Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-16, 12:57   #2311
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
Napisane przez ona2008 Pokaż wiadomość
plus polecam zajerzec mu do lazienki- sama chcialam swojemu kupic jakis balsam ale okazal sie ze uzywa zelu do golenia z tego fusion i balsam mu juz ni epotrzebny a ten co ja mu chcialam kupic to kiedys mial i dla niego za dlugo sie wchlania wiec pomysl odpadl;/okazalo sie ze tyyyyyyyyle jeszcze o Tz nie wiem a juz dwa lata prawieXDa jak ma jakas maszynke to polecam ostrza i balsam/zel do golenia
no i pomysł upadł.podpytałam go dzisiaj to sie okazałoz ę amma mu już to kupiła <mur> leże... chyba postawie na krem hehehehehehehehhehe
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 14:37   #2312
martka83
Zadomowienie

Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia

szukam inspiracji, może u was coś znajdę
Stary 2008-12-16, 16:35   #2313
kakka
Raczkowanie

a ja niedlugo oszaleje. mysle, zastanawiam sie, kombinuje ale ciagle czuje ze to jednak nie bedzie tym NAJ prezentem..... wlasnie wpadlam na pomysl zeby TZowi kupic jakis lepszy stabilizator na kolano. prawie rok temu zerwal sobie wiezadlo. w wakacje mial operacje i teraz wszystko juz niby jest ok ale widze ze mu przykro jak chlopaki ida na hale grac w kosza czy jakas inna pilke a on nie moze bo sie boi o kolano. jednak na stabilizator jakos jeszcze nie udalo mu sie odlozyc... tak wiec moze to by bylo dobre? i do tego dorzucilabym mu pluszowa pilke dla smiechu

co o tym myslicie?
Stary 2008-12-16, 16:52   #2314
gryzelda
Zadomowienie

Dobry pomysl z ta pilka tez ok
gryzelda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 17:45   #2315
kakka
Raczkowanie

jestem coraz bardziej pewna ze ten stabilizator to jednak bedzie dobry pomysl chociaz po przejrzeniu allegro (tylko dla porownania cen, moim zdaniem takie rzeczy to najlepiej w sklepie medycznym kupowac) i kilku forow "powypadkowych" juz mniej wiecej wiem jaki model kupic tylko mnietroche cena przeraza .. jak nie znajde jutro na miescie jakiegos na moja kieszen to znowu bede w kropce.
Stary 2008-12-16, 17:55   #2316
2018070520180950
Konto usunięte

ja - kosmetyki, zestaw mu kupilam

bo wiem ze sobie nie kupi dobrych bo sie nie zna na nich
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 19:08   #2317
kasiencja
Pani Buka

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

moj powiedział że wszelkie takie 'słitaśne' prezenty w rodzaju poduszka ze zdjęciem to go tylko śmieszą :p ma być wyrażenie uczuć, ale subtelnie...

co myślicie o kalendarzu z widokami z jakiegoś charakterystycznego miejsca? kupiłabym albo bieszczady, bo tam byliśmy razem i się w nich zakochaliśmy, albo z islandią, bo tam chcielibyśmy pojechać ^^ nie wiem tylko czy ten drugi gdziekolwiek znajdę...

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 20:41   #2318
cindy17
Raczkowanie

Dziewczyny, jeżeli Wasz Tż jest maniakiem motoryzjacyjnym i gadżeciarzem polecam

http://gadzeter.pl/149-samochodowy-w...z-tekstow.html

chyba dosyć fajny pomysł , jak myslicie??
cindy17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 20:59   #2319
Brydzia_
Zakorzenienie

ogolnie jest ok... oglądałam coś takiego z minkami, ale mój Tz raczej nie zamontowałby tego w samochodzie ;p

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 22:53   #2320
nika_88
Rozeznanie

A co powiecie na taki prezent: Bluza+jakiś kosmetyk (np. żel do włosów).. Wiem, mało oryginalne, ale jakie praktyczne
Stary 2008-12-17, 08:28   #2321
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nika_88 Pokaż wiadomość
A co powiecie na taki prezent: Bluza+jakiś kosmetyk (np. żel do włosów).. Wiem, mało oryginalne, ale jakie praktyczne
A postaw się na jego miejscu: dostajesz ciuch i kosmetyk, fajnie Ja bym się ucieszyła z takiego praktycznego prezentu

