![]() |
#2311 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Cytat:
![]() No wlasnie...niestety wczoraj Qba mi napisal,ze z majowki nici ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziekuje,ze 3masz za mnie(za nas) kciuki ![]() ![]()
![]() |
#2312 |
Wtajemniczenie
|
wczoraj bylo znow spotkanie, bylo milo. cukiernia, park, obiad. W praku z lawki przenieslismy sie w gaszcz drzew i za laweczke posluzylo nam potem drzewo przewrocone. No i bylo ROMANTYCZNIE
![]() Dostalam czekoladki z pudelkiem na ktorym jest serduszko i w ogole, jaka jestem szczesliwa ![]() W sobote przyjezdza o 11 na caly dzien i na wieczorny grill. Potem spi u mnie i rano w niedziele jedziemy na gielde mineralow a potem na kregle. to bedzie chyba weekend idealny. Wczoraj po spotkaniu nie plakalam, bylo mi tylko troszke teskno. albo sie przyzywczajam ze tak bedzie, albo po prostu tak sie ciesze na ten weeknd. |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Wtajemniczenie
|
Witam:
![]() Wlasnie przejrzałam sobie posty WSTECZ, łezka zakręciła się w oku a pamięć o NIm znów wróciła.... ;/ Trzymajcie sie ![]()
#2314 |
Raczkowanie
|
prawie wszystkim się dobrze układa...
ehh a człowieka wszystko omija i lata młodości spędzi na samotności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Yhhh... Ja... Troszkę się pouczyłam i... Jak to ja - zasnęłam w niedługim czasie ![]() A potem będzie ryk i bek, znając mnie, że się nie uczyłam ![]() Cytat:
![]() To że się nie podoba Ci z wyglądu, nie znaczy, ze nie może byc dobrym kumplem ![]() Cytat:
![]() Na kiedy teraz planujecie spotkanie? ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 12:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Rozeznanie
|
Niestety jeszcze nie ustalilismy kolejnego terminu
![]() ![]()
#2317 | ||
BAN stały
|
Polski Biolca,geografia,Angielsk i,
Cytat:
ale romantycznie....:rolleyes : ![]() \ Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny a ja dzis znow pisze z moim nieznajomym z Londynu ![]() ale fajny on jest.... ![]() buziaczki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Wtajemniczenie
|
zle wiadomosci
Mimo ze jest slodki, kochay, czuly i najmilszy na swiecie to... mam juz dosc ze wstaje o 13:00, je sniadanie, potem gapi na tv, je obiad, kapie sie idzie z kolegami na bilard. Wraca o 23 siedzi na necie do 1:00 do 13 spi i tak dalej. Mial zalatwic w ten tydzien 2 male sprawy, mial na to 5 dni. Nie zalatwil... |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu czyżby problemy z organizacją własnego czasu ? a on studiuje ? pracuje ? <przytul> ja też do tej pory byłam totalnym śpiochem i zdarza mi się chodzić spać o 1... ale Moje Szczęście wstaje o 6;30 i mnie mobilizuje do wstawania chociaz koło 8 :P a co tu taka cisza w wątku się zrobiła - opowiadać dziewczyny co tam u Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja zaczęłam ostatnio zastanawiać się nad znajomościa z Kubą.Bardzo chcę się z nim w koncu spotkac,ale my w dalszym ciągu nie ustalilismy daty naszego spotkania...on mowi,ze szuka jakis dobrych polaczen ze bilety sa strasznie drogie (ok 1200zl!!!) i niewiem czy w maju sie spotkamy ![]() "honey wiesz co mnie w tym wszystkim najbardziej martwi?? to,ze jezeli wszystko by sie dobrze potoczylo i po tym pierwszym spotkaniu chcielibysmy sie spotkac jeszcze raz i drugi i trzeci to obawiam sie ze mogloby to wygladac tak ja teraz.To znaczy, ze bysmy znow ustalali 2 miesiace kolejne spotkanie i po prostu niewiem czy bym tak to spokojnie zniosla jak teraz ![]() ![]() wiesz,ze zawsze jestem z Toba szczera wiec Ty mi tez na to szczeze odpowiedz ![]() uwazam,ze dobrze mu napisalam...napisalam mu ze niewiem jakbym wytrzymala bez niego 2 tyg,ale dziewczyny tak szczeze to ja pewnie bym dała rade na spokojnie only przez tydzien bez niego wytrzymac ![]() niewiem sama co o tym wszystkim myslec, ale na dzien dzisiejszy czarno to widze ![]()
Edytowane przez Licja20 Czas edycji: 2009-04-24 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Wtajemniczenie
|
nie parucje, uczy sie zaocznie w szkole byl w ten semestr chyba raz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Wtajemniczenie
|
czyżby typ lenia... hmm chyba musisz go sobie wychować po swojemu... ale myślę, że da się te wady skorygować...
