![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
Katesiu co do mierzenia i kupowania ubrań na allegro,to jak sie zna swoje wymiary i wymiary ciuszka to problemu chyba nie ma żadnego.
Ja upatrzyłam sobie teraz butki na zime na allegro,kozaczki,bo u nas w mieście to jak cos kupie to później całe ulice lasek podobnie ubranych,a ja jednak lubie mieć coś innego,a na allegro większy wybór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Wtajemniczenie
|
Wika zasneła, wiec ja zamiast brać się za domowe obowiązki jak zwykle wlazłam na wizaż i siedzie
![]() Co do allegro to ja jeszcze nie kupiłam zadnego ciucha dla siebie bo wlasnie boję się, ze nie bedzie pasował a na obraku to zwykle ładnie wygląda. Tzn kupiłam teraz pierwszy zakup ciuchowy na allegro spodnie, jeszcze nie przyszły, ale to była okazja wiec się skusiłam i kupiłam, no zobaczymy. A nie chciałoby mi się bawić w oddawanie i wymienianie. A wiec tak jak wczesniej obiecałam wklejam dwie moje kreacje, poradzcie, która wybrac. Tylko mi nie piszcie, ze moge miec dwie i potem sie przebrać, bo po oczepinach z wesela musimy wybyć najpóźniej. No i jeszcze jedno zjdęcie, nie mogłam się powstrzymać ![]() ![]() A z tej kolekcji to niektórych bucików Wika nawet na nózce nie miała, bo i tak co chwile puuuch i biucik z nózki zdjęty ![]()
#2316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2317 |
Zadomowienie
|
Opla Astrę kombi. Tyle miejsca w bagażnika, że jak teraz wyjeżdżaliśmy na weekend, to wzięliśmy Kasi łóżko takie składane, wózek, dużą torbę z ciuchami i jeszcze połowy bagażnika to wszystko nbie zajęło. Jestesmy bardzo z niej zadowoleni.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tez wole kupowac w sklepie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolekcja bucików oszałamiająca....a mój TŻ mówi ze Agacia ma duzo bucików ![]() ![]() widze Jastinku ze jz mnie zrozumiałas ![]() ![]()
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła
![]() Pisałam dzis z Iwonka o samochodzie a tu sie okazało ze mój Tz rozwalił dziś nasz ![]() ![]() Z tym mieszkaniem teraz każdy grosz potrzebny a on samochód rozwalił,jestem tak wściekła,najchetniej to bym $#@#%#^k****xy% ![]() ![]() Jak sie wydatki zaczynają to wszystko sie wali na głowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Rozeznanie
|
Niki, Iwonka
![]() ![]() Katesiu to mnie pocieszyłaś z tym kombinezonikiem, bo naprawde sie wkurzyłam ![]() Jastnku a to pech, dobrze że chociaż jemu nic sie nie stało. Alien mnie sie podobają obydwe sukienki. Ale zgadzam sie z Katesia, zalezy czy chcesz być mega - elegancka czy się wytańczyć w wygodnym stroju. Ta kolekcja butków zwala z nóg ![]() Prosze oto solenizantka ![]()
Liliana - 11 lat Michał - 9 lat Julian - 6 lata Edytowane przez humbak Czas edycji: 2006-10-16 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
Jastin dobrze, że mężowi nic się nie stało no i że Ty z dzieckiem z nim nie jechałaś. A autko było ubeazpieczone?? Jak tak to może zwrócą kaskę za szkody???
Alien mnie też sie jakoś bardziej podoba ta druga ciemniejsza suknia, ale najlepiej byłoby jakbyś się nam pokazała jak wygladasz w tej i w tamtej, bo może ciemniejsza ładniejsza, ale na Tobie może ładniej wyglada ta jasna.... czasem tak jest ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Ja tu siedzę i piszę a moja córa pudło zjada, całą buzię kartonu miała, dobrze ze zdążyłam wyjąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Wtajemniczenie
|
Jastin
![]() ![]() Niki a ja wam się nie bede w kreacji pokazywać z powodów podobnych jak Katesia, poprostu pokaze się wam jak juz bede na weselu umalowana i uczesana bo tak to nawet jak sukienke założe w potarganych wlosach i bez makijazu to i tak nie bedzie to. A ja mam mały problem bo się okazało, że kombinezon, który mamy dla Wiki bedzie na nią za mały, przymierzyłam i juz teraz jest taki na styk to na zime się nie wejdzie ![]()
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Alien sprzedaj na Allegro i za te pieniążki poszukaj innego, tego jest mnóstwo na Allegro, na pewno znajdziesz coś niedrogiego
![]() http://www.allegro.pl/search.php?str...6467&country=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zadomowienie
|
z racji tego że już po północy więc
przesyłam spóźnione buziaczki dla Lilianki z okazji 9 miesiąca ![]() ![]() oraz dzisiejsze buziaczki dla Wiktorki z okazji 10 miesiąca ![]() ![]() Alien według mnie czarna sukieneczka ładniejsza. Codo kombinrzonu toja bym sprzedała i kupiła nowy. Jastin przykro mi z powodu samochdu, najważniejsze że mężuś cały i zdrowy ![]() Katesiu widzę na zdjęciu buciki różowe z kożuszkiem, ja chcę też takie kupić na allegro, napisz mi proszę czy jesteś zadowolona z tych bucików, czy są cieplutkie i czy kożuszek zajmuje dużó miejsca wewnątrz bo nie wiem jaki rozmiar bucików wziąść. Oliwia ma stópkę 11,5 cm więc czy 12 cm butki starczą czy raczej nie ze względu na kożuszek.
#2332 |
Zakorzenienie
|
Buziaczki dla Wikusi od agaci i mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jastin dzisz pewnei odbierasz wyniki-wiec napisz co i jak..
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis ide do fryzjera, ksmetyczni, na zakupty, do solarium- wiec dzien pieknosci ![]() ![]() odezwe sie po południu ![]()
![]() |
#2334 |
Zadomowienie
|
Spóżnione ale szczere buziaczki dla Lilianki od Amelci z mamusią
![]() Buziaczki słodziutkie dla Wiki z okazji ukończenia 10 m-cy. ![]() Katesia to po kosmetyczce zrobisz się na bóstwo bo laska to już jesteś. Ja dzisiaj muszę iść z Amelcią do lekarza bo od wczoraj strasznie jest niespokojna,płacze i tylko chce na rączki,nie wiem czy to przeziębienie,czy początek jakiegoś choróbska. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziekuje za słowa otuchy
![]() ![]() Dobrze ze tak sie skończyło,Bogu dzieki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
Katesia,dziś nie odbieram wyników,ponieważ Wika miała robione badanie na posiew moczu,a na to potrzebne jest kilka dni,trzeba poczekać czy wyhoduje sie bakteria,czy nie.Także wyniki będą najprawdopodobniej pod koniec tygodnia. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Rozeznanie
|
Najsłodsze buziaczki dla Wiktorki z okazji ukończenia 10-go miesiąca
![]() ![]() ![]()
#2339 |
Rozeznanie
|
Lilianka przesyła byziaki ciocią Kasi i Nel
![]() ![]() ![]() ![]() Alien dawno nie pokazywałaś solenizantki, prosze o zdjęcia ![]()
#2340 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki co do butów,to właśnie też zamierzam kupic Wice,no i podobaja mi sie takie,ale chce różowe,Katesiu gdzie Ty kupiłas różowe bo ja na allegro nie moge znaleźdz,będe kupowac jak coś rozmiar ten 12-18 miesięcy,bojak mierzyłam stópke Wikuni to ona juz ma 12 cm.
Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.