Sama szukam dla TŻ jakiejś koszuli, sweterka albo bluzy ale w tych sklepach kompletnie nic nie ma
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-17, 09:07   #2322
pogodynka20
Raczkowanie

Widziałam fajne bluzy w Pull and bear a nie masz może w swoim mieście jakiegoś skate- shopu?? tam napewnoi znalazłabyś duży wybór
pogodynka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 09:57   #2323
ewakuacja
Zadomowienie

Moj TZ ode mnie dostanie Krem przeciw zmeczonej skorze i do tego zel do golenia Loreal w komplecie, rekawice narciarskie, bokserki, ksiazke jego ulubionego dziennikarza sportowego Jeremy'ego Clarksona - "Świat według Clarksona" . On nie przepada za ksiazkami, ale o tej ksiazce nieraz wspominal No i cos mu jeszcze dokupie ale nie wiem co
Stary 2008-12-17, 10:30   #2324
nika_88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A postaw się na jego miejscu: dostajesz ciuch i kosmetyk, fajnie Ja bym się ucieszyła z takiego praktycznego prezentu

Sama szukam dla TŻ jakiejś koszuli, sweterka albo bluzy ale w tych sklepach kompletnie nic nie ma
Ja bym sie tez bardzo ucieszyła z takiego prezentu

Więc problem prezentu juz rozwiazany
Stary 2008-12-17, 10:31   #2325
the_sania
Wtajemniczenie

sorki za offtopic
ale jak już piszecie o golarkach to weszłam na tę stronę i powiedzcie mi czy ta golarka jest dobra? może któraś z was miała ? tzn wasi TŻeci :P

http://www.torres.pl/golarka-braun-s...15-p-3277.html

szukam tak za 170max. Myślicie że kupię coś dobrego w tej cenie?

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 11:26   #2326
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pogodynka20 Pokaż wiadomość
Widziałam fajne bluzy w Pull and bear a nie masz może w swoim mieście jakiegoś skate- shopu?? tam napewnoi znalazłabyś duży wybór
Jakoś nie wyobrażam sobie TŻ w bluzie ze skate shopu
Ale do Pull and Bear może zajdę bo i tak będę po drodze
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 13:53   #2327
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

ja kupiłam zestaw instinct davida beckhama :P ooo
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 14:10   #2328
pogodynka20
Raczkowanie

Chodziło mi o to że są tam bluzy bardzo dobrej jakości i jest duży wybór sama swojemu tam kupuję choć nie jest skate naprawde warto looknąć bo niekoniecznie wszystkie ciuchy są tam typowe dla skate
pogodynka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 14:13   #2329
Wiedziemka
Raczkowanie

z racji takiej a nie innej pracy termofor w pluszowym ubranku i z racji takiego a nie innego hobby koszulkę z własnoręcznie wykaligrafowanymi inskrypcjami z gry oraz własnoręcznie wyszywaną zakładkę do książek - wiecznie przemarznięty wielbiciel gier RPG i literatury fantasy

Wiedziemka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 14:43   #2330
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
sorki za offtopic
ale jak już piszecie o golarkach to weszłam na tę stronę i powiedzcie mi czy ta golarka jest dobra? może któraś z was miała ? tzn wasi TŻeci :P

http://www.torres.pl/golarka-braun-s...15-p-3277.html

szukam tak za 170max. Myślicie że kupię coś dobrego w tej cenie?
Jesli chodzi o firmę to Braun jest najlepszy - golarki. Tak mi TZ mowil
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 15:00   #2331
ona2008
Rozeznanie

rocznica(bo w tamtym roku romantyczny go nie ruszyl to w tym robie bunt i dostanie praktyczny)koszulka jego ulubionego zespolu ale nie ulubionej plyty- nie lubie tego zespolu a te piosenki z ulubionej plyty lacza jego i jego ex wiec jej nie dostanie- z pozostalych dosteonych wybralam najladniejsza.

podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/
od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09
ona2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 15:19   #2332
crescendo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
co myślicie o kalendarzu z widokami z jakiegoś charakterystycznego miejsca? kupiłabym albo bieszczady, bo tam byliśmy razem i się w nich zakochaliśmy, albo z islandią, bo tam chcielibyśmy pojechać ^^ nie wiem tylko czy ten drugi gdziekolwiek znajdę...
Ja bym stawiała na islandie w bieszczady zawsze mozecie sobie pojechac i sami zdjecia pocykać a na islandię gorzej. Z resztą kto wie moze jak napatrzy sie rpzez cały rok na kalendarz to w przyszłe święta kupi ci wycieczke do islandii ;P
Jak nigdzie nie znajdziesz kalendarza to mozesz sama go poczynić i gdzies wydrukować na ładnym papierze. w internecie jest tyle pieknych zdjec islandii ze głowa boli (polecam pana na digarcie o nicku yazhubal -- ciagle mam tapety stamtad).