a co u mnie??? nadal cisza... zastanawiam się nad kontynuacją znajomości z M. Typek średni tzn sama nie wiem co o nim myśleć... też leń, uczy się też tam gdzieś zaocznie, myślę, że on ma jeszcze niedojrzałą psychikę bo jego poglądy są czasami dziwaczne... aha ogląda polskie seriale typu m jak miłość i plebania... a poznałam go tak, że kuzynka nas postanowiła swatać i pisze On do mnie na gg... a co dalej nie wiem??? ogólnie pustka ;(( radzcie |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja jutro zabieram mojego TŻ swoim samochodem na swoją działkę, zamierzam przygotowac pyszne jedzonko na grilla, na wieczór jakąś pyszną sałateczkę, będzie winko i rozpalony kominek - 3majcie kciuki, bo jeszcze dla żadnego faceta się tak nie starałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
powodzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
To i ja się wypowiem, kiedyś pisałam tu, że mojego TZa poznałam przez neta, przyjechał do mnie (100km), pierwsze spotkanie i już byłam pod jego urokiem (chociaż nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia).
Niedługo będziemy ze sobą pół roku, a z każdym dniem czuję się coraz bardziej szczęśliwa i kochana i jest normalnie.. cudownie ![]() I każdej życzę takiego 'rozwiązania' sprawy, jak u nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u mnie takie spotkania zawsze były klapą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
Ja generalnie byłam sceptycznie nastawiona do tego spotkania i generalnie raczej nie spodziewałam się NICZEGO po tym spotkaniu, naprawdę.. Jak zawsze spotykając się z facetem, podświadomie albo i świadomie robiłam sobie nadzieję na fajne spotkanie i coś więcej, to tutaj jakoś nie oczekiwałam wiele.
A dostałam więcej, niż mogłam sobie wyobrazić ![]() Być może jesteśmy ze sobą krótko i jest to związek na odległośc, ale widujemy się u mnie, lub u niego i to zazwyczaj na min. 3 dni, czasem i tydzień jestem u niego, czy on u mnie, jak pozwalają na to nasze różne zobowiązania.. Ale dzięki takiemu mieszkaniu razem, się poznajemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() W czwartek spotkaliśmy się drugi raz i doszło między nami do pocałunku, tzn do wielu pocałunków ![]() ![]() Dziewczyny, powiedzcie - czy wy też tak macie?? Czy też angażujecie się tak szybko?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Konto usunięte
|
Poznałam wielu mężczyzn w internecie. Dopiero rok temu zdecydowałam się na pierwsze spotkanie z jednym z nich. I naprawdę nie żałuję. Bardzo dobrze mi się z nim rozmawiało przez gg. Potem gdy się spotkaliśmy było naprawdę równie dobrze. Ale nasze relacje były ustalone od początku. Rozmawiamy i spotkaliśmy się na stopie koleżeńskiej. On nie chce się angażować w związek. Ja raczej nic do niego nie czuję. Dalej rozmawiamy na gg i planowaliśmy nawet kolejne spotkanie.
Jakiś miesiąc temu poznałam mężczyznę Polaka, który mieszka i pracuje w Anglii. Rozmawiamy naprawdę dużo, jest naprawdę dobrym człowiekiem. Jest starszy ode mnie o 8 lat. Pisał mi, że był w wielu związkach, ale ciągle szuka tej jednej jedynej. On chyba zaczyna się powoli angażować. Gdy miałam strasznego doła pisał mi parę takich tekstów, że chce być mnie bliżej, być osobą, która zmieni moje życie. Chciał do mnie zadzwonić, ale jakoś ciągle mam opory by z nim rozmawiać przez telefon. Planujemy spotkanie w czerwcu. On przyjeżdża na urlop do Polski i chce przyjechać do Lublina, gdzie ja studiuję. Myślę, że się z nim spotkam. Tylko trochę się boję tego, że mi zacznie zależeć. A nasz związek byłby niemal niemożliwy przez tą straszną odległość... a przede mną jeszcze kilka lat studiów. Wczoraj poznałam kolejnego mężczyznę. Rozmawialiśmy do 5 nad ranem. Naprawdę super mi się z nim rozmawiało. Tak się składa, że on jest z Lublina. Pisał, że jest bardzo nieśmiały i boi się zrobić pierwszy krok. A ja znowu, że boję się odrzucenia. Prowadziliśmy sobie pewnego rodzaju terapię psychologiczną ![]() Tak podsumowując stwierdzam, że nawet na głupim czacie można spotkać naprawdę wartościowych ludzi. Jest ich naprawdę bardzo ale to bardzo mało. Ale jednak są ![]() I co myślicie na temat tych mężczyzn, czy angażować się z którymś w coś więcej? W pierwszym przypadku to raczej niemożliwe, ale w pozostałych dwóch? |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ponawiam post ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
