![]() |
#2311 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Przyszły mi wyniki kwasów żółciowych, oczywiście żadnej cholestazy nie ma.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2313 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak tam Nairobi i pierwsza noc w domku ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | ||
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj Tż poczuł się w aptece niczym idiota jakiś przeze mnie i przez te paski lakmusowe ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ![]() Ważne, że Tż kupił mi te paski do badania ketonów w moczu. Moja gin zaleciła jedynie ponowne wykonanie badania moczu, zapisałam się na piątek na 8.20 na oddanie próbki. Ale dla samej siebie przez te 3 dni posprawdzam sobie tak obecność tych ketonów... Dzisiaj w ogóle dzwonili do mnie z tej placówki, co ostatnio pobierałam krew. facet powiedział, że wyszedł mi fibrynogen lekko podwyższony, ale moja gin nic o tym nie wspominała. Czytałam na fb, że dziewczyny miały o wiele wyższe wyniki od mojego i lekarze stwierdzali, że w 3 trymestrze tak może być. Norma jest do 350, u mnie wyszedł 404. Orientujecie się może jak to z tym jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |
Rozeznanie
|
Mamy Luty 2021 cz.IV
Dziewczyny, czy czop to może być kawałek takiej galaretki jak śluz płodny? I tylko troszkę?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
A podawałas w labie ze jesteś w ciąży? Normy dla fibrynogenu w ciąży są wyższe niż normalnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wjechalam mężowi na ambicje i powiedziałam, że musi się bardziej postarać żeby wygonić córkę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() A co do czopu to moze byc. Ja tak mam od jakiegos tygodnia, półtora ![]() Edytowane przez paula1456 Czas edycji: 2021-01-25 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 | |||
Zakorzenienie
|
Nairobi, ale super wieści
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Wtajemniczenie
|
Od pięciu minut jestem w 40 tygodniu (skończony 39). Postanowiłam że rodzę w najbliższych dniach. Już oznajmiłam to rodzinie. Małgorzata też pogadała sobie z bratem przez brzuch dosadnie, mówiąc "Wyłaź już Wiesiołku jeden, bo mamie ciężko"
![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Charlotte w poprzednich ciążach nie zauważyłam tego czopa, ale chyba z synem wyszedł mi przed samym porodem (jeśli to było to) i była faktycznie taka galaretka, jeszcze mocno podbarwiona krwią. Aż się przestraszyłam chwilowo. Tyle akcja się mocno rozkręcała więc nie analizowałam za bardzo co to wylazło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Pierwsze pare godzin w domu za nami 🥰 pierwsza godzina to był dramat. Juz opisuje dlaczego. Wrocilismy do domku ja twarde cyce bo za dluga przerwa miedzy odciagnieciami, mała głodna, i bardzo mocno chcialam sciagnac nic nie szlo to z mama probowalysmy ja przystawic i placz. Wiec w koncu sie wkurzyłam dałam to co sciagnelam dokarmiłam mm i dziecko spokojne poszlo spac a ja wtedy pod prysznic cieply, cieply rosołek i pod laktator na 40 minut. I teraz juz zaczyna robic sie pieknie. Duzo mojego mleczka sciagnelam i wypiłam melise i sie zrelaksowałam. Teraz mała dała mi pospac 3 godziny
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:53 ---------- Od siebie dodam do dyskusji o wygladzie i dodatkowych kilogramach naprawde nie przejmujcie z czasem wszystko wroci do normy i uwierzcie mi w 4 dobie po porodzie malo Was interesuje Wasz wyglad jest wiele innych spraw chocby to jak sie ogarnac w domu aby wszystko bylo pod reka nam to zajeło dlugo a to dopiero poczatek ale i tak sie mega ciesze ze mala jest na swiecie jest przekochana 🥰🥰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:58 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ---------- Paulina i osobiscie Cie podziwiam jak dajesz sobie sama rade z wieloma rzeczami bo ja bez meza i mamy to bym zgineła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:58 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Ci ale napewno tak samo dobrze byś wszystko ogarnęła ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę spać od 2.30
![]() Zasypało nas konkretnie. Drzwi wyjściowych to tylko do połowy się otworzą a dalej zaspa śniegu. Nairobi poradzisz sobie powoli. Ogarnięcie się z małą i za tydzień będzie super ![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
#2327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, wiecie co.. Możecie się śmiać i od razu napisze, że mam coś obrzydliwego ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2021-01-26 o 04:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy przy wejściu na IP od razu zakłada się klapki? Bo wiem że kurtkę i buty mam oddać mężowi na wejściu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2329 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Jutro mam wizytę u położnej wiec czeka mnie golenie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maz sprawdzał, nic nie widzi. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Tż po 6 wyszedł do pracy a ja już nie kladlam się spać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zadomowienie
|
Nairobi super że teraz już ok, a jakie mleko mm miałaś? Kupiłaś już jakieś przed porodem czy po pobycie w szpitalu dopiero się zaopatrzylaś w jakieś konkretne?
#2336 |
Wtajemniczenie
|
Aktogimka nadal jesteś w ciąży??? Bo miałam taki pokręcony sen, że nie wiem! Zaczęłaś rodzić i ja też. I byłyśmy razem gdzieś na zewnątrz, ale nie wiem gdzie. A Ty miałaś pomysł, że powinnyśmy sobie zrobić łóżko jakieś, bo przecież rodzi się na leżąco
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Może proroczy? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nairobi - super, że już pomału ogarniacie rzeczywistość i że masz wsparcie w najblizszych ![]() Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2340 |
Rozeznanie
|
Hej wam, dzięki za odpowiedzi odnośnie czopu. Cała noc i poranek bolał mnie brzuch jak na okres wiec może niedługo zacznie się coś dziać - wizytę mam 4.02. to się dowiem. Trochę mam obawy przed piciem tych liści malin itp, bo boje się ze to mi przedwcześnie wywoła porod, a jeszcze tydzień czy dwa by wypadało pochodzić w dwupaku.
Nairobi świetnie się czyta Twoje posty, są takie spokojne, będziesz super mamcią ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.