echh ja mojemu w koncu kupiłam portfel na all hilfigera za 70pare zl, jak bedzie narzekal ze za drogi to niech spada, wole wydac wiecej i wiedziec ze mu sie spodoba niz łamac sobie glowe przez nastepny tydzien co mu kupic
crescendo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 15:40   #2333
c042958294e99042f58d4b6e63f583de5e67f661_63eacf5328b46
Konto usunięte

Tak przeglądam sobie ten wątek....fajne macie pomysły na prezenty, ale musicie pamiętać ze faceci to przysłowiowe "dzieciaki" i bardziej cieszyć się bedą z jakiegoś gadżetu niż ciuszku czy kosmetyku. Oczywiscie sa wyjątki..albo gdy konczą im się perfumy, czy lubią jakaś markę ciuchów, perfum, kosmetyków itp. Przykładem może byc,że mój TZ sam napomknąL,że mogę jeszcze mu duży ładny kubeczek na herbate kupic->taki pollitrowy(musze poszukac hihi).
Ja mojemu TŻ kupiłam Odtwarzacz mp3 Creativa..bo mieliśmy jeden i stary, a ten ma super dzwiek, ejst malutki i przede wszytskim mozna z nim biegac jezdzić a radio odbiera bez zarzutu i piosenki tyyyyyyyyyz. Myślałam o teleskopie astronomicznym zamiast tego, ale za późno się obudziłam z tym pomysłem-szczerze to bałam się,ze soczewki mogły by pęknąć a nie mam możliwosci osobiście udac się dod takiego sklepu(bedzie to prezen na nastepny raz kiedyś tam).

Swieta juz niedługo!
c042958294e99042f58d4b6e63f583de5e67f661_63eacf5328b46 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 15:41   #2334
kasia.diet
Zakorzenienie

a ja z moim TZ w tym roku na swieta zrobilismy jawne prezenty. ja mam problem z jego a on z moim. ja chcialam mu kupic golarke elektryczna (problem: z trymerem czy bez i czy sieciowa czy akumulatorowa?). okazalo sie ze chyba jednak woli maszynke do golenia (nozyki) jakas dobra:P a on chce mi kupic torebke jakas porzadna, ale torebka wiadomo rzecz indywidualna musi sie podobac a ja mam skomplikowane wymagania co do niej i bedziemy chodzic szukac hehe
Stary 2008-12-17, 17:24   #2335
aaggnniieesszzkkaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kakka Pokaż wiadomość
a ja niedlugo oszaleje. mysle, zastanawiam sie, kombinuje ale ciagle czuje ze to jednak nie bedzie tym NAJ prezentem..... wlasnie wpadlam na pomysl zeby TZowi kupic jakis lepszy stabilizator na kolano. prawie rok temu zerwal sobie wiezadlo. w wakacje mial operacje i teraz wszystko juz niby jest ok ale widze ze mu przykro jak chlopaki ida na hale grac w kosza czy jakas inna pilke a on nie moze bo sie boi o kolano. jednak na stabilizator jakos jeszcze nie udalo mu sie odlozyc... tak wiec moze to by bylo dobre? i do tego dorzucilabym mu pluszowa pilke dla smiechu

co o tym myslicie?

To jest dobry pomysł, ale osobiście nie chciałabym dostać stabilizatora w prezencie. Jaka z tego radość? wiadomo chodzi o zdrowie, ale zaskoczenie i tak dalej?
aaggnniieesszzkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 17:26   #2336
aaggnniieesszzkkaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
ogolnie jest ok... oglądałam coś takiego z minkami, ale mój Tz raczej nie zamontowałby tego w samochodzie ;p

mój też nie :P nie ma opcji hahaa !

a erotyczne kostki do gry? albo jakaś gra planszowa dla dorosłych ?
aaggnniieesszzkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 17:44   #2337
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaggnniieesszzkkaa Pokaż wiadomość
mój też nie :P nie ma opcji hahaa !