krótkie sprawozdanie - wyjazd się udał w 100 % ! wszystkie przygotowane przeze mnie niespodzianki wywołały entuzjazm
![]() Kaza86 co do angażowania się- ja też szybko si.ę przywiązuje i angażuje i często przez to dostawałam w pupe krótko mówiąc od życia.tym razem teżzaangażowałam się szybko i np. na 2 randce też się całowałam- ale od 2 randki stworzyłam też z kimśprzeboski związek ![]() Nastuś coś Cię nie widac- czyżby przygotowania do maturki ? Sweet Nuka - jakieś rozmowy z Wybrankiem były ? weekend udany ? jenny1234 skoro od razu zakłądasz, ze "typek jest średni" to obawiam się, że nie masz co sobie zaprzątać nim głowy. od razu widzisz w nim same wady a to dobrze na przyszłość nie wróży ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Rozeznanie
|
)
Cytat:
![]() Cieszę się, że jesteś MEGASZCZĘŚLIWA ![]() Zresztą... Tak samo ja jestem ![]() Wiesz co? ![]() Ja też dzisiaj spałam maluuuuutko ![]() Ja się uczę, a on śpi cały dzień ![]() Czytam, czytam ciągle wątek, ale nie mam zbytnio czasu sie rozpisywać ![]() Za tydzień już MATURA ![]() Staram się zasiąść do książek, wczoraj siedziałam, potem czas z TŻ do nocy i dzisiaj od rana lecę z fizyką ![]() Teraz chwila przerwy ![]() I zaraz znowu fizyka ![]() Jej... Tak cieplutko na dworku, a ja muszę siedzieć w książkach ![]() Ale... Jeszcze tylko miesiąc wytrzymać ![]() Dam radę ![]() Margolko ![]() Bierz ze mnie przykład i siadaj do książek ![]() Przynajmniej będę wiedziała, że Ktoś ze mną łączy się w bólu ![]()
![]() |
#2334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no tak "średni" ale NIE WIEM CO NA SERIO O NIM MYŚLEĆ. Chodzi tu o te seriale(nigdy nie znałam takich facetów), poza tym wiem, że wykształcenie nie gra roli ale on jest po zawodówce i robi zaocznie mature... nie ma zbytnich zainteresowań poza muzyką disco polo... nie wiem czy ja zawsze na takich muszę trafiać... a może to ze mną jest coś nie tak???? Jak tam sweet_nuka ? weekend z Tż?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
hmm to może moja historia
![]() Mojego obecnego TŻta poznałam właśnie przez Internet.Najpierw zaczęliśmy pisać jako znajomi i nimi byliśmy gdyż w tym czasie byłam w związku który co prawda od dawna chylił się ku upadkowi ale był.Po jakimś czasie po kolejnej ostrej kłótni zerwałam z nim i odnowiłam moje kontakty z moim obecnym TŻ-kilka pierwszych spotkań było czysto koleżeńskich-chodziliśmy na kawę do kina itp a dopiero po jakimś czasie zaproponował mi bycie razem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wytrzymaj Moja Droga ! jak TY uporasz się z Maturką to ja będe narzekac na okres sesji ![]() i faaaajnie, że obie jesteśmy aż tak szczęśliwe ... u nie ostatnio pdało sporo deklaracji na przyszłość... ciekaweile z nich się urzeczywistni.... Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jestem w bojowym nastawieniu do nauki ![]() Z każdym dniem idzie lepiej ![]() Margolko będę trzymała za Ciebie kciuki ![]() Nie ma nic gorszego niż siedzenie nad książkami w maju i w czerwcu ![]() Gdy taka piękna pogoda na spotkanie z TŻ ![]() Daaaaaaamy radę ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm właśnie niby wykształcenie nie gra roli ale jednak jest ważne. Wspomnę tylko, że chłopak, z którym pisze nie ma zbytnich zainteresowań prócz muzyki disco polo a mature robi zaocznie właśnie dla tego "papierka". Niby jest miły i fajny ale czy to wystarczy? Czy kontynuować tą znajomość czy ją przerwać?? nie wiem już sama. ale chyba raczej to drugie... mnie również pociągają faceci z pasją i celem w życiu.. ale takich jak na lekarstwo!!! ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Raczkowanie
|
dziewczynki mam pytanie. napisałybyście pierwsze do faceta na nk, jeżeli podobałby się Wam i odnosiłyście wrażenie, że też mu się podobacie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Rozeznanie
|
![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.