261 |
|
Zakorzenienie
|
maen sukieneczka czarna bay przecudna, mój ukochany kolor
|
|
|
|
#23262 |
|
Zakorzenienie
|
hello dziewczynki
u mnie dziś skromnie , po raz drugi w przeciągu tygodnia spodnie jeansowe Massimo Dutti . jeasny są naprawdę świetnie skrojone i super gatunkowo sprawdziłam też tą firmę i ze stronki internetowej wygląda całkiem całkiem http://www.massimodutti.com/ oraz różowy t-shirt buzki
|
#23263 |
|
Rozeznanie
|
Oto i moje zaległe foteczki, zakupki z poniedziałku.
Paseczki to zakup w pełni spontaniczny po 10 zł za sztukę niestety. A spódniczki pełna premedytacja: 1. Ted Baker nóweczka , ciekawy fason tył ciemny a przód jasny, bardzo się sobie w niej podobam (tyle że z racji moich bioderek ciężko mi się z niej wydostać bo jest sztywna)2. DenimCo urocza z falbaneczką, ta troszkę za duża ale na biodrach się powinna utrzymać, będzie super na lato. |
|
|
|
#23264 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny super zakupy
nie udzielam sie bo nic nie kupuje :P [nie bylam juz ze 2 tyg buziaki |
|
|
|
#23265 |
|
Raczkowanie
|
Sledzę ten wątek na bieżąco i to dzięki wam, a raczej przez was
Moje skromne zdobycze: sukienka (chodzić w niej?) 4,9zł torebeczka (koleżanka upolowała) 14zł bluzka turkusowa canada? 5zł podkoszulek cherokee 5zł bluza/bluzka only jeans 5zł bolerko new look 0,6zł i coś szaro czarnego 5zł
Edytowane przez aniahate Czas edycji: 2007-03-23 o 14:53 Powód: brak załączników |
|
|
|
#23266 |
|
Raczkowanie
|
cd.
|
|
|
|
#23267 |
|
Zadomowienie
|
Aniahate - sukienka niebrzydka, można nosić. Tuniczka turkusowa super
|
|
|
|
#23268 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co? Myślenie o pewnych rzeczach przyciąga je
Wracałam wściekła jak osa z policji (muszę zgłosić oszustwo z allegro -koszmar i to przez mojego tatę ale nieważne) i wstąpiłam do lupka. Nigdy nie miałam siły ani ochoty przekopać ten kosz z butami ale dziś ta złość dała mi kopa i zrobiłam to ! i nie zgadniecie co znalazłam? najnowszy krzyk modny czyli CZERWONE PEEP TOE! nie no i jeszcze mój rozmiar, taka baka mi doradzała że fajne. nigdy nie byłam przekonana do czerwonych ale te spodobały mi się. Przymierzyłam i REWELACJA! dałam za nie 10zł
|
#23269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() bolerko zresztą też . Jakbyś się chciała pozbyć to daj znać na PW ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#23270 |
|
Wtajemniczenie
|
iszsza Dziękuje bardzo
,Twoje peep toe czerwone idealne !carla1010 Dziękuje bardzo jestem pod wrażeniem ! Dziewczyny tak słodzicie, że można wpaść w samo zachwyt hehe
|
|
|
|
#23271 |
|
Rozeznanie
|
Iszsza
Widzisz jak to się czasem los do człowieka uśmiechnie . Ja już żadnego lumpka nie skreślam pod względem butkowym wprawdzie narazie zdarzyły mi się dwie cudowne zdobycze, ale nie ustaję w poszukiwaniach. ![]() Aniahate Jeśli tylko podobasz się sobie w tej sukience to noś bo ma coś w sobie. A torebeczka i bolerko też niczego sobie. |
|
|
|
#23272 |
|
Zadomowienie
|
Iszsza, piękne buty !! Często tak jest, że wymarzysz coś sobie i znajdujesz
Do mnie dziś też los się uśmiechnął Wklejam kilka zdjęć id siebie, zakupy są z ostatnich 2 tygodni, oczywiście nie wszystkie bo już zapomniałam co kupiłam, a na bieżąco mi się nie chce robić zdjęć 1. biała torebka- nie jestem do niej WCALE przekonana, ale wygrzebałam za 2 zł i mi pasuje do poniższych butów najwyżej pójdzie na all (o ile ją ktoś zechce )2. polo w paski Zara- przepraszam za jakość zdjęcia -2,503. open toe Atmosphere - 8 zł 4. bluzka z bufkami H&M- 2 zł 5. tunika Dorothy Perkins- nie pamiętam ile 6. NEXT w grochy (dałam mamie) - 7 zł CDN
|
|
|
|
#23273 |
|
Zadomowienie
|
CD
1. torebeczki po 2,50 (jednak mi się troche spłaszczyła, ale jest ok) 2. tunika NEXT szara ze srebrną nitką, nowiuśka. Lepiej wygląda na mnie 3. spodenki do kolan w kancik 4. bluzka Top Shop bez pleców (zapina się ją z tyłu przy szyi na 2 perełki i wiąże na dole ten pasek, a plecy są gołe i widać je przez tą szparkę )- nie chce mi się robić fotek na sobie5. pasek z kokardą za 3,50- mój dzisiejszy nabytek przez ten pasek połowa sklepu mnie śledziła Nie załapałam się na podobne w Reserved więc sobie w lumpie wygrzebałam. Jest nowy 6. strój czarny z lamówkami pepitkowymi- chyba na all pójdzie Kupiłam jeszcze retro kozaczki evie na słupku i chyba coś jeszcze ale już się gubię w przestworzach mych szaf Przepraszam za te białe farfocle na zdjęciach, ale dzielę swoje życie z mym kudłatym psem, który uwielbia leżeć na łóżku lub zakopany w moich ubraniach, szczególnie w tych z lumpa
|
|
|
|
#23274 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki czy któras z Was miała by moze do odstapienia jakas taka torekbe w stylu jak włansie Liana dzisiaj zdobyła? "1. torebeczki po 2,50 (jednak mi się troche spłaszczyła, ale jest ok)"..?? pozdrawiam
Na imie miała Lo , po prostu Lo , z samego rana , i metr sześdziesiąt cztery w jednej skarpetce . W spodniach była Lolą . W szkole - Dolly . W rubrykach - Dolores . Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą . <3 |
|
|
|
#23275 |
|
Zadomowienie
|
Liana
Twoje zakupy są nieprzyzwoicie śliczne,a pasek,poprostu brak słów.. |
|
|
|
#23276 | |||
|
Zadomowienie
|
SarahMoon, VanillaCafe, iszsza, dzustam -dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bardzo udane zakupy |
|||
|
|
|
#23277 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Superowe buciki , ja dezynfekuje przecierając spirytusem 95%.Cytat:
.
|
||
|
|
|
#23278 |
|
Rozeznanie
|
Maen, Paula07
no też nie mogłam się oprzeć temu plecionemu . TZ jak go zobaczyl zapytal czy szerszego nie bylo bo on ma 8 cm szerokości.
Edytowane przez carla1010 Czas edycji: 2007-03-23 o 17:48 Powód: zle załączona emotikonka |
|
|
|
#23279 |
|
Raczkowanie
|
aniahate-sukienka i bluzia niebieska świetna liane-2 ,3;4;5,6 i 8 też swietne iszsza-a buciki to mnie totalnie powalily jestem zazdrosna oj jak bardzo zazdrosna.
|
|
|
|
#23280 |
|
Przyczajenie
|
dziewczynki czy znacie może jakieś fajne lumpeksy w Radomiu ... albo w Warszawie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.

gościu napisal że wplacil 6zl za wysylkę a nie 8 jak bylo podane w aukcji, bo niby wie ile waży przesylka. to jest po prostu bezczelne. i przez to musialam iść na inna pocztę bo kolo mnie nie przyjmują przesylek ekonomicznych jako listy polecone tylko jako paczki, no ale bylo -minelo

.