a erotyczne kostki do gry? albo jakaś gra planszowa dla dorosłych ?
lepiej gra... ciekawsza ;p i fajny pomysł

Cytat:
Napisane przez kasia.diet
a ja z moim TZ w tym roku na swieta zrobilismy jawne prezenty. ja mam problem z jego a on z moim. ja chcialam mu kupic golarke elektryczna (problem: z trymerem czy bez i czy sieciowa czy akumulatorowa?). okazalo sie ze chyba jednak woli maszynke do golenia (nozyki) jakas dobra:P a on chce mi kupic torebke jakas porzadna, ale torebka wiadomo rzecz indywidualna musi sie podobac a ja mam skomplikowane wymagania co do niej i bedziemy chodzic szukac hehe
my z tż też.. stwierdzilismy ze jestesmy ze sobą wystarczająco długo i bez sensu dawac sobie zbedne prezenty... tak wiec kazdy powiedzial co chce i problem rozwiązany
A niespodzianki mamy zarezerwowane na inne okazje... a najlepsze są bez okazji

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 18:07   #2338
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

my z tż też.. stwierdzilismy ze jestesmy ze sobą wystarczająco długo i bez sensu dawac sobie zbedne prezenty... tak wiec kazdy powiedzial co chce i problem rozwiązany
A niespodzianki mamy zarezerwowane na inne okazje... a najlepsze są bez okazji
my też ostatnio mówiliśmy sobie co chcemy, a teraz ma to być niespodzianka.. tylko że nie mam zupełnie na to pomysłu

to ja napiszęco kupiłam TŻtowi
podkładkę pod myszkę (od komputera ) z naszym zdjęciem
lampkę na biurko
zegarek
zestaw kosmetyków
fajną czarną koszulę z krótkim rękawem
koszulka T-shirt
srebryny taki grubszy łańcuszek na szyje, b kiedyś nosił koraliki ale wyrósł

z tym ze zegarek to był prezent "umówiony"

hmm no i nie pamietam..

nie wiem czy któraś z was to pisała ale wszelkie ramki, zdjęcia, kalendarze z waszymi zdjęciami dałabym jednak na walentynki lub na inną taką okazję.. Faceci cieszą się z praktycznych rzeczy.. kiedyś też myslałam że fajna poduszka z naszym czy moim zdjęciem, ale po co mu to?

ja myslałam też o szlafroku oraz ręczniku z imieniem TŻta.. ale chyba teraz za póxno żeby takie coś zorganizowac.. i na pewno nie chcę nic mu kupowac na półke bo tego ma ogrom zresztą ja też i po co ma się kurzyć

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-12-17 o 18:47
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 19:17   #2339
migdalowa89
Raczkowanie

GG do migdalowa89

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
mysle o prezencie jako zdjęcie w ramke na ściane jakis duzy format

tylko teraz nie wiem czy do pokoju dać mu moje zdjęcie czy wspólne jak myślicie?
Ja mojemu TŻ z bardzo ważnej dla nas okazji kupiłam wielką antyramę, a do niej oczywiście moje zdjęcie, którym wcześniej się zachwycał. W tej chwili mieszkamy w jego pokoju już razem, a zdjęcie nadal wisi i czasami aż mi głupio, bo to też mój pokój, a wygląda jak świątynia ku mojej czci.
Także wniosek jeden - pomysł rewelacyjny, bo TŻ się zachwyci, ale zdjęcie daj wspólne

migdalowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 00:08   #2340
Bambi2
Raczkowanie

Zastanawiam się nad prezentem dla kolegi... no dobra - trochę więcej niż kolegi To jest początek znajomości i prezent ma być taki w miarę neutralny, ale nie chciałabym raczej kupować kosmetyków, perfum itp. Koszt gdzieś tak do 80 zł. A najlepiej coś, czego wartość trudno będzie określić - bo nie chcę, wyskoczyć z czymś zbyt zobowiązującym. I ma się zmieścić do sredniej wielkości pudełka, które chcę dopełnić jego ulubionymi batonikami w wersji mini Jeden z pomysłów to jakiś fajny gadżet do samochodu, tylko jaki? Macie jakieś sugestie?
...Ukrzyżowane wspomnienia nie pozwolą zapomnieć,
nawet wówczas, gdy odkryję wszystkie ścieżki Twojej filozofii
i przesłucham całego Bacha...

W najgłębszą ciemność strącił mnie największy blask (...)

Bambi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości