Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-18, 23:48   #2311
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

teraz to i ja się zakręciłam i mi nie wychodzi
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 23:55   #2312
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

no wreszcie udało się a o to istrukcja :

policjant i złodziej płyna na drugą stronę i wysaidają wraca sam policjant po chłopca, potem za złodziejem wracaja z powrotem, wsiada ojciec i syn potem ojciec wraca i zabiera matkę, matka go odwozi na drugi brzeg i wraca,na łajbe wsiada policjant i zodziej a ojciec wraca po matkę, matka go odwozi i wraca po córkę wysiadają, złodziej i policjant wsiadaja i wracaja,policjant zabiera córkę a potem wraca po złodzieja
Stary 2007-01-19, 10:34   #2313
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Witajcie kochane co tu taka dzisiaj cisza???? śpicie czy co? wstawać szybciutko Madziorka zaprasza na ploty a tak w ogóle to który macie dzisiaj d.c? chyba niedługo rozpoczną sie jakieś testowanka, przydałoby się żeby ktoraś zaciążyła ja mam dzisiaj 7d.c owu brak.
Stary 2007-01-19, 10:38   #2314
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Witam, własnie wlazłam, żeby podać nowe namiary dla bociana może pier doła wreszcie trafi tam gdzie trzeba

u mnie dziś 3dc, indianie szaleją, wczoraj w nocy dali czadu że sie z bólu przez godzinę zwijałam

Kindziu moje dane:
28/17styczeń/po 26 stycznia/po 14 lutego
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 11:14   #2315
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Hej u mnie dzis 28 dc
Jestem wlasnie na etapie pucowania domu jeszcze zostal mi jeden pokoj i kuchnia i umyc podlogi ale musze odpoczac a gdzie jak nie na wizazu
U Was tez tak w nocy wialo?Burza byla okropna dobrze ze mialam przy sobie Misia
A jakie macie plany na weekend??

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 11:14   #2316
jolineczka
Wtajemniczenie

A ja dopiero wstałam! Za to poszłam spać o 4.00 rano... Pisałam prace mgr a w nocy wychodzi mi to duuużo lepiej
Ja mam dzisiaj 14 dc i owu nie widać. Temp ciągle niska (od 3 dni 36,4), testy owu negatywne, za to w 10 dc miałam temp 37 - może wtedy była owulacja????
Trochę to dziwne... a może to przez zmianę trybu życia? Teraz jestem jak nietoperz
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 11:22   #2317
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

U mnie jtro porządki, potem jakies zakupy, a w niedziele idziemy na urodziny teściowej

u mnie z tą temperaturą to bardzo dziwnie, na początku poprzedniego cyklu ciągle miałam 35,8, nie było gwałtownego skoku temperatury tylko tak spokojnie powolutku wzrastała, jesli owu była to poznałam ją tylko po sluzie, 37stopni-to najwyzsza temperaturka wystąpiła tylko raz ale śluzu wtedy nie było
Czy to może oznaczać że u mnie z chormonami jest coś nie tak??
w poniedziałek mam wizyte u gina w klinice leczenia niepłodności, mam nadzieje że wysle mnie na porządne badania

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-19, 11:27   #2318
jukol
Zakorzenienie

No a ja dzis sprzatam potem zakupy a jutro jedziemy na gielde rozgladac sie za nowym autkiem potem jedziemy do TZ kuzynow do Polkowic a w niedziele egzamin z andragogiki

Olinek

Paulinka
Stary 2007-01-19, 11:30   #2319
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
[...]U Was tez tak w nocy wialo?Burza byla okropna dobrze ze mialam przy sobie Misia
W nocy wiało mocno, ale najgorzej było tak po 23.
Na łikend mam cudowne plany W sobitę wybieram się w uroczą podróż na uczelnie i w niedzilę również...
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 11:55   #2320
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Hej u mnie dzis 28 dc
Jestem wlasnie na etapie pucowania domu jeszcze zostal mi jeden pokoj i kuchnia i umyc podlogi ale musze odpoczac a gdzie jak nie na wizazu
oooo no to niedługo testowanko co do sprzatnia to też musze zabrać sie za porządki ale tę przyjemność zostawie sobie na jutro bo dzisiaj mam od rana lenia najgorzej jest się zabrać bo jak sie już zbierzesz to się wciągasz i jest ok po za tym musze rozebrać jeszcze choinkę a wy kiredy rozbieracie swoje drzewka?

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
A ja dopiero wstałam! Za to poszłam spać o 4.00 rano... Pisałam prace mgr a w nocy wychodzi mi to duuużo lepiej
Ja mam dzisiaj 14 dc i owu nie widać. Temp ciągle niska (od 3 dni 36,4), testy owu negatywne, za to w 10 dc miałam temp 37 - może wtedy była owulacja????
Trochę to dziwne... a może to przez zmianę trybu życia? Teraz jestem jak nietoperz
no właśnie bardzo możliwe, ja w poprzednim cyklu nie miałam prawdopodobnie owu i dlatego w tym cyklu testowanko zaczełam od 6 d.c, co do pisanaia pracy to ja swoje dwie też pisałam po nocach bo wtedy miałam wenę i święty spokój

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
U mnie jtro porządki, potem jakies zakupy, a w niedziele idziemy na urodziny teściowej

u mnie z tą temperaturą to bardzo dziwnie, na początku poprzedniego cyklu ciągle miałam 35,8, nie było gwałtownego skoku temperatury tylko tak spokojnie powolutku wzrastała, jesli owu była to poznałam ją tylko po sluzie, 37stopni-to najwyzsza temperaturka wystąpiła tylko raz ale śluzu wtedy nie było
Czy to może oznaczać że u mnie z chormonami jest coś nie tak??
w poniedziałek mam wizyte u gina w klinice leczenia niepłodności, mam nadzieje że wysle mnie na porządne badania
na pewno ja swoją wizytę mam dopiero 2.02 w zasadzie to dziwne ale nie moge się jej doczekać juz bym chciała robic badania i działać w kierunku dzidzi ,Yoolia, koniecznie daj znać po wizycie co ci powiedział lekarz.
Stary 2007-01-19, 11:58   #2321
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
W nocy wiało mocno, ale najgorzej było tak po 23.
Na łikend mam cudowne plany W sobitę wybieram się w uroczą podróż na uczelnie i w niedzilę również...
oj tak, wiało ze hej ,aż w domu było słychać, w nocy wyskoczyłam na chwile z pieskiem na dwór i myślałam ze się nie doczłapiemy do domu

EDIT: Jukolku, andragogika co to za przedmiot?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-19, 12:00   #2322
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
na pewno ja swoją wizytę mam dopiero 2.02 w zasadzie to dziwne ale nie moge się jej doczekać juz bym chciała robic badania i działać w kierunku dzidzi ,Yoolia, koniecznie daj znać po wizycie co ci powiedział lekarz.
ja też niecierpliwie czekam, szkoda mi czasu na czekanie jak wiem, że już mogłabym cos robić w tym kierunku.
Napewno napisze jak było i co powiedział, wogóle to chyba zrobię sobie długą listę z pytaniami, żeby o niczym nie zapomnieć
Stary 2007-01-19, 12:03   #2323
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

jutro wyprawiam moje imieniny ( są w niedzielę) i od rana stoję przy garach. Zaś prawdopodobnie w poniedziałek pójdę do szpitala, mam nadzieję że tylko na czas badań pulmonologiczncyh i kardiologicznych.

