![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
teraz to i ja się zakręciłam i mi nie wychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
no wreszcie udało się
![]() ![]() policjant i złodziej płyna na drugą stronę i wysaidają wraca sam policjant po chłopca, potem za złodziejem wracaja z powrotem, wsiada ojciec i syn potem ojciec wraca i zabiera matkę, matka go odwozi na drugi brzeg i wraca,na łajbe wsiada policjant i zodziej a ojciec wraca po matkę, matka go odwozi i wraca po córkę wysiadają, złodziej i policjant wsiadaja i wracaja,policjant zabiera córkę a potem wraca po złodzieja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
Witam, własnie wlazłam, żeby podać nowe namiary dla bociana
![]() ![]() u mnie dziś 3dc, indianie szaleją, wczoraj w nocy dali czadu że sie z bólu przez godzinę zwijałam ![]() Kindziu moje dane: 28/17styczeń/po 26 stycznia/po 14 lutego |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem wlasnie na etapie pucowania domu jeszcze zostal mi jeden pokoj i kuchnia i umyc podlogi ale musze odpoczac a gdzie jak nie na wizazu ![]() U Was tez tak w nocy wialo?Burza byla okropna dobrze ze mialam przy sobie Misia ![]() A jakie macie plany na weekend?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Wtajemniczenie
|
A ja dopiero wstałam! Za to poszłam spać o 4.00 rano... Pisałam prace mgr a w nocy wychodzi mi to duuużo lepiej
![]() Ja mam dzisiaj 14 dc i owu nie widać. Temp ciągle niska (od 3 dni 36,4), testy owu negatywne, za to w 10 dc miałam temp 37 - może wtedy była owulacja???? ![]() Trochę to dziwne... a może to przez zmianę trybu życia? Teraz jestem jak nietoperz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
U mnie jtro porządki, potem jakies zakupy, a w niedziele idziemy na urodziny teściowej
![]() u mnie z tą temperaturą to bardzo dziwnie, na początku poprzedniego cyklu ciągle miałam 35,8, nie było gwałtownego skoku temperatury tylko tak spokojnie powolutku wzrastała, jesli owu była to poznałam ją tylko po sluzie, 37stopni-to najwyzsza temperaturka wystąpiła tylko raz ale śluzu wtedy nie było ![]() Czy to może oznaczać że u mnie z chormonami jest coś nie tak?? w poniedziałek mam wizyte u gina w klinice leczenia niepłodności, mam nadzieje że wysle mnie na porządne badania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
No a ja dzis sprzatam potem zakupy a jutro jedziemy na gielde rozgladac sie za nowym autkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Jukolku, andragogika co to za przedmiot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno napisze jak było i co powiedział, wogóle to chyba zrobię sobie długą listę z pytaniami, żeby o niczym nie zapomnieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
jutro wyprawiam moje imieniny ( są w niedzielę) i od rana stoję przy garach. Zaś prawdopodobnie w poniedziałek pójdę do szpitala, mam nadzieję że tylko na czas badań pulmonologiczncyh i kardiologicznych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Andragogika to nauka osob starszych,nauka o rozwoju czlowieka starszego.Glupi przedmiot ale coz zrobic
![]() Madziorka ja juz choinke rozebralam 2 tyg temu ![]() A co do testowanka watpie ze bede robic cos czuje ze przyjdzie @ ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Raczkowanie
|
Hej Kobietki!
![]() U mnie 30 dc. Czuje ,że się już całkiem rozstroiłam.. ![]() Od wtorku boli mnie brzuch(raz słabiej,raz mocniej)..,,choć @ ciagle brak.. Czy moge jeszcze na coś liczyć po wtorkowym testowaniu ![]() -Ech.. chyba tylko na spóźnioną ciotke.. Aaa!Jeszcze poprosze o dopisanie mnie do drogowskazu: 26-28/21 grudzień/po 30 grudnia/16 styczeń Hmm.. pewnie niedługo będe musiała podać nowe namiary..
#2331 |
Zakorzenienie
|
Kindziu ja też proszę o dopisanie do drogowskazu. Nie chciałam mącić bo nie jestem w stanie określić dokładnie dat, ale tak na oko
![]() ![]()
#2332 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam cykle reguloarne jak w zegarku 28 dni a i tak nic z tego. Jedynie w tamtym miesiącu cos się przeciągło ![]() ![]() Teraz jest mój 29 dc i czekam bo boje sie zrobic test. Zreszta od wczoraj mnie brzuch pobolewa, tylko nie wiem czy ze stresu czy na @ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wczoraj łyknęlam pierwsza tableteczke i cały czas mam mdłosci o jej ale sie rozpisałam! - to buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2336 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Czuję się...nieciekawie. Mam przewlekłe zapalenie oskrzeli, od Sylwestra bardzo boli mnie w okolicy dolnej części lewego płuca, Ketonal i maści przeciwbólowe nie pomagają. Teraz mam silne czopki i jakoś da się życ. Wciąz pocę się jak mysz no i ten kaszel. Mam nadzieję że badania wykażą coś i będę mogła to szybko wyleczyc i zacząc znowu starania o dzidziusia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś 10d.c. po temperaturach 36,4 36,5 i 36,6 dziś mam 36,7 wiec chyba pomału idzie w górę dziś będę robic teścik, muszę śledzić owu. Przedwczoraj robiłam ale byłą tylko jedna krecha zobaczymy co będzie dziś. Siedzę w pracy jeszcze godzinka do końca a tak mi się już nic nie chce, ze szok.
#2338 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
kindzia @ niestety przyszła wiec zmien moje dane do drogowskazu
Nikita_wawa/ 32/ 19.01.07./ akcja świeca po karzdym staranku/ testowanko po 18.02. |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja ustawilam sie w kolejce na oczekiwanie dni plodnych,ale u mnie organizm tez zaczyna chyba jakies figle platac,bo powoli powinno sie cos ruszac w tym kieruku,a ja mam nadal jakies dziwne brunatno-sluzowate plamienia. Sorki za ten realistyczny opis. Chyba to ocieplenie klimatu ma nie tylko wplyw na pogode ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.