|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Za pare dni, bardzo bym chciała w ten weekend, ale uzależniam to od tego kiedy moja pensja lub 13stka wpłyną na konto
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze mozemy napisać maila do sprzedawcy czy aby nie mają Nie zmieniaj
|
|
|
|
|
#2314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ok. ok. nie zmienię radykalnie, obiecuję . Może jakieś pasemka, albo pogłębienie koloruEvka, moje włosy nie są wcale takie super, poza tym, co Ty chcesz od swoich?
|
||
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
ale pogoda paskudna
.wczoraj to mnie lekarze wkurzyli maksymalnie . zadzwonilam do poleconej ginekolog i pytam kiedy przyjmuje i takie tam. ponadto pytam o cene za badanie. pani w rejestracji mowi, ze badanie z usg + wymaz kosztuje... uwaga 230 zl . to ja na to, ze nie, dziekuje, nie bede placic takich pieniedzy za badanie. ona na to, ze to pani profesor, a ja na to, ze nie raz bylam u profesorow, ktorzy brali grube pieniadze i zle diagnozowali. nie trzymalam jezyka za zebami. szkoda, ze nie rozmawialam z ta ginekolog. wtedy to bym jej przygadala. i oni chca podwyzek? jesli tak to zakaz prowadzenia prywatnych praktyk . no to nie wszystko. wczoraj wieczorem wyciagam ze skrzynki kartke, a tam z pogotowia ratunkowego wezwanie, ze jak nie dostarcze dokumentow uprawniajacych do znizki to bede placic 90 zl za to, ze przyjechala karetka do dziecka . cholera jasna!!! mialam wszystkie dokumenty wtedy nad ranem, ale ci idioci oczywiscie nie spisali tych wszystkich rzeczy tylko PESEL, ktorego i tak potem nie mieli. ta dwojka, ktora u nas byla tylko przezywala, ze o 4:00 nad ranem musiala wdrapac sie na 4 pietro . no, cholery idzie dostac . guzik warta jest ta sluzba zdrowia!Dziewczyny jesli mozecie polecic jakiegos ginekologa to piszcie, prosze .
Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2007-07-04 o 09:54 Powód: please |
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu ja bym mogła Ci mojego polecić, właściwie jest ich dwóch: dr. Piotr i Michał Dydowicz. Z ramienia NFZ czeka sie do nich ok. 1,5 miesiąca, tyle mają chętnych. Prywatnie również przyjmują po godz. 18:00, ale nie pamietam czy codziennie. Byłam u nich pare razy prywatnie, ostatni raz jakoś w marcu i płaciłam za usg dopochwowe i wymaz 50 zł. Przyjmują w poradni na ul. kasprzaka (Łazarz)
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Camillo a masz numer telefonu do nich? a ten pan piotr to jak ma na nazwisko?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oboje noszą nazwisko Dydowicz, bo to bracia (Michał i Piotr) Podam Ci nr. do rejestracji i tam powiedz, ze chcesz iść na prywatną wizyte (bedziesz musiała chyba jeszcze kartotekę sobie założyć ale pewna nie jestem) i tam Cię przełącza do położnej, która udziela wyjaśnień i zapisuje sobie pacjentki w osobnym zeszycie. Nr do rejestracji to 061 866 44 24. |
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Ci bardzo
pozostale Dziewczyny tez mi napiszcie |
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
ups, dubel.
Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2007-07-04 o 11:17 |
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2322 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu ja chodzę do LuxMedu. Za wizyte placi się chyba 80zl ale nie wiem dokladnie bo mam tam pakiet zdrowotny. Nie pamiętam jak moja lekarka się nazywa
Wszyscy lekarze ginekolodzy są tam godni polecenia, znajomy chirurg tam pracuje i twierdzi ze świetni specjaliści. Numer na infolinie (tak sie najlatwiej umówic) 0 801 80 08 08. Spytają o adres placówki to Roosevelta.Koleżanka chodziła do ktoregoś z panów proponowanych przez Kamile i też zadowolona. Z ta karetką to skandal! ![]() Mama mi wczoraj przypomniała, że brat ma dziś urodziny. Musze lecieć coś mu kupic
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, nie denerwuj się
ehh, mówić mi się nawet nie chce ![]() Ewa, a co z Nati? Zapracuje się ta kobieta na amen już dawno się nie odzywała
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa dziekuje
no wlasnie, co z nasza Nati? |
|
|
|
#2325 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie wieczorową porą
. Normalnie zastrzelić się idzie no bo co robić mają i chociaż tyle rozrywki mają. Dzisiaj byliśmy w Międzyzdrojach i byłoby fajnie gdyby nie deszcz który nas przegonił i resztę dnia spędziliśmy w pokoju kombinując by dzieci się nie nudziły. Wakacyjna klapa . Narazie tyle u mnie. PA. |
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS.Monia dostałam przesyłkę z Truskawki
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
IIGGAA no wlasnie, ta pogoda wszystkim psuje wakacje
. cos ten lipiec niedobrze sie zapowiada .oczy same mi sie zamykaja .
|
|
|
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kobietki, ja dziś się slaniam na nogach
Do tego wczoraj na Starym rynku odpadł mi fleczek od buta i pewnie szewc mi tego nie naprawi bo wkład na fleczek jest plastikowy. Załamka. Szkoda, że aukcje z kaloszkami się skończyły ![]() Iguś ale pech z tą pogodą Niby w weekend ma się poprawić, oby do na poprawiny pod namioty idę
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Iga, rzeczywiście można się wku... na taką pogodę, ale nie denerwuj się za bardzo bo może niedługo będzie niespodziewany zryw pogodowy i zaskoczą nas znów upały
![]() Nati, Ty biedaku napisz mi koniecznie co zamówiłaś i jak to coś się sprawuje ![]() Ewa, Ty to masz pecha z tymi butami Napewno koleżance dobrze doradzisz jeśli chodzi o wybór sukni ślubnej wprawę już masz i jesteś w tym niezła
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
A ja powaznie mysle po dzisiejszym dniu o zmianie pracy, ale mnie prezes dzisiaj wkur...
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia Ty to masz przygody z butami
. Camilla co sie stalo? kurcze, oby jutro bylo lepiej z pogoda, bo jak nie to sie wykoncze . ponadto wczoraj bylam szczepiona przeciwko ospie i dzisiaj czuje sie nie za dobrze . ponadto boli mnie lewa reka. a ja przeciez leworeczna jestem i co - i |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro ma byc taka pogoda jak dzisiaj
Ocieplenie ponoc od niedzieli ma byc... |
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety na Truskawce wycofali wszystkie 30 ml i zostały 120
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja sie ciesze, że dzisiaj piątek
Okazało się, że prezes wziął sobie na dzisiaj urlop, więc póki co jest spokój, chociaz nie zdziwiłabym sie gdyby pojawił sie nagle w pracy. Jak on bierze urlop to nie jest to na 100% pewne tylko na 90%, bo nie raz w wolnym dniu niespodziewanie przyjeżdżał do firmy. Ale chce mi się spać
|
|
|
|
#2337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, łazić chyba nie umiem
![]() Cytat:
Pogoda fatalna, jutro idę na ślub a w niedziele na poprawiny, wszystko pod namiotami więc nie wiem jak to będzie ![]() A wieczorem na Shreka Czy
|
|
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania, współczuję Kamila, też się cieszę że zaczął się już weekend bo to mój pierwszy całkiem wolny od ponad dwóch miesięcy. Dzisiaj się obijam, jutro mam w planach sprzątanie a wieczorem kolacja-grill u znajomych. Ewa, udanej zabawy życzę
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa ja tej kobiecie mowilam, ze jestem leworeczna, a ona na to, ze sie szczepi w lewa i co ja mialam - klocic sie z nia
. ja tez bym chciala isc na trojeczka shreka . jednak to dopiero wtedy jak synek pojedzie na wakacje do dziadkow. Monia korzystaj z weekendu podobno juz jutro ma byc lepsza pogoda. my za to w ten weekend pracujemy i to jak woly .
|
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł z rana
Niech mnie ktoś zagoni do sprzątania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

zawsze to powtarzam, że wszystko co zwariowane to napewno przydarzy się naszej Ewce 

.
.
Wszyscy lekarze ginekolodzy są tam godni polecenia, znajomy chirurg tam pracuje i twierdzi ze świetni specjaliści. Numer na infolinie (tak sie najlatwiej umówic) 0 801 80 08 08. Spytają o adres placówki to Roosevelta.
no bo co robić mają i chociaż tyle rozrywki mają. Dzisiaj byliśmy w Międzyzdrojach i byłoby fajnie gdyby nie deszcz który nas przegonił i resztę dnia spędziliśmy w pokoju kombinując by dzieci się nie nudziły. Wakacyjna klapa 
.
jak z trwałością?