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 12:03   #2324
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
ja też niecierpliwie czekam, szkoda mi czasu na czekanie jak wiem, że już mogłabym cos robić w tym kierunku.
Napewno napisze jak było i co powiedział, wogóle to chyba zrobię sobie długą listę z pytaniami, żeby o niczym nie zapomnieć
dokładnie , taka lista to dobry pomysł też o tym pomyslę
Stary 2007-01-19, 12:06   #2325
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
jutro wyprawiam moje imieniny ( są w niedzielę) i od rana stoję przy garach. Zaś prawdopodobnie w poniedziałek pójdę do szpitala, mam nadzieję że tylko na czas badań pulmonologiczncyh i kardiologicznych.
z życzeniami poczekam do niedzieli co do badań to trzymam kciuki żeby wyszły dobre a jak się w ogóle czujesz?
Stary 2007-01-19, 12:07   #2326
jukol
Zakorzenienie

Andragogika to nauka osob starszych,nauka o rozwoju czlowieka starszego.Glupi przedmiot ale coz zrobic
Madziorka ja juz choinke rozebralam 2 tyg temu
A co do testowanka watpie ze bede robic cos czuje ze przyjdzie @ ...

Olinek

Paulinka
Stary 2007-01-19, 12:11   #2327
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Andragogika to nauka osob starszych,nauka o rozwoju czlowieka starszego.Glupi przedmiot ale coz zrobic
Madziorka ja juz choinke rozebralam 2 tyg temu
A co do testowanka watpie ze bede robic cos czuje ze przyjdzie @ ...
jeszcze nic nie wiadomo myśl pozytywnie
Stary 2007-01-19, 12:22   #2328
"Magdalena"
Rozeznanie

GG do "Magdalena"

Cytat:
no wreszcie udało się a o to istrukcja :

policjant i złodziej płyna na drugą stronę i wysaidają wraca sam policjant po chłopca, potem za złodziejem wracaja z powrotem, wsiada ojciec i syn potem ojciec wraca i zabiera matkę, matka go odwozi na drugi brzeg i wraca,na łajbe wsiada policjant i zodziej a ojciec wraca po matkę, matka go odwozi i wraca po córkę wysiadają, złodziej i policjant wsiadaja i wracaja,policjant zabiera córkę a potem wraca po złodzieja

hej Ty sie meczylas jeszcze wczoraj a ja myslalam ze juz nikogo niema i poszlam spac, chodz jeszcze dlugo nie moglam zasnac przez ta wichure, bylam sama w domu bo mezu w pracy, myslalam ze mi dach znad glowy odleci wielki dzieki za podpowiedz, pokaze to mezusiowi
"Magdalena" jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 12:31   #2329
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez "Magdalena" Pokaż wiadomość
hej Ty sie meczylas jeszcze wczoraj a ja myslalam ze juz nikogo niema i poszlam spac, chodz jeszcze dlugo nie moglam zasnac przez ta wichure, bylam sama w domu bo mezu w pracy, myslalam ze mi dach znad glowy odleci wielki dzieki za podpowiedz, pokaze to mezusiowi
nie ma za co byłam pewna ze jeszcze jesteś hihihihihihi
Stary 2007-01-19, 12:52   #2330
vesta19
Raczkowanie

Hej Kobietki!

U mnie 30 dc.
Czuje ,że się już całkiem rozstroiłam..
Od wtorku boli mnie brzuch(raz słabiej,raz mocniej)..,,choć @ ciagle brak..
Czy moge jeszcze na coś liczyć po wtorkowym testowaniu?
-Ech.. chyba tylko na spóźnioną ciotke..

Aaa!Jeszcze poprosze o dopisanie mnie do drogowskazu:
26-28/21 grudzień/po 30 grudnia/16 styczeń

Hmm.. pewnie niedługo będe musiała podać nowe namiary..
Stary 2007-01-19, 12:54   #2331
*misia*
Zakorzenienie

Kindziu ja też proszę o dopisanie do drogowskazu. Nie chciałam mącić bo nie jestem w stanie określić dokładnie dat, ale tak na oko *misia*/30/nie było leki/po każdej akcji/po 12 lutego
Stary 2007-01-19, 12:59   #2332
"Magdalena"
Rozeznanie

GG do "Magdalena"

Cytat:
Hej u mnie dzis 28 dc

Hej! A ja juz nic nie pucuje bo od jutra nas niema, mam tylko gleboka nadzieje ze przestanie wiac bo jutro lecimy do polski i ze dolecimy cali i zdrowi ale sie ciesze, a po powrocie tez pewnie nic z pucowania tylko raczej pakowanie wszystkiego, za 3 tygodnie przeprowadzka do nowego mieszkanka
"Magdalena" jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 13:03   #2333
Edycia15
Raczkowanie

GG do Edycia15

Cytat:
Napisane przez vesta19 Pokaż wiadomość
Hej Kobietki!

U mnie 30 dc.
Nie chcę cię zasmucać ale ja tak miałam w tamtym miesiącu, zrobiłam teścik i nic a 5 dni po terminie dostałam @. Mam nadzieje że u ciebie będzie inaczej.
Ja mam cykle reguloarne jak w zegarku 28 dni a i tak nic z tego. Jedynie w tamtym miesiącu cos się przeciągło i tylko nadzieji sobie narobiłam.

Teraz jest mój 29 dc i czekam bo boje sie zrobic test. Zreszta od wczoraj mnie brzuch pobolewa, tylko nie wiem czy ze stresu czy na @ .
Edycia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 13:22   #2334
vesta19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Edycia15 Pokaż wiadomość
Nie chcę cię zasmucać ale ja tak miałam w tamtym miesiącu, zrobiłam teścik i nic a 5 dni po terminie dostałam @. Mam nadzieje że u ciebie będzie inaczej.
Ja mam cykle reguloarne jak w zegarku 28 dni a i tak nic z tego. Jedynie w tamtym miesiącu cos się przeciągło i tylko nadzieji sobie narobiłam
Ze mną napewno będzie tak samo-więc staram się jakoś specjalnie nie nakręcać

Cytat:
Teraz jest mój 29 dc i czekam bo boje sie zrobic test. Zreszta od wczoraj mnie brzuch pobolewa, tylko nie wiem czy ze stresu czy na @ .
Trzymam kciuki..Bądź dobrej myśli..
Stary 2007-01-19, 13:42   #2335
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej u mnie dzis 28 dc
hej kobitki ale pogada okropna -nocy nie przespałam prawie cały czas wygladałam co sie dzieje na dworze bo my nasze autko trzymamy pod chmurka i bałam sie zeby grad nie uszkodził bo tak wiało grad i burza była jak latem waliło po słupach ino iskry szły -az wkoncu prąd sie wy;lączył i wlaczyli w południe. A przed chwilką poszedł ksiądz od nas bo dopiero teraz chodził po kolędzie- rowniutką godzine siedział juz miałam dosc i gadał głupoty i mnie dogadywał wrrrrr . Nareszcie moge choinke rozebrac bo zawsze czekam jak ksiadz przejdzie a wtym roku cos pózno łazi.
A ja wczoraj łyknęlam pierwsza tableteczke i cały czas mam mdłosci wiedziałam ze tak bedzie -ale trudno, jakos wytrzymam te 3 tygodnie a pozniej wolnosc od mdłosci -no chyba ze to beda mdłosci ciążowe -wtedy będe sie musiała z tym pogodzic A plany na weekend w sumie to nie wiem jeszcze ,moze z mezem do kina sie wybierzemy jak bedzie cos fajnego no i jeszcze wycieczka mnie czeka z tesciami do interkomisu - juz raz tam byłam i drugi mi sie nie chce -no ale mezus musi im pokazac co tam jest - wiadomo dzisiaj siedze sama w domciu mężus pojechał do pracy od 14 a po pracy idzie na pępkowe bo kolega stawia, wiec w takim razie chyba wybiore sie do moich rodziców bo samej nie chce mi sie siedziec w domu - no chyba ze znowu na wizazu bedziemy szalec i głupoty pisac
o jej ale sie rozpisałam! - to buziaki pa
Stary 2007-01-19, 13:45   #2336
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
z życzeniami poczekam do niedzieli co do badań to trzymam kciuki żeby wyszły dobre a jak się w ogóle czujesz?
Dziękuję Madziorko.
Czuję się...nieciekawie. Mam przewlekłe zapalenie oskrzeli, od Sylwestra bardzo boli mnie w okolicy dolnej części lewego płuca, Ketonal i maści przeciwbólowe nie pomagają. Teraz mam silne czopki i jakoś da się życ. Wciąz pocę się jak mysz no i ten kaszel. Mam nadzieję że badania wykażą coś i będę mogła to szybko wyleczyc i zacząc znowu starania o dzidziusia.

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 13:57   #2337
*misia*
Zakorzenienie

A ja mam dziś 10d.c. po temperaturach 36,4 36,5 i 36,6 dziś mam 36,7 wiec chyba pomału idzie w górę dziś będę robic teścik, muszę śledzić owu. Przedwczoraj robiłam ale byłą tylko jedna krecha zobaczymy co będzie dziś. Siedzę w pracy jeszcze godzinka do końca a tak mi się już nic nie chce, ze szok.
Stary 2007-01-19, 14:22   #2338
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Dziękuję Madziorko.
Czuję się...nieciekawie. Mam przewlekłe zapalenie oskrzeli, od Sylwestra bardzo boli mnie w okolicy dolnej części lewego płuca, Ketonal i maści przeciwbólowe nie pomagają. Teraz mam silne czopki i jakoś da się życ. Wciąz pocę się jak mysz no i ten kaszel. Mam nadzieję że badania wykażą coś i będę mogła to szybko wyleczyc i zacząc znowu starania o dzidziusia.
oj jak ketonal nie pomaga to naprawde musisz sie okropnie czuć, dobrze ze bedziesz miała badania w poniedziałek, przynajmniej będzie wiadomo jak cię leczyć żeby wyleczyć cię na dobre także zycze ci szybkiego powrotu do zdrówka i żebyście mogli szybko zacząć starać się o dzidzie

Cytat:
Napisane przez *misia* Pokaż wiadomość
A ja mam dziś 10d.c. po temperaturach 36,4 36,5 i 36,6 dziś mam 36,7 wiec chyba pomału idzie w górę dziś będę robic teścik, muszę śledzić owu. Przedwczoraj robiłam ale byłą tylko jedna krecha zobaczymy co będzie dziś. Siedzę w pracy jeszcze godzinka do końca a tak mi się już nic nie chce, ze szok.
ooo misiu to w tym miesiącu nasz cykl wyglada bardzo podobnie ja mam dzisiaj 7 d.c ale owu nadal nie mam .
Stary 2007-01-19, 15:13   #2339
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

kindzia @ niestety przyszła wiec zmien moje dane do drogowskazu

Nikita_wawa/ 32/ 19.01.07./ akcja świeca po karzdym staranku/ testowanko po 18.02.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 17:09   #2340
schmetterling
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vesta19 Pokaż wiadomość
Hej Kobietki!

U mnie 30 dc.

Aaa!Jeszcze poprosze o dopisanie mnie do drogowskazu:
26-28/21 grudzień/po 30 grudnia/16 styczeń

Hmm.. pewnie niedługo będe musiała podać nowe namiary..
A moze cos bedzie z tego .Trzymym kciuki

A ja ustawilam sie w kolejce na oczekiwanie dni plodnych,ale u mnie organizm tez zaczyna chyba jakies figle platac,bo powoli powinno sie cos ruszac w tym kieruku,a ja mam nadal jakies dziwne brunatno-sluzowate plamienia. Sorki za ten realistyczny opis. Chyba to ocieplenie klimatu ma nie tylko wplyw na pogode